Praetorianos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Το ολο προβλημα ξεκιναει απο αυτη τη δηθεν (δημοκρατια) που μας εχουν πασαρει.Αν σημερα υπηρχε η χουντα θα σου ελεγα πως θα ηταν η Ελλαδα!Αν και δεν ειμαι οπαδος της χουντας για να μην υπαρχουν και τετοιου ειδους παρεξηγησεις θα την προτιμουσα απο αυτη τη δηθεν δημοκρατια-κοκκινη χουντα που μας κυβερνα! Έτσι είναι αδελφέ, έτσι είναι επιτέλους κάποιος να τα πει. Δημοκρατία λένε και βγάζουν εικόνες από τα σχολεία και απαγορεύουν τα συνθήματα, του χρόνου θα μας απαγορεύσουν και να κυματίζουμε σημαίες στο όνομα της Δημοκρατίας τα παλιολαμόγια τα κόκκινα έχουν εξαπλωθεί παντού. Αλλά έχω πίστη, πόσο θα υπομένουν οι βατραχανθρώποι μας ρε τα βρισίδια, να τρώνε τόσο κρύο να τρώνε τόσο πόνο και να υπομένουν και τους φλώρους που δεν μπορεί το αυτάκι τους να ακούσει την αλήθεια στην παρέλαση γιατι νομίζουν ότι οι άλλοι είναι αθώοι και δεν βλέπουν την ελλάδα σαν ξερολούκουμο, αμα δεν ηταν αυτοί οι ΑΝΤΡΕΣ με Α κεφαλαίο θα είχαμε τζαμιά από τη Θράκη μέχρι την Κρήτη και θα είχαμε αλλαξοπιστήσει. Αλλά βλέπεις εδώ αφήνουν κάποιον με το όνομα ΣΤΑΛΙΝ να γράφει και να εκφέρει άποψη, αλλά είμαστε πολλοί αδελφέ, και σιγά σιγά θα έρθουν κι άλλοι.
minarokeftes Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Συγγνωμη, σοβαρα φωναζαν αυτο το συνθημα??Η υπερτατη ξεφτιλα απο ολες τις αποψεις! Το θεικο ειναι πως λογικα ο ταλαιπωριδης που εδωσε το οκ για να πουν το συνθημα (προφανως ετσι εγινε, δεν υπαρχει περιπτωση οι ΟΥΚαδες να πηραν πρωτοβουλια μονοι τους), θα φαει δυσμενη και δεν θα μπορει να αντιληφθει το γιατι. Απορω ειλικρινα πως το επικροτουσαν ολο αυτο οι παραβρισκομενοι και οχι μονο, λες και αυτο ειναι το νοημα του εορτασμου της 25ης Μαρτιου (newsflash, ειναι ακριβως το αντιθετο). Τελος παντων, αυτο το περιστατικο ειναι αλλο ενα επιχειρημα στην λιστα μου "Λογοι για τους οποιους ειμαι κατα των παρελασεων". Δες ποιοί τα επικροτούν αυτά!!!
morgy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Καταρχήν να στε καλά που καταλάβατε ότι είμαι κοριτσάκι Ολοι καταλαβαμε για ποιο καραβακι λες και θα ερθουν τα παιδια της διωξης ηλεκτρονικου σπιτι σου.:lol: Όχι δεν λέει γι'αυτό Γι'αυτό ναυάγιο λέει ..... εε; καλά δε λέω; αυτό δεν εννοείς;
sotos81 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Πήγα σχολείο αλλά είναι μονόπλευρη η άποψη που σου προσφέρεται.Προτιμώ πιο σφαιρικές απόψεις και οπτικές γωνίες όντας αντικομφορμιστής. Για να βγάλω άποψη από τα βιβλία λίγο δύσκολο καθότι έχω άλλα πράγματα σοβαρότερα (κατ'εμε) να διαβάζω αυτόν τον καιρό,και σου ζήτησα αν σου είναι εύκολο μιας και ξέρεις, να μας πείς το νόημα. Τελικα εσυ εισαι πιο πονηρος απο τι νομιζα!
morgy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 ΚΙΝΑΙΔΟ-ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΑΓΑΡΗΝΟΣ ΒΙΚΗΝ είναι. Αστα να πάνε είναι. Εδώ δεν τολμάω να πιάσω τα μαλλιά μου κοτσίδα γιατί θα με σούρει από την αλογοουρά στο πάτωμα.
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Καταρχήν να στε καλά που καταλάβατε ότι είμαι κοριτσάκι Όχι δεν λέει γι'αυτό Γι'αυτό ναυάγιο λέει ..... εε; καλά δε λέω; αυτό δεν εννοείς; Ναι. Αυτό.
ANHLIKOS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Τελικα εσυ εισαι πιο πονηρος απο τι νομιζα! Αλλα εσύ είσαι 2 φορές πονηρός που τον κατάλαβες.... ΑΑΑΑΑα!!!! Είσαι ένας κατεργάρης....
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δες ποιοί τα επικροτούν αυτά!!! Κατσε, εδω το εχασα, δεν ειχαν αναφορα στο θεμα...
gf030 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Παρεπιπτωντος πριν απο λιγο οι αρβυλα παιξαν το σχετικο βιντεο με τρεις εναλλακτικες προτασεις συνθηματων αντι αυτων που ακουστηκαν. Ακομα κλαιω.
minarokeftes Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Παρεπιπτωντος πριν απο λιγο οι αρβυλα παιξαν το σχετικο βιντεομε τρεις εναλλακτικες προτασεις συνθηματων αντι αυτων που ακουστηκαν. Ακομα κλαιω. Αυτό ακριβώς ψάχνω απεγνωσμένα, εκεί με το νιαου βρε γατούλα είτε απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!! και τα υπόλοιπα συνθήματα που λέγανε.... «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό» «Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς»,
morgy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Τώρα που είπες αρβύλα, εγώ εδώ που είμαι στην ξενιτιά και που ο αντένας δεν θέλει να βλέπω την web tv του και που ο ελληνικός θείος έκλεισε κιόλας... τι να κάνω; καμιά πρόταση;
pournaras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Αυτο με τα δερματα ειναι λιγο επικινδυνο, τωρα με την κριση, μπορει να δεις να τους κυνηγανε για να φτιαξουν κανενα μπουφανακι για του χρονου
minarokeftes Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Τώρα που είπες αρβύλα, εγώ εδώ που είμαι στην ξενιτιά και που ο αντένας δεν θέλει να βλέπω την web tv του και που ο ελληνικός θείος έκλεισε κιόλας... τι να κάνω; καμιά πρόταση; youtube ανεβαίνουν σχετικά γρήγορα όλη η εκπομπη
pournaras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Τώρα που είπες αρβύλα, εγώ εδώ που είμαι στην ξενιτιά και που ο αντένας δεν θέλει να βλέπω την web tv του και που ο ελληνικός θείος έκλεισε κιόλας... τι να κάνω; καμιά πρόταση; Ελληνικος θειος;
gf030 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Ελληνικος θειος; Αυτο που εκλεισε και εγιναν συλληψεις θα εννοει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.