Προς το περιεχόμενο

κολλημα κερσορα (probl3m)

LuciferX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω ενα προβλημα και σκεφτηκα μηπως θα μπορουσατε να μου δωσετε ενα χερι βοηθειας.

Καθως σερφαρα ανεμελος ,ξαφνικα σημερα μου πεταξε μια σελιδα για ποκερ κτλπ.Την εκλεισα και αμεσως μετα αρχισαν τα βασανα.

Το θεμα μου ειναι οτι τωρα ο κερσορας του mouse δεν κινειται κανονικα και κολλαει,σε σημειο που για να πατησω start κατω στην μπαρα εργασιας μου παιρνει αρκετα δευτερα μεχρι να παω στο εικονιδιο τον κερσορα,γιατι κολλαει και πρεπει να σηκωνω το mouse να το κανω περα δωθε κτλπ.

Εκανα επαναφορα συστηματος,αλλα το προβλημα παραμενει.

Τι αλλο να κανω?Εβαλα τωρα τον windows defender να κανει ενα scan προς το παρον...

Καμια αλλη ιδεα για το πως να το λυσω?

Ευχαριστω πολυ παιδια!!

Δημοσ.

Σκαναρα με windows defender και Zonealarm,μου βρηκαν ενα και το διεγραψα.Κανα αλλο προγραμμα δωρεαν και αξιοπιστο για σκαν ?

Το προβλημμα παραμενει!! :(

Δημοσ.

κοιτα να δεις ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα και εφταιγε το ποντικακι μου.ασυρματο της microsoft.....πολλα κοληματα....ωσπου πηρα αλλο...

Δημοσ.

Παιδια το ξεχασα τελειως το θεμα.Το προβλημα εχει λυθει απο την Παρασκευη.Απλως ειχε πιασει "γλιτσα" το γραφειο στο σημειο που ειχα το mouse χαχαχαχα .Το εβαλα παραπερα και επιανε .Καλα εριξα κατι καντηλια ΧΑΧΑΧ

Anyway thx για την προθημεια παιδες ;)

Δημοσ.
Παιδια το ξεχασα τελειως το θεμα.Το προβλημα εχει λυθει απο την Παρασκευη.Απλως ειχε πιασει "γλιτσα" το γραφειο στο σημειο που ειχα το mouse χαχαχαχα .Το εβαλα παραπερα και επιανε .Καλα εριξα κατι καντηλια ΧΑΧΑΧ

Anyway thx για την προθημεια παιδες ;)

Την έχω πατήσει και εγώ έτσι και από τότε το ποντίκι το έχω πάνω σε ένα περιοδικό. Πρόσεχε όμως να μην είναι το χαρτί illustration (γυαλιστερό).

Κάτι σε ματ. (εφημερίδα).:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...