Προς το περιεχόμενο

Καθαρισμός Ram;;;

Dumah

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλην Εσπέραν Μάγκεςςς...

Μήπως γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα για να καθαρίσει τη Ram και γενικά να τρέχει πιό γρήγορα ο υπολογιστής;

Πόσο ασφαλή είναι αυτό;:-(

Δημοσ.

εμμ,η ram δεν καθαριζεται απο αχρηστα αρχεια διοτι δεν αποθηκευονται μονιμα αρχεια πανω της αλλα προσωρινα.αυτο που μπορεις να κανεις για να βελτιωσεις την ταχυτητα του υπολογιστη σου ειναι να βαλεις ενα ακομη dimm-ακι ραμ.ο σκληρος ειναι αυτος που μπορει να καθαριστει απο διαφορα αχρηστα αρχεια.ενα καλο προγραμμα για αυτη τη δουλεια ειναι το ccleaner.ελπιζω να βοηθησα

Δημοσ.
εμμ,η ram δεν καθαριζεται απο αχρηστα αρχεια διοτι δεν αποθηκευονται μονιμα αρχεια πανω της αλλα προσωρινα.αυτο που μπορεις να κανεις για να βελτιωσεις την ταχυτητα του υπολογιστη σου ειναι να βαλεις ενα ακομη dimm-ακι ραμ.ο σκληρος ειναι αυτος που μπορει να καθαριστει απο διαφορα αχρηστα αρχεια.ενα καλο προγραμμα για αυτη τη δουλεια ειναι το ccleaner.ελπιζω να βοηθησα

Thanks φίλε,

το εν λόγω πρόγραμμα μόλις το είχα βάλει και μου καθάρισε αρκετά...

ξέρεις κανα άλλο ρεγκ κλινερ;;;

(είχα ακουσει για κάτι cpu speed...κτλ...παίζει κάτι τέτοιο;)

Δημοσ.

Σπεραααααα....:lol:

Καταρχήν τι λειτουργικό και πόση μνήμη έχεις;

Για XP ένα φεγγάρι χρησιμοποιούσα το Freeram xp-pro αλλά μετά που πήγα σε 2GB δεν ήταν αναγκαίο... Νομίζω και με το tune-up utilities κυκλοφορούσε κάτι ανάλογο...

Για ασφάλεια τι να πω... Μια χαρά πήγαινε σε μένα... Δεν μου έκανε τπτ νερά...

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα οτι και ο απο πάνω :P Βάλε RAM και άσε το λειτουργικό να βγάλει άκρη με αυτά...

Ένας τρόπος για να τραβήξει ο υπολογιστής θα ήταν λίγο OverClock αλλά άμα δεν ξέρεις άστο... Μην έχεις τρεξίματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...