alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Το θέατρο του παραλόγου. σκάσε ρε... μόνο με σένα συμφώνησε σήμερα
Στάλιν Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Αααα μαλιστα να και τα ορφανα του σταλιν.Εσυ παντως ειμαι σιγουρος οτι δεν πλενεσαι με σαπουνακι FA(from ausvits)! Άλλαξα γνώμη. Θα σε κάνουμε κωμικό εσένα τελικά.
sotos81 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Άλλαξα γνώμη.Θα σε κάνουμε κωμικό εσένα τελικά. Ωπ νατος παλι κι εγω ειπα που χαθηκε ο σταλινοτσολιας!
morgy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Βλέποντας αυτό το αίσχος σοβαρά μου ρχεται να απαλλαγώ από την ελληνική υπηκοότητα και να αποκτήσω μόνο σουηδική. Δε ξέρω, οι στρατοί άλλων κρατών κάνουν παρελάσεις? Θα πω για Σουηδία μιας και ζω εδώ. Όχι. Απαγορεύεται από όσα μου λένε οι σουηδοί φίλοι μου να βγεις έξω με σουηδική σημαία και να την ανεμίζεις γιατί θεωρείται ρατσιστικό. Δεν κάνουν εθνικές παρελάσεις γιατί σύμφωνα με τον σουηδικό αγόρι μου κανείς δεν νοιάζεται. Νομίζω κάνουν κάποιου είδους παρέλαση στις 6 Ιουνίου που είναι η εθνική εορτή τους, αλλά είναι περισσότερο καρναβάλι παρά παρέλαση. Ντύνονται τα παιδάκια μασκαράδες, έχουν και το τοπικό λουνα-παρκ και τρώνε καλαμπόκι και μαλλί τις γριάς. Και όταν λέω παιδάκια, εννοώ όχι μόνο τα σουηδάκια αλλά και όοολα τα άλλα παιδάκια από ένα κάρο εθνικότητες που ζουν εδώ. Α, και απαγορεύεται να έχουν σημαίες ακόμα και την ημέρα της εθνικής εορτής τους. Επιτρέπονται μόνο τριγωνικά σημαιάκια. Α, και ναι τριγωνικές σημαίες έχουν μόνο σε ορισμένα σημεία, αλλά μόνο ο δήμος. Αμα είσαι πολίτης και σε βρουν με μεγάλη σημαία, σε συλλαμβάνουν. Και μιας που είπατε για την κατάργηση της προσευχής, έχω να πω. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Εννοείται δεν υπάρχει, ούτε υπήρχε κάτι τέτοιο ποτέ στα σχολεία εδώ. ps, πάω να παίξω battlefield.
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Άλλαξα γνώμη.Θα σε κάνουμε κωμικό εσένα τελικά. Οτιδήποτε, αρκεί να διασκεδάζει και να υπνωτίζει το προλεταριάτο. ...έτσι Στάλιν;
sotos81 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Ωπ νατος παλι κι εγω ειπα που χαθηκε ο σταλινοτσολιας! Οσο για το avatar σου και την υπογραφη σου καταλαβαινω τι κομμουνιστης εισαι!Χριστιανος και πραγματικος κομμουνιστης δεν γινεται!
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 morgy, επιτρέπεται στη Στοκχόλμη να έχει μετανάστης σπίτι στο κέντρο της πόλης;
freedubus Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Χριστιανος και πραγματικος κομμουνιστης δεν γινεται! Γεννιέται!
ANHLIKOS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Ειναι πράκτορας βαλτός, δεν είναι πραγματικό κομμουνι!
morgy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 morgy, επιτρέπεται στη Στοκχόλμη να έχει μετανάστης σπίτι στο κέντρο της πόλης; Δεν μένω Στοκχόλμη, είμαι περίπου 400 χλμ. νότια. Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια αλλά δεν βρίσκω το λόγο γιατί όχι. Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω η απλά ρωτάς;
sotos81 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Βλέποντας αυτό το αίσχος σοβαρά μου ρχεται να απαλλαγώ από την ελληνική υπηκοότητα και να αποκτήσω μόνο σουηδική. Θα πω για Σουηδία μιας και ζω εδώ. Όχι. Απαγορεύεται από όσα μου λένε οι σουηδοί φίλοι μου να βγεις έξω με σουηδική σημαία και να την ανεμίζεις γιατί θεωρείται ρατσιστικό. Δεν κάνουν εθνικές παρελάσεις γιατί σύμφωνα με τον σουηδικό αγόρι μου κανείς δεν νοιάζεται. Νομίζω κάνουν κάποιου είδους παρέλαση στις 6 Ιουνίου που είναι η εθνική εορτή τους, αλλά είναι περισσότερο καρναβάλι παρά παρέλαση. Ντύνονται τα παιδάκια μασκαράδες, έχουν και το τοπικό λουνα-παρκ και τρώνε καλαμπόκι και μαλλί τις γριάς. Και όταν λέω παιδάκια, εννοώ όχι μόνο τα σουηδάκια αλλά και όοολα τα άλλα παιδάκια από ένα κάρο εθνικότητες που ζουν εδώ. Α, και απαγορεύεται να έχουν σημαίες ακόμα και την ημέρα της εθνικής εορτής τους. Επιτρέπονται μόνο τριγωνικά σημαιάκια. Α, και ναι τριγωνικές σημαίες έχουν μόνο σε ορισμένα σημεία, αλλά μόνο ο δήμος. Αμα είσαι πολίτης και σε βρουν με μεγάλη σημαία, σε συλλαμβάνουν. Και μιας που είπατε για την κατάργηση της προσευχής, έχω να πω. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Εννοείται δεν υπάρχει, ούτε υπήρχε κάτι τέτοιο ποτέ στα σχολεία εδώ. ps, πάω να παίξω battlefield. Τωρα εσυ συγκρινεις την π.... με την β....!Τι ιστορια εχουν οι σουηδοι μωρε για να σηκωνουν και σημαιες και να κανουν παρελασεις?
Στάλιν Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Οσο για το avatar σου και την υπογραφη σου καταλαβαινω τι κομμουνιστης εισαι!Χριστιανος και πραγματικος κομμουνιστης δεν γινεται! Μπράβο. Κέρδισες.
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω η απλά ρωτάς; Ξέρω ότι δεν επιτρέπεται, αλλά ήθελα να μου το επιβεβαιώσεις. Cool pics btw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.