Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Extended Cut θα είχε φάση να είχε και άλλα πράγματα extended, όπως τον φοριαμό που λέγαμε πριν και το ξεβούλωμα. Δεν ξέρω πόσο αισιόδοξος να είμαι, είναι free πάντως και θα έχει πιο personalised φάση για τον καθένα, waiting to see... ΥΓ. Happy 100 pages! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δεν ξέρω τίποτε για φοριαμούς, εγώ έπαιξα ως βοσκός-καλόγερος. Extended cut: now with pink, beige and turquoise explosions!!11!!!1! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ή όπως έγραψε ένας στο BSN On the bright side, I expect a new 10 secs on the end of the "best" destroy ending, where Shep breathes in sharply ...... then dies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Το τερμάτισα κι εγώ. Συνολικά το παιχνίδι μου άρεσε πολύ. Ίσως επειδή δεν έδωσα τόση πολλή σημασία στα κενά που έχει το σενάριο, ίσως επειδή δεν κατάφερα ποτέ να εισάγω τον χαρακτήρα μου από το ME2 και το έπαιξα με τις επιλογές της Bioware, συνεπώς δεν με πολυενδιέφερε το σενάριο (brainless pew pew FTW). Αυτό όμως που δεν θα ξεχάσω ποτέ, είναι η στιγμή που χώνομαι στην ακτίνα. Εκεί λέω, τώρα αρχίζει το παιχνίδι, θα γίνει ο κακός χαμός τώρα και έχω αρχίσει να ανησυχώ γιατί μου έχει μείνει μόνο ένα όπλο... Έμεινα μλκας στην κυριολεξία. Περίμενα μία τελική μάχη με ένα γ@μωreaper, ένα one moment stand με τον Illusive που μου έκανε τη ζωή πατίνι και αντί γι' αυτό βγαίνει το πιτσιρίκι και μου λέει τις άπειρες π@παριές και μετά με βάζει να επιλέξω αν μου αρέσει η κόκκινη, η μπλε ή η πράσινη ανάφλεξη. Τόσο μεγάλη ήταν η έκπληξη μου που δεν έχω δει ολόκληρο τον τερματισμό (μόλις ανοίγει η πόρτα του Normandy άρχισαν τα credits και το έκλεισα. Και δεν έχω καμία όρεξη να ξανατρέξω τις τελευταίες στιγμές, μετά από αυτό...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Τράζικ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 BioWare Announces Mass Effect 3: Extended Cut Η Bioware ευτυχώς δείχνει ότι η αρνητική κριτική είναι τουλάχιστον ίσης, αν όχι μεγαλύτερης σημασίας από τη θετική κριτική. Σωστό από μέρους τους που κάνουν διορθωτικές ενέργειες και σίγουρα θα δούμε από δώ και πέρα την εταιρία να είναι πολύ πιό προσεκτική στις ενέργειές της. Να λοιπόν που η εταιρία που είχε βάλει για το Μ3 Day 1 DLC επι πληρωμής, θα δώσει ΔΩΡΕΑΝ υλικό, εξαιτίας όλων εμάς που ασκήσαμε αρνητική κριτική. Να υποθέσω ότι οι υπέρμαχοι της αρτιστικής τελειότητας του τέλους, δεν έχουν ανάγκη να το κατεβάσουν το Extended Cut, έτσι? Βέβαια, δεν ξέρω κατα πόσο έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τα σεναριακά παράδοξα και κενά που δημιουργήσαν, αλλά τουλάχιστον φαίνεται να προσπαθούν. Είδωμεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μπορεί μέρος της διόρθωσης να είναι να πυροβολά ο Shepard το πιτσιρίκι, να φεύγει από το δωμάτιο και να γίνεται κάτι τελείως διαφορετικό. Τρολολολοοοοοολ λολοοοοολ λολοοοοολ Πέρα από την πλάκα, όντως καλή κίνηση και δηλώνω ικανοποιημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Εγω λεω να ριξει ο sheppard στο τελος μια μπουνια στo virtual παιδι να καταλαβουν μερικοι γκρινιαριδες οτι δεν υπαρχει νοημα να μαχεται αλλο ! Καλυτερη πηγη και χωρις plot holes answers : http://blog.bioware.com/2012/04/05/mass-effect-3-extended-cut/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μπορεί μέρος της διόρθωσης να είναι να πυροβολά ο Shepard το πιτσιρίκι, να φεύγει από το δωμάτιο και να γίνεται κάτι τελείως διαφορετικό. Τρολολολοοοοοολ λολοοοοολ λολοοοοολ Και θα πετάξει κι ένα 'Eat shit and die' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 χμμ τι να πω...χαιρομαι που θα βγει dlc και τζαμπε ΑΛΛΑ απο τα λεγομενα τους νιωθω οτι δεν θα αλλαξει κατι ιδιαιτερο.θα ριξουν 2-3 βιντεακια θα πουνε νιωσαμε ετσι και εξω απο τη πορτα.οπως λεει μια ωραια φραση "το ποταμι δεν γυριζει πισω" το ιδιο γινετε με το τελος δεν αλλαζει.και θα το βγαλουν το καλοκαιρι...τοσο νωρις.ξερεις κατι?αφου το παραδεχεσε οτι δεν θα αλλαξεις κατι γιατι δεν βγαζεις εδω και τωρα ενα βιντεο που να εξηγεις τι σκατα τοσα κιλα κοσμος δεν μπορουμε να καταλαβουμε!οκ ειμαστε πενταχρονα δειξε μας το δρομο της τεχνης...ελεος! θα το γουσταρω παρα μα παρα πολυ να βγω λαθος αυτη τη φορα και να πεσει καλη εξηγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Καλό πάντως θα ήταν να κρατάμε σχετικά μικρό καλάθι, όσον αφορά το Extended Cut, γιατί σύμφωνα με το επίσημο FAQ, δεν πρόκειται να προσθέσουν κάποιο νέο τέλος, απλά θα επιχειρήσουν να "διευκρινίσουν" περισσότερο το τέλος της ιστορίας, ως έχει. Με λίγα λόγια, το Ariel ζει, αυτό μας καταθλίβει οδηγεί. Αν μας εκπλήξουν ευχάριστα, έχει καλώς, προσωπικά όμως θα ήθελα να αποφύγω μια δεύτερη κρυάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δεν περίμενα να βάλουν κάτι νέο και ναι, δυστυχώς θα τρώμε πάλι το παιδί στην μάπα και την τρικολόρ πανδαισία, αλλά θα είμαι οκ αν εξηγήσει σωστά τι έγινε, μας πει τι έκαναν όλοι μετά και γενικά δώσει ένα σωστό κλείσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=iEbRUqqFP-M Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) http://www.youtube.com/watch?v=Ai_9LTcwYic&feature=g-user-u&context=G266c58cUCGXQYbcTJ33YAQ6Jnxxly0X180dtIMz4q-eo_PjoQZKY Επεξ/σία 8 Απριλίου 2012 από ikaruga24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 το καθε ψωνιο βγαινει και βγαζει βιντεο στο youtube? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα