status Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Πραγματικα υπαρχει κοσμος που δεν γνωριζει οτι τετιου ειδους συνθηματα λεγονται στις παρελασεις μας χρονια τωρα? Αυτο σημαινει α) δεν εχουν πατησει ποτε τους σε παρελαση ή β) δεν ζουν στην Ελλαδα. Δεν ειναι δυνατον να εχεις πατησει το ποδι σου εστω μια φορα σε μια παρελαση και να μην εχεις ακουσει κατι τετοιο. Επειδή ΔΕΝ ζούμε Αθήνα δεν θα πει ότι δεν πάμε/έχουμε λάβει μέρος σε παρέλαση. Έχω παρελάσει σαν φαντάρος και στην Κω και στα Χανιά, τέτοια συνθήματα δεν ακούστηκαν ποτέ.
minarokeftes Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Πραγματικα υπαρχει κοσμος που δεν γνωριζει οτι τετιου ειδους συνθηματα λεγονται στις παρελασεις μας χρονια τωρα? Αυτο σημαινει α) δεν εχουν πατησει ποτε τους σε παρελαση ή β) δεν ζουν στην Ελλαδα. Δεν ειναι δυνατον να εχεις πατησει το ποδι σου εστω μια φορα σε μια παρελαση και να μην εχεις ακουσει κατι τετοιο. Εγώ που είμαι και χωριάτης δεν έχω πατήσει σε παρέλαση, μόνο απο την TV έβλεπα όταν περνάγανε απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Παιδια και εγω απο χωριο ειμαι και τετοια ακουγα και εκει εδω στα βορεια. Απο πιτσιρικας που εκανα παρελασεις με τον προσκοπισμο μεχρι και τωρα που ειμαι μαντραχαλος, οπου και αν εχω παρει μερος ή εχω παρακολουθησει απο κοντα παρελαση δεν υπηρχε περιπτωση να μην ακουσεις κατι τετοιο, εστω και για λιγο. Εδω σαν μαυροι φωναζαμε στο κεντρο της Θεσσαλονικης τετοια συνθηματα.
status Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Άρα είναι κομπλεξικές οι εκεί μονάδες μόνο, γιατί στα Χανιά παρελάσαμε με την 1η ΜΑΛ και Κω με την εκεί μονάδα.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Κατσε ρε φιλε η μοναδα ειναι κομπλεξικοι? Ολα τα ατομα μεσα στη μοναδα?
Beholder Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δεν επικροτω το συγκεκριμενο περιστατικο,αλλα πιστευετε οτι σε στρατους αλλων κρατων τραγουδουν το 'χαρωπα τα δυο μου χερια τα χτυπω'; Γιατι βλεπω μερικους παντα να ασκουν μονοπλευρη κριτικη.
minarokeftes Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δεν επικροτω το συγκεκριμενο περιστατικο,αλλα πιστευετε οτι σε στρατους αλλων κρατων τραγουδουν το 'χαρωπα τα δυο μου χερια τα χτυπω';Γιατι βλεπω μερικους παντα να ασκουν μονοπλευρη κριτικη. Δεν με νοιάζει ρε συ το τι κάνουν οι άλλοι....
tax_opari91 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δεν επικροτω το συγκεκριμενο περιστατικο,αλλα πιστευετε οτι σε στρατους αλλων κρατων τραγουδουν το 'χαρωπα τα δυο μου χερια τα χτυπω';Γιατι βλεπω μερικους παντα να ασκουν μονοπλευρη κριτικη. Δε ξέρω, οι στρατοί άλλων κρατών κάνουν παρελάσεις? Αν κάνουν λένε πως θα σφάξουν το γουρούνι Αλβανό/Ελληνα/Πορτογάλο/Αργεντινό? Στο κέντρο της πόλης την ημέρα της εθνικής γιορτής? Δεν είμαι βέβαιος, αλλά δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο σε πολιτισμένη χώρα. Εχεις κάτι υπόψην σου?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μαλ*κες στρατόκαυλοι. Και να φανταστείς ότι κάποτε σκεφτόμουν να μπω ικάρων. Γιατί; Για να είμαι το υποχείριο ρατσιστών και αμόρφωτων; Ποτέ. Και ναι, όντως υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις. Αλλά είπαμε, ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.
Beholder Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δε ξέρω, οι στρατοί άλλων κρατών κάνουν παρελάσεις?Αν κάνουν λένε πως θα σφάξουν το γουρούνι Αλβανό/Ελληνα/Πορτογάλο/Αργεντινό? Στο κέντρο της πόλης την ημέρα της εθνικής γιορτής? Δεν είμαι βέβαιος, αλλά δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο σε πολιτισμένη χώρα. Εχεις κάτι υπόψην σου? Ξαναλεω και τονιζω οτι δεν επικροτω το συγκεκριμενο περιστατικο ουτε νομιζω οτι μπορει να πει καποιος οτι μας τιμα,ΑΛΛΑ ας μην υποκρινομαστε.Και σε αλλους στρατους γινετε αυτο και τωρα και παλιοτερα.Και των γειτονων μας και πολιτισμενων κρατων. Φυσικα ΔΕΝ ειναι δικαιολογια οτι γινετε και σε αλλους στρατους αλλα ας παψουν καποιοι που μαλλον ειναι σε διατεταγμενη και μονιμη υπηρεσια να εμφανιζουν τα στραβα ΜΟΝΟ της δικης μας μεριας. ---------- Προσθήκη στις 14:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:46 ---------- Δεν με νοιάζει ρε συ το τι κάνουν οι άλλοι.... Ναι ρε minara γιατι να σε νοιαξει να'ουμ...
Pytzamarama Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δινουμε πολυ σημασια για κατι απαραδεκτο αλλα "συνηθισμενο". Μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας αφου οτι γραφεται στη χωρα βγαινει και παρα εξω. Φυσικα ουδεις απο αυτους που "διαριγνυουν τα ιματια τους" για το γεγονος και δινουν τροφη στους απ εξω, δεν αναφερει οτι στους περισοτερους Ελληνικους Δημοτικους παιδικους σταθμους ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ο Σταυρος και τα "Πατερ Ημων" κατα τη διαρκεια της πρωινης προσευχης και αντικατασταθηκε με χαλαρο ποιηματακι. Φυσικα χωρις επισημη εντολη αλλα "υποβρυχιως"
Toufas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 και ας πουμε οτι εχεις δικιο και οι αλλοι τα κανουν, τι ρολο παιζει στο τι κανουμε εμεις?
apd453 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 στους περισοτερους Ελληνικους Δημοτικους παιδικους σταθμους ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ο Σταυρος και τα "Πατερ Ημων" κατα τη διαρκεια της πρωινης προσευχης και αντικατασταθηκε με χαλαρο ποιηματακι. Δεν το ήξερα αυτό!!!. Εκπλήσσομαι θετικά.
tax_opari91 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Ξαναλεω και τονιζω οτι δεν επικροτω το συγκεκριμενο περιστατικο ουτε νομιζω οτι μπορει να πει καποιος οτι μας τιμα,ΑΛΛΑ ας μην υποκρινομαστε.Και σε αλλους στρατους γινετε αυτο και τωρα και παλιοτερα.Και των γειτονων μας και πολιτισμενων κρατων. Μη μασάς, το καταλαβαίνουμε πως δεν το επικροτείς Επιμένω, θέλεις να μας πεις σε ποια χώρα γίνεται αυτό? Οχι μέσα στα στρατόπεδα, αλλά απροκάλυπτα σε παρελάσεις. Στο κέντρο της πόλης τη μέρα της εθνικής γιορτής, ή κάτι παρεμφερές.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Καλυτερα να γινεται κατι απροκαλυπτα παρα υποβρυχιως και στο κατω κατω δεν ειναι καμια νεα ειδηση αυτη. Σιγα την εκπληξη δηλαδη κιολας ακομα και αν ειναι και πρωτη φορα που το ακουει καποιος. Τετιου ειδους συνθηματα απο στρατο κιολας που οι περισσοτεροι τα λενε γιατι δεν μπορουν να κανουν διαφορετικα ειναι το λιγοτερο κακο που συμβαινει. Και εγω τα ειπα και πολλοι αλλοι αλλα αυτο δεν σημαινει και τιποτα. Chill out.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.