Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απαντησε η παραθεση μου! Ουτε εδω ΔΕΝ διαβαζετε !

Εμενα τελικα μου κινησε τη περιεργια γιατι το Sovereign πηγε στη "μυτη" του citadel τωρα που τελειωσε το mass effect 3

το sovereign καταστραφηκε στο τελος του 1 οποτε τωρα που τελειωσε το 3 δεν πιστευω να επαιξε κανενα ρολο

οσο για την "μυτη" ρε παιδακι μου

καντο λιγο πιο λιανα

last time i checked citadel didnt have a nose :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

οσο για την "μυτη" ρε παιδακι μου

καντο λιγο πιο λιανα

Το κανει πιο λιανα τα τελοι mass effect 1 και mass effect 3 για τη "μυτη" του Citadel κουραστικα με τα spoiler περι

Catalyst

Για μενα plot holes ηταν και το τελος του mass effect 1 για να ερθω στη λογικη σας και να συνεννοηθουμε οσο μπορουμε!

για ποιο λογο να πεις δηλαδη οτι το τελος του 1 εχει Plot holes ενω δεν εχει?

για να καταλαβεις εμας? wtf?

και ας πουμε οτι εχει ρε παιδι μου

ε και ποιος χεζεται για το 1 στο 3 ειμαστε και μιλαμε τωρα

εγω δεν βρηκα μαρεσε το 1 ειναι απλα τελειο παιχνιδι

λες οτι σαρεσε το τελος του 3 ενταξει δεν ειπα τιποτα για αυτο

απλα εγω πιστευω πως πρεπει να σκεφτω κατι μου φαινεται δυνατον? οκ τοτε np και το τελος του 3 τη πρωτη φορα που το τερματισα μου φανηκε wtf, really?

γιαυτο συνολικα εχω δει το τελος του 3 6 φορες, χωρια τα βιντεο στο youtube

ακομα δεν εχω καταλαβει τη λογικη σου αλλα προσπαθησα αν και δεν με βοηθησες πολυ :-(

για ποιο λογο να πεις δηλαδη οτι το τελος του 1 εχει Plot holes ενω δεν εχει?

για να καταλαβεις εμας? wtf?

και ας πουμε οτι εχει ρε παιδι μου

ε και ποιος χεζεται για το 1 στο 3 ειμαστε και μιλαμε τωρα

εγω δεν βρηκα μαρεσε το 1 ειναι απλα τελειο παιχνιδι

λες οτι σαρεσε το τελος του 3 ενταξει δεν ειπα τιποτα για αυτο

απλα εγω πιστευω πως πρεπει να σκεφτω κατι μου φαινεται δυνατον? οκ τοτε np και το τελος του 3 τη πρωτη φορα που το τερματισα μου φανηκε wtf, really?

γιαυτο συνολικα εχω δει το τελος του 3 6 φορες, χωρια τα βιντεο στο youtube

ακομα δεν εχω καταλαβει τη λογικη σου αλλα προσπαθησα αν και δεν με βοηθησες πολυ :-(

Παλι δε διαβαζεις τα ποστ μου ειπα ειμαι ικανοποιημενος με το τελος του mass effect 3 ...Οσο μπορουσα διαβαζα (codex, secondary codex) παραλληλα οπως εκανα και στο 1 και στο 2...Δεν ειπα οτι μαρεσει!

Δε ξερω αν με πιανεις τα plot holes και γω δε τα θελω αλλα τωρα το εφευρεσατε ενω και στο mass effect ειχε plot holes αλλα και στο mass effect 2 αν το παμε ετσι;

Ολοκληρο κοσμο φτιαξανε.. ας το αρμεξουνε περισσοτερο! Δε πειραζει (τουλαχιστον για μενα)!

ναι αυτο εγινε φτιαξαμε εμεις plot holes γιατι δεν μας αρεσε και το ειπαμε στην bioware εμεις εδω τα 10 ατομα και βγαζει νεο dlc

Ανεκαθεν εβγαζε dlcs...Τα dlcs τα βγαζανε και πριν τα Trollαροκραξηματα!!! Ναι ειχε plot holes και στο mass effect 1 και 2!

Εκραξε κανεις για το που πηγαν τα συντριμια του normandy SR1!; οχι! Το εκανε DLC!

Ανεκαθεν εβγαζε dlcs...Τα dlcs τα βγαζανε και πριν τα Trollαροκραξηματα!!!

δεν θυμαμαι να ειπα οτι δεν βγαζουν dlc ετσι και αλλιως

αλλα θυμαμαι που ειχαν πει δεν θα βγαλουν post end dlc και τελικα μετα τα Trollαροκραξηματα ειπαν οτι θα βγαλουν ;)

Ναι ειχε plot holes και στο mass effect 1 και 2!

why not ;)

δεν θυμαμαι να ειπα οτι δεν βγαζουν dlc ετσι και αλλιως

αλλα θυμαμαι που ειχαν πει δεν θα βγαλουν post end dlc και τελικα μετα τα Trollαροκραξηματα ειπαν οτι θα βγαλουν ;)

Γιατι σου ειπαν οτι εβγαλαν απευθειας dlc from the ashes μηνες πριν; Τη κολοκυθια θα παιξουμε;

Επαναλαμβανω : Εκραξε κανεις για το που πηγαν τα συντριμια του normandy SR1!; οχι! Το εκανε DLC!

χαχαχα μαλλον αφου σαρεσει φαινεται

επαναλαμβανω: ποιος δινει δεκαρα για τα συντριμμια του sr2?

για τον sheppard,joker,liara,edi,garrus,tali,ashley

και οσους ξεχναω λεμε

χαχαχα μαλλον αφου σαρεσει φαινεται

Χαχα...μαλλον δεν σου αρεσει! Μπραβο... Ωραια επιχειρηματα!

Φαντασου αμα τους ειχες παντρευτει πως θα εκανες! ΕΛΑ ΔΩ ! ΤΩΡΑ!

• Moderators

Εγώ έχω χάσει την μπάλα με αυτά που λέτε. :P

Γενικά Ex3lmei, πιάνεις από την αρχή το θέμα με τα DLC, με απλά λόγια, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς;

• Super Moderators

Δεν είσαι ο μόνος.

Τέλος πάντων, επειδή ούτε χρόνος ούτε διάθεση υπάρχει για επόμενο playthrough, μέχρι τουλάχιστον να γίνει -αν γίνει- κάτι με το τέλος, μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει στο εξής:

Οι χαρακτήρες από τα DLC -όχι μόνο ο Legion αλλά και η Kasumi, o Zaeed κτλ.- αποτελλούν αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού; Θέλω να πω, κάποιος που δεν έχει παίξει το 2 με αυτά τα DLC, τους βρίσκει μπροστά του στο 3, ό,τι και να γίνει;

Οι χαρακτήρες από τα DLC -όχι μόνο ο Legion αλλά και η Kasumi, o Zaeed κτλ.- αποτελλούν αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού; Θέλω να πω, κάποιος που δεν έχει παίξει το 2 με αυτά τα DLC, τους βρίσκει μπροστά του στο 3, ό,τι και να γίνει;

ο legion δεν ειναι απο dlc :P

for the rest καπου διαβασα οτι οχι δεν θα τους συναντησεις αν δεν βαλεις save αν και δεν ειμαι σιγουρος

ειπα να το επαιζα χωρις να του δωσω save αλλα τελικα το επαιξα 3 φορες με το ιδιο save :-D

• Super Moderators

Ναι, το μπέρδεψα με τον Legion, είχα στο νου μου το Οverlord και τα δύο αδέρφια Αrcher που πέτυχα στην ιστορία με τη human-controlled VI/AI. Όπως και να έχει, ευχαριστώ για την απάντηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...