Beholder Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μη μασάς, το καταλαβαίνουμε πως δεν το επικροτείς Επιμένω, θέλεις να μας πεις σε ποια χώρα γίνεται αυτό? Οχι μέσα στα στρατόπεδα, αλλά απροκάλυπτα σε παρελάσεις. Στο κέντρο της πόλης τη μέρα της εθνικής γιορτής, ή κάτι παρεμφερές. Δεν μασαω,μην ζοριζεσαι. Το προβλημα σου λοιπον ειναι αυτα που ειπαν ή το οτι τα ειπαν στο...κεντρο της πολης σε μερα εθνικης εορτης; Και επιμενεις αλλα δεν ξερεις να διαβαζεις γιατι ειπα σε προηγουμενο μηνυμα μου για γειτονικες χωρες και επισης στην Αμερικη.Happy now?
minarokeftes Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δεν μασαω,μην ζοριζεσαι. Το προβλημα σου λοιπον ειναι αυτα που ειπαν ή το οτι τα ειπαν στο...κεντρο της πολης σε μερα εθνικης εορτης; Και επιμενεις αλλα δεν ξερεις να διαβαζεις γιατι ειπα σε προηγουμενο μηνυμα μου για γειτονικες χωρες και επισης στην Αμερικη.Happy now? Αυτό είναι το πρόβλημα!!!!
Beholder Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Αυτό είναι το πρόβλημα!!!! Νομιζω οτι ολοι συμφωνουμε οτι ειναι ενα προβλημα,αλλα δεν ειναι κατι νεο ή ΤΟΣΟ τρομακτικο και απαισιο (ή καθαρα Ελληνικο μονο) οσο θελουν καποιοι να το παρουσιαζουν.
status Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Φυσικα ουδεις απο αυτους που "διαριγνυουν τα ιματια τους" για το γεγονος και δινουν τροφη στους απ εξω, δεν αναφερει οτι στους περισοτερους Ελληνικους Δημοτικους παιδικους σταθμους ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ο Σταυρος και τα "Πατερ Ημων" κατα τη διαρκεια της πρωινης προσευχης και αντικατασταθηκε με χαλαρο ποιηματακι. Κ στα λύκεια, νυχτερινά και μη, και τι με αυτό;
minarokeftes Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Νομιζω οτι ολοι συμφωνουμε οτι ειναι ενα προβλημα,αλλα δεν ειναι κατι νεο ή ΤΟΣΟ τρομακτικο και απαισιο (ή καθαρα Ελληνικο μονο) οσο θελουν καποιοι να το παρουσιαζουν. Εγώ προσωπικά που το είδα πρώτη φορά να γίνεται επίσημα... δεν κατουρήθηκα απο την χαρά μου. Μόνο ντροπή μπορεί κανείς νοήμον να αισθάνεται πιστεύω.
Pytzamarama Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Κ στα λύκεια, νυχτερινά και μη, και τι με αυτό; Οτι ειμαστε η πλεον αντι-ρατσιστικη χωρα και οταν μια στα τοσα κατσει καποια εθνικιστικη φαση αμεσως σπευδουν ολοι να το κανουν βουκινο.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Κ στα λύκεια, νυχτερινά και μη, και τι με αυτό; Δεν σε τρομαζει δηλαδη οτι εγινε γαργαρα? Υπογεια? Υποβρυχιως? Σε νοιαζει ποιο πολυ αυτο που φενεται ή αυτο που δεν φενεται?
Toufas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 γιατι να υπαρχει προσευχη στο σχολειο? γιατι να μου τα πρηζουν με την θρησκεια τους?
status Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Οτι ειμαστε η πλεον αντι-ρατσιστικη χωρα και οταν μια στα τοσα κατσει καποια εθνικιστικη φαση αμεσως σπευδουν ολοι να το κανουν βουκινο. Φυσικά, όταν είδα το βίντεο ένιωσα πραγματικά ντροπή, δεν προσβάλει μόνο την χώρα αλλά και τους πολίτες της. Ιθαγενείς κ μη. ikaruga24Δεν σε τρομαζει δηλαδη οτι εγινε γαργαρα? Υπογεια? Υποβρυχιως? Σε νοιαζει ποιο πολυ αυτο που φενεται ή αυτο που δεν φενεται? Όχι προσωπικά όντας άθεος δεν πιστεύω ότι το πάτερ ημών και τα ρέστα ότι πρέπει να μπαίνουν με το ζόρι στα μυαλά των μικρών παιδιών γιατί ,news flash mister, δεν είναι όλοι ορθόδοξοι. Τώρα για το αν έγινε γαργάρα θες να πεις ότι αν γινόταν επισήμως κλπ ότι δεν θα αυτοπυροπολούνταν γιαγιάδες 'εξω από την μητρόπολη; Λες και το υπουργείο σε έχει ρωτήσει για άλλες , πιο σημαντικές μεταρρυθμίσεις.
tax_opari91 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Και επιμενεις αλλα δεν ξερεις να διαβαζεις γιατι ειπα σε προηγουμενο μηνυμα μου για γειτονικες χωρες και επισης στην Αμερικη.Happy now? Στο προηγούμενο ποστ έλεγες μόνο για τις γειτονικές. Και δυστυχώς θεωρώ πως και εμείς και οι γείτονες κουβαλάμε παρόμοια κόμπλεξ. Εμείς σίγουρα, οι γείτονες υποθέτω. Το προβλημα σου λοιπον ειναι αυτα που ειπαν ή το οτι τα ειπαν στο...κεντρο της πολης σε μερα εθνικης εορτης; αυτό βέβαια! Το ότι κάποιοι τρελαμένοι θα τα λένε μεταξύ τους είναι βέβαιο. Το ότι τα λένε με τόση άνεση στην επίσημη παρέλαση της 25ης μαρτίου στο κέντρο σε κάνει να ανησυχείς για το τι πατήματα τους δίνει αυτή η χώρα.
Beholder Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Εγώ προσωπικά που το είδα πρώτη φορά να γίνεται επίσημα... δεν κατουρήθηκα απο την χαρά μου. Μόνο ντροπή μπορεί κανείς νοήμον να αισθάνεται πιστεύω. Ξαναρωτω,ειδες κανεναν να αισθανεται υπερηφανος απο αυτο το περιστατικο;Θεωρω οτι ολους μας ενοχλησε. Αλλα οχι να γινει αυτο το περιστατικο για ακομα μια φορα αφορμη για καποιους να ισοπεδωσουν τα παντα και να 'καταληξουν' οτι ολοι οι Ελληνες ειναι ρατσιστες και κακοι και ολοι οι αλλοι ειναι οι καλοι και στον στρατο τους τραγουδουν το 'χαρωπα τα δυο μου χερια τα χτυπω'!
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Status δηλαδη αυτο δεν εγινε γνωστο και το περασαν υπογειως για να μην αυτοπυρπολουνται γιαγιαδες στη μητροπολη? Φοβασαι αυτους που λενε συνθηματα με το ζορι εδω και χρονια (οπως τα ειπα και εγω) και δεν φοβασαι αυτους που περνανε οτι θελουν οπως θελουν μην υπολογιζοντας τιποτα? Αυτο ειναι και το νοημα αυτου που ρωταω.
minarokeftes Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Ξαναρωτω,ειδες κανεναν να αισθανεται υπερηφανος απο αυτο το περιστατικο;Θεωρω οτι ολους μας ενοχλησε. Αλλα οχι να γινει αυτο το περιστατικο για ακομα μια φορα αφορμη για καποιους να ισοπεδωσουν τα παντα και να 'καταληξουν' οτι ολοι οι Ελληνες ειναι ρατσιστες και κακοι και ολοι οι αλλοι ειναι οι καλοι και στον στρατο τους τραγουδουν το 'χαρωπα τα δυο μου χερια τα χτυπω'! Μα δεν λέω αυτό το πράγμα, εδώ στο forum οι πλειοψηφία όσων έγραψαν το κατακρίνουν. Στο βίντεο όμως υπήρχαν άτομα που βάραγαν προσοχή στο κοινό και χειροκροτούσαν και τραγουδούσαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.