Προς το περιεχόμενο

Σχεδιασμός πόλης: www.worldofteleware.com

oui33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θα ήθελα λίγη βοήθεια - καθοδήγηση για το πώς θα μπορούσα να φτιάξω μια μικρή πόλη σαν αυτή: http://www.worldofteleware.com Δεν με ενδιαφέρει η κίνηση flash όσο ο σχεδιασμός των κτηρίων, δρόμων κτλ. έχω αρχίσει να ασχολούμε με Photoshop,Illustrator και με ενδιαφέρει αρκετά το θέμα. Βρήκα πως τα κτήρια είναι έτοιμα icons. Υπάρχει προγραμματάκι που να φτιάχνεις τέτοια icons? Θα μπορούσα να τα δημιουργήσω με το Photoshop? Με τον σχεδιασμό 3d τί ακριβώς γίνεται?

Δημοσ.
τι να μαθετε ρε παιδιά; Ο τύπος φτιάχνει ιστοσελίδες, και έστειλε προσφορά για εργασία

Αυτό το καταλάβαμε και μεις. Το δικό μου post ήταν καθαρά ειρωνικό, καθώς...

Καλησπέρα.

Θα ήθελα λίγη βοήθεια - καθοδήγηση για το πώς θα μπορούσα να φτιάξω μια μικρή πόλη σαν αυτή: http://www.worldofteleware.com Δεν με ενδιαφέρει η κίνηση flash όσο ο σχεδιασμός των κτηρίων, δρόμων κτλ. έχω αρχίσει να ασχολούμε με Photoshop,Illustrator και με ενδιαφέρει αρκετά το θέμα. Βρήκα πως τα κτήρια είναι έτοιμα icons. Υπάρχει προγραμματάκι που να φτιάχνεις τέτοια icons? Θα μπορούσα να τα δημιουργήσω με το Photoshop? Με τον σχεδιασμό 3d τί ακριβώς γίνεται?

... ο topic starter δεν έψαχνε νομίζω κάποιον να του το φτιάξει, αλλά κάποιον να τον βοηθήσει να μάθει να το κάνει μόνος του. Forum δεν είναι το insomnia; Αν ζητούσε κάποιον να το κάνει θα πόσταρε στις αγγελίες.

ΥΓ: Ναι, το καταλαβαίνω ότι γίνεται γενικά αυτό - το να "προσφέρεται" κάποιος με το αζημίωτο - αλλά όταν γίνεται προκλητικά με ενοχλεί. Ο άνθρωπος πόσταρε σε μία online κοινότητα ώστε να τον βοηθήσει κάποιος, και υποτίθεται γι' αυτό είναι τα forum. Να φανταστώ ο georgepap που του απάντησε δεν έχει μάθει τίποτα από την κοινότητα; Μόνος του ανακάλυψε τον (κάθε) τροχό;

Δημοσ.

konnak είμαι απόλυτα μαζί σου, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις οι Moderators είναι που κρίνουν το παιχνίδι. Υπάρχει το report (o κατάσκοπος κάτω από το όνομα) και ειδοποιείς τους Mods να ρίξουν μια ματιά.

Δημοσ.

Μα δεν το συζητάμε επειδή είναι ενάντια στους κανονισμούς του φόρουμ - στο κάτω κάτω απλά του έγραψε ότι έχει pm, θα μπορούσε να σου πει ότι είναι κάτι άλλο. Απλά το σχολίασα ακριβώς για το ιδιοτελές του σκοπού. Τον ρουφιάνο τον ξέρω, αλλά σπάνια τον χρησιμοποιώ, και αυτό σε θέματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης από mods.

Τέλος πάντων, το εξαντλήσαμε θεωρώ.

Δημοσ.

Είδα το συγκεκριμένο site και επειδή υπάρχει μια περίπτωση να ανοίξω μια επιχείρηση θα μου άρεσε να είναι κάτι παρόμοιο.Η εύκολη λύση είναι το wordpress και ξέρω πως να κινηθώ σαυτο το κομμάτι αλλά όλο αυτό το στήσιμο της πόλης είναι ενδιαφέρον και θα ήθελα να ασχοληθώ να δω μέχρι πού μπορώ να φτάσω σχεδιαστικά.έχω λίγες γνώσεις Photoshop αλλά μάλλον δεν φτάνουν.Απλά ρωτάω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα και πώς κάνεις κάτι παρόμοιο.Με έτοιμα icons (για κάποια πρέπει να πληρώσεις για να πάρεις έτοιμα κτήρια και δρόμους) δεν βρήκα άκρη.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Είδα το συγκεκριμένο site και επειδή υπάρχει μια περίπτωση να ανοίξω μια επιχείρηση θα μου άρεσε να είναι κάτι παρόμοιο.Η εύκολη λύση είναι το wordpress και ξέρω πως να κινηθώ σαυτο το κομμάτι αλλά όλο αυτό το στήσιμο της πόλης είναι ενδιαφέρον και θα ήθελα να ασχοληθώ να δω μέχρι πού μπορώ να φτάσω σχεδιαστικά.έχω λίγες γνώσεις Photoshop αλλά μάλλον δεν φτάνουν.Απλά ρωτάω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα και πώς κάνεις κάτι παρόμοιο.Με έτοιμα icons (για κάποια πρέπει να πληρώσεις για να πάρεις έτοιμα κτήρια και δρόμους) δεν βρήκα άκρη.

Ευχαριστώ.

O georgepap τι σου είπε;

Βασικά έτοιμο script απίθανο να βρεις. Η δουλειά γίνεται με flash ή αν ψάχνεις κάτι απλό, γίνεται και με ένα image map της απλής (κλασσικής html). Image map γίνεται σε εικόνα και το κάνουν όλα τα κλασσικά προγράμματα δημιουργίας html.

Άρα ... αφού ξέρεις από photoshop, φτιάξε την εικόνα και είτε την εισάγεις σε flash Και κάνεις τη δουλειά σου, είτε με ένα Image map ... καθάρισες

Δημοσ.

Αυτό που θες να κάνεις ονομάζεται pixel art , και αν ψάξεις στο google θα δεις πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα, και πολλά toutorial

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...