Προς το περιεχόμενο

αγορα βιντεοκαμερας εως 270ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γειας σας και καλος σας βρηκα με το παρθενικο μου μηνυμα .

Βασικα ειμαι ασχετος απο βιντεοκαμερες, θελω μια να εχει καλη αποκριση σε χαμηλο φωτισμο, δε περιμενω επαγγελματική απόδοση με αυτα που δινω ετσι.. .

Πρωτη βασικη προυποθεση για την αγορα της ειναι να παρω μια που να αποθηκευω στο υπολογιστη και μετα να πεζω το βιντεο απ το υπολογιστη στην 42αρα πλασμα που εχω με αναλυση 1024Χ740 νομιζω ειναι.Εχω υπ οψιν αυτη http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=7632 και λεει στα χαρακτιρηστικα οτι εχει 0,8mpixel,δλδ θα παιζει καλα στην 42αρα plasma μου απο το pc μου με 1024Χ740, θα βλεπω καλα τα βιντεακια μου?

Απο θεμα αποθυκευσης μιας και εχω pc kai γνωριζω απο picia.. με βολευει με σκληρο δισκο,αλλα δε ξερω τι ειναι καλητερο... me HD--MINI DV---Η ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ? με dvd το αποριπτω.(πιστευω να μη σας μπερδεψα, αν και εχω μπερδευτει εγω γιατι εκτος απ το σκληρο δε ξερω τι κανεις με τα υπολοιπα και αν εχεις καλη αποδοση με αυτα).Ακόμη πιστευω πως με το σκληρο θα γλιτωσω πολυ επεξεργασια στο βιντεο κατι που βαριεμε.

Βασικα την θελω για ερασιτεχνικη χρηση, να τραβω δλδ οικογενειακες στιγμες και οχι ροζ βιντεο της εποχης (τζουλιες..).

απο θεμα μάρκας σε αυτα τα χρηματα ειναι και αλλες, τι λετε σε ποια να παω σε αυτη που προτεινα ή καποια αλλη?

θα την αγορασω μετρητης, απο που λετε να την παρω, με αποσχολει και το θεμα servise και εγγυηση επιστροφης.

Y.Γ:Ο κατερέλος απ οτι βλέπω ειναι απο τους ποιο οικονομικα συμφεροτερους, εχετε αποψη για το service του σε περιπτωση που πάθει κατι η καμερα, και για την εξυπηρετηση του?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...