Προς το περιεχόμενο

25η Μαρτίου και οι αξίες της δημοκρατίας.

minarokeftes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλά έκαναν και μπράβο στα παιδιά. το ίδιο κάναμε και όσοι βρισόμασταν στο πλάι του δρόμου. οι ρεζίληδες που 'εχουν σκύψει το κεφάλλι να πάρουν πόδι καλύτερα.

στην παρέλαση είδα μεγάλους και νεαρούς να τραγουδάνε και να φωνάζουν μαζί για την Ελλάδα . και κάποια πρόσωπα "ξυνίσανε". ας πρόσεχαν.

Κατσε ρε fullon,γιατι μπραβο δηλαδη;Αυτο που δειχνει το βιντεο (αν ειναι αληθινο και οχι φτιαχτο-γιατι ακομα δυσκολευομαι να το πιστεψω) μας εκθετει.

Τι παει να πει 'οι ρεζιληδες που εχουν σκυψει το κεφαλι';Μην παμε στα ακρα...

ΥΓ.Αληθευει οτι ηταν του λιμενικου τελικα και οχι του ναυτικου;Γιατι εχει μια μικρη διαφορα.

Δημοσ.
Πραγματικα υπαρχει κοσμος που δεν γνωριζει οτι τετιου ειδους συνθηματα λεγονται στις παρελασεις μας χρονια τωρα? Αυτο σημαινει α) δεν εχουν πατησει ποτε τους σε παρελαση ή β) δεν ζουν στην Ελλαδα. Δεν ειναι δυνατον να εχεις πατησει το ποδι σου εστω μια φορα σε μια παρελαση και να μην εχεις ακουσει κατι τετοιο.

Προσωπικά δε το γνώριζα, και ναι, δεν έχω πατήσει σε παρέλαση. Ούτε στρατόκαυλος είμαι, ούτε θεωρώ τις παρελάσεις κάτι παραπάνω από ένα ντροπιαστικό κατάλοιπο της χούντας. Δε θα μπορούσα όμως να φανταστώ πως θα βγαίναν σε μια επίσημη εκδήλωση να προβάλουν τις ακροδεξιές μαλακίες που τους φυτεύουν στα κούφια κεφάλια τους, με τέτοιο θράσος.

καλά έκαναν και μπράβο στα παιδιά. το ίδιο κάναμε και όσοι βρισόμασταν στο πλάι του δρόμου. οι ρεζίληδες που 'εχουν σκύψει το κεφάλλι να πάρουν πόδι καλύτερα.

στην παρέλαση είδα μεγάλους και νεαρούς να τραγουδάνε και να φωνάζουν μαζί για την Ελλάδα . και κάποια πρόσωπα "ξυνίσανε". ας πρόσεχαν.

Τώρα πλέον το thread ολοκληρώθηκε...

Δημοσ.
Προσωπικά δε το γνώριζα, και ναι, δεν έχω πατήσει σε παρέλαση. Ούτε στρατόκαυλος είμαι, ούτε θεωρώ τις παρελάσεις κάτι παραπάνω από ένα ντροπιαστικό κατάλοιπο της χούντας. Δε θα μπορούσα όμως να φανταστώ πως θα βγαίναν σε μια επίσημη εκδήλωση να προβάλουν τις ακροδεξιές μαλακίες, που τους φυτεύουν στα κούφια κεφάλια τους, με τέτοιο θράσος.

Τώρα πλέον το thread ολοκληρώθηκε...

'Στρατοκαυλος' δεν εισαι αλλα η υπογραφη σου αλλα δειχνει! LOL

EPIC FAIL!

Δημοσ.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=DiC_u9_AJv4[/ame]

Δημοσ.
'Στρατοκαυλος' δεν εισαι αλλα η υπογραφη σου αλλα δειχνει! LOL

EPIC FAIL!

Όποιος παίζει δηλαδή πολεμικά παιχνίδια είναι στρατόκαυλος;

Fail στο Epic Fail.

Δημοσ.
Θέλω να πιστεύω πως δε το λες σοβαρά.

Βλεπεις κανενα emoticon;

---------- Προσθήκη στις 20:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:14 ----------

Όποιος παίζει δηλαδή πολεμικά παιχνίδια είναι στρατόκαυλος;

Fail στο Epic Fail.

Καλα τωρα εδω και χρονια παρα πολυ κατηγορουν οσους μιλουν για στρατο και τους λενε 'στρατοκαυλους' και ολο πολεμικα παιχνιδια παιζουν.Αν αυτο δεν ειναι αντιφαση και ο ορισμος του epic fail τοτε τι ειναι;

Δημοσ.

Ναι μπράβο τους! Και άσε τους άλλους, με κατεβασμένο, το ξυνισμένο κεφάλλι τους.

Έλληνας είναι οποίος παίρνει την ελληνική παιδεία.-

Η άποψη πως η ελληνική φυλή είναι καθαρή απο την αρχαιότητα ειναι τουλάχιστον ηλίθια.

Οσο για τα παραπάνω φυντάνια... "Στα BAR τσαμπουκάς, στη δουλειά χαλβάς", "μαγκιά κλανιά και κ@λος φιλιστρίνι" κλπ.

Το υπουργείο να τα βλέπει αυτα, σε εποχές φόβου - στέρησης και με την αμορφωσιά να χτυπάει επισκεψιμότητα διπλάσια απο το μ@@νι της Τζουλιας. Τότε η δημοκρατία εύκολα χάνεται...

Δημοσ.
Καλα τωρα εδω και χρονια παρα πολυ κατηγορουν οσους μιλουν για στρατο και τους λενε 'στρατοκαυλους' και ολο πολεμικα παιχνιδια παιζουν.Αν αυτο δεν ειναι αντιφαση και ο ορισμος του epic fail τοτε τι ειναι;

Πως να γίνει, κάποια στιγμή τον βαριέσαι τον υδραυλικό και τα μανιτάρια του.

Δημοσ.
Βλεπεις κανενα emoticon;

Fail στην απάντηση του Fail στο Epic Fail...

Υ.Γ. Είναι σαν να μου λες ότι είναι στρατοκαυλοι όσοι είδαν την διάσωση του στρατιώτη Ραϊαν... Ναι είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες, ναι σiχένομαι το στρατό και τους φανατισμούς, ναι μ αρέσει να παίζω battlefield...

Δημοσ.
Πως να γίνει, κάποια στιγμή τον βαριέσαι τον υδραυλικό και τα μανιτάρια του.

Ναι ΟΚ,δεν κατηγορω τα πολεμικα παιχνιδια ή το οτι σου αρεσουν.Αλλα το να μιλαει καποιος για 'στρατοκαυλους' ενω ειναι fan των war games ειναι αντιφατικο.

Δεν μπορει για παραδειγμα να λες καποιον πορνομυαλο αλλα ο σκληρος δισκος σου να ειναι γεματος πορνοταινιες!

Δημοσ.
Ναι μπράβο τους! Και άσε τους άλλους, με κατεβασμένο, το ξυνισμένο κεφάλλι τους.

Έλληνας είναι οποίος παίρνει την ελληνική παιδεία.-

Η άποψη πως η ελληνική φυλή είναι καθαρή απο την αρχαιότητα ειναι τουλάχιστον ηλίθια.

Οσο για τα παραπάνω φυντάνια... "Στα BAR τσαμπουκάς, στη δουλειά χαλβάς", "μαγκιά κλανιά και κ@λος φιλιστρίνι" κλπ.

Το υπουργείο να τα βλέπει αυτα, σε εποχές φόβου - στέρησης και με την αμορφωσιά να χτυπάει επισκεψιμότητα διπλάσια από το μ@@νι της Τζουλιας. Τότε η δημοκρατία εύκολα χάνεται...

Που λες ANHLIKOS είχαμε έναν τέτοιο τύπο στον στρατό. Ξες μέλος των site: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/ , http://ellas-afipnisi.blogspot.com/ κτλ...

Μια μέρα μιλούσαμε ρε παιδί μου σοβαρά για θρησκείες. Ένας είπε ότι δεν πιστεύει στον Χριστιανισμό και πετάγεται αυτός και λέει: Δηλαδή είσαι τούρκος!!!

Μετά σε άλλη συζήτηση ρωτάει ένα παιδί από που είναι και απαντάει το παιδί: Από Σπάρτη και λέει ο "Έλληνας" : Ε μιά χαρά ρε βύσμα δίπλα είσαι στην Ξάνθη, τι να πω εγώ που είμαι από Λάρισα...

Εννοείτε όταν έγραφε κάτι γελούσε και το στυλό..

Δημοσ.
Ναι ΟΚ,δεν κατηγορω τα πολεμικα παιχνιδια ή το οτι σου αρεσουν.Αλλα το να μιλαει καποιος για 'στρατοκαυλους' ενω ειναι fan των war games ειναι αντιφατικο.

Δεν μπορει για παραδειγμα να λες καποιον πορνομυαλο αλλα ο σκληρος δισκος σου να ειναι γεματος πορνοταινιες!

Οκ, μόνο μη πεις πουθενά ότι κρύβω τη συλλογή μου απ'το "Άμυνα και Διπλωματία" κάτω απ'το κρεβάτι.

Δημοσ.

Η ψύχη σε κάνει Έλληνα παντέρα, όχι η μόρφωση. Αλλιώς θα λέμε όλο το μορφωμένο Αλβαναριό ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;;;;

636_wait-power.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...