Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μισό λεπτό, γιατί αν δεν προσπαθείς να τρολάρεις, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας.

Εξήγησέ μου, σε παρακαλώ, χωρίς να μάθω πώς ακριβώς χειρίστηκαν το τέλος με ποιον τρόπο μπορώ να διαπιστώσω αν "έγιναν αυτά που μου υποσχέθηκαν";

Πες οτι διαβαζεις μια κριτικη βρε παιδι μου και σου λεει τα - και τα + σε καθε κατηγορια π.χ. gameplay, γραφικα, ιστορια κτλ.

Ε, στην ιστορια μπορει στα - να λεει οτι το τελος ηταν αισχρο και δεν ειχε καμια σχεση με αυτο που ειχαν υποσχεθει. Με αυτη την φραση μονο-και-μονο μαθαινεις οτι σου ελεγαν ψεματα χωρις να σου αποκαλυφθει το τελος.

btw απλο παραδειγμα εδωσα, μπορει να στο πει και με αλλους τροπους.

Οπως και μεσω του demo θα μπορουσες να διαπιστώσεις οτι αυτο που ελεγαν για τα super γραφικα ηταν μυθος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Εντάξει, τρολάρεις.

Θα βγω εγώ και θα σου πω "η ιστορία δεν είναι αυτή που έλεγαν" κι εσύ θα με πιστέψεις και δε θα αγοράσεις το τρίτο μέρος μιας επικής σειράς. Αφού του έβαλα πλην, ντε...

Πρώτον, το τέλος έχει πολλούς fan. Από ανθρώπους που κλείνουν μάτια και αυτιά και κινούνται στη λογική του "καθρεφτάκια σ' όλο μου το σώμα, εμένα μ' αρέσει" (παρενθετικά: απόλυτο δικαίωμα του καθενός όχι απλά να του αρέσει το τέλος, αλλά να του προκαλεί και οργασμό, ας πούμε) μέχρι ανθρώπους που κάθονται και ετοιμάζουν προσεγμένα βίντεο μεγάλης διάρκειας, στα οποία εξηγούν τη θεωρία του indoctrination ή ό,τι άλλο πιστεύουν ότι εξηγεί το τέλος του ME3.

Κι εσύ μου λες ότι ο καταναλωτής θα μπορούσε να προστατευτεί από μια γενική και αόριστη τοποθέτηση του στυλ "βάζω - στην ιστορία, δεν έχει καμία σχέση με αυτά που έλεγαν". Μάλιστα...

Εδώ έχει γίνει τόση συζήτηση, ανάλυση και παρουσίαση επιχειρημάτων, κι εσύ μου λες ότι είναι δυνατόν χωρίς να ξέρεις τι ακριβώς έχει συμβεί και πώς ακριβώς έχουν χειριστεί το τέλος να σχηματίσεις άποψη, και μάλιστα από τα όσα ειπώθηκαν μέσα στις πρώτες 2-3 ή τέλος πάντων όσες πρώτες ημέρες.

Λυπάμαι που το λέω, αλλά αν δεν ισχύει το ότι τρολάρεις, απλά απαντάς για να πεις ότι απάντησες. Είναι παντελώς εκτός πραγματικότητας αυτά που γράφεις.

Εντάξει, τρολάρεις.

Θα βγω εγώ και θα σου πω "η ιστορία δεν είναι αυτή που έλεγαν" κι εσύ θα με πιστέψεις και δε θα αγοράσεις το τρίτο μέρος μιας επικής σειράς. Αφού του έβαλα πλην, ντε...

Πρώτον, το τέλος έχει πολλούς fan. Από ανθρώπους που κλείνουν μάτια και αυτιά και κινούνται στη λογική του "καθρεφτάκια σ' όλο μου το σώμα, εμένα μ' αρέσει" (παρενθετικά: απόλυτο δικαίωμα του καθενός όχι απλά να του αρέσει το τέλος, αλλά να του προκαλεί και οργασμό, ας πούμε) μέχρι ανθρώπους που κάθονται και ετοιμάζουν προσεγμένα βίντεο μεγάλης διάρκειας, στα οποία εξηγούν τη θεωρία του indoctrination ή ό,τι άλλο πιστεύουν ότι εξηγεί το τέλος του ME3.

Κι εσύ μου λες ότι ο καταναλωτής θα μπορούσε να προστατευτεί από μια γενική και αόριστη τοποθέτηση του στυλ "βάζω - στην ιστορία, δεν έχει καμία σχέση με αυτά που έλεγαν". Μάλιστα...

Εδώ έχει γίνει τόση συζήτηση, ανάλυση και παρουσίαση επιχειρημάτων, κι εσύ μου λες ότι είναι δυνατόν χωρίς να ξέρεις τι ακριβώς έχει συμβεί και πώς ακριβώς έχουν χειριστεί το τέλος να σχηματίσεις άποψη, και μάλιστα από τα όσα ειπώθηκαν μέσα στις πρώτες 2-3 ή τέλος πάντων όσες πρώτες ημέρες.

Λυπάμαι που το λέω, αλλά αν δεν ισχύει το ότι τρολάρεις, απλά απαντάς για να πεις ότι απάντησες. Είναι παντελώς εκτός πραγματικότητας αυτά που γράφεις.

Ε αμα ειναι να μην πιστεψεις τις κριτικες τοτε τι καθομαστε και κανουμε αυτην την συζητηση. Εγω παντως ξερω οτι καποιοι που δεν ηθελαν να διαβασουν κριτικες για τον λογο που ειπες πηραν το παιχνιδι και εφαγαν σκατα τελικα.

Επισης σε καμια περιπτωση δεν ειπα πως σε καποιους δεν γινεται να αρεσε το τελος. Σε εμενα π.χ. μου φανηκε νορμαλ. Ουτε τοσο χαλια οσο λεγανε, αλλα ουτε και τελειο. Επισης ουτε τρολαρω, ουτε απανταω για να πω οτι απαντησα. Απλα προσπαθω να το πω οσο πιο απλα γινεται σαν να μιλαω σε 5χρονο παιδακι που και παλι δεν το καταλαβαινει.

Υ.Γ. Εννοειται πως δεν θα διαβαζες μονο μια κριτικη, ε; Και στην ερωτηση που μου εκανες στο εαν θα την πιστευα, να ξερεις οτι δεν θα με ειχε πεισει 100% αλλα θα κραταγα και καμια πισινή και εαν μετα κατεληγε οτι το ατομο που εκανε την κριτικη ειχε δικιο τοτε θα το βουλωνα επειδη δεν θα μπορω να πω οτι δεν ημουν προειδοποιημένος.

Απλα τα πραγματα! εαν δεν καταλαβες ουτε αυτο τοτε πες το μου να τα παρατησω.

• Super Moderators

Δε συνεννοούμαστε, άστο.

Ούτε έχω κουράγιο να καθίσω να εξηγήσω πόσα λογικά κενά έχει η τελευταία σου "απάντηση". Πίστευε ό,τι θέλεις. Εδώ πίστεψες τον Καναδό υπουργό, στο ME3 θα κολήσουμε, που τελικά είναι και γούστο του καθενός;

Καλή καρδιά.

Αυτο!

Με το καλο επιτελους βρήκαμε υλικά, θα φτιάξω ροφημα Mass Καφεϊνη για συμπαρασταση! Απλα οταν το παιρνουν δε θα τους μιλαμε διοτι παρεξηγούμαστε (και η κατασταση φτανει και προσωπικου)!

Δε συνεννοούμαστε, άστο.

Ούτε έχω κουράγιο να καθίσω να εξηγήσω πόσα λογικά κενά έχει η τελευταία σου "απάντηση". Πίστευε ό,τι θέλεις. Εδώ πίστεψες τον Καναδό υπουργό, στο ME3 θα κολήσουμε, που τελικά είναι και γούστο του καθενός;

Καλή καρδιά.

below the belt...

απλα lol γνωμες ειναι ρε παιδια προσπαθουμε να δουμε και τη δικια σας πλευρα και σας εξηγουμε στο επακρον την δικια μας και εσυ μας λετε η δικια μας γνωμη ειναι λαθος,

(σαν ενα αρθρο που ειχα διαβασει και και ελεγε στο νετ που ειχε δει αρκετα forums κτλ

οταν διαφωνουν οι αντρες προσπαθουν να καταλαβουν τι λεει αλλος ενω οι γυναικες απλα προσπαθουν να βγαλουν λαθος τη γνωμη του αλλου

guess what you do :P)

εμεις σεβομαστε τη γνωμη σας εσεις?

mass γαλατακι >> mass καφε

Το παιχνίδι ήταν φανταστικό, όλη η σειρά ήταν απίστευτη. Δεν είχα ακούσει τι είχανε πει αλλά το τέλος εμένα προσωπικά δεν με χάλασε.

Πάντως όλοι έχουν δικαίωμα να τους αρέσει ή όχι το τέλος.

Όσο για το dlc που έρχεται μάλλον θα το δω από κανα youtube αν και δεν πιστεύω οτι χρειαζότανε, όχι οτι με χαλάει όμως.

Δε συνεννοούμαστε, άστο.

Καλή καρδιά.

Εντελώς off topic, αλλά θλίβομαι και φοβάμαι για την κατάντια των ανθρώπων. Κοινή λογική πλέον δεν υπάρχει, ο καθένας πιστεύει ότι να ναι.

Καναδοι υπουργοί, επιστολές κισινγκερ, ελ, ψεκασμοί...

Ήταν πάντα τόσο αγαθή η ανθρωπότητα, ή τώρα με το internet αποκαλύφτηκε η πραγματική έκταση της ανοησίας.

Τελικά όλοι "αμερικανάκια" είμαστε.

• Moderators

Με το internet έχω δει ότι αν πολλοί που βλέπουν μια όψη ενός πράγματος, δεν θα το δουν ποτέ από την άλλη. Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα.

Έχουμε πει οι "end-haters" την άποψη μας πολλές φορές, είμαστε οκ με την άποψη των end-lovers/likers/no-carers, αλλά όταν μας την λένε πώς έχουμε άδικο... -_-

Εντελώς off topic, αλλά θλίβομαι και φοβάμαι για την κατάντια των ανθρώπων. Κοινή λογική πλέον δεν υπάρχει, ο καθένας πιστεύει ότι να ναι.

Καναδοι υπουργοί, επιστολές κισινγκερ, ελ, ψεκασμοί...

Ήταν πάντα τόσο αγαθή η ανθρωπότητα, ή τώρα με το internet αποκαλύφτηκε η πραγματική έκταση της ανοησίας.

Τελικά όλοι "αμερικανάκια" είμαστε.

εγώ νομίζω ότι απλά τώρα αποκαλύφθηκε όλη η έκταση της ανοησίας του ανθρώπου. Υπήρξαν και εποχές νομίζω που υπήρχε περισσότερη βλακεία από σήμερα πάντως.

• Moderators

Υπήρξαν και εποχές νομίζω που υπήρχε περισσότερη βλακεία από σήμερα πάντως.

Πολύ πιθανό, αλλά τώρα βλέπεις την βλακεία καθημερινά online. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...