sotos81 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΙ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ εδιτ, γεια σου ρε σωτο γεννημένε. Διακρινω μια ειρωνεια η κανω λαθος?Δεν καταλαβα σε χαλασε φιλαρακο?
alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 δε σε αποχαλαλούλου βλακακό Λούσιφερ.... εεεεεε;
status Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Ετσι ακριβως!Ακομα δεν εχει περασει! Αν περάσει πας μετανάστης δηλαδή; Owww wait!
Lucifer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Λούσιφερ,εγώ που φύτρωσα εδώ πιάνομαι για Έλληνας; :Ρ Εσείς εκεί κάτω αγόρι μου παίζει να είστε από τα πλέον μεγάλα στοκάδια (μετά τους συγχωριανούς Μυτιληναίους) αλλά είστε και τόσο πιο ΓΑΜΑΤΟΙ που λίγη σημασία έχει. Και για να το γυρίσω και στο απάκι, θα πω αυτό στο οποίο καταλήγω κάθε φορά με την Ούγγρα, "μπορείς να πεις πολλά για την κουλτούρα ενός τόπου από τη φιλοσοφία του φαγητού του". διάολε... πες αλήθεια... πόσο πιο εύκολα πέφτουν οι κόμενες που είσαι Έλληνας; Γενικά το southern look έχει πέραση, να σκεφτείς ότι γκρούβαλο με τη μάπα μου με λέγανε tall, dark and handsome οι Εσθονέζες. Αλλά οι Δανέζες συγκεκριμένα, ανοίγουν τα πόδια πανεύκολα, ειδικά αν είσαι ξένος και ειδικότερα αν είσαι Νότιος. Σε φάση, ένα κέρασμα για τα διαδικαστικά "πως σε λένε, κώλο δίνεις" κτλ, και μετά σπίτι. Σα να λέμε, τα παιδιά των ΟΥΚ, μάλλον Δανέζες είχανε για μάνες απλώς ο μπαμπάς ήταν Έλληνας.
sotos81 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Αν περάσει πας μετανάστης δηλαδή; Owww wait! Γελασαμε ρε τσακαλε!
Στάλιν Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Διακρινω μια ειρωνεια η κανω λαθος?Δεν καταλαβα σε χαλασε φιλαρακο? Εσένα θα σε κάνουμε κηπουρό. Δε θα σε απαγχονίσουμε. Μη μας βγάλει η μετέπειτα ιστορική προπαγάνδα ίσους κι όμοιους.
minarokeftes Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Γελασαμε ρε τσακαλε! Εγώ ειλικρινά σου εύχομαι να χρειαστείς να πας για δουλειά μετανάστης και να σου συμπεριφέρονται όπως οι του λόγου σου.
alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Τσατίστηκα τώρα... δεν έχει κάνα Αλβανό το φόρουμ να του κάνω ντου;
Lucifer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 δε σε αποχαλαλούλου βλακακό Λούσιφερ.... εεεεεε; νευρικό γαμώτο
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 o Στάλιν η μορφή σκάει μύτη εκεί που δεν το περιμένεις
status Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Γελασαμε ρε τσακαλε! Κοίτα, συνήθως σέβομαι τον συνομιλητή μου κ λέω βλακείες για να περάσει η ώρα, αλλά όταν βλέπω γραμμένες κιόλας τέτοιες μαλακίες δεν μπορώ, συγχύζομαι. Λούσιφερ τα χάπια για την πίεση ρε.:Ρ
sotos81 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Εσένα θα σε κάνουμε κηπουρό. Δε θα σε απαγχονίσουμε.Μη μας βγάλει η μετέπειτα ιστορική προπαγάνδα ίσους κι όμοιους. Αααα μαλιστα να και τα ορφανα του σταλιν.Εσυ παντως ειμαι σιγουρος οτι δεν πλενεσαι με σαπουνακι FA(from ausvits)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.