Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ελπίζω να αστειεύεσαι (έχοντας διαβάσει την επιμονή με την οποία υπερασπίστηκες τη φαιδρή όσο και ανύπαρκτη "ανακοίνωση" του Καναδού υπουργού άμυνας είμαι βέβαιος ότι αδίκως ελπίζω, αλλά ξέρεις τι λένε για την ελπίδα και τη σειρά με την οποία εγκαταλείπει το μάταιο τούτο κόσμο).

Πρώτον, ακόμη και σήμερα, μήνες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, οι κριτικές είναι εξαιρετικά θετικές και αποκλειστικά κολακευτικές, όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς με μια επίσκεψη σε sites όπως το Metacritic (89/100, 23/0/0 οι θετικές/ουδέτερες/αρνητικές κριτικές).

Δεύτερον, ακόμη και δύο με τρεις ημέρες μετά την κυκλοφορία, οι χρήστες που είχαν αρχίσει να επικρίνουν το ΜΕ3 αντιμετωπίζονταν ως "μειοψηφία", "γκρινιάρηδες" κτλ. Επομένως, το χρονικό περιθώριο που δίνεις είναι ανεπαρκές.

Τρίτον, αντίθετα με τους ισχυρισμούς του ex3Lmei σχετικά με τον "παραπλανητικό" χαρακτήρα της διαφήμισης, ευτυχώς για όλους μας ο νομοθέτης διαφωνεί με τις συγκεκριμένες απιθανολογίες (ενδεικτικά, εδώ). Το οποίο, όσον αφορά το επιχείρημά σου, ότι όποιος δεν καθόταν να περιμένει αυτό το, ανεπαρκές ούτως ή άλλως, χρονικό διάστημα, ήταν "άξιος της μοίρας του" σημαίνει πως ο νομοθέτης πουθενά δε λέει "μπορούν να σας παραπλανούν επί δύο-τρεις ημέρες και αν την πατήσετε μέσα σε αυτό το διάστημα, εσείς φταίτε, είστε άξιοι της μοίρας σας".

Τέλος πάντων, ίσως να ευθύνομαι εγώ που κάθομαι και παραθέτω πηγές και νόμους. Είμαι, όπως θα έλεγε ένα καλό μέλος του insomnia, άξιος της μοίρας μου.

ok το 3-4 μερες ηταν μεταφορικο αλλα μια βδομαδα να ακουσεις τι εχουν να πουν οι περισσοτεροι, τι δεν τους αρεσε κτλ μπορεις να περιμενεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τρίτον, αντίθετα με τους ισχυρισμούς του ex3Lmei σχετικά με τον "παραπλανητικό" χαρακτήρα της διαφήμισης, ευτυχώς για όλους μας ο νομοθέτης διαφωνεί με τις συγκεκριμένες απιθανολογίες (ενδεικτικά, εδώ). Το οποίο, όσον αφορά το επιχείρημά σου, ότι όποιος δεν καθόταν να περιμένει αυτό το, ανεπαρκές ούτως ή άλλως, χρονικό διάστημα, ήταν "άξιος της μοίρας του" σημαίνει πως ο νομοθέτης πουθενά δε λέει "μπορούν να σας παραπλανούν επί δύο-τρεις ημέρες και αν την πατήσετε μέσα σε αυτό το διάστημα, εσείς φταίτε, είστε άξιοι της μοίρας σας".

Τέλος πάντων, ίσως να ευθύνομαι εγώ που κάθομαι και παραθέτω πηγές και νόμους. Είμαι, όπως θα έλεγε ένα καλό μέλος του insomnia, άξιος της μοίρας μου.

Ναι είσαι αξιος της μοίρας σου διότι μας γκρινιαζατε σε εμας που είμαστε απλα ικανοποιημενοι και δεν εχουμε καμια απολύτος σχεση με τη εταιρια και, δευτερον, το εχω ξαναπει οτι το 95% των διαφημησεων των προιοντων ειναι παραπλανητικες-υπερβολικές με μικρη δόση αλήθειας!

Και,επισης, σας ειχα πει εδω και μηνες οτι σας κατανοω και δικαιολογειστε αλλα να με χαρακτηριζατε οτι μονο εγω και οσοι ηταν ικανοποιημενοι ηταν απεναντι στις υπερβολες μερικών που δε το περιμεναν ετσι,αυτο δε το κατανοω!

Ενταξει,πιαστηκατε κοροιδο μερικοι και δικαιως εκφραζεται τα παραπονα αλλα η κατασταση ειχε ξεφυγει απο μερος σας και ξεσπαζατε σε λαθος προσωπα !

• Super Moderators

Θα προσπαθήσω να το εξηγήσω όσο απλούστερα μπορώ:

Η παράθεση Ευρωπαϊκής νομοθεσίας η οποία καταρρίπτει ισχυρισμούς τους οποίους, έχω τη φρικτή υποψία, κατεβάζεις από το κεφάλι σου χωρίς να έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς, δε συνιστά "γκρίνια" ούτε "ξέσπασμα".

Αποτελεί προσπάθεια να γίνει διάλογος, ουσιαστικός, βασισμένος σε δεδομένα και στοιχεία. Μάταιη προσπάθεια, βεβαίως, όπως συστηματικά επιμένεις να μου υπενθυμίζεις, αλλά πάντως προσπάθεια διαλόγου και όχι "γκρίνια".

Επίσης, δράττομαι της ευκαιρίας να σε διαβεβαιώσω ότι ποσώς με ενδιαφέρει να "ξεσπάζομαι" οπουδήποτε και, οπωσδήποτε, όχι πάνω σε ανθρώπους που αδυνατούν να αντιληφθούν τη διαφορά μεταξύ διαφήμισης και παραπλάνησης.

Καλή συνέχεια.

Θα προσπαθήσω να το εξηγήσω όσο απλούστερα μπορώ:

Η παράθεση Ευρωπαϊκής νομοθεσίας η οποία καταρρίπτει ισχυρισμούς τους οποίους, έχω τη φρικτή υποψία, κατεβάζεις από το κεφάλι σου χωρίς να έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς, δε συνιστά "γκρίνια" ούτε "ξέσπασμα".

Αποτελεί προσπάθεια να γίνει διάλογος, ουσιαστικός, βασισμένος σε δεδομένα και στοιχεία. Μάταιη προσπάθεια, βεβαίως, όπως συστηματικά επιμένεις να μου υπενθυμίζεις, αλλά πάντως προσπάθεια διαλόγου και όχι "γκρίνια".

Επίσης, δράττομαι της ευκαιρίας να σε διαβεβαιώσω ότι ποσώς με ενδιαφέρει να "ξεσπάζομαι" οπουδήποτε και, οπωσδήποτε, όχι πάνω σε ανθρώπους που αδυνατούν να αντιληφθούν τη διαφορά μεταξύ διαφήμισης και παραπλάνησης.

Καλή συνέχεια.

Εχω να πω πολλες παραπλανητικες εταιριες, κατι φροντιστηρια που αλλα σου λενε μετα οτι θα ειναι ο τροπος κι αλλα μετα! Αλλα τουλαχιστον τα λεω σε αυτον κι οχι να ξεσπω σε αλλους .Εσυ μια χαρα μου μιλουσες προσωπικα σε μενα!

Αμα δεις ποσα διαγραφτηκαν επι προσωπικου απεναντι μου θα αλλαξεις γνωμη!

Ελπιζω να κατανοειται τι λετε μερικοι και να διαβαζετε ολα τα πόστ μου! Και να ξεκαθαρισω οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ BIOWARE αλλά ένας GAMER που απλα εμεινα ικανοποιημενος με τα θετικα και τα αρνητικα του παιχνιδιου!

Και στο κατω κατω απο ποτε εχει βαφτιστεί μια διαφημιση "αγγελικά πλασμένη";;; Παρτε το νομο και διεκδικήστε το δικιο σας! Δε σας εμποδιζει αλλα μη εμποδιζετε την ικανοποιηση που εχουμε για το παιχνιδι με τα θετικα του και τα αρνητικα του!

δεν είσαι bioware αλλά το έχεις πάρει πολύ πατριωτικά το θέμα... :P

Ισως το παρακανα! Εχεις δικιο! Αλλωστε τις αποψεις λεμε εδω μεσα με επιχειρηματα!

Ελπιζω να κατανοειται τι λετε μερικοι και να διαβαζετε ολα τα πόστ μου! Και να ξεκαθαρισω οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ BIOWARE αλλά ένας GAMER που απλα εμεινα ικανοποιημενος με τα θετικα και τα αρνητικα του παιχνιδιου!

Και στο κατω κατω απο ποτε εχει βαφτιστεί μια διαφημιση "αγγελικά πλασμένη";;; Παρτε το νομο και διεκδικήστε το δικιο σας! Δε σας εμποδιζει αλλα μη εμποδιζετε την ικανοποιηση που εχουμε για το παιχνιδι με τα θετικα του και τα αρνητικα του!

Κοιτα, δεν εμποδιζουν εμας να το ευχαριστηθούμε, απλα εχει γεμισει το νετ με ατομα που γκρινιαζουν μονιμως επειδη δεν ευχαριστήθηκαν απο αυτο που εκαναν pre-order βασισμενοι στις αερολογιες καποιων. Κι εγω μπορω να βγω και να πω οτι το Mass Effect 4 π.χ. θα εχει και σκαφη να οδηγας, και ενα super duper wow συστημα μαχης οπου με ενα κουμπι τους τρως ολους, θα εχει τα πιο τελεια γραφικα κτλ..... Εαν εσυ τωρα πας και το κανεις pre-order βασισμενος σε αυτα που ελεγα εγω, τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου. Σε καμια περιπτωση βεβαια δεν μειωνω το μεριδιο ευθυνης της BioWare αλλα εκεινη εταιρια ειναι με σκοπο το κερδος. Τα χρηματακια της τα εβγαλε απο ολα τα pre-orders και τις πωλησεις; Βεβαιως και τα εβγαλε! Και ποιοι εκαναν τα pre-order και τις αγορες; Εγω, εσυ και αυτος που τωρα βγαινουμε και γκρινιαζουμε οτι δεν πηραμε αυτο που ενας director μας πουλαγε. Ολοι εμεις ομως θα μπορουσαμε καλλιστα να περιμενουμε μια βδομαδα οπου θα ειχαν βγει reviews και ετσι θα μπορουσαμε να σχηματισουμε γνωμη για το παιχνιδι που επρόκειτο να αγορασουμε. Δυστυχως δεν φταιει κανεις αλλος που καποιοι δεν περιμεναν λιγο καιρο να ακουσουν αποψεις.

Το να βγαίνουν εκπρόσωποι μιας εταιρίας και να αναφέρονται σε χαρακτηριστικά ενός μελλοντικού προϊόντος, αποτελούν αερολογίες?

Και φταίει ο καταναλωτής αν τις πιστέψει και προπαραγγείλει το προϊόν?

Μάλιστα......

Εκ του αποτελέσματος αγαπητοί φίλοι και ανεξάρτητα από τους λόγους που οδήγησαν στο τελικό προϊόν (ΜΕ3) και την τεράστια απόκλιση μεταξύ αυτού που διαφήμιζε η εταιρία και αυτού που κυκλοφόρησε, το τελικό αποτέλεσμα στοίχισε, στοιχίζει και θα στοιχίζει πάρα πολύ στην Bioware.

Έχασε μέρος του πελατολογίου της και τώρα πρέπει να καταβάλει πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια για να το ξανακερδίσει. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο franchise tης Βιοware.

Τα ίδια και χειρότερα έκανε και με τη σειρά Dragon Age, ακύρωσε το expansion του Dragon Age 2 και τώρα παρακαλάει τους fans να δώσουν feedback για να στρώσει το Dragon Age 3.

Εν ολίγης, δε πά να λέει ο οποιοσδήποτε ότι τα ΜΕ3 και Dragon Age 2 είναι τα καλύτερα games ever, η πραγματικότητα είναι ότι η εταιρία αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα από τα τελευταία της προϊόντα (συμπεριλαμβάνεται και το MMORPG SWTOR) και θέλει τρελή προσπάθεια για να έρθει εκεί που ήταν..

Θέλετε αντιπαράδειγμα? Δείτε την CD Projekt. End of story....

Το να βγαίνουν εκπρόσωποι μιας εταιρίας και να αναφέρονται σε χαρακτηριστικά ενός μελλοντικού προϊόντος, αποτελούν αερολογίες?

Μάλιστα......

Δικιο εχεις αλλα εχοντας δει τι εκαναν με το dragon age 2 οπως ειπες κι εσυ, και γνωριζοντας οτι τις περισσοτερες φορες διαφημιση=παραπλανηση/ψεμα τοτε καλο θα ηταν να κρατας και μια πισινή. Επαναλαμβάνω οτι απο την συγκεκριμενη εταιρια ειχαμε ηδη δει τετοιες βλακειες με το τι ελεγαν πριν και τι εβγαλαν τελικα.

• Super Moderators

Μάλιστα... [...]

Αν πιστέψω κάποια από τα απίθανα πράγματα που διαβάζω σε αυτό το νήμα, μάλλον χρωστάμε και μια συγγνώμη στη Bioware που αγοράσαμε το ΜΕ3.

Εντωμεταξύ, είναι τόσος ο ζήλος ορισμένων όχι απλά να αρνηθούν τις ευθύνες τις εταιρίας, αλλά να τις μεταθέσουν κιόλας στους καταναλωτές, ώστε μας εγκαλούν ή (ακόμη προκλητικότερα) μας χαρακτηρίζουν "άξιους της μοίρας μας" γιατί δεν περιμέναμε 2-3 ή όσες τέλος πάντων ημέρες για να μάθουμε ότι η Bioware είχε τσεκουρώσει το τέλος μιας τριλογίας. Είναι, δηλαδή, δικό μας το φταίξιμο που δεν καθίσαμε να ακυρώσουμε το λόγο για τον οποίο παίζει κανείς ένα RPG και αν περιμέναμε λίγο θα το αποφεύγαμε.

Το ότι μήνες μετά την κυκλοφορία του ΜΕ3 οι κριτικές από διάφορα sites εξακολουθούν να είναι αποκλειστικά θετικές, δε σημαίνει τίποτε. Φταίμε (είμαστε άξιοι της μοίρας μας, δηλαδή) γιατί δεν καθίσαμε να μάθουμε πώς τελειώνει ένα RPG πριν το αγοράσουμε.

Μάλλον γιατί, στην ουτοπία που βιώνουν όσοι έχουν αναλάβει εργολαβικά την υπεράσπιση της Bioware ή/και τη μετάθεση των ευθυνών στους καταναλωτές, οι παίκτες RPG δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ξέρουν το τέλος ενός παιχνιδιού πριν το παίξουν. Είναι απολύτως φυσιολογικό να ξέρεις τι συμβαίνει στο τέλος κι αν δεν το ξέρεις πριν παίξεις το παιχνίδι, εσύ φταις.

Επομένως, φίλε panther, άδικα κοπιάζεις. Απέναντι σε αυτή τη "λογική", δεν μπορεί να υπάρξει συζήτηση. Νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να αποδεχτείς ότι φταις εσύ, είσαι άξιος της μοίρας σου ή ό,τι άλλο και μη χάνεις το χρόνο σου άλλο.

Αν πιστέψω κάποια από τα απίθανα πράγματα που διαβάζω σε αυτό το νήμα, μάλλον χρωστάμε και μια συγγνώμη στη Bioware που αγοράσαμε το ΜΕ3.

Εντωμεταξύ, είναι τόσος ο ζήλος ορισμένων όχι απλά να αρνηθούν τις ευθύνες τις εταιρίας, αλλά να τις μεταθέσουν κιόλας στους καταναλωτές, ώστε μας εγκαλούν ή (ακόμη προκλητικότερα) μας χαρακτηρίζουν "άξιους της μοίρας μας" γιατί δεν περιμέναμε 2-3 ή όσες τέλος πάντων ημέρες για να μάθουμε ότι η Bioware είχε τσεκουρώσει το τέλος μιας τριλογίας. Είναι, δηλαδή, δικό μας το φταίξιμο που δεν καθίσαμε να ακυρώσουμε το λόγο για τον οποίο παίζει κανείς ένα RPG και αν περιμέναμε λίγο θα το αποφεύγαμε.

Το ότι μήνες μετά την κυκλοφορία του ΜΕ3 οι κριτικές από διάφορα sites εξακολουθούν να είναι αποκλειστικά θετικές, δε σημαίνει τίποτε. Φταίμε (είμαστε άξιοι της μοίρας μας, δηλαδή) γιατί δεν καθίσαμε να μάθουμε πώς τελειώνει ένα RPG πριν το αγοράσουμε.

Μάλλον γιατί, στην ουτοπία που βιώνουν όσοι έχουν αναλάβει εργολαβικά την υπεράσπιση της Bioware ή/και τη μετάθεση των ευθυνών στους καταναλωτές, οι παίκτες RPG δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ξέρουν το τέλος ενός παιχνιδιού πριν το παίξουν. Είναι απολύτως φυσιολογικό να ξέρεις τι συμβαίνει στο τέλος κι αν δεν το ξέρεις πριν παίξεις το παιχνίδι, εσύ φταις.

Επομένως, φίλε panther, άδικα κοπιάζεις. Απέναντι σε αυτή τη "λογική", δεν μπορεί να υπάρξει συζήτηση. Νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να αποδεχτείς ότι φταις εσύ, είσαι άξιος της μοίρας σου ή ό,τι άλλο και μη χάνεις το χρόνο σου άλλο.

Κοιτα, εχετε δικιο, οκ; Αυτο που λεμε ειναι οτι απο την στιγμη που ξερεις τι βλακειες λεει η BioWare και τι κανει τελικα, ξερεις οτι δεν ειναι αξια εμπιστοσυνης! Καλα μεχρι εδω;

Επισης δεν εχεις δοκιμασει το παιχνιδι οποτε δεν μπορεις να ξερεις εαν αυτα που λεει ηταν αληθεια ή οχι. Καλα μεχρι εδω; (εβγαλε demo αλλα οπως ειπε και ο director ειχε ελαχιστα downloads)

Οποτε τωρα, ενας νοήμον ανθρωπος τα βαζει κατω και λεει: Θελω να αγορασω το Mass Effect 3, η Bioware (οπως εχει κανει σχεδον σε ολα της τα παιχνιδια) ξερω οτι λεει βλακειες αρα δεν την εμπιστευομαι και δεν εχω δοκιμασει το demo. Ή το κανω pre-order παιζοντας με την τυχη για το εαν θα ειναι αυτο που μας υποσχεθηκαν ή οχι, ή περιμενο να βγει, διαβαζω καποιες κριτικες να δω εαν ειναι οντως αληθεια, και το αγοραζω μετα.

Τωρα εαν εγω δεν ηθελα να περιμενω και το εκανα αμεσως pre-order δεν φταιει η BioWare που δεν ηθελα να περιμενω!

Τωρα ευθυνη εχει η BioWare για τα φουμαρα που μας πουλαγε ποσο καιρο πριν βγει το παιχνιδι! Εκει ειναι αδικαιολόγητη! Αλλα εαν καποιος πιστευει αυτα που ακουει στις διαφημίσεις(οπως π.χ. οι κρεμες προσωπου που υποσχονται οτι θα εισαι σα να εχεις κανει lifting ενω σου ζαρωνουν το προσωπο) τοτε οντως ειναι αξιος της μοιρας του!. Επαναλαμβανω οτι δεν μειωνω το μεριδιο ευθυνης της Bioware. Ειναι σαν την πολιτικη ενα πραγμα: εαν πιστεψεις αυτα που σου λενε οι πολιτικοι και τους ψηφισεις βασισμενος σε αυτα τοτε θα φας σκατα!

Ειναι απλα τα πραγματα. Απλα αυτο που πρεπει να γινεται απο δω και περα ειναι να μην πιστευουμε αυτα που μας λενε.

Εν κατακλείδι απο την στιγμη που αγορασες το παιχνιδι εχεις το δικαιωμα να θες αυτο που σου διαφημιζαν αλλα οπως και στις ταινιες εαν δεν σου αρεσει το τελος δεν μπορεις να το αλλαξεις επειδη πληρωσες το εισιτήριο για το σινεμα!

Επισης δεν ειπα να μαθεις το τελος, αλλα να δεις εαν αληθευουν αυτα που ειπαν! Εχει διαφορα!

• Super Moderators

Κοιτα, εχετε δικιο, οκ; Αυτο που λεμε ειναι οτι απο την στιγμη που ξερεις τι βλακειες λεει η BioWare και τι κανει τελικα, ξερεις οτι δεν ειναι αξια εμπιστοσυνης! Καλα μεχρι εδω; [...]

Εξακολουθείς είτε α)να μην καταλαβαίνεις είτε β)να "απαντάς" για να πεις ότι "απάντησες".

Άλλη μία:

1)Η Bioware κάθε άλλο παρά "ανάξια εμπιστοσύνης ήταν" σε "σχεδόν όλα τα παιχνίδια της". To ME1 ήταν πολύ καλό, το ΜΕ2 ανώτερο του 1. Η σειρά εμφάνιζε βελτίωση, δεν υπήρχε κανένας λόγος να δείξει κάποιος δυσπιστία για αυτή τη σειρά.

2)Όσα demo και να βγάλει μια εταιρία, κανένα δε σου δείχνει το τέλος του παιχνιδιού. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις αυτό;

3)Μιλάμε για ένα RPG, όχι ένα παιχνίδι στρατηγικής τύπου Civilization. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι η ιστορία αποτελεί βασικό στοιχείο του παιχνιδιού και κανείς δε θέλει να ξέρει τι γίνεται στο τέλος πριν φτάσει μόνος του εκεί. Ενδεχομένως να ανήκεις στην κατηγορία εκείνη που θέλει να ξέρει το τέλος μιας ταινίας πριν πάει να τη δει στον κινηματογράφο αλλά, έχω την υποψία ότι, σε μια τέτοια περίπτωση θα ανήκες σε μειοψηφία της τάξης της νικοτίνης σε light τσιγάρο.

Εξακολουθείς είτε α)να μην καταλαβαίνεις είτε β)να "απαντάς" για να πεις ότι "απάντησες".

Άλλη μία:

1)Η Bioware κάθε άλλο παρά "ανάξια εμπιστοσύνης ήταν" σε "σχεδόν όλα τα παιχνίδια της". To ME1 ήταν πολύ καλό, το ΜΕ2 ανώτερο του 1. Η σειρά εμφάνιζε βελτίωση, δεν υπήρχε κανένας λόγος να δείξει κάποιος δυσπιστία για αυτή τη σειρά.

2)Όσα demo και να βγάλει μια εταιρία, κανένα δε σου δείχνει το τέλος του παιχνιδιού. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις αυτό;

3)Μιλάμε για ένα RPG, όχι ένα παιχνίδι στρατηγικής τύπου Civilization. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι η ιστορία αποτελεί βασικό στοιχείο του παιχνιδιού και κανείς δε θέλει να ξέρει τι γίνεται στο τέλος πριν φτάσει μόνος του εκεί. Ενδεχομένως να ανήκεις στην κατηγορία εκείνη που θέλει να ξέρει το τέλος μιας ταινίας πριν πάει να τη δει στον κινηματογράφο αλλά, έχω την υποψία ότι, σε μια τέτοια περίπτωση θα ανήκες σε μειοψηφία της τάξης της νικοτίνης σε light τσιγάρο.

1) Ξερεις δεν υπαρχει μονο η σειρα Mass Effect.

2) Δεν σου ειπα να δεις το τελος και εννοειται πως δεν εχει το τελος ενα demo. Επισης η εταιρια υποσχέθηκε και αλλα εκτος απο το τελος που δεν εγιναν το οποιο μπορουσες να διαπιστωσεις μεσω του demo. Εκει ειναι που ειπα να κατεβασουν το demo. Οχι για το τελος αλλα για τα υπολοιπα.

3) Το να διαβασεις μια κριτικη και να μαθεις το εαν εγιναν αυτα που σου υποσχεθηκαν δεν σημαινει οτι θα σου αποκαλυφθεί το τελος.

Εγω μια χαρα καταλαβαινω το τι διαβαζω. Εσυ μαλλον δεν καταλαβες τα αυτονόητα του προηγουμενου μου ποστ.

• Super Moderators

Μισό λεπτό, γιατί αν δεν προσπαθείς να τρολάρεις, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας.

Εξήγησέ μου, σε παρακαλώ, χωρίς να μάθω πώς ακριβώς χειρίστηκαν το τέλος με ποιον τρόπο μπορώ να διαπιστώσω αν "έγιναν αυτά που μου υποσχέθηκαν";

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...