Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Λογικά δε θα το "έβλεπε" αυτόματα μέσω Origin;
Tobajara Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δεν ξέρω γιατί αλλά ειλικρινά δεν έχω ούτε καρδιά ούτε όρεξη να το κατεβάσω...Θα το αφήσω για πιο μετά.
Titan91 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Είδα τα endings στο youtube. Ωραίες οι καινούργιες σκηνές, σου δίνουν την αίσθηση ότι κάθε τερματισμός είναι διαφορετικός από τον άλλο. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Προσθέσαν ακόμα ένα ending, αν πυροβολήσεις το starchild , το οποίο είναι λίγο fail
>-Nosakos<- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Αν και δεν έκαναν ριζικές αλλαγές τα εξήγησαν πολύ καλύτερα...απλα πάλι οι επιλογές είναι A,B,C,D.
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Mass.Effect.3.Extended.Cut.DLC-RELOADED The Mass Effect 3: Extended Cut is a downloadable content pack that will expand upon the events at the end of Mass Effect 3. Through additional cinematic sequences and epilogue scenes, the Extended Cut will include deeper insight to Commander Shepard’s journey based on player choices during the war against the Reapers. Στις 26/6/2012 στις 7:33 ΜΜ, Titan91 είπε Είδα τα endings στο youtube. Ωραίες οι καινούργιες σκηνές, σου δίνουν την αίσθηση ότι κάθε τερματισμός είναι διαφορετικός από τον άλλο. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Προσθέσαν ακόμα ένα ending, αν πυροβολήσεις το starchild , το οποίο είναι λίγο fail μαλιστα... αν ισχυει... τοτες dump all the stocks
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Το κατέβασα, δεν είναι patch, άρα πρέπει να πάει κανείς από το DLC content (σαφές είναι, απλά το μυαλό είχε κολλήσει). Θα δω αν προλάβω κάτι μέσα στο Σ/Κ, αλλά με το Galactic Readiness πάλι στον πάτο, μάλλον για την άλλη εβδομάδα το βλέπω. Ελπίζω να αξίζει η αναμονή, δεν περιμένω κάποια ριζική αλλαγή, απλά κάτι λιγότερο φτωχό από αυτό που είδαμε αρχικά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Με το EC, πρέπει να έχεις EMS 3100 για το best red ending. Για μένα πάντως, μπορώ να πω ότι ξανανέβασε ψηλά το ME3. Αν και δεν είναι τέλειο, ήταν satisfying. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δυστυχώς, δεν υπάρχει reunion στο breath scene. Αλλά επειδή αλλάζει η σκηνή με την ονομαστική πλάκα (και όπως είπε dev στο forum) είναι πολύ πιθανό ότι θα βρεθούν ξανά. Μου άρεσε γιατί αν και κράτησε το Starbrat (), εξηγεί αρκετά πράγματα (πώς πάνε στο Normandy οι teammates -και το οποίο πάλι κάθεται μπροστά από Reaper που το κοιτάει -, κλπ, ναι, πάλι δεν μου άρεσε που φεύγει το Normandy, αλλά έκαναν retcon την καταστροφή των Mass Relays, το Normandy γλυτώνει την σφαίρα (γιατί προσγειώνεται δεν ξέρω, μπορεί να βρήκε καλό σμάρμα πώς-το-έλεγε ο Σταρκ στους Avengers ο Joker σ' εκείνο τον πλανήτη ) και ένιωσα πολύ καλύτερα βλέποντας τις σκηνές του σωσμένου γαλαξία. Αυτό ήθελα, να δείξει για ποιο λόγο γίνεσαι ήρωας και τι έγινε. Αν και δεν μπαίνει σε λεπτομέριες για αρκετά άτομα (αστείος ο Zaeed ), βλέπουμε και για εκείνους. Επίσης headcanon πιο εύκολα ότι η Tali και ο Shepard θα συναντηθούν ξανά. Ίσως συγχωρώ εύκολα, αλλά σίγουρα πολύ καλύτερο απ' ότι μας είχαν δώσει.
Titan91 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Πάντως με το Extended Cut, τα περί indoctrination καταρρίπτονται πανηγυρικά. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Επίσης ωραίο cutscene είναι στο control ending που αφηγείται o reaper-shepard
panther_512 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 To indoctrination theory ήταν απλώς ευσεβείς πόθοι του κόσμου. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ίσχυε. Πάντως αν το βρήκατε το νέο τέλος ικανοποιητικό, ίσως να το βάλω να το δώ.
gatokoritso Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Στις 26/6/2012 στις 7:33 ΜΜ, Titan91 είπε Είδα τα endings στο youtube. Ωραίες οι καινούργιες σκηνές, σου δίνουν την αίσθηση ότι κάθε τερματισμός είναι διαφορετικός από τον άλλο. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Προσθέσαν ακόμα ένα ending, αν πυροβολήσεις το starchild , το οποίο είναι λίγο fail Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου αρκετα μιας και αν το κανεις τσαντίζετε και γινετε μια τρυπα στο νερο.. τεσπα τα ειδα και εγω στο youtube μπορει καποια στιγμη να το κατεβασω.βασικα ειδα μονο 2 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου το καινούργιο 4ο και αυτο που ειχα αρχικα διαλεξει το destroy και να πω τη μαυρη αληθεια δεν βλεπω τρομερη διαφορα με το αρχικο απλα λιγο μπλαμπλα και βιντεακια.ικανοποιητικο δεν μου φανηκε αλλα σιγουρα βελτιωση απο την αρχικη αρπα κολλα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Πάντως όσοι παίξετε, να ξέρετε ότι οι νέες σκηνές ξεκινάνε από το τρέξιμο προς την ακτίνα. (ή αν το πάμε πολύ nit-picky, από τον λόγο που βγάζει μπροστά από το crew ο/η Shepard και έβγαλαν τον άσχετο με τον μπλε μπερέ )
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Νέο multiplayer DLC, ΜΕ3: Earth ανακοιίνωσε η Bioware. Nέοι χάρτες για Ρίο, Βανκούβερ και Λονδίνο, καθώς και νέα δυσκολία, "platinum".
JohnVani18 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Comic-Con: BioWare Teases New Mass Effect 3 DLC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα