Beholder Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Στο προηγούμενο ποστ έλεγες μόνο για τις γειτονικές. Και δυστυχώς θεωρώ πως και εμείς και οι γείτονες κουβαλάμε παρόμοια κόμπλεξ. Εμείς σίγουρα, οι γείτονες υποθέτω. αυτό βέβαια! Το ότι κάποιοι τρελαμένοι θα τα λένε μεταξύ τους είναι βέβαιο. Το ότι τα λένε με τόση άνεση στην επίσημη παρέλαση της 25ης μαρτίου στο κέντρο σε κάνει να ανησυχείς για το τι πατήματα τους δίνει αυτή η χώρα. Ναι σε προηγουμενο ειπα για τις γειτονικες χωρες και μετα συμπληρωσα και την Αμερικη.Και με αυτο εχεις προβλημα;Ψαχνεσαι για flame... Να ανησυχεις πρωτα για αλλα χειροτερα σε αυτη την χωρα και να μην πιανεσαι και εσυ και καποιοι αλλοι με τετοια περιστατικα.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μα δεν λέω αυτό το πράγμα, εδώ στο forum οι πλειοψηφία όσων έγραψαν το κατακρίνουν. Στο βίντεο όμως υπήρχαν άτομα που βάραγαν προσοχή στο κοινό και χειροκροτούσαν και τραγουδούσαν. Και τι εγινε? Οσοι ακροαριστεροι υπαρχουν αλλοι τοσοι ακροδεξιοι υπαρχουν. Τα ιδια ζωα ειναι και οι 2. Καμια διαφορα μεταξυ τους. Ετυχε να δεις αυτη τη φορα την ακροδεξια πλευρα.
vocals_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Κ στα λύκεια, νυχτερινά και μη, και τι με αυτό; offtopic/ : αυτό δεν ισχύει εντελώς, στο δικό μου και σε πολλά άλλα λύκεια συνεχίζεται να λέγεται το πάτερ ημών και μάλιστα σε εμάς μάς επιβάλλουν να καθόμαστε ήρεμοι, να μην βγάζουμε κιχ και να παρατηρούμε την προσευχή με το ζόρι.. Θα ξεσπάσω καμιά μέρα μου φαίνεται και θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.. /offtopic
minarokeftes Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Και τι εγινε? Οσοι ακροαριστεροι υπαρχουν αλλοι τοσοι ακροδεξιοι υπαρχουν. Τα ιδια ζωα ειναι και οι 2. Καμια διαφορα μεταξυ τους. Ετυχε να δεις αυτη τη φορα την ακροδεξια πλευρα. Καλά ντάξει....
tax_opari91 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Beholder δε ξέρω για χαρωπά τα δυο μου χέρια, αλλά μια φορά οι μπαρμπάδες που ήταν μετανάστες στις ΗΠΑ και στη Γερμανία δε νομίζω να άκουγαν στις εθνικές γιορτές τους στρατιώτες της παρέλασης να λένε πως θα τους σφάξουν. Κάνω λάθος? Και δεν ήταν και 2010 τότε Να ανησυχεις πρωτα για αλλα χειροτερα σε αυτη την χωρα και να μην πιανεσαι και εσυ και καποιοι αλλοι με τετοια περιστατικα. Το τόπικ γι αυτό το θέμα μιλάει. Αν εσύ το θεωρείς μικρής σημασίας, δε σημαίνει πως θα μας πεις να μη το συζητάμε και εμείς που πιστεύουμε πως έχει σημασία.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Καλά ντάξει.... Κατσε ρε συ minarokefte θα τρελαθουμε τελειως? Δηλαδη σε χαλασε αυτο και δεν σε χαλαει που τα σπανε οι αλλοι στο κεντρο της Αθηνας ας πουμε? Σε χαλαει αυτο που ολοι ξερουμε κατω απο ποια πλαισια γινεται και δεν σε χαλαει που περνανε νομοσχεδια υποβρυχιως?
minarokeftes Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 δηλαδη το να μας χαλανε και τα 2 δεν παιζει? exactly!!!! αυτό ακριβώς, απλά στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχουν καμία σχέση οι άκρα αριστεροί πιστεύω!
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Εγω αυτο λεω τουφας αλλα δεν καταλαβαινω την ψυχωση αυτη της "τεραστιας" αυτης "αποκαλυψης" που καποιοι δεν ακουσαν ποτε ξανα κιολας που στο κατω κατω ξερεις οτι γινεται μεσα σε καποιο πλαισιο (φανταροι ειναι τα παιδια).
Beholder Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Beholder δε ξέρω για χαρωπά τα δυο μου χέρια, αλλά μια φορά οι μπαρμπάδες που ήταν μετανάστες στις ΗΠΑ και στη Γερμανία δε νομίζω να άκουγαν στις εθνικές γιορτές τους στρατιώτες της παρέλασης να λένε πως θα τους σφάξουν. Κάνω λάθος? Και δεν ήταν και 2010 τότε Κοιτα tax_opari91 δεν μπορω να ξερω για τους μπαρμπαδες στις ΗΠΑ και στην Γερμανια,αλλα ξερω για το τι συμβαινει με τις γειτονικες χωρες και με καποιες αλλες (π.χ. Αμερικη) οσον αφορα τον στρατο τους και το γενικοτερο κλιμα. Αυτο που εχει σημασια ειναι να μην νομιζουμε οτι αυτα τα θλιβερα φαινομενα ειναι μονο...εγχωρια.Ας ειμαστε επιτελους αντικειμενικοι στην προσεγγιση των πραγματων. Και το ξαναλεω για τριτη φορα.Νομιζουν καποιοι οτι στους αλλους στρατους λενε σχολικα τραγουδια και απαγγελουν ποιηματα;
PaNtErAz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Καταρχήν με έχει πιάσει το στομάχι μου από την στιγμή που είδα αυτή την αηδία. Όχι τόσο για τους τηλεκατευθυνόμενους με μυαλό πλαστελίνη στα χέρια κάποιον ΟΥΚάδες, όσο για τον κόσμο που χειροκροτούσε και δεν τους πετούσε ζαρζαβάτια... Status δηλαδη αυτο δεν εγινε γνωστο και το περασαν υπογειως για να μην αυτοπυρπολουνται γιαγιαδες στη μητροπολη? Φοβασαι αυτους που λενε συνθηματα με το ζορι εδω και χρονια (οπως τα ειπα και εγω) και δεν φοβασαι αυτους που περνανε οτι θελουν οπως θελουν μην υπολογιζοντας τιποτα? Αυτο ειναι και το νοημα αυτου που ρωταω. Δηλαδή για να κάνουν το αυτονόητο (δηλ. την ΟΛΙΚΗ απεξάρτηση κάθε θρησκείας από εκπαίδευση και κάθε τι κρατικό) πρέπει να ρωτήσουν τον κάθε πικραμένο πιστό; Ανεξιθρησκεία (βλ. Σύνταγμα της Ελλάδας) δεν σημαίνει πλύση εγκεφάλου από 5 χρονών στο νηπιαγωγείο και στο σχολείο... Η όλη φάση μου θυμίζει τον Καρατζεφέρη που για να το παίξει καλός και με την Εκκλησία και με την λογική λέει ότι πρέπει να φορολογηθεί η Εκκλησία αλλά πρώτα πρέπει να την ρωτήσουμε αν θέλει και πως θέλει να φορολογηθεί. Λες και εμάς μας ρώτησε κανείς για τα νέα μέτρα... Μπράβο λοιπόν αν έγινε κάτι τέτοιο. Μπράβο σε όσους πιστεύουν σε οποιαδήποτε θρησκεία (δικαίωμα του καθενός είναι να πιστεύει ότι θέλει), ΜΑΥΡΟ σε όποιον προσπαθεί να επιβάλει τα πιστεύω του και στους άλλους και ενοχλείτε όταν γίνονται βήματα προς τα εμπρός στην καημένη την Ελλαδίτσα που έχει κολλήσει στην Αρχαιότητα και στον Χριστιανισμό και αρνείται να δει μπροστά της. Άσε που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους αυτά τα δύο.. υ.γ. Κανονικά πρέπει να πέσουν κεφάλια στην ηγεσία του στρατού.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Οχι να τον ρωτησουν, να τον ενημερωσουν καταλληλα.
tax_opari91 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Και το ξαναλεω για τριτη φορα.Νομιζουν καποιοι οτι στους αλλους στρατους λενε σχολικα τραγουδια και απαγγελουν ποιηματα; Και ξανααπαντάω: όχι, αλλά τα λένε μεταξύ τους στο στρατόπεδο τους. Δε τους ξαμολάνε να τα λένε με περισσή υπερηφάνεια στις επίσημες παρελάσεις στις εθνικές γιορτές.
Beholder Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Και ξανααπαντάω: όχι, αλλά τα λένε μεταξύ τους στο στρατόπεδο τους. Δε τους ξαμολάνε να τα λένε με περισσή υπερηφάνεια στις επίσημες παρελάσεις στις εθνικές γιορτές. Σ'αυτο δεν διαφωνησα ουτε εγω ουτε και κανεις νομιζω και ειπα οτι ειναι καταδικαστεο και θλιβερο γεγονος.
Garnele Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Εγώ σκέφτομαι τον έναν, (δυο; όσοι είναι τέλος πάντων) που ήταν υποχρεωμένος να κάνει παρέλαση ανάμεσα σ αυτούς.. Πόσο άχρηστο και ηλίθιο σκατόπραμα μπορεί να ένιωθε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.