Προς το περιεχόμενο

25η Μαρτίου και οι αξίες της δημοκρατίας.

minarokeftes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τωρα εσυ συγκρινεις την π.... με την β....!Τι ιστορια εχουν οι σουηδοι μωρε για να σηκωνουν και σημαιες και να κανουν παρελασεις?

Ελπίζω να εννοείς ότι μεις (ελληνες) είμαστε η π....

Εντάξει αρχαιότητα δεν έχουν, αλλά ... τι να σου πω τώρα.

Γραφική η απάντησή σου.

Τουλάχιστον αυτοί έχουν το μυαλό να πάρουν την ιστορία μας, τα μαθηματικά μας και όλα όσα γαμάτα κάναμε τότε και να γίνουν μια δυνατή χώρα.

Μπορεί να φανεί λίγο οφ τοπικ αλλά θα το πω.

Σε περίοδο οικονομικής κρίσης και ο πρωθυπουργός τους λέει, οκ παιδιά μην ανησυχείτε, άνεργοι και εργαζόμενοι, η σουηδία έχει λεφτά 3 χρόνια να μας συντηρήσει όλους.

Ούτε χρέη ούτε τίποτα.

Ε αυτό για μένα τους δίνει κάθε δικαίωμα να σηκώνουν τη σημαία τους και να γουστάρουν που είναι Σουηδοί.

Δημοσ.
Τωρα εσυ συγκρινεις την π.... με την β....!Τι ιστορια εχουν οι σουηδοι μωρε για να σηκωνουν και σημαιες και να κανουν παρελασεις?

Απο "focus"

Με την πλάτη γυρισμένη.

Υπάρχουν άνθρωποι και Έλληνες

Μέχρι και πριν 30 χρόνια οι Έλληνες μετρούσαν έξι ηπείρους. (30 ???)

Τις γνωστές πέντε που ξέρουμε όλοι και την …Ελλάδα.

Για μερικούς μάλιστα υπήρχαν και τεσσάρων ειδών ζωντανά πλάσματα.

Τα φυτά, τα ζώα, οι άνθρωποι και οι Έλληνες.

:-(

Δημοσ.
Ελπίζω να εννοείς ότι μεις (ελληνες) είμαστε η π....

Εντάξει αρχαιότητα δεν έχουν, αλλά ... τι να σου πω τώρα.

Γραφική η απάντησή σου.

Τουλάχιστον αυτοί έχουν το μυαλό να πάρουν την ιστορία μας, τα μαθηματικά μας και όλα όσα γαμάτα κάναμε τότε και να γίνουν μια δυνατή χώρα.

Μπορεί να φανεί λίγο οφ τοπικ αλλά θα το πω.

Σε περίοδο οικονομικής κρίσης και ο πρωθυπουργός τους λέει, οκ παιδιά μην ανησυχείτε, άνεργοι και εργαζόμενοι, η σουηδία έχει λεφτά 3 χρόνια να μας συντηρήσει όλους.

Ούτε χρέη ούτε τίποτα.

Ε αυτό για μένα τους δίνει κάθε δικαίωμα να σηκώνουν τη σημαία τους και να γουστάρουν που είναι Σουηδοί.

Ε τοτε κατσε εκει που εισαι ρε φιλε και μην ξαναγυρισεις εδω. Παρε και σουηδικη υπηκοοτητα ξεχνα και την γλωσσα σου και ασε μας ησυχους.Θα επρεπε να ντρεπεσαι!

Δημοσ.
Ξέρω ότι δεν επιτρέπεται, αλλά ήθελα να μου το επιβεβαιώσεις.

Cool pics btw

Θενκς :-)

Δεν είναι αλήθεια αυτό για τα σπίτια.

Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, έρχομαι σχεδόν καθημερινά σε επαφή με μετανάστες από Αλβανία, πρώην Γιουγκοσλαβία, Ρωσία, Λιθουανία, Αγγλία, Ασία κτλ.,(λόγω σχολείου, όλοι πάμε δωρεάν σχολείο, έχουμε δωρεάν βιβλία και τετράδια και γόμες κτλ, για να μάθουμε τη γλώσσα) και από κανέναν Σουηδό η μή, δεν έχω ακούσει αυτό το πράγμα. Ρώτησα και το αγόρι μου έτσι από περιέργεια και μου είπε το ίδιο πράγμα. Οποιοσδήποτε μπορεί να αγοράσει σπίτι στο κέντρο της Στοκχόλμης. Αρκεί να έχει την οικονομική άνεση φυσικά, διότι είναι ακριβά :P.

---------- Προσθήκη στις 22:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:56 ----------

Ε τοτε κατσε εκει που εισαι ρε φιλε και μην ξαναγυρισεις εδω. Παρε και σουηδικη υπηκοοτητα ξεχνα και την γλωσσα σου και ασε μας ησυχους.Θα επρεπε να ντρεπεσαι!

Λολ.

Ντρέπομαι που μπήκα στον κόπο να σου απαντήσω.

---------- Προσθήκη στις 23:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:58 ----------

Μπορεί αντί για Ακρόπολη να έχουν ένα καράβι-ναυάγιο για αξιοθέατο (wtf?) [...]

Χαχαχαχα. Όντως.

Δημοσ.
Θενκς :-)

Δεν είναι αλήθεια αυτό για τα σπίτια.

Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, έρχομαι σχεδόν καθημερινά σε επαφή με μετανάστες από Αλβανία, πρώην Γιουγκοσλαβία, Ρωσία, Λιθουανία, Αγγλία, Ασία κτλ.,(λόγω σχολείου, όλοι πάμε δωρεάν σχολείο, έχουμε δωρεάν βιβλία και τετράδια και γόμες κτλ, για να μάθουμε τη γλώσσα) και από κανέναν Σουηδό η μή, δεν έχω ακούσει αυτό το πράγμα. Ρώτησα και το αγόρι μου έτσι από περιέργεια και μου είπε το ίδιο πράγμα. Οποιοσδήποτε μπορεί να αγοράσει σπίτι στο κέντρο της Στοκχόλμης. Αρκεί να έχει την οικονομική άνεση φυσικά, διότι είναι ακριβά :P.

---------- Προσθήκη στις 22:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:56 ----------

Λολ.

Ντρέπομαι που μπήκα στον κόπο να σου απαντήσω.

Και καλα κανεις.Μπες σε κανενα σουηδικο φορουμ και ασχολησου με τιποτα αλλο.

edit Μαλλον δεν εχεις ιδεα για το τι σημαινει να εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ!

Δημοσ.
Και καλα κανεις.Μπες σε κανενα σουηδικο φορουμ και ασχολησου με τιποτα αλλο.

edit Μαλλον δεν εχεις ιδεα για το τι σημαινει να εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ!

Τι σημαίνει αλήθεια;

Δημοσ.

Και οχι μόνο αυτό αλλά οι βρωμεροί Σουηδοί, οι Βίκιγκτς οι βάρβαροι να πούμε πήραν τα καράβια τους κι έκαναν και αποικία στην Ασία, τη Σουηδική Αραβία, που εκεί είναι μωαμεθανοί, δηλαδή πιστεύουν στον Αλλάχ, όπως και οι Τούρκοι! Που μας είχαν σκλαβωμένους 400 χρόνια. Δηλαδή Σουηδοί=Τούρκοι! Και μόλις προχτές είχαμε 25 Μαρτίου. Θα έπρεπε να ντρέπονται διπλά, το ίδιο κι εσύ morgy σέημ ον γιού δοσίλογε, προσκυνημένε, νεοταξίτη, σουνετιασμένε!

Δημοσ.

σέημ δε λες τίποτα!!

Η πλάκα είναι ότι και εδώ του ευαγγελισμού ήταν χτες... κατά κάποιο τρόπο.

Επειδή η βρωμεροί Βικινγκς είναι καλοφαγάδες και η γλώσσα τους είναι περίεργη, η σουηδική λέξη για τη βάφλα, ακούγεται παρόμοια με την φράση "vår fru" που αναφέρεται στην Παναγία.

Vår fru ακριβώς σημαίνει "η γυναίκα μας" ή "η σύζυγός μας"

Παλιά, όταν ήταν χαρντκορ καθολικοί εδώ (πριν γίνουν προτεστάντες) είχαν την Vårfru dag (dag=μέρα).

Αλλά με το πέρασμα των χρόνων, το Vårfru (βόρφρου) έγινε Våfflor (βόφλουρ).

Και τελικά έχουν καταλήξει να γιορτάζουν την 25η Μαρτιου ως μέρα της βάφλας

Våfflor dag = Η μέρα της βάφλας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...