Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Άρθρο με την Jennifer Hale (FemShep).

Το κουλό που πήρε το μάτι μου:

"Commander Sam Shepard" ?

Αυτό είναι το default female name όπως είναι John για male;

Edit: Ο αρθρογράφος το κάνει να φαίνεται πως έχει πρόβλημα με τα endings στον τίτλο, ενώ δεν είναι έτσι.

However, she did admit that she likes to imagine that the "Mass Effect" adventure isn't over yet, saying "I prefer to live in denial about it because it makes me too sad."

Κοινώς δεν την πείραξαν τα τέλη, αλλά γενικά ότι τέλειωσε.

Πάντως το ότι δεν της έχουν πει για παραπάνω δουλειά αυτή τη στιγμή μου φαίνεται περίεργο, αφού σε άλλο άρθρο μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Mark Meer (male shep), είχε πει ότι τον έχουν "κλείσει" για μελλοντικά sessions, αλλά δεν ήξερε για πότε.

Edit 2 - To ίδιο κυρίως, αλλά πιο "καθαρό":

"Commander Shepherd"... Καλά βρε Edge, μην το σκοτώνεις το όνομα. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί, αφού βάζουν που βάζουν τα "ρομάντζα" μέσα (αλλά και χωρίς αυτά, σε επίπεδο φιλίας) δε διάλεξαν ένα όνομα που θα μπορούσε να σταθεί και για άντρα και για γυναίκα (λ.χ. Nick, Alex, Pat κτλ.) ώστε να υπάρχει διάλογος και με το μικρό τους όνομα.

Κατά τα άλλα, έχουμε κανένα νέο για το τι σκέφτεται να κάνει η Bioware ή εξακολουθούν να λένε "περιμένουμε να δουν το τέλος περισσότεροι παίκτες πριν προβούμε σε αλλαγές";

• Moderators

Υποτίθεται ότι θα έχουμε νέα στην PAX που θα γίνει 6-8 Απριλίου.

Όσο για πρώτο όνομα, για να είναι πιο δικός/δική μας ο/η Shepard.

Αλλά ναι, να έχεις το επώνυμο συνέχεια είναι κάπως...

Edit: Οι παίχτες που δεν τους άρεσε το τέλος λένε ότι η ΡΑΧ είναι η τελευταία ελπίδα, αν κι εκεί πετάξουν καμιά κουλαμάρα ή κάτι που δείχνει πως μας έχουν γραμμένους (π.χ. φήμες Omega DLC), τότε θα γίνει κι άλλος χαμός μάλλον ή ανταλλαγές/πωλήσεις.

Edit 2:

Fanmade επίλογοι για το game:

• Super Moderators

Διαβάζω για ακυρώσεις συνδρομών στο Star Wars: Old Republic με αιτιολόγηση στο survey που στέλνουν την απογοήτευση με το τέλος του Mass Effect. Επίσης, κάτι για πτώση της μετοχής της ΕΑ κτλ.

Δεν ξέρω αν αυτά αληθεύουν και δε νομίζω να έχουν κάποια σημασία στο τέλος. Για να φτιάξουν αυτό που υπόσχονταν θέλει κόστος, να μαζέψουν ξανά τους ηθοποιούς, να αφήσουν κατά μέρος τα εμπορικά DLC και να βρουν σοβαρές απαντήσεις στα σεναριακά και λογικά κενά. Δε δίνω σημαντικές πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο, δυστυχώς και μακάρι να διαψευστώ πανηγυρικά.

για μένα δεν πρέπει να αλλάξει καθόλου το τέλος και αν το αλλάξει θα είναι κάτι προτοφανές στα χρονικά και η μεγαλύτερη μλκ που θα έχει κάνει ever gaming studio.

• Super Moderators

Θα συμφωνούσα απόλυτα, αν η Bioware είχε βγει και είχε πει:

"Κοιτάξτε, εμείς έχουμε ένα συγκεκριμένο όραμα για το πώς πρέπει να κλείσει η τριλογία. Ως εκεί, μπορείτε να δομήσετε τον χαρακτήρα σας όπως (ή σχεδόν όπως) θέλετε: ήρωα, κάθαρμα, αλτρουιστή, εγωιστή, ειρηνοποιό, εκμεταλλευτή, φίλο κάθε είδους στο γαλαξία ή μονάχα του εαυτού του -κι αυτό το τελευταίο τις καλές μέρες μόνο. Στο τέλος, όμως, θα έχετε μία από τρεις επιλογές που θα οδηγούν στο ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα, με ελάχιστες διαφοροποιήσεις ήσσονος σημασίας.

"Οι επιλογές αυτές μπορεί να είναι σύμφωνες με το χαρακτήρα που θα έχετε δομήσει ως εκεί ή τελείως ασυμβίβαστες. Μπορεί να δικαιολογούνται από την προσέγγισή σας ή να μην ερμηνεύονται ούτε ακόμη και από την τρισμέγιστη Κυρία Λίτσα και τους συνεργάτες της (Κρυσταλλομαντεία, Χαρτομαντεία, Ταρώ, Κολονοσκόπηση) τηλ. 0900-666-777-2012-φτου και βγαίνω.

"Δεν πρόκειται να σας δώσουμε απίστευτα διαφορετικές καταλλήξεις στην τριλογία, γιατί θεωρούμε ότι το σημαντικότερο είναι να διαφυλάξουμε την καλλιτεχνική ακεραιότητα του οράματός μας -αυτού του οράματος, το οποίο, σύμφωνα με όσα αβίαστα ομολογούμε σε προϊόν το οποίο διαθέτουμε έναντι 3 ευρώ, πετσοκόβαμε μέχρι τέλους γιατί δε μας έβγαινε όπως το είχαμε οραματιστεί -βλ. The Final Hours of Mass Effect.

"Δεχόμαστε προπαραγγελίες άμεσα. Ευχαριστούμε".

Αν τα είχε πει αυτά η Bioware, κι εγώ είχα πάει και είχα σκάσει 70 ευρώ για να προπαραγγείλω τον κολέκτορα, όχι μόνο δε θα είχα κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρομαι, αλλά κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει νόμος που να ορίζει ότι οφείλω να κυκλοφορώ για το επόμενο ημερολογιακό έτος με μπλουζάκι που να αναγράφει, με σωμόν ροδί φωσφοριζέ γράμματα "Είμαι ηλίθιος που έσκασα λεφτά για μια διαφημισμένη πατάτα".

Δυστυχώς για το πορτοφόλι μου κι ευτυχώς για την αξιοπρέπειά μου, η Bioware δεν είπε κάτι τέτοιο. Αντίθετα, διαφήμιζε μια τελείως διαφορετική προσέγγιση: wildly diverging conclusions, choices that matter, answers, etc., etc.

Επομένως, νομίζω ότι υπάρχουν βάσιμοι λόγοι να αισθάνομαι εξαπατημένος και να υποστηρίζω πως καλό θα ήταν να σεβαστούν όλους εμάς που εξαπατηθήκαμε και να μας δώσουν την επιλογή να έχουμε, όχι απαραιτήτως ένα happy end, αλλά ένα τέλος που να έχει μια στοιχειώδη συνάφεια με ένα χαρακτήρα που δομούσαμε επί χρόνια.

"Κοιτάξτε, εμείς έχουμε ένα συγκεκριμένο όραμα για το πώς πρέπει να κλείσει η τριλογία. Ως εκεί, μπορείτε να δομήσετε τον χαρακτήρα σας όπως (ή σχεδόν όπως) θέλετε: ήρωα, κάθαρμα, αλτρουιστή, εγωιστή, ειρηνοποιό, εκμεταλλευτή, φίλο κάθε είδους στο γαλαξία ή μονάχα του εαυτού του -κι αυτό το τελευταίο τις καλές μέρες μόνο. Στο τέλος, όμως, θα έχετε μία από τρεις επιλογές που θα οδηγούν στο ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα, με ελάχιστες διαφοροποιήσεις ήσσονος σημασίας.

"Οι επιλογές αυτές μπορεί να είναι σύμφωνες με το χαρακτήρα που θα έχετε δομήσει ως εκεί ή τελείως ασυμβίβαστες. Μπορεί να δικαιολογούνται από την προσέγγισή σας ή να μην ερμηνεύονται ούτε ακόμη και από την τρισμέγιστη Κυρία Λίτσα και τους συνεργάτες της (Κρυσταλλομαντεία, Χαρτομαντεία, Ταρώ, Κολονοσκόπηση) τηλ. 0900-666-777-2012-φτου και βγαίνω.

"Δεν πρόκειται να σας δώσουμε απίστευτα διαφορετικές καταλλήξεις στην τριλογία, γιατί θεωρούμε ότι το σημαντικότερο είναι να διαφυλάξουμε την καλλιτεχνική ακεραιότητα του οράματός μας -αυτού του οράματος, το οποίο, σύμφωνα με όσα αβίαστα ομολογούμε σε προϊόν το οποίο διαθέτουμε έναντι 3 ευρώ, πετσοκόβαμε μέχρι τέλους γιατί δε μας έβγαινε όπως το είχαμε οραματιστεί -βλ. The Final Hours of Mass Effect.

To θεμα ειναι αν τα ελεγε αυτα θα βγαινανε παλι οι ΓΡΙΝΙΑΡΙΔΕΣ και θα λεγανε αυτο εχουνε δε μας ακουνε και δεν ακουνε τους (πρωην)fan ! Με αλλα λογια οπως και να το παρεις παλι θα ασχολιοσασταν! Ειπε σας ακουμε, δεν ειπαν ποτε οτι θα αλλαξουν το τελος ακομα.

Απλα πραγματα!

Αν τα είχε πει αυτά η Bioware, κι εγώ είχα πάει και είχα σκάσει 70 ευρώ για να προπαραγγείλω τον κολέκτορα, όχι μόνο δε θα είχα κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρομαι, αλλά κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει νόμος που να ορίζει ότι οφείλω να κυκλοφορώ για το επόμενο ημερολογιακό έτος με μπλουζάκι που να αναγράφει, με σωμόν ροδί φωσφοριζέ γράμματα "Είμαι ηλίθιος που έσκασα λεφτά για μια διαφημισμένη πατάτα".

Δυστυχώς για το πορτοφόλι μου κι ευτυχώς για την αξιοπρέπειά μου, η Bioware δεν είπε κάτι τέτοιο. Αντίθετα, διαφήμιζε μια τελείως διαφορετική προσέγγιση: wildly diverging conclusions, choices that matter, answers, etc., etc.

Επομένως, νομίζω ότι υπάρχουν βάσιμοι λόγοι να αισθάνομαι εξαπατημένος και να υποστηρίζω πως καλό θα ήταν να σεβαστούν όλους εμάς που εξαπατηθήκαμε και να μας δώσουν την επιλογή να έχουμε, όχι απαραιτήτως ένα happy end, αλλά ένα τέλος που να έχει μια στοιχειώδη συνάφεια με ένα χαρακτήρα που δομούσαμε επί χρόνια.

ετσι πες τα

Διαβάζω για ακυρώσεις συνδρομών στο Star Wars: Old Republic με αιτιολόγηση στο survey που στέλνουν την απογοήτευση με το τέλος του Mass Effect. Επίσης, κάτι για πτώση της μετοχής της ΕΑ κτλ.

Δεν ξέρω αν αυτά αληθεύουν και δε νομίζω να έχουν κάποια σημασία στο τέλος................

Και όμως εκεί είναι όλη η σημασία.

Όταν απογοητεύεις τόσο πολύ κόσμο, ή πιό σωστά πελάτες, που η αρνητική κριτική παίρνει μορφή χιονοστοιβάδας, τότε έχεις άμεσο θέμα με τις πωλήσεις και τη κερδοφορία της εταιρίας.

Σίγουρα δεν μπορούν να κάτσουν άπραγοι σε αυτό που έγινε, είτε αυτό σημαίνει διορθωτική ενέργεια για το Μ3 είτε αλλαγή στρατηγικής για υφιστάμενα ή/και μελλοντικά προϊόντα, όπως είδαμε ήδη για τη σειρά Dragon Age.

Αλλά ναι, να έχεις το επώνυμο συνέχεια είναι κάπως...

Δεν κατάλαβα!

Ο Shepard είναι στρατιωτικός, και σαν τέτοιος είναι ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ (ουάου). Όταν εσύ και ο κάθε εσύ ήσουν στο στρατό, μίλαγες στον καθένα με τα μικρά του???

ΟΧΙ!!!

ΑΥΣΤΗΡΑ επώνυμα. Άντε και κανένα "σειρούλα" ή "ψηλέ" για να σπάει η μονοτονία.

Μην παίζουμε με τα ιερά και τα όσια :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Moderators

Δεν κατάλαβα!

Ο Shepard είναι στρατιωτικός, και σαν τέτοιος είναι ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ (ουάου). Όταν εσύ και ο κάθε εσύ ήσουν στο στρατό, μίλαγες στον καθένα με τα μικρά του???

ΟΧΙ!!!

ΑΥΣΤΗΡΑ επώνυμα. Άντε και κανένα "σειρούλα" ή "ψηλέ" για να σπάει η μονοτονία.

Μην παίζουμε με τα ιερά και τα όσια :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ME-Greek Version Romance Scene:

"Ψαρούκλα, πες μου πάλι ότι είμαι η δική σου!" :P

• Super Moderators

- "Παπαδόπουλε, πιστεύεις πως μπορείς να με κουλαντρίσεις;"

- "Έλα 'δω, Γεωργιάδου, να σου 'ξηγήσω το 'νειρο".

- "Αχ, Παπαδόπουλε, τι μου κάνεις;!!"

- "Σου ξεβουλώνω το φοριαμό, Γεωργιάδου".

Σορόπι, λέμε.

• Moderators

BioWare Announces Mass Effect 3: Extended Cut

REDWOOD CITY, Calif.--(BUSINESS WIRE)--BioWare, a Label of Electronic Arts Inc. announced Mass Effect™ 3:Extended Cut, a downloadable content pack that will expand upon the events at the end of the critically acclaimed Action RPG. Through additional cinematic sequences and epilogue scenes, the Mass Effect 3: Extended Cut will give fans seeking further clarity to the ending of Mass Effect 3 deeper insights into how their personal journey concludes. Coming this summer, the Mass Effect 3: Extended Cut will be available for download on the Xbox 360® videogame and entertainment system, PlayStation®3 computer entertainment system and PC for no extra charge*.

“We are all incredibly proud of Mass Effect 3 and the work done by Casey Hudson and team,” said Dr. Ray Muzyka, Co-Founder of BioWare and General Manager of EA’s BioWare Label. “Since launch, we have had time to listen to the feedback from our most passionate fans and we are responding. With the Mass Effect 3: Extended Cut we think we have struck a good balance in delivering the answers players are looking for while maintaining the team’s artistic vision for the end of this story arc in the Mass Effect universe.”

Casey Hudson, Executive Producer of the Mass Effect series added, “We have reprioritized our post-launch development efforts to provide the fans who want more closure with even more context and clarity to the ending of the game, in a way that will feel more personalized for each player.”

The Mass Effect franchise is one of the most highly decorated series in the history of games, having earned over 250 awards from critics around the world. Mass Effect 3 launched last month to universal critical acclaim, receiving over 75 perfect scores. For more information on Mass Effect 3, please visit http://masseffect.com, follow the game on Twitter at http://twitter.com/masseffect or “like” the game on Facebook at http://facebook.com/masseffect. Press assets for Mass Effect 3 are available at www.info.ea.com.

• Super Moderators

Εξαιρετική είδηση και πραγματικά χαίρομαι που διαψεύστηκα -τελικά η πίεση απέφερε καρπούς.

Κρίμα για την καλλιτεχνική ακεραιότητα της αμοιβάδας, όμως θεωρώ πως τελικά όλοι θα βγουν κερδισμένοι από αυτή την εξέλιξη. Είναι κι αυτή μια ένδειξη ότι οι κολοσσοί του χώρου δεν έχουν πάρει οριστικό διαζύγιο από τη λογική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...