Cernic Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 καλησπερα παιδια εχω καπιο προβλημα με το λητουργικο μου παω να κανω εγκατασταση ενα .exe και μου βγαζει οτι η εφαρμογη αντιμετοπισε προβλημα και πρεπει να τερματιστη...για οση το ξερουν ειναι μια εφαρμογη με παιχνιδια μεσω ιντερνετ....ειναι πολυ ελαφρια και ηληκρινα δεν ξερω τι φταιει....! ευχαριστω προκαταβολικα!
isay Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 καλησπερα παιδια εχω καπιο προβλημα με το λητουργικο μου παω να κανω εγκατασταση ενα .exe και μου βγαζει οτι η εφαρμογη αντιμετοπισε προβλημα και πρεπει να τερματιστη...για οση το ξερουν ειναι μια εφαρμογη με παιχνιδια μεσω ιντερνετ....ειναι πολυ ελαφρια και ηληκρινα δεν ξερω τι φταιει....!ευχαριστω προκαταβολικα! (άλλαξε τον τίτλο σου) Με τα ελλειπή στοιχεία που δίνεις και εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι φταίει και ούτε πως να σε βοηθήσουμε. Τι πρόγραμμα προσπαθείς να εγκαταστήσεις; Από που το κατέβασες; Τι xp έχεις;
Jimys2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Και καλό θα ήταν να ακολουθούσες τη συμβουλή του isay στην υπογραφή του!! 'Ελεος πια αυτή η νέα γενιά....
Cernic Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 λοιπον εχω τα windows xp home edision και η εγκατασταση ειναι απο αυτο το site:http://www.brettspielwelt.de/Spiele/Tichu/?nation=en οτι αλλο στοιχειο θελετε πειτε μου!
isay Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 ρίξε μια ματια εδώ επίσης αντέγραψε το αρχείο σε κάποιο root ή και τρέξε το από εκεί
Cernic Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 παλικαρε τι ειναι το root? που ξερω τι προβλημα εχει? εμενα μου βγαζει το παραπανω που ανεφερα!
isay Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 παλικαρε τι ειναι το root?που ξερω τι προβλημα εχει? εμενα μου βγαζει το παραπανω που ανεφερα! Αντέγραψε το αρχείο στο C:\ (όχι σε υποφάκελο) και δοκίμασε να το τρέχεις από εκεί. Αυτό είναι το root.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.