Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και τώρα παρακαλάει τους fan να της δώσουν ιδέες για να βρεί το Dragon Age 3 ξανά το δρόμο του.

Να το κάνουν πολύ περισσότερο σαν το Origins τονίζοντας το tactical aspect, να φτιάξουν το balancing, να αυξήσουν ακόμα περισσότερο το βάθος του character building και να μάθουμε επιτέλους τι έγινε με τη Morrigan. Αν περιμένουν τους fans να τους πουν τα αυτονόητα...Έχεις ένα παιχνίδι με αποδοχή από κοινό και κριτικούς κι ένα άλλο που έχει ακούσει τα εξ'αμάξης, ποιό είναι πιο αγαπητό???

Για το παρόν θέμα, ο Snoob ανέφερε πολλές μικρές λεπτομέρειες και νομίζω πως έχουν ειπωθεί πραγματικά όλα σε εκτενέστατο βαθμό. Στέκομαι στις αναξιοποίητες δυνατότητες του gameplay σε θέματα σχεδιασμού και εκτενούς RP, ένα τμήμα που το 3 σε σχέση με το 2 έκανε βήματα πίσω. Παρόλα αυτά το βρήκα πολύ διασκεδαστικό αν και θα ήθελα κάποια κομμάτια του μεγαλύτερα.

Έχουμε πει κάθε επιχείρημα και αντεπιχείρημα για το φινάλε του 3 τουλάχιστον 10 φορές, εγώ λέω να το τυλίξουμε το θέμα, να το βάλουμε στην άκρη και να περιμένουμε καμιά ανακοίνωση ή DLC. Όχι άλλες θεωρίες, όχι άλλη απογοήτευση, όχι άλλη τετριμμένη επιχειρηματολογία (έχουμε καταντήσει γραφικοί πια), ας το αφήσουμε να ξεκουραστεί, σαν το ζυμάρι.

Να κάνουμε και κουλουράκια μετά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το δυστυχημα ειναι οτι αρκετοι ειναι ικανοποιημενοι με το mass effect 3 και αλλοι τοσοι δεν ειναι! Τυχανει gio να υπαρχουν περισσοτεροι trollαδες εδω στο θεμα που εξαρχης ειχε plot holes! Δε μπορω να τα βαζω με 10 ατομα που λενε καθημερινως αχρηστο ασχετο ending!

Ειπαμε την αποψη μας! ΤΕΛΟΣ!

• Super Moderators

δεν χρειάζεται να τα βάζεις, κανείς δεν σε όρισε δικηγόρο-συνήγορο του game, ignore αν δεν σου αρέσουν και τέλος... :P

είναι δίλημμα πάντως, ποιος μπορεί να σπάσει περισσότερο μπάλες, οι "haters" ή οι "fanboys" ? :fear:

• Super Moderators

Αυτό που διαπιστώνω από την περιγραφή του The Final Hours of ME3, πάντως, είναι ότι έπεσε το κλασικό -δυστυχώς- ψαλίδισμα.

Επίσης, τίθεται ένα πολύ σοβαρό θέμα για το κατά πόσο υπήρχε εξαρχής δομημένη ιστορία ή προέκυπταν καταστάσεις στην πορεία (προσωπικά τείνω προς το δεύτερο).

Παράδειγμα,

Nομίζω πως η περίπτωση του Illusive Man βγάζει μάτι πως έπεσε τσεκούρι, αν και στη θέση τους -και με δεδομένη την απογοήτευση του Kai Leng "boss fight"- δε θα έφτιαχνα boss fight για τον Ιllusive Man αλλά μια πολύ πιο δυνατή και εκτενή ιστορία, με διάλογο βασισμένο στο τι έκανε ο παίκτης στο 2 αλλά και στο 3.

Υπό άλλες συνθήκες μπορεί και να έδινα αυτά τα χρήματα, αλλά τώρα δεν υπάρχει περίπτωση. Μου φτάνει το υπάρχον "τέλος" και η απαράδεκτη collectors.

@panther_512

Το god kid σου λεει οτι θα πεθανεις γιατι εισαι partly synthetic αλλα το βιντεακι σε δειχνει ζωντανο μαλλον :P

αυτο ηθελα να πω

@ex3Lmei

οσο για τα plot holes πρωτη φορα εσενα ακουσα να λες ;)

@ThReSh

θα ελεγα το 2ο για τι ξεχνας οτι οι υποτιθεμενοι "haters" ειναι και αυτοι "fanboys"

που εγιναν μετα το τελος του 3

και θα ελεγα συμφωνα με τη διασταση που πηρε το θεμα μαλλον 80% δεν ειναι ικανοποιημενοι με το τελος

και ριχνω πολυ εμας τους haters :P

(μην μου βγαλετε κανα σταστιστικο του φορουμ του mε3 για εδω μιλαω)

και εγω σαν τρελος hater

δεν μισω τη bioware ουτε το mass effect 3

αντιθετα μου αρεσει πολυ και η εταιρια και το παιχνιδι

το τελος ναι δεν μου εκατσε καλα και ειπα εδω στο φορουμ 2 λογια

αλλα δεν "επιτεθηκα" ποτε σε κανεναν επειδη του αρεσε( η ικανοποιησε)

my 2 cents

To κύμα της αρνητικής κριτικής δεν αποτελείται από haters.

Haters του τέλους του παιχνιδιού ναί, όχι haters της εταιρίας όμως ή του παιχνιδιού του ίδιου.

Από όλο αυτό το σκηνικό, η Bioware μόνο κερδισμένη μπορεί να βγεί, αν λάβει τα μηνύματα που της έστειλε ο κόσμος, ουτως ώστε να φτιάξει ακόμα καλύτερα παιχνίδια.

Αν μέναμε με τα "Το Dragon Age 2 τα σπάει" ή με "Το τέλος του Μ3 είναι κορυφή και τα go and fetch side-quests σούπερ", επειδή είμαστε fans της εταιρίας, το μόνο που θα εξασφαλίζαμε θα ήταν ακόμα χειρότερα παιχνίδια στο μέλλον.

Για μένα πάντως το τέλος σαν συνολική εμπειρία και σαν συναίσθημα είναι ένα από τα καλύτερα που έχω βιώσει σε game ever. Δεν με απασχολεί καν που είμαι και μειοψηφία σε αυτό το πράγμα και που οι περισσότεροι πάθανε ταράκουλο που δεν είχαν ένα mega reaper για να σκίσουν στο τέλος και για να βγάλουν το άχτι τους αλλά και αυτό περι ορέξεος κολοκυθοπιτα

• Super Moderators

Χαίρομαι που σου άρεσε το τέλος. Προσωπικά, δε συνηθίζω να μιλάω για πλειοψηφίες και μειοψηφίες, ειδικά όταν δεν έχω τρόπο να τις υπολογίσω (αλλά ακόμη περισσότερο όταν δεν έχουν καμία σημασία σε μια συζήτηση, τα ίδια ακριβώς θα έγραφα ακόμη κι αν ήμουν ο μόνος που έβρισκε το τέλος απογοητευτικό).

Επομένως, μιας και είμαι ένας από αυτούς που υποτίθεται πως έπαθαν "ταράκουλο", να διευκρινίσω τα εξής:

Αυτό που ζήτησα είναι μια στοιχειώδη συνέπεια στις διαθέσιμες επιλογές ανάμεσα στο χαρακτήρα που δομούσα επί χρόνια και το άβουλο ασπόνδυλο που μου επέβαλαν να υποδυθώ στο τέλος.

Επομένως, νομίζω ότι υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ του ταράκουλου γιατί δεν είχα ένα mega reaper να παίξω τον καουμπόη και του ότι με μετέτρεψαν σε αμοιβάδα στο πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού.

Πέρα από αυτά (που τέλος πάντων εμπεριέχουν ένα προσωπικό στοιχείο και μπορεί το Αριέλ για μένα να είναι "artistic integrity" για κάποιον άλλο) υπάρχει το δεδομένο και αδιαμφισβήτητο πρόβλημα (υπό την έννοια ότι δε διάβασα πουθενά άποψη, δυσαρεστημένου ή ευχαριστημένου παίκτη, ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει) ότι τελείως άλλα πράγματα υπόσχονταν, συστηματικά, προ της κυκλοφορίας του παιχνιδιού και τελείως άλλα πράγματα είδαμε στην πράξη (είτε αυτά μας άρεσαν, είτε όχι).

Εκτός κι αν θέλει κάποιος να υποστηρίξει ότι αυτό που βλέπουμε στο τέλος

δεν είναι το ΑΒC που μας έλεγαν ότι ΔΕΝ θα κάνουν, ότι δεν είναι κατά 90% ακριβώς το ίδιο τέλος, άσχετα από την "απόφαση" που θα πάρεις

οπότε σε αυτή την περίπτωση θα ήμουν ειλικρινά ευγνώμων αν μου εξηγούσε κάποιος με ποιες επιλογές έφτασε σε ένα διαφορετικό τέλος.

Πρώτη φορά που θα συμφωνήσω με mod(σπανιότατο φαινόμενο :mrgreen: ) και να προσθέσω ότι με κάλυψε απόλυτα.Δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτό το thread γιατί το trolling για όσους δεν τους αρέσει το ending έχει ξεφύγει εντελώς.

Εδώ μας είπανε και καθυστερημένους επειδή δεν μας άρεσε το τέλος ffs!!! :shifty:

Πάω να συνεχίσω το skyrim (καταραμένε χάρτη - θα σε εξερευνήσω όλο!!! :-D )μιας και οι server του swtor είναι κάτω σήμερα...

Have fun B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...