Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να σας πω παιδια, ο καθενας οπως το βλεπει η θελει να το δει. Εγω πιστευω οτι αποκλειεται να βιαστηκαν στο τελος, μιας και αυτα εχουν γραφτει προ καιρου, δεν τα βγαζουν ετσι. Επισης δεν παιζει η ομαδα του ME να εκανε τετοια πατατα, το εχουν πει και οι ιδιοι οτι ειναι πολυ προσεχτικοι. Ετσι κι αλλιως, και ανεξηγητο τελος να εδωσαν, δεν βλεπω που ειναι το κακο.

Το ιδιο ισχυει και στις ταινιες, τα καλυτερα τελειωματα που εχω δει ειναι αυτα που σε αφηνουν με εκδοχες στο μυαλο σου η που σου γυρναει αναποδα οτι πιστευες μεχρι τωρα. Γουστα ειναι αυτα βεβαια. :-)

• Moderators
Δημοσ.

Ετσι κι αλλιως, και ανεξηγητο τελος να εδωσαν, δεν βλεπω που ειναι το κακο.

Δεν έχω εδώ πρόχειρο το link με το τι είχαν υποσχεθεί για τις απαντήσεις να σου στείλω. Αύριο το πρωί. ;)

Δημοσ.

Τι να σας πω παιδια, ο καθενας οπως το βλεπει η θελει να το δει. Εγω πιστευω οτι αποκλειεται να βιαστηκαν στο τελος, μιας και αυτα εχουν γραφτει προ καιρου, δεν τα βγαζουν ετσι. Επισης δεν παιζει η ομαδα του ME να εκανε τετοια πατατα, το εχουν πει και οι ιδιοι οτι ειναι πολυ προσεχτικοι. Ετσι κι αλλιως, και ανεξηγητο τελος να εδωσαν, δεν βλεπω που ειναι το κακο.

Το ιδιο ισχυει και στις ταινιες, τα καλυτερα τελειωματα που εχω δει ειναι αυτα που σε αφηνουν με εκδοχες στο μυαλο σου η που σου γυρναει αναποδα οτι πιστευες μεχρι τωρα. Γουστα ειναι αυτα βεβαια. :-)

Ασε μη τους δινεις σημασια ! Αμα το γουσταρεις το παιχνιδι γουστο ειναι! Επανηλειμενος εχω πει οτι τετοιο θαψιμο ειναι πολύ αδικο και καθε λιγο και λιγακι ξαναβγαινουν να τρολαρουν οι ιδιοι και οι ιδιοι και να λενε τα ιδια και τα ιδια! Ας μη πεισεις κανενα ! Αμα το γουσταρες σου φτανει και σου αρκει!

• Super Moderators
Δημοσ.

Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο η διατύπωση ενός επιχειρήματος συνιστά "τρολάρισμα".

O BrainDope παρουσίασε μία άποψη που εξηγεί το τέλος του ΜΕ3. Από την πλευρά μου, εξήγησα για ποιο λόγο δε με πείθει αυτή η ερμηνεία. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε, απόψεις ανταλλάσουμε.

Πάντως, βρίσκω εξόχως προσβλητικό (τρολάρισμα, ορθότερα) να προτρέπει ένα μέλος ένα άλλο μέλος να "μη δίνει σημασία" στις απόψεις των συνομιλητών του.

Ποιος τον όρισε συντονιστή του διαλόγου και δεν το αντιλήφθηκα;

Δημοσ.

Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο η διατύπωση ενός επιχειρήματος συνιστά "τρολάρισμα".

O BrainDope παρουσίασε μία άποψη που εξηγεί το τέλος του ΜΕ3. Από την πλευρά μου, εξήγησα για ποιο λόγο δε με πείθει αυτή η ερμηνεία. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε, απόψεις ανταλλάσουμε.

Πάντως, βρίσκω εξόχως προσβλητικό (τρολάρισμα, ορθότερα) να προτρέπει ένα μέλος ένα άλλο μέλος να "μη δίνει σημασία" στις απόψεις των συνομιλητών του.

Ποιος τον όρισε συντονιστή του διαλόγου και δεν το αντιλήφθηκα;

To εχουμε εξαντλησει το θέμα και δε το καταλαβαινετε απο τα προηγούμενα ποστ! Κυριως δε πηγαινε για σενα καθώς ειχες πει για ποιο λογο δε σου αρεσει και ειναι σεβαστο !! Αλλα να το τραβαμε συνεχεια τα ιδια προσωπα δε ξερω για ποιο λογο να γινει! Την αποψη του ειπε καθως του αρεσε και γω ειχα πει εδω και μερες την αποψη μου και οπως καταλαβαινεις αν τα ξαναπω θα ξαναγινει κουραστικο το θέμα καθως ο ενας θελει να επιβαλει τις αποψεις του αλλου και κυριως αυτοι που δε τους αρεσαν!

Ξαναειπα με ολο το σεβασμο οτι ειναι γουστα αυτα! :)

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι, ακριβώς, πάει να πει "το έχουμε εξαντλήσει το θέμα";

Έρχεται ένα μέλος και γράφει την άποψή του. Δε θυμάμαι να είχε τοποθετηθεί ξανά, οπότε θεώρησα σκόπιμο να εξηγήσω γιατί βρίσκω αβάσιμη την προτεινόμενη θεωρία (όχι το αν του άρεσε, το αν είναι βάσιμη η προτεινόμενη ερμηνεία).

Εσύ, τι θα ήθελες να γίνει; Να μην υπάρξει απάντηση; Να υπάρξουν μόνο σύμφωνες απόψεις; Να μη γίνει κανένα σχόλιο γιατί πριν από ένα μήνα τα είχαμε ξαναπεί;

Δηλαδή, ότι θα υπήρχαν διαμαρτυρίες σε ένα forum γιατί γίνεται διάλογος, δεν μπορούσα να το φανταστώ.

Και, προφανώς γούστα είναι αυτά. Και λοιπόν; Αν είναι έτσι, αφού όλα είναι γούστα, να το κλείσουμε το ρημάδι το insomnia, δεν εξυπηρετεί σε τίποτε...Γούστο και καπέλο του καθενός και λόγος δε μας πέφτει.

Πραγματικά, ασύλληπτη "λογική".

Δημοσ.

Τι, ακριβώς, πάει να πει "το έχουμε εξαντλήσει το θέμα";

Έρχεται ένα μέλος και γράφει την άποψή του. Δε θυμάμαι να είχε τοποθετηθεί ξανά, οπότε θεώρησα σκόπιμο να εξηγήσω γιατί βρίσκω αβάσιμη την προτεινόμενη θεωρία (όχι το αν του άρεσε, το αν είναι βάσιμη η προτεινόμενη ερμηνεία).

Εσύ, τι θα ήθελες να γίνει; Να μην υπάρξει απάντηση; Να υπάρξουν μόνο σύμφωνες απόψεις; Να μη γίνει κανένα σχόλιο γιατί πριν από ένα μήνα τα είχαμε ξαναπεί;

Δηλαδή, ότι θα υπήρχαν διαμαρτυρίες σε ένα forum γιατί γίνεται διάλογος, δεν μπορούσα να το φανταστώ.

Και, προφανώς γούστα είναι αυτά. Και λοιπόν; Αν είναι έτσι, αφού όλα είναι γούστα, να το κλείσουμε το ρημάδι το insomnia, δεν εξυπηρετεί σε τίποτε...Γούστο και καπέλο του καθενός και λόγος δε μας πέφτει.

Πραγματικά, ασύλληπτη "λογική".

Με παρεξηγεις! Δε μιλαω να μη συζητησουμε! Εννοω οτι το να μαλωνουμε για κατι το οποιο το βλεπει ο καθενας με δικη του οπτικη γωνια γινεται υπερβολικα κουραστικο! Φτασαμε να γινουμε και οπαδοι για τα επιχειρηματα που ειχε ο καθενας με το παιχνιδι!

Γιαυτο οταν λεμε γουστα εννουμε γουστα και ναι ειχαμε συμφωνησει οτι διαφωνουμε! και αυτο ειναι μερος της συμφωνιας!

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ, πάντως, δεν είδα κανέναν να "μαλώνει".

Το μόνο που είδα είναι να εμφανίζεται ένας χρήστης και να γράφει "μην τους δίνεις σημασία, τρολάρουν".

Δημοσ.

Εγώ, πάντως, δεν είδα κανέναν να "μαλώνει".

Το μόνο που είδα είναι να εμφανίζεται ένας χρήστης και να γράφει "μην τους δίνεις σημασία, τρολάρουν".

Δε το ειδες τωρα κανεις να μαλωνει. Αμα γυρισεις 10-15 σελιδες πισω ή 1-2 σελιδες πισω,θα δεις γιατι πραγμα μιλαω! Γιαυτο μιλησα ετσι!

Και ποσα αλλα που διαγραφηκαν για τα περι προσωπικου!

Δημοσ.

Πρωτα εγω και GhostRider τωρα εσυ Scoop

Τελος ειπαμε μη μιλας

το παιχνιδι ειναι gtp και το τελος γαματο αλλα δεν μαρεσει.

Δεν κανει να λεμε τη γνωμη μας γιατι αυτα ειναι του διαβολου. Θεος να φυλαξει. Αλληλουεια.

Δημοσ.

Εκ του αποτελέσματος η ομάδα του ΜΕ έκανε πατάτα. Όταν γίνεται σε όλα τα ίντερνετς αρνητικός χαμός τύπου χιονοστιβάδα για το μάπα τέλος, με αποτέλεσμα η καλή ΕΑ να ανακοινώνει δωρεάν(!!!) DLCs για να το "καλυτερέψει", καταλαβαίνουμε ότι κάτι, κάπου, κάπως, δεν πήγε όπως έπρεπε, όπως το ήθελαν αυτοί και όπως το θέλαμε εμείς.

Επίσης, το τέλος προσπαθεί να σε βάλει σε μιά Α/Β/Γ συναισθηματική κατάσταση, έτσι δεν είναι? Όταν λοιπόν στο τέλος, αντί να μπείς σε αυτή την Α/Β/Γ κατάσταση, είσαι όλη την ώρα στο WTF, WTH και WTFIGO, σίγουρα υπάρχει πρόβλημα, ειδικά δε όταν πρέπει μετά να σκαλίζεις τα ίντερνετς για να ανακαλύπτεις θεωρίες που να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα.

Για όσους έπαιξαν και τα 3 παιχνίδια, βάλτε δίπλα-δίπλα το τέλος τους και συγκρίνετε. Τα 1 και 2 ήταν επικότατα. Τελείωνες το παιχνίδι και ήθελες αμέσως να το ξαναξεκινήσεις. Στο 3 μένεις κάγκελο να αναρωτιέσαι τί ήταν αυτό που είδες.

• Moderators
Δημοσ.

Για όσους έπαιξαν και τα 3 παιχνίδια, βάλτε δίπλα-δίπλα το τέλος τους και συγκρίνετε. Τα 1 και 2 ήταν επικότατα. Τελείωνες το παιχνίδι και ήθελες αμέσως να το ξαναξεκινήσεις. Στο 3 μένεις κάγκελο να αναρωτιέσαι τί ήταν αυτό που είδες.

Ακριβώς αυτό.

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό.

Συμφωνώ απόλυτα. Τα 2 πρώτα της σειράς τα είχα λιώσει τελειώνοντας το καθένα πάνω από 2 φορές με διαφορετικούς χαρακτήρες και επιλογές. Στο 3 ενώ οι επιλογές σου από τα 2 προηγούμενα μετράνε σε κάποιο βαθμό τελικά όλα συγχωνεύονται σε ένα rating και ένα Α/Β/Γ. Ελπίζω ότι με το Extended Cut DLC ίσως το "μαζέψουν" λίγο. Δεν είναι τυχαίο ότι με το που τελείωσα το 3 δεν έκανα άλλο playthrough και το έριξα στο multiplayer κομμάτι του.

Δημοσ.

Επίσης, το τέλος προσπαθεί να σε βάλει σε μιά Α/Β/Γ συναισθηματική κατάσταση, έτσι δεν είναι? Όταν λοιπόν στο τέλος, αντί να μπείς σε αυτή την Α/Β/Γ κατάσταση, είσαι όλη την ώρα στο WTF, WTH και WTFIGO, σίγουρα υπάρχει πρόβλημα, ειδικά δε όταν πρέπει μετά να σκαλίζεις τα ίντερνετς για να ανακαλύπτεις θεωρίες που να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα.

Να τα μας παλι! Κανενα ιντερνετ δε σκαλησα. Για codex και secondary codex μιλαω! Στα Sci-fi πρεπει να δικαιολογησεις και τη "καλτσα"! Ειπαμε οτι εχει και plot holes και πριν απο το ΜΕ3 και αρκετα τα απανταει !

Και ξανασυνεχιζετε.... Συνεχιστε το τροπαριο να μη καταλαβαινετε! Το προβλημα με το νεο ΜΕ3 ειναι λιγο προβληματικη επιπολαιη η κίνηση και οτι για μενα ηθελα περισσοτερα μιας και το ειδα λίγο και ειδικα σε σχεση με τα προηγουμενα 2 αλλα δε παυει να ειναι ενα πολύ καλο παιχνιδι !

Συμφωνώ απόλυτα. Τα 2 πρώτα της σειράς τα είχα λιώσει τελειώνοντας το καθένα πάνω από 2 φορές με διαφορετικούς χαρακτήρες και επιλογές. Στο 3 ενώ οι επιλογές σου από τα 2 προηγούμενα μετράνε σε κάποιο βαθμό τελικά όλα συγχωνεύονται σε ένα rating και ένα Α/Β/Γ. Ελπίζω ότι με το Extended Cut DLC ίσως το "μαζέψουν" λίγο. Δεν είναι τυχαίο ότι με το που τελείωσα το 3 δεν έκανα άλλο playthrough και το έριξα στο multiplayer κομμάτι του.

Μαν παιζει ρολο τα paragon/renegate! Μπορει να ειχες και Α/Β επιλογες ή και μονο Α επιλογη αναλογα με το τι εκανες πιο πριν! και ειδικα την επιλογη για destroy ειχε 3-4 "παρομοιες" ή λιγο διαφορετικες εκδοχες αλλα σημαντικες για μενα τουλαχιστον!

P.S. Ξαναβριστε με παλι με τα "οπαδιλικια" σας!

• Super Moderators
Δημοσ.

[...] Δεν είναι τυχαίο ότι με το που τελείωσα το 3 δεν έκανα άλλο playthrough και το έριξα στο multiplayer κομμάτι του.

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου (το galactic rating το βελτίωσα μέσω ενός app στο iPad) και θέλω να ρωτήσω το εξής:

Πόσο πολύ στηρίζεται στα αντανακλαστικά; Θέλω να πω, στα ME υπάρχει η δυνατότητα "παγώματος" για να δίνεις εντολές, το multi είναι καθαρά FPS;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...