Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 2 και 3 είναι πιο καλά στο action κομμάτι, αλλά έχουν κάποιες διαφορές από το 1. Γενικά όταν τα δεις όλα, τότε θα μας πεις εσύ πώς τα βρίσκεις. Btw, τι Shep παίζεις και τι αμόρε/favorite crew member;
liakinen Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 2 και 3 είναι πιο καλά στο action κομμάτι, αλλά έχουν κάποιες διαφορές από το 1. Γενικά όταν τα δεις όλα, τότε θα μας πεις εσύ πώς τα βρίσκεις. Btw, τι Shep παίζεις και τι αμόρε/favorite crew member; Είμαι soldier (το βρήκα καλύτερη επιλογή σαν νέος στα rpg). Σαν squad members παίζω τις περισσότερες αν όχι όλες τις φορές με Tali – Liana για να έχω λίγο απ' ολα (soldier,biotic,engineer). Η αλήθεια είναι ότι μόνο αυτές εξοπλίζω μέχρι τώρα. Το αμόρε δεν το έπιασα παίζουν και τέτοια
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 E ναι, BioWare RPG είναι.
DimAslan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Παίδες μια ερώτηξη... Επειδή η Jack ήταν η μόνη που έχασα στο 2, όλους τους άλλους τους έσωσα, σύν ότι με την Jack είχαμε κουτουπωθεί ήδη, παίζει τίποτα καλό μαζί της στο 3; Να μεταφέρω τον χαρακτήρα μου από το 2 δηλαδή, ή να ξεκινήσω νέο; Εμένα πάντως το wallpaper μου είναι πλέον αυτό : Site: http://www.a-gc.com/images/2012/12/miranda-lawson-mass-effect-2-HD-Wallpapers.jpg">Miranda 1080
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Χμ... γενικά οι χαρακτήρες που εμφανίζονται πρώτη φορά στο 2 έχουν μικρό ρόλο στο 3, αλλά έχουν κι αυτοί τα κομμάτια τους (και στο Citadel DLC).
liakinen Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 E ναι, BioWare RPG είναι. Λεγε ρε φίλος, δηλαδή ποια θα τον φάει (λέω ποια και όχι ποιον για να μην παρεξηγούμαστε ) έχει σχέση με το ποια χρησιμοποιώ περισσότερο; Αν είναι έτσι να αλλάξω γιατί τα pixels της ashley είναι πιο!!! you know what I mean
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Στους διαλόγους μπορείς να διαλέξεις, βασικά στο 1 είναι η Ashley ή η Liara. Μικρό spoiler αλλά το ξέρει ο κόσμος όλος, στο 2 γίνεται romanceable και η Tali. (μαζί με τις νέες) 1
liakinen Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μα η Tali είναι μασκαρεμένη (γουρούνι στο σακί θα πάρουμε ;).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Tali's the best. Επίσης βλέπουμε το πρόσωπο της (κατά μια έννοια, long story ) στο 3. 1
DimAslan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Εγώ πάντως την βρήκα... λέγεται Site: http://www.imdb.com/name/nm2088803/">Yvonne Strahovsky και είναι το πρόσωπο και (σχεδόν) το κορμί πίσω απ' την (θεά το λιγότερο) Miranda Lawson... I'm in love....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Γνωστή η Yvonne και από το Chuck που είχε και στο Star.
Πέτρος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Το έβγαλα, με όλα τα DLC's, σχεδόν full Paragon (ας όψεται η "καλή" μου η καρδιά, ούτε έντομο δε μπορώ να πειράξω, που "τιμωρήθηκε"). Πραγματικά, απο τα πιο βαρετά και ανούσια παιγνίδια (δεδομένης της προϊστορίας και του "ονόματος"). Γραφικά: Τπτ ιδιαίτερο, επαρκέστατα γενικά (αν και κάτι low-resιές χτυπούσαν πολύ άσχημα στο μάτι, ειδικά στα μοντέλα των χαρακτήρων και στα περισσότερα cinematics - έλεος με το cut-scene σε κάθε relay-jump!) Ήχος: Μια από τα ίδια, αν και το soundtrack κάποιες στιγμές ήταν εξαιρετικό. Σενάριο: Καλό, πολύ καλό (όχι εξαιρετικό, γιατί τα cliches έδιναν κι έπαιρναν). DLC's: From Ashes, day-one ήταν, δεν το υπολογίζω. Leviathan πολύ καλό, Omega καλό αλλά πάσχει στις μάχες, Citadel GTP. Τα extended/alternate endings χρήσιμα, αν και όχι κάτι συγκλονιστικό. Gameplay...GTPK!!! Ακολουθεί επεξήγηση (παραλήρημα ) Μάχες... Επιεικώς γελοίες, με εξαίρεση την τελευταία και ίσως κι εκείνη στο "Shroud". O λόγος απλός, το......Σύστημα Μάχης: Μπείτε όλοι στη σειρά και περιμένετε πότε θα σας ανοίξει το κεφάλι το (Black)Widow/Javelin κλπ. Σε περίπτωση που ο παίκτης δυσκολεύεται, σκύφτε πίσω από εμπόδια και μη μάχεστε ώστε να μπορέσει να πάρει καλύτερη θέση και να σας πετύχει. Ποτέ μην αποτολμήσετε full επίθεση (τα Brutes εξαιρούνται, αλλά συνήθως σου έδιναν το χρόνο να τα σκίσεις από μακρυά μέχρι να ορμήσουν. Τα Banshees επίσης. Τα Husks δεν αξίζουν αναφοράς.), ούτε και κάποια κυκλωτική κίνηση ή πλαγιοκόπηση. Ειδικά στο Omega, πάλι καλά που δεν έβαλαν τις μάχες μέσα σε αεραγωγούς, ένας-ένας στη σειρά! Γενική μορφή μάχης: Πίου-Πίου-Πίου-Σγους-Σγους-Πίου-Πίου-Πίου-Σγους-Πίου, επαναλάβατε. Σε πολύ δύσκολες μάχες, κοιτάξτε γύρω. Όλο και κάποιο φορητό πυρηνικό θα υπάρχει!Side Quests: Τί είναι αυτό? Press Space wherever/whenever a red circle appears, go back, press space again. Φου και φου, δώστε και μια μάχη (με το γνωστό μοτίβο/σύστημα) για το καλό.RPG στοιχεία: Ας είμεθα στοιχειωδώς σοβαροί...Κανένα! Ακόμα χειρότερα, ανεξάρτητα κλάσης, πάρε στο πιάτο και όλα τα Powers ολωνών, μη και δε γίνεις Superman@lvl60.Normandy: Άχρηστο/ανούσιο τριγύρισμα, να σου πει ο καθένας την π@π@ριά του μετά από κάθε "αποστολή", μπας και γ@μ..σουμε κάποια στιγμή.Customization: Ότι δε βρήκαμε (side-quests included) γιατί βαρεθήκαμε να πατάμε space, το αγοράζουμε. Απλά.Γενικά παράπονα: Αυτά τα imports από άλλα games (κυρίως DA) ποιός μακάκας τα σκέφτηκε και ποιός αρχιμακάκας τα ενέκρινε? Μα σοβαρά, δράκοι!?!?!?!? Ending, ανεξάρτητα ext... Γιατί πρέπει να σέρνομαι σα ζόμπι 5 λεπτά και να μη μπορώ να πηδήξω τους διαλόγους με space/esc αλλά πρέπει να ακούω/διαβάζω τις ίδιες ηλιθιότητες x 5-6 φορές! BtW, για να μπω στο Citadel, διά πυρός και σιδήρου (λέμε τώρα). Μέσα? Μπάτε σκύλοι και Specters κι αλέστε...? Tα cutscenes με τη μηχανή του παιγνιδιού, γιατί να δείχνουν τα default όπλα/εξοπλισμό, ακόμα και μετά απο 5 patches...τόσο δύσκολο? Τα side-quests, γιατί να χάνονται/μη τελειώνουν συνέχεια (χωρίς να έχω περάσει στο επόμενο "κεφάλαιο" ώστε να μην έχω πρόσβαση)? Γιατί τόσος κόσμος να ωρύεται πως το μπ...λο δεν αναγνωρίζει τα saves από τα/το προηγούμενα και χρειάζεται να κάνεις απίστευτες αλχημείες για να γίνει το θαύμα (ο κουμπάρος μου θα το πετούσε στο τζάκι, μαζί με τον υπολογιστή). Γιατί το πηδήξατε το παιγνίδι, γμτ... Έφτασα στο σημείο να αναπολώ τις ατελείωτες βόλτες με το Mako!!!
liakinen Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Λοιπόν σήμερα τελείωσα το πρώτο και πραγματικά ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ever. Space opera είναι ο τίτλος που το περιγράφει πλήρως. Έχει αρκετά μικρά ελαττώματα, όμως το σενάριο, το απίστευτο δέσιμο με τους χαρακτήρες, η ένταση, ο εθισμός που σου προκαλεί, σε κάνουν να τα παραβλέψεις. Το μόνο στο οποίο θα σταθώ είναι η ευκολία του (στην αρχή θα παρατούσα το παιχνίδι γιατί το θεωρούσα δύσκολο ). Μόλις φτάσεις κάπου στο 30 level και αν έχεις τους κατάλληλους squad members τότε οι μάχες είναι πανεύκολες (3rd person shooter άντε χρησιμοποιείς και κάνα 3-4 δυνάμεις και τους εφαγες όλους). Μιας και από αύριο μεθαύριο θα κάνω την αγορά του 2 (δεν περιμένω προσφορές του steam – δεν αντέχω), θέλω να κάνω μερικές ερωτησούλες. 1) Να κάνω import τον χαρακτήρα μου ή να ξεκινήσω καινούργιο ; 2) θα έχω κάνα πρόβλημα με το steam και τα DLC (υπάρχουν στην deluxe του steam ?) και γενικά πρέπει να προσέξω κάτι πχ. Να κάνω κάποιο DLC ή side mission πριν κάποιο σημείο κτλ.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Import χαρακτήρα φυσικά από το 1, ώστε να περάσει τις επιλογές σου και διάφορα. Στο 2 τα DLCs μπορούν να γίνουν και μετά την τελική αποστολή, αφού δεν "τελειώνει" ακριβώς. Tην τελική αποστολή πρέπει να την προσέξεις πάντως γιατί πρέπει να κάνεις τις σωστές επιλογές, αλλά θα δεις όταν φτάσεις. Btw, ποιος/ποια έφαγε την πυρηνική στον Virmire; 1
liakinen Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Ε ρε φίλος αυτονόητα πράγματα είναι αυτά, θα αφήναμε την κοπελιά ρε συ Όχι μόνο την σώσαμε αλλά και την
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα