Προς το περιεχόμενο

25η Μαρτίου και οι αξίες της δημοκρατίας.

minarokeftes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το ολο προβλημα ξεκιναει απο αυτη τη δηθεν (δημοκρατια) που μας εχουν πασαρει.Αν σημερα υπηρχε η χουντα θα σου ελεγα πως θα ηταν η Ελλαδα!Αν και δεν ειμαι οπαδος της χουντας για να μην υπαρχουν και τετοιου ειδους παρεξηγησεις θα την προτιμουσα απο αυτη τη δηθεν δημοκρατια-κοκκινη χουντα που μας κυβερνα!

Έτσι είναι αδελφέ, έτσι είναι επιτέλους κάποιος να τα πει. Δημοκρατία λένε και βγάζουν εικόνες από τα σχολεία και απαγορεύουν τα συνθήματα, του χρόνου θα μας απαγορεύσουν και να κυματίζουμε σημαίες στο όνομα της Δημοκρατίας τα παλιολαμόγια τα κόκκινα έχουν εξαπλωθεί παντού.

Αλλά έχω πίστη, πόσο θα υπομένουν οι βατραχανθρώποι μας ρε τα βρισίδια, να τρώνε τόσο κρύο να τρώνε τόσο πόνο και να υπομένουν και τους φλώρους που δεν μπορεί το αυτάκι τους να ακούσει την αλήθεια στην παρέλαση γιατι νομίζουν ότι οι άλλοι είναι αθώοι και δεν βλέπουν την ελλάδα σαν ξερολούκουμο, αμα δεν ηταν αυτοί οι ΑΝΤΡΕΣ με Α κεφαλαίο θα είχαμε τζαμιά από τη Θράκη μέχρι την Κρήτη και θα είχαμε αλλαξοπιστήσει. Αλλά βλέπεις εδώ αφήνουν κάποιον με το όνομα ΣΤΑΛΙΝ να γράφει και να εκφέρει άποψη, αλλά είμαστε πολλοί αδελφέ, και σιγά σιγά θα έρθουν κι άλλοι.

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Συγγνωμη, σοβαρα φωναζαν αυτο το συνθημα??

Η υπερτατη ξεφτιλα απο ολες τις αποψεις! Το θεικο ειναι πως λογικα ο ταλαιπωριδης που εδωσε το οκ για να πουν το συνθημα (προφανως ετσι εγινε, δεν υπαρχει περιπτωση οι ΟΥΚαδες να πηραν πρωτοβουλια μονοι τους), θα φαει δυσμενη και δεν θα μπορει να αντιληφθει το γιατι.

Απορω ειλικρινα πως το επικροτουσαν ολο αυτο οι παραβρισκομενοι και οχι μονο, λες και αυτο ειναι το νοημα του εορτασμου της 25ης Μαρτιου (newsflash, ειναι ακριβως το αντιθετο).

Τελος παντων, αυτο το περιστατικο ειναι αλλο ενα επιχειρημα στην λιστα μου "Λογοι για τους οποιους ειμαι κατα των παρελασεων".

Δες ποιοί τα επικροτούν αυτά!!!

Δημοσ.

Καταρχήν να στε καλά που καταλάβατε ότι είμαι κοριτσάκι B)

Ολοι καταλαβαμε για ποιο καραβακι λες και θα ερθουν τα παιδια της διωξης ηλεκτρονικου σπιτι σου.:lol::lol::lol:

Όχι δεν λέει γι'αυτό

Γι'αυτό ναυάγιο λέει

.....

εε; καλά δε λέω; αυτό δεν εννοείς;

Δημοσ.
Πήγα σχολείο αλλά είναι μονόπλευρη η άποψη που σου προσφέρεται.Προτιμώ πιο σφαιρικές απόψεις και οπτικές γωνίες όντας αντικομφορμιστής. Για να βγάλω άποψη από τα βιβλία λίγο δύσκολο καθότι έχω άλλα πράγματα σοβαρότερα (κατ'εμε) να διαβάζω αυτόν τον καιρό,και σου ζήτησα αν σου είναι εύκολο μιας και ξέρεις, να μας πείς το νόημα.

Τελικα εσυ εισαι πιο πονηρος απο τι νομιζα!

Δημοσ.
ΚΙΝΑΙΔΟ-ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΑΓΑΡΗΝΟΣ ΒΙΚΗΝ είναι.

Αστα να πάνε είναι.

Εδώ δεν τολμάω να πιάσω τα μαλλιά μου κοτσίδα γιατί θα με σούρει από την αλογοουρά στο πάτωμα.

:-D

Δημοσ.
Τελικα εσυ εισαι πιο πονηρος απο τι νομιζα!

Αλλα εσύ είσαι 2 φορές πονηρός που τον κατάλαβες.... ΑΑΑΑΑα!!!!

Είσαι ένας κατεργάρης....

• Moderators
Δημοσ.

Δες ποιοί τα επικροτούν αυτά!!!

Κατσε, εδω το εχασα, δεν ειχαν αναφορα στο θεμα...

Δημοσ.

Παρεπιπτωντος πριν απο λιγο οι αρβυλα παιξαν το σχετικο βιντεο

με τρεις εναλλακτικες προτασεις συνθηματων αντι αυτων που ακουστηκαν.

Ακομα κλαιω.

Δημοσ.
Παρεπιπτωντος πριν απο λιγο οι αρβυλα παιξαν το σχετικο βιντεο

με τρεις εναλλακτικες προτασεις συνθηματων αντι αυτων που ακουστηκαν.

Ακομα κλαιω.

Αυτό ακριβώς ψάχνω απεγνωσμένα, εκεί με το νιαου βρε γατούλα είτε απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!!

και τα υπόλοιπα συνθήματα που λέγανε....

«Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό»

«Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς»,

Δημοσ.

Τώρα που είπες αρβύλα, εγώ εδώ που είμαι στην ξενιτιά και που ο αντένας δεν θέλει να βλέπω την web tv του και που ο ελληνικός θείος έκλεισε κιόλας... τι να κάνω; καμιά πρόταση;

Δημοσ.

Αυτο με τα δερματα ειναι λιγο επικινδυνο, τωρα με την κριση, μπορει να δεις να τους κυνηγανε για να φτιαξουν κανενα μπουφανακι για του χρονου :-)

Δημοσ.

Τώρα που είπες αρβύλα, εγώ εδώ που είμαι στην ξενιτιά και που ο αντένας δεν θέλει να βλέπω την web tv του και που ο ελληνικός θείος έκλεισε κιόλας... τι να κάνω; καμιά πρόταση;

youtube ανεβαίνουν σχετικά γρήγορα όλη η εκπομπη

Δημοσ.

Ελληνικος θειος;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...