Προς το περιεχόμενο

Σκληρος δισκος για συνδεση σε τηλεοραση με FULL HD!!!

Jason13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την τηλεοραση Led40B8000 δηλ. την 8η σειρα απο τις led της samsung,ΑΛΛΑ δεν εχω blue-ray με αποτελεσμα ολες τις ταινιες 720p να τις βαζω σε usb stick των 2gb και 4gb ή/και σε ενα 80gb σκληρο freecom(που και με αυτο παιζει στην τηλεοραση)ΣΕ USB θυρα...Το ερωτημα ειναι : ΘΕΛΩ να παιξω full HD ταινιες μια με 8gb και η αλλη 11gb,τεραστια μεγεθη με αποτελεσμα να ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ να τα περασω στον σκληρο και στα sticks(στον σκληρο δεν περναει λογο fat μορφης νομιζω),να φανταστειτε κολλανε στο pc μου, αν και 2gb ram και 3 χρονων επεξεργαστη δεν μπορουν,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΑ,αυτο που ζηταω ειναι ενα σκληρο δισκο 1 TB ή 500Gb ή sticks 16gb και ΑΝΩ που να ΠΑΙΖΟΥΝ στη θυρα USB της τηλεορασης αυτης, δεν με ενδιαφερει το ποσό, αρκει να περνανε στο σκληρο και usb οι ταινιες(χωρις να λεει πολυ μεγαλο μεγεθος) και να παιζουν...ΠΕΙΤΕ ΓΝΩΜΕΣ ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ???αν εχετε αλλη λυση εκτος συνδεση dlna οπου δεν μπορω, πειτε μου..

Δημοσ.

νομιζω οτι η tv θα θελει fat32 και ο σκληρος θα ειναι ntfs. επισης δεν ξερω αν αυτη η σειρα της samsung διαβαζει αρχεια mkv.

Αν ναι, τοτε κανε ενα format στον εξωτερικο σκληρο σε fat32 και ξαναδοκιμασε.

Δημοσ.

1)υποστηριζει mkv

2)δεν ηξερα οτι μπορεις να αλλαξεις το fat

3)θα διαγραφουν τα αρχεια μου???δηλ.να κανω back up??

4)NTFS θα παιζει αυτη η τηλεοραση??

5)πως κανουμε φορματ?

Δημοσ.

2) ναι μπορεις!

3) ναι αν κανεις format θα διαγραφούν οπότε back up πριν οπωσδήποτε!!!

4)Ναι θα τον βλέπει ως NTFS

5)Συνδέεις τον σκληρο σε έναν υπολογιστή και πας

My Computer -> δεξι κλικ στο σκληρό -> FORMAT (ή διαμόρφωση αν έχεις ελληνικά) και στο παραθυρο που βγαίνει εκει που λέει file system διαλέγεις NTFS και τέλος πατάς start....

Δημοσ.

Οχι δεν τα αλλαζεις. Αλλα αφου ειναι 4gb το στικ που πας να κανεις φορματ τζαμπα το κανεις, τι full hd θα χωρεσεις εκει μεσα?

Τα παιδια σου ειπαν να κανεις φορματ σε NTFS τον 80αρη σκληρο που έχεις για να κανεις δουλεια

Δημοσ.
Και τα 4096 bytes τα αλλαζω???

οχι δεν τα αλλάζεις!!!

---------- Προσθήκη στις 23:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:48 ----------

Οχι δεν τα αλλαζεις. Αλλα αφου ειναι 4gb το στικ που πας να κανεις φορματ τζαμπα το κανεις, τι full hd θα χωρεσεις εκει μεσα?

Τα παιδια σου ειπαν να κανεις φορματ σε NTFS τον 80αρη σκληρο που έχεις για να κανεις δουλεια

Στο σκληρό θα κανει.... Τα 4096 που αναφέρει ειναι το Allocation Unit Size που δεν πρέπει να το πειράξει!!

Δημοσ.

ΑΠο τι καταλαβα εσυ εννοεις το 4gb stick..αυτο δεν το αλλαζω..εγω εννοω οταν παταω format μου βγαζει allocation unit size 4096 bytes,αλλα τελικα δεν το αλλαζω!!

Δημοσ.

Αντι για φορματ, θα μπορούσες σε command prompt να δώσεις την εντολή

CONVERT X: /FS: NTFS (όπου Χ, το γράμμα που έχει πάρει ο σκληρός που θές να μετατρέψεις)

Δημοσ.

Θεωρω το αλλο πιο ευκολο...αα και για σκληρο δισκο πανω απο 500gb που να συνδεεται ΚΑΙ να παιζει στην τηλεοραση αυτη με USB ή και HDMI ???

---------- Προσθήκη στις 19:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:59 ----------

Μολις το εκανα φορματ ΟΛΑ δουλευουν ρολοϊ...Να 'στε καλα ολοι σας...Αλλα για σκληρος δισκο που εγραψα πανω δεν με βοηθαει κανεις???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...