Προς το περιεχόμενο

25η Μαρτίου και οι αξίες της δημοκρατίας.

minarokeftes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά δεν ακούστηκαν μόνο στην φετινή παρέλαση, και σε προηγούμενες χρονιές έχουν πει παρόμοια συνθήματα.

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτά δεν ακούστηκαν μόνο στην φετινή παρέλαση, και σε προηγούμενες χρονιές έχουν πει παρόμοια συνθήματα.

Aυτο ακριβως, δεν υπηρχε παρελαση μεχρι σημερα που να μην ακουσα κατι αντιστοιχο. Τωρα για να λεμε και την αληθεια ομως οι ΟΥΚαδες ειναι σε αλλη φαση εντελως. Μην περιμενετε να βγαλετε ακρη για το πως και το γιατι. Εχω ξαδερφο που ειναι στα ΟΥΚ χρονια τωρα και πραγματικα δεν υπαρχει ουτε ενας που να μην εχει εστω ενα σοβαρο ψυχολογικο προβλημα με αυτα που τους κανουνε.

Βεβαια αμα σε πιασει στα χερια του ουτε θα καταλαβεις για ποτε βλεπεις αστερακια αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.

Δημοσ.
To οτι τους ποτίζουν κάποιοι καυλόστρατοι φασίστες τα μυαλά με τέτοια πράγματα το ξέρουμε.

Εγώ δεν περίμενα ποτέ να ακουστεί σε επίσημη γιορτή κάτι τέτοιο, είναι ανεκδιήγητο. Και να είχαν και καμία σχέση οι αλβανοί με τα γεγονότα που γιορτάζαμε.....

ΝΤΡΟΠΗ!!!

Eίχαν σχέση. Μάλιστα οι Αρβανίτες είχαν βοηθήσει στην επανάσταση.Τελείως ανιστόρητος όποιος μλκς στρατόκαυλος τους είπε σε αυτή τη μέρα να τα φωνάξουν. Μπέρδεψε 28η με 25η.

Δημοσ.

Σιγα μωρε,αμα παει ετσι να κανουμε και θεμα που βριζουν γαυροι τις μανες των βαζελων.Σε λιγο θα βαλω βιντεακια να κραξουμε ολοι μαζι

Δημοσ.

Aυτο ακριβως, δεν υπηρχε παρελαση μεχρι σημερα που να μην ακουσα κατι αντιστοιχο.

Φέτος αποφάσισαν πως πρέπει να γίνει θέμα.

Δημοσ.
Φέτος αποφάσισαν πως πρέπει να γίνει θέμα.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, να ξέρουμε τι παίζει κ εμείς που δεν πάμε ποτέ στην παρέλαση για να τα δούμε.

user12 ποιοι γαύροι και βάζελοι? Εδώ μιλάμε για στρατιώτες του ελληνικού στρατού σε επίσημη εθνική γιορτή, όχι για μια ομάδα πορωμένων ναζί ξέρω γω.

Δημοσ.
Σιγα μωρε,αμα παει ετσι να κανουμε και θεμα που βριζουν γαυροι τις μανες των βαζελων.Σε λιγο θα βαλω βιντεακια να κραξουμε ολοι μαζι

25η δεν ειναι ενας αγωνας ποδοσφαιρου. Η 25η σου εδωσε το δικαιομα να λεγεσε Ελληνας και οχι Τουρκος (Οθωμανος οπος λεγετε τεσπα...)

Δημοσ.

CtrlFreak αυτό το ήξερα, αλλά δεν ήξερα πως τα λένε και απροκάλυπτα και επιδεικτικά στην παρέλαση τη μέρα της εθνικής γιορτής, που πάνε και κάτι παιδάκια με τους παππούδες τους ξέρω γω. Δεν είναι το ίδιο σε καμία περίπτωση

Δημοσ.
CtrlFreak αυτό το ήξερα, αλλά δεν ήξερα πως τα λένε και απροκάλυπτα και επιδεικτικά στην παρέλαση τη μέρα της εθνικής γιορτής, που πάνε και κάτι παιδάκια με τους παππούδες τους ξέρω γω. Δεν είναι το ίδιο σε καμία περίπτωση

Δεν έχω πάει σε μεγάλη παρέλαση(Αθήνα, Θεσσαλονίκη) αλλά από ότι λένε τα παλικάρια

πιο πάνω έχουν ξανά ακουστεί τέτοια συνθήματα αλλά περιμένεις να βγουν στους δρόμους

να τα ακούσεις? Μπες στο youtube! ;)

Δημοσ.
Eίχαν σχέση. Μάλιστα οι Αρβανίτες είχαν βοηθήσει στην επανάσταση.Τελείως ανιστόρητος όποιος μλκς στρατόκαυλος τους είπε σε αυτή τη μέρα να τα φωνάξουν. Μπέρδεψε 28η με 25η.

Aς μην μπλεκουμε το μεμονομενο ακομψο (για να μην πω κατι βαρυτερο) περιστατικο με την Ιστορια.

Το γεγονος οτι ουδεποτε υπηρξαμε συμμαχοι με τους Αλβανους (πχ παραθετω κανα 2 τυχαια για τη περιοδο του 21)

1822 6.000 τουρκαλβανοί, υπό τους Ομέρ Βρυώνη και Άγο Μουχουρδάρη,

επιτίθενται εναντίον 300 Σουλιωτών, υπό τον Γεώργιο Δράκο, στο

χωριό Ναβαρίκο. Οι Έλληνες ενισχύονται από άλλους 500 Σουλιώτες,

υπό τον Νότη Μπότσαρη, και μετά από αγριώτατη μάχη 20 ωρών οι

τουρκαλβανοί οπισθοχωρούν με μεγάλες απώλειες.

1824 Ισχυρός αιγυπτιακός στόλος, υπό τον Χουσεΐν, μετά από

πολιορκία δύο ημερών της Κάσου, αποβιβάζει 4.000 αλβανούς

στον Αντιπέρατο και προσβάλλει από τα νώτα τους υπερασπιστές.

Σφαγές, λεηλασίες και αιχμαλωσίες καταστρέφουν το ηρωικό νησί.

δεν δικαιολογει σε καμμια περιπτωση τετοιες αντιδρασεις σε μια επισημη περισταση οπως η Εθνικη Παρελαση

Δημοσ.

Πραγματικα υπαρχει κοσμος που δεν γνωριζει οτι τετιου ειδους συνθηματα λεγονται στις παρελασεις μας χρονια τωρα? Αυτο σημαινει α) δεν εχουν πατησει ποτε τους σε παρελαση ή β) δεν ζουν στην Ελλαδα. Δεν ειναι δυνατον να εχεις πατησει το ποδι σου εστω μια φορα σε μια παρελαση και να μην εχεις ακουσει κατι τετοιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...