Προς το περιεχόμενο

iPhone + Car Stereo

Paralizer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα,

ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει στο εξής. Θέλω το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου μου να μπορεί να παίζει τραγούδια του iPhone. Δεν έχω ιδέα πως μπορεί να γίνει αυτό. Υπάρχει κάποιος adaptoras που μπορεί να να αναλάβει να το κάνει αυτό; Προς Θεού δεν θέλω να δώσω χρήματα για καινούριο στερεοφωνικό που να είναι συμβατό. Έχω ακούσει ότι κάπως γίνεται αλλά δεν ξέρω πως.

Any ideas;

Δημοσ.

2 λύσεις που έχω δοκιμάσει. 1η) Στο alpine που έχω, με καλώδιο που να καταλήγει στο κλασικό dock connector που έχει το iphone, δεν το κατάφερα ποτέ να παίξει σωστά. Πότε έπαιζε πότε όχι. 2η) Απτην ειδική έξοδο του alpine πάλι αλλα να καταλήγει στο κλασικό 3,5mm jack που μπαίνει στην υποδοχή ακουστικών του iphone. Ε εδώ δεν είναι στο χέρι του να μην παίξει, κ η ποιότητα ήχου είναι κομπλέ. Και τα 2 καλώδια που δοκίμασα τα πήρα απτο ebay με ελάχιστο κόστος(περίπου 5ε). Νομίζω υπάρχουν κ ηχοσυστήματα με usb μπροστά που υποστηρίζουν σύνδεση iphone/ipod κατυεθείαν εκεί. Τσέκαρε το manual σου να δείς τι υποστηρίζεις και πράττεις αναλόγως..

Δημοσ.

Όπως είπα δεν θέλω να δώσω χρήματα για σύστημα καινούριο. Και επίσης δεν έχει καμία έξοδο το στερεοφωνικό μου. :(

Δημοσ.

εγώ προσωπικά αγόρασα το Kensington LiquidAUX Deluxe http://store.apple.com/us/product/TR951LL/A?fnode=MTY1NDA2MQ&mco=MTA4NzQ3NjI και είμαι αρκετά ευχαριστιμένος. εκτός του ότι δεν υπάρχουν τυχόν παρεμβολές όπως μπορεί να συμβεί με τα fm trasmitters επιπλέων φορτίζει την συσκευή και έχει κ επιπλέων χειριστήριο στο τιμόνι που σε διεφκολύνει αρκετά. προυπόθεση όμως είναι το στερεοφονικό να έχει υποδοχή auxilliary

Δημοσ.
εγώ προσωπικά αγόρασα το Kensington LiquidAUX Deluxe http://store.apple.com/us/product/TR951LL/A?fnode=MTY1NDA2MQ&mco=MTA4NzQ3NjI και είμαι αρκετά ευχαριστιμένος. εκτός του ότι δεν υπάρχουν τυχόν παρεμβολές όπως μπορεί να συμβεί με τα fm trasmitters επιπλέων φορτίζει την συσκευή και έχει κ επιπλέων χειριστήριο στο τιμόνι που σε διεφκολύνει αρκετά. προυπόθεση όμως είναι το στερεοφονικό να έχει υποδοχή auxilliary

Καλό αυτό, αλλά για να δουλέψει πρέπει το στερεοφωνικό σου να έχει υποδοχή AUX.

Αυτό που έχω κάνει εγώ στο δικό μου αυτοκίνητο είναι να πάρω και να εγκαταστήσω ένα σύστημα Bluetooth της Parrot (μοντέλο MKi9100).

Αυτό συνδέεται μεταξύ του στερεοφωνικού και των ηχείων. Έτσι, όταν λειτουργεί αυτό (για τηλεφωνήματα ή για μουσική από το iPhone) κόβει τον ήχο του στερεοφωνικού και παίζει αυτό από τα ηχεία. Έκτός από bluetooth έχει 3 εισόδους: Aux, USB και iPhone Dock Connector. Έτσι, συνδέεις ό,τι θέλεις.

Το μειονέκτημα του είναι πως η εγκατάσταση του θέλει λίγο δουλειά:

Πρέπει να βγάλεις το στερεοφωνικό από την κονσόλα για να συνδέσεις το bluetooth πίσω του. Ακόμα, αν θέλεις να κάνεις "επαγγελματική δουλειά" βάζοντας το μικρόφωνο του πάνω στον κεντρικό καθρέπτη πρέπει να περάσεις το καλώδιο του πίσω από την ταπετσαρία της οροφής και από την πλευρική κολόνα του παρπρίζ.

Δημοσ.

Παίδες thanx για τις απαντήσεις. Απ'ότι κατάλαβα δεν πρόκειται να βρω μια απλή λύση η οποία να είναι στα μέτρα μου και να τελειώνω με το θέμα αυτό. Για κάποιον που ρώτησε έχω ένα fiat stilo του 2004 και έχω το μαμίσιο στερεοφωνικό της Blaukpunt. Τώρα για μοντέλο κτλ μην ρωτάς δεν έχω ιδέα. Πάντως σίγουρα δεν έχει έξοδο AUX.

Άρα μάλλον πάμε για new σύστημα, αν και δεν ξέρω αν αξίζει αυτή η αλλαγή αν αναλογιστεί κανείς και τα χρήματα που έδωσα για το iPhone. Νομίζω ότι ξεφεύγω αρκετά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...