aris_t77 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Καλημέρα, δεν ξέρω σε ποιούς μπορεί να φανεί χρήσιμο αλλά ενδέχεται να υπάρχουν αρκετοί που ίσως αναζητούν κάποια φόρμα επικοινωνίας για ενσωμάτωση σε προσωπική τους ιστοσελίδα/blog.Παραθέτω ενα blog ενδιαφέρον το οποίο έχει οδηγίες σχετικά με δημιουργία φόρμας επικοινωνίας/ερωτηματολογίων και φόρμας παραγγελίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως θέλει ο καθένας. http://formesepikoinwnias.blogspot.com/ Ελπίζω να βοηθήσει
isay Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 έλα πες μας την αλήθεια, θες να βοηθήσεις τους "συνforumιτες" ή κανεις διαφήμιση για την προμήθεια από το site 123contactform;
poscaman Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 το έλεος το ίδιο δλδ... http://www.tadetadetade.com/jsp/redirect.jsp?contractId=2212106&referrer=aris_t77 reported
parsifal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μη γίνεστε βασιλικότεροι του βασιλέως παιδιά. Το referral link δεν ποσταρίστηκε εδώ, δεν υπάρχει θέμα με τους κανόνες του Insomnia.
poscaman Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μη γίνεστε βασιλικότεροι του βασιλέως παιδιά. Το referral link δεν ποσταρίστηκε εδώ, δεν υπάρχει θέμα με τους κανόνες του Insomnia. Συμφωνώ με την σκέψη σου. Αλλά ντάξει, ας μην μας περνάνε και για βλάκες...
isay Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μη γίνεστε βασιλικότεροι του βασιλέως παιδιά. Το referral link δεν ποσταρίστηκε εδώ, δεν υπάρχει θέμα με τους κανόνες του Insomnia. Οκ. Το κρατάμε σαν reference. (αλλά για το κράξιμο δε μετανιώνω)
bablyk Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Γνωρίζει κανείς κάποια εναλλακτική δωρεάν επιλογή για την ίδια δουλειά?
tomsmyn1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 http://www.emailmeform.com/ Είναι δωρεάν και εύκολο στη δημιουργία του Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
aris_t77 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Χρόνια Πολλά σε όλους και καλό Πάσχα. Προς μεγάλη μου έκπληξη , με την επιστροφή μου μετά από μερικές μέρες στις οποίες αδυνατούσα να παρακολουθήσω το θέμα , διαπίστωσα ένα «κράξιμο» όπως ανέφερε κάποιος και πιστεύω ότι πρέπει να απαντήσω όχι για να δικαιολογηθώ για κάτι ή να πείσω κάποιον (τα συμπεράσματα είναι δικά σας) αλλά γιατί οι απαντήσεις ορισμένων μέσα σε ένα forum , σε πράγματα τα οποία αγνοούν , μπορούν να οδηγήσουν άλλους αναγνώστες σε λανθασμένη εντύπωση. Κάποιοι παρά τις μερικές χιλιάδες μηνύματα στο ενεργητικό τους , από ότι βλέπω μάλλον δεν έχουν καταρχήν την παραμικρή ιδέα σχετικά με τους κανόνες ενός forum κάνοντας αναφορά (εδώ κολλάει καλύτερα η έκφραση που χρησιμοποιήθηκε «το έλεος το ίδιο δλδ…» στο Moderator να ελέγξει ένα link που ούτε καν φιλοξενείται μέσα στο forum (προσοχή γιατί με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται βοήθεια όπως αναφέρει ο ίδιος «να τον περάσει κάποιος άλλος για βλάκα). Ελπίζω η παραπάνω απάντηση του Moderator που το έλεγξε να τον κάλυψε και να τον καθησύχασε πλήρως . Από εκεί και πέρα από τη στιγμή που μπήκατε στο κόπο να το ψάξετε το θέμα καλό θα ήταν να το κάνατε μέχρι τέλους και αν ανακαλύπτατε ότι σας ζητάει κάποιο αντίτιμο για αυτό που παρουσιάζεται μέσα στο blog τότε να το «κράξετε» εδώ και ίσως να επισυνάψετε και ένα screenshot για να πείσετε και τους υπολοίπους .Αν το κάνατε όμως μάλλον θα βρίσκατε ότι όντως πρόκειται για μια υπηρεσία ΔΩΡΕΑΝ αναφορικά με τη φόρμα. Σκεφτείτε ότι ίσως να υπάρχουν και άτομα τα οποία να μην ξέρουν πώς να δημιουργήσουν κάτι αντίστοιχο με κώδικα ή θέλουν να κάνουν κάτι γρήγορο και εύχρηστο που να προσαρμόζεται εύκολα στις απαιτήσεις τους. Ο καθένας ψάχνει να βρει αυτό που θα τον βοηθήσει να κάνει καλύτερα τη δουλειά του και δεν νομίζω να ενδιαφέρεται για το λόγο που εγώ του προσφέρω μια λύση για κάτι (μπορεί φυσικά να το ελέγξει), παρά μόνο αν μπορεί να του φανεί χρήσιμο και να το αξιοποιήσει για προσωπική του χρήση. Αν πιστεύεις ότι κινδυνεύεις από κάτι τότε μπορείς να στραφείς κάπου αλλού(ευτυχώς υπάρχουν πολλά αντίστοιχα sites).Για να βάλεις ένα link, αν δεν γνωρίζετε, πρέπει να είσαι εξουσιοδοτημένος. Ένας λόγος παραπάνω που το id στο forum είναι το ίδιο με το άλλο στο link που σας έβαλε σε υποψίες.
Seldimi Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Και απο την καλή σου την καρδία είπες δεν βάζω και το affiliate link μπας και πιάσω κανα ψάρι;
aris_t77 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Και απο την καλή σου την καρδία είπες δεν βάζω και το affiliate link μπας και πιάσω κανα ψάρι; Φίλε μου αν θέλεις να κρίνεις κάτι κρίνε τη δουλειά και μην αναρωτιέσαι για άλλα πράγματα. Πιστεύω ήμουνα κατατοπιστικότατος στο μήνυμα οταν αναφέρω οτι "αν σας ζητάει κάποιο αντίτιμο για αυτό που παρουσιάζεται μέσα στο blog τότε να το «κράξετε» εδώ και ίσως να επισυνάψετε και ένα screenshot για να πείσετε και τους υπολοίπους". Εκτός αν μπαίνεις στον κόπο 2 εβδομάδες μετά το τελευταίο post να γράψεις 2 γραμμές ώστε να πεις και εσύ κάτι. Θα μπορούσα κάλλιστα να σου απαντήσω με ερώτηση του στυλ "Στην υπογραφή σου διαφημίζεις site με ελέυθερα άρθρα και το πρώτο πράγμα που αντικρίζει ο επισκέπτης είναι ένα μικρό logo αριστερά και στο κέντρο 2 διαφημίσεις pay per click όπως πολλοί άλλοι που προφανώς έχεις βάλει μπας και "πιάσεις κάνα ψάρι" κλικάροντας τες....αλλά δεν θα το κάνω;-)
Seldimi Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μια ιστοσελίδα έχει έξοδα συντήρησης απ' όσο και εφόσον γνωρίζεις.. και λογικό είναι να υπάρχουν διαφημίσεις... δεν είδες κάποοιο κείμενο όμως να λέει πατήστε πάνω αλλιώς δεν έχει άρθρο Άκυρο το σχόλιο σου
aris_t77 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Φίλε μου δεν ξέρω αν έχεις παέι φαντάρος αλλά άκυρα ρίχνουν μόνο στο στρατό Βρίσκουμε όμως δικαιολογία όλοι όταν μας συμφέρει και αναφέρουμε τα έξοδα συντήρησης την εύκολη λύση φυσικά όταν έχει να κάνει με εμάς και λιγότερο όταν πρόκειται για τους άλλους στους οποίους δεν καταλαβαίνουμε το λόγο ύπαρξης τους. Δεν νομίζω πάντως ούτε εσύ να ασχολήθηκες ιδιαίτερα πριν postάρεις να δεις κατά πόσο πρέπει να δώσεις κάτι για να πάρεις αυτό που θες παρά μόνο γράφω,κράζω γιατί ξέρω εγώ τι πραγματικά συμβαίνει.Καντο πρώτα και μετά μιλάμε.Με άλλα λόγια ας μη σπαμάρουμε χωρίς λόγο παρά μόνο αν υπάρχει κάτι ουσιώδες να πούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.