Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Snoob,

Καθαρό FPS δεν θα το έλεγα. Επιλέγεις έναν χαρακτήρα που θα παίξεις και κατεβαίνεις μαζί με άλλους 3 που ελέγχονται από άλλους παίκτες. Ο κάθε χαρακτήρας έχει 3 abilities (1,2,3 στο πληκτρολόγιο) και τι όπλα κουβαλάει μαζί του. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, τουλάχιστον στο Bronze. Καλά αντανακλαστικά θα χρειαστείς κυρίως όταν παίζεις με κάποιο sniper rifle ή με κανένα shotgun για κανένα headshot από κοντά. Πάλι όμως δεν είναι απαιτητικό καθώς παίζεις εναντίον του υπολογιστή και όχι άλλων παιχτών. Αν και ουσιαστικά πρόκειται για "συνοδευτικό" του single player, με εξέπληξε θετικά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Κάτι τελευταίο, ταχύτητα σύνδεσης στο internet παίζει ρόλο και πόσο; Ας πούμε, με μια αξιοπρεπή 4αρα, κάνεις τίποτε ή σε τρώει το lag;

Mιας και το τελείωσα και εγώ χτες ας κάνω και γω ένα σχόλιο για το περιβόητο τέλος. Ντάξει είναι προφανές πως όποιοι παίξαμε το παιχνίδι από την αρχή της τριλογίας, θα περιμέναμε περισσότερες απαντήσεις στο τέλος του έπους. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν αυτό που κάνει επιτυχημένο το τέλος σε μια οποιαδήποτε ιστορία είναι η απάντηση όλων των ερωτήσεων (ή ακόμα και το happy end), ή η παραμονή κάποιων κενών στην υπόθεση. Θα ήθελα πολύ να μάθω αν η Bioware το έκανε αυτό εσκεμμένα ή αν απλά δεν έβγαιναν τα χρονοδιαγράμματα, γεγονός όμως είναι πως η φαντασία εκ μέρους του ακροατή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο εκάστοτε storytelling. Εκτός αυτού, όταν είδα χτες τη συζήτηση στα forum της εταιρείας να έχει πλέον φτάσει μετα από 2 μόλις μήνες στις 2300 σελίδες, καθώς και τα επεξεγηματικά βίντεο στο youtube με επιστέγασμα ένα ντοκυμαντέρ που ανέλυε το τέλος με διάρκεια 1,5 ώρες, σκέφτηκα ότι το κλείσιμο έχει κάνει αίσθηση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Εμένα πάντως μου άρεσε αυτό το κενό διότι έτσι μπορώ να φανταστώ ο,τιδήποτε σχετικά με το τι συνέβη τελικά. Άλλωστε ρε παιδιά μεταξύ μας είμαστε, πώς γίνεται να μην μας αποζημίωσε το τελευταίο βίντεο μετά τους τίτλους τέλους

με τον Buzz Aldrin να κάνει voice acting;

Θα ήθελα πολύ να μάθω αν η Bioware το έκανε αυτό εσκεμμένα ή αν απλά δεν έβγαιναν τα χρονοδιαγράμματα, γεγονός όμως είναι πως η φαντασία εκ μέρους του ακροατή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο εκάστοτε storytelling.

Χμμμ..Και γω αλλα ετσι οπως το εκλεισε ειναι σα να θελει να το αρμεξει κι αλλο το θέμα! Εμενα μου πηγε στο μυαλο οτι θα συνεχισουν να το αρμεξουν και με νεο παιχνιδι οπως ειπε ο Ray! Αλλα ολα αυτά ειναι στα χαρτια! Πρεπει να συνεχιζουν να το υποστηριζουν τα studios και developers και χρημα concept και αλλα για να βγει το παιχνιδι!

Παραδειγματα οπως Half life 2, Prey 2 ή και STALKER 2 ειναι εξισου επιτυχημενα αλλα ακομα περιμενουμε τις συνεχειες τους!

...Prey 2 ή και STALKER 2 ειναι εξισου επιτυχημενα...

Το ένα δεν κυκλοφόρησε ακόμα και το άλλο ακυρώθηκε αν δεν κάνω λάθος tongue.gif;

Το ένα δεν κυκλοφόρησε ακόμα και το άλλο ακυρώθηκε αν δεν κάνω λάθος tongue.gif;

Για το STALKER 2 μαλλον ναι αλλα και πριν απο 6 μηνες τα ιδια περιπου λεγανε οτι ακυρωνεται λογω χρηματων και επανηλθε για λιγο και ξανα ακυρωση!

Για το Prey κανεις δεν ειπε για τα κενα στο τελος του όμως, αλλα ειπαμε οτι ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι! Καποια πραγματα πρεπει να δεχεσαι σε ενα sci-fi ετσι οπως το εξηγει.. Kαι οσα εχω διαβασει για το τι ειπανε δε καταλαβαινω τι εντελως λαθος,εντελως διαφορετικο εκαναν απο αυτα που ειπαν ! Τελοσπαντων, οι προσδοκιες ειχαν ανεβει παρα πολυ επικυνδινα και το πληρωνουν και αδικα σε αρκετα θέματα οι devs!

Κάτι τελευταίο, ταχύτητα σύνδεσης στο internet παίζει ρόλο και πόσο; Ας πούμε, με μια αξιοπρεπή 4αρα, κάνεις τίποτε ή σε τρώει το lag;

Το παιχνίδι δουλεύει σαν peer 2 peer. Ένας από τους 4 παίχτες κάνει το hosting στο pc του, οπότε μετράει κυρίως η δικιά του σύνδεση, το πόσο μακριά είστε κτλ κτλ. Με 4άρα αν δεν έχεις πρόβλημα με άλλα online παιχνίδια θα είσαι μια χαρά, αρκεί βέβαια ο άλλος που κάνει hosting να είναι φερέγγυος. Επειδή δεν υπάρχει τρόπος να δεις από κάπου την ποιότητα της σύνδεσης όταν κάνει hosting άλλος, παίζεις και μπορείς από το 1ο λεπτό συνήθως να εντοπίσεις τυχόν πρόβλημα. Εναλλακτικά κάνεις εσύ το hosting, create game δηλαδή, οπότε θα έχεις μηδενικό lag. Το κακό με την όλη διαδικασία είναι πως δεν υπάρχει dedicated server για τα παιχνίδια (πχ WoW, Lineage 2, Tera, κτλ) και επειδή το random game είναι πραγματικά τυχαίο, μπορεί να βρεθείτε παίχτες από Αμερική, Ευρώπη, Ρωσία οπότε λόγω απόστασης και μόνο να έχετε lag.

και το call of duty ειχε κενα αλλα γιαυτο δεν μιλας.. και το single του battlefield 3.

το half life απτη στη στιγμη που δεν εχει τελειωσει ναι θα εχει κενα.

οπως και ολα τα αλλα που δεν εχουν τελειωσει.

αλλα ξεχασα περιμενουμε prey 3 + stalker 3 :P

το οnline ειναι πολυ καλο μονο αυτο παιζω απτο mass effect ποια με τη γαματη ξενερα που εφαγα.

πιστευω θα εχεις λιγο lag Snoop αλλα για το ποσο πρεπει να το δοκιμασεις :)

trying is for free :P

Μου τη σπανε οι noobs που πανε ο καθενας μονος στα silver/gold πεθαινουν και μετα σου φωναζουν γιατι δεν τους κανεις ress, αντι να καθησουνε ολοι σε ενα σημειο καθενας απο μια πλευρα και ευκολα βγαινει ετσι.

και το call of duty ειχε κενα αλλα γιαυτο δεν μιλας.. και το single του battlefield 3.

το half life απτη στη στιγμη που δεν εχει τελειωσει ναι θα εχει κενα.

οπως και ολα τα αλλα που δεν εχουν τελειωσει.

αλλα ξεχασα περιμενουμε prey 3 + stalker 3 :P

Ενταξει το call of duty, battlefield και σε λιγο κανα Pro evloution soccer θα πεις οτι ειναι κι ολα αυτα Sci-fi! :blink:

Παλι γελασαμε! :lol: 'Η παλι κλαιμε ! :shock:

Να τα μας παλι! Κανενα ιντερνετ δε σκαλησα. Για codex και secondary codex μιλαω! Στα Sci-fi πρεπει να δικαιολογησεις και τη "καλτσα"! Ειπαμε οτι εχει και plot holes και πριν απο το ΜΕ3 και αρκετα τα απανταει !

Δεν αναφέρθηκα σε εσένα και εννοείται δεν είσαι ο μόνος. Βασικά σε εμένα αναφερόμουν....

Να αναφερθούμε λίγο στην πραγματική ουσία:

Σκοπός ενός προϊόντος και στην περίπτωσή μας, ενός παιχνιδιού, είναι να αποφέρει κέρδη στην εταιρία που το φτιάχνει και να προσελκύσει ακόμα περισσότερο κόσμο στα επόμενα προϊόντα της.

Σωστά?

Όποιος νομίζει ότι το τέλος του Μ3 βοηθάει στο παραπάνω, χρειάζεται μαθήματα marketing.

Δεν αναφέρθηκα σε εσένα και εννοείται δεν είσαι ο μόνος. Βασικά σε εμένα αναφερόμουν....

Να αναφερθούμε λίγο στην πραγματική ουσία:

Σκοπός ενός προϊόντος και στην περίπτωσή μας, ενός παιχνιδιού, είναι να αποφέρει κέρδη στην εταιρία που το φτιάχνει και να προσελκύσει ακόμα περισσότερο κόσμο στα επόμενα προϊόντα της.

Σωστά?

Όποιος νομίζει ότι το τέλος του Μ3 βοηθάει στο παραπάνω, χρειάζεται μαθήματα marketing.

Καλα αυτό ειναι αλλο ενα θέμα αλλη μια συζητηση που μπορει να μπει στο θεμα της Bioware και οχι στο θέμα του Mass Effect !

Μονο εγω το πηρα αστείο μου φαινεται το θέμα με τα μπαλονια και πολλα mass effect 3 θα εφευγαν απο κεντρικες πολεις Βερολινο, Λονδινο, σε πολεις των Ηνωμενων πολιτειων και δε ξερω που αλλου....!!!

Μιά χαρά κολλάει στο παρών τόπικ.

Γι'αυτό λέω και ξαναλέω ότι εκ του αποτελέσματος, το τέλος του Μ3 είναι κάκιστο.

Όταν θα περάσει ο καιρός και θα καταλαγιάσει η σκόνη, να δείς που το Μ3 θα φιγουράρει στις λίστες των παιχνιδιών με τους χειρότερους τερματισμούς ever.

Δίπλα δίπλα θα είναι με τα Darkseed 2, KOTOR 2, Ηalo 2 κλ κλ

Μιά χαρά κολλάει στο παρών τόπικ.

Γι'αυτό λέω και ξαναλέω ότι εκ του αποτελέσματος, το τέλος του Μ3 είναι κάκιστο.

Όταν θα περάσει ο καιρός και θα καταλαγιάσει η σκόνη, να δείς που το Μ3 θα φιγουράρει στις λίστες των παιχνιδιών με τους χειρότερους τερματισμούς ever.

Δίπλα δίπλα θα είναι με τα Darkseed 2, KOTOR 2, Ηalo 2 κλ κλ

Καλα γουστα ειναι αυτα και το εχω ξαναπει! Εγω προτειμω αυτό το τελος απο το τελος του Crysis 2 ή απο το resistance 3 (οπως και ο JohnVani παραδειγμα).Δινει ενα ομορφο συναισθημα...

Το κακιστο και τις παρομοιωσεις τις εχεις πει ισα με 3 χιλιαδες φορες οπως,την αντιστοιχη τοποθητηση μου και γω περιπου τα ιδια ! Εχουν φτασει μερικοι να με χαρακτηρισουν επειδη δε συμφωνω μαζι τους! Tragic λεμε!

Πάντως, αν ισχύει η άποψη περί indoctrination όπως αναλύεται στο βίντεο τότε έχω να πώ πως οι devs της Bioware είναι μεγαλοφυϊες. Γενικότερα όσο το σκέφτομαι δεν μου κολλάει να έχουν δώσει τόσα πολλά στην υπόθεση καθ' όλη τη διάρκεια της σειράς και στο τέλος να την παρατάνε έτσι απλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...