Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με windows 7

linusvonpelt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατεστησα τα win7 μετα απο xp και πηγαιναν ολα καλα οταν μετα απο 2-3 μερες δεν με εβαζε στο internet παρολο που ειχα συνδεση (το laptop μου εμπαινε)Εκανα επανεγκατασταση τους drivers του lan (MARVEL) με εβαζε στο internet αλλα οταν εκανα επανεκινηση παλι τα ιδια.Με τα πολλα ξαναεγκατεστησα τα 7 μετα απο 2-3 μερες παλι τα ιδια,7 χωρις internet.Εβαλα παλι τα xp και ειναι οκ αλλα τζαμπα αγορασα τα 7?Αν ξερη καποιος ας γραψει.Ευχαριστω:rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.
Όταν λες δεν έχεις internet τι εννοείς?

Δεν μπαινει το pc στο internet ενω το router δειχνη οτι υπαρχει συνδεση και το laptop μου συνδεεται κανονικα

Δημοσ.

Την επόμενη φορα που θα στο κανει θα πας μια στο device manager και θα κανεις μια disable και ξανα enable την καρτα δικτύου.Και μετα ξαναπόσταρε...

Δημοσ.
Βλέπεις στο λάπτοπ ότι αποσυνδέεσε?

Οχι δεν βλεπω στο laptop οτι αποσυνδεομαι.Νομιζω οτι ερχεται καποια αναβαθμιση για το lan και αυτη δημιουργει το προβλημα αν και την δευτερη φορα που τα εγκατεστησα απενεργοποιησα τις αυτοματες ενημερωσεις αλλα κατα καποιο τροπο ξαναεγινε η αναβαθμιση κ δεν ειχα internet

Δημοσ.

Μήπως για κάποιο λόγο δε μπορεί η κάρτα δικτύου να πάρει IP από τον DHCP του router σου;

Δες αν το εικονίδιο του δικτύου δεξιά κάτω στο taskbar έχει θαυμαστικό και αν ναι δες στις ρυθμίσεις τις κάρτας δικτύου τι IP έχεις. Αν δεις κάτι όπως (169.χχχ.χχχ.χχχ) υπάρχει θέμα.

Αν δεις ότι έχει IP του στυλ (192.168.χχχ.χχχ) κάτι άλλο συμβαίνει.

Δημοσ.
Μήπως για κάποιο λόγο δε μπορεί η κάρτα δικτύου να πάρει IP από τον DHCP του router σου;

Δες αν το εικονίδιο του δικτύου δεξιά κάτω στο taskbar έχει θαυμαστικό και αν ναι δες στις ρυθμίσεις τις κάρτας δικτύου τι IP έχεις. Αν δεις κάτι όπως (169.χχχ.χχχ.χχχ) υπάρχει θέμα.

Αν δεις ότι έχει IP του στυλ (192.168.χχχ.χχχ) κάτι άλλο συμβαίνει.

Η IP μου ειναι 192.168.χχχ.χχχ.Το εικονιδιο δικτυου εχει κιτρινο θαυμαστικο

Δημοσ.

Σου λέει "μη αναγνωρισμένο δίκτυο" ? Δοκίμασε στην τοπική σύνδεση : Δεξί κλικ αποσύνδεση και ξανά σύνδεση . Το κάνει και σε εμένα καμιά φορά και όταν κάνω αυτό συνδέεται .

Δημοσ.
Σου λέει "μη αναγνωρισμένο δίκτυο" ? Δοκίμασε στην τοπική σύνδεση : Δεξί κλικ αποσύνδεση και ξανά σύνδεση . Το κάνει και σε εμένα καμιά φορά και όταν κάνω αυτό συνδέεται .

Φιλε τελικα με βοηθησες με το post σου αλλα δεν ηταν ακριβως αυτο το προβλημα.Τελικα διαπιστωσα οτι οταν τικαρω και ξετικαρω το TCP/IP6 και το TCP/IP4 απο τις ιδιοτητες του προσαρμογεα δικτυου εχω internet.Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...