Millennium Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Θεουλης Snoob.Εμπλεξες με το mass 3 κεσυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Το indoctrination theory είναι wishfull thinking του κόσμου και ούτως ή άλλως δεν κολλάει με αυτά που βλέπουμε στο τέλος. Διότι ακόμα και αν από πλευράς Shepard βλέπουμε παραισθήσεις, το ίδιο το παιχνίδι μας πληροφορεί ότι ο Shepard τελείωσε και έγινε θρύλος, σπάζοντας ουσιαστικά το 4ο τοίχο και πληροφορώντας μας ευθέως ότι η ιστορία τελείωσε με το θάνατο του. Η πλάκα είναι ότι ακόμα και αν το τέλος που είδαμε ήταν πραγματικά αυτό που θέλαν να μας δώσουν, με έναν ηρωικό θάνατο του Shepard, και στα @@ του ο υπόλοιπος γαλαξίας, ακόμα και έτσι, το να βλέπω το "αίσθημα" να βρίσκεται στο Normandy όταν λίγα λεπτα πιό πρίν ήταν μαζί μου και την φάγαμε μαζί την ακτίνα, αμέσως καταστρέφει την οποιαδήποτε διάθεση που πιθανών να ήθελαν να μας δημιουργήσουν. Εκεί που είσαι " Καημένε Shepard τι σου'μελε να πάθεις, χαλάλι σου, είσαι ήρωας", κατευθείαν είσαι WTF όταν βλέπεις το αίσθημα να βγαίνει με το Joker από το σκάφος. Και μετά μένεις να αναρωτιέσαι τί διάολο σκέφτονταν όταν γράφαν αυτά τα τελευταία 10 λεπτά του τέλους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Το indoctrination theory είναι wishfull thinking του κόσμου και ούτως ή άλλως δεν κολλάει με αυτά που βλέπουμε στο τέλος. Διότι ακόμα και αν από πλευράς Shepard βλέπουμε παραισθήσεις, το ίδιο το παιχνίδι μας πληροφορεί ότι ο Shepard τελείωσε και έγινε θρύλος, σπάζοντας ουσιαστικά το 4ο τοίχο και πληροφορώντας μας ευθέως ότι η ιστορία τελείωσε με το θάνατο του. Η πλάκα είναι ότι ακόμα και αν το τέλος που είδαμε ήταν πραγματικά αυτό που θέλαν να μας δώσουν, με έναν ηρωικό θάνατο του Shepard, και στα @@ του ο υπόλοιπος γαλαξίας, ακόμα και έτσι, το να βλέπω το "αίσθημα" να βρίσκεται στο Normandy όταν λίγα λεπτα πιό πρίν ήταν μαζί μου και την φάγαμε μαζί την ακτίνα, αμέσως καταστρέφει την οποιαδήποτε διάθεση που πιθανών να ήθελαν να μας δημιουργήσουν. Εκεί που είσαι " Καημένε Shepard τι σου'μελε να πάθεις, χαλάλι σου, είσαι ήρωας", κατευθείαν είσαι WTF όταν βλέπεις το αίσθημα να βγαίνει με το Joker από το σκάφος. Και μετά μένεις να αναρωτιέσαι τί διάολο σκέφτονταν όταν γράφαν αυτά τα τελευταία 10 λεπτά του τέλους.... και το βιντεο που τον δειχνει ζωντανο το ξεχασαμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 'Ελα ρε συ, ρεζιλίκι τελείως ήταν αυτό. Και εννοείται ότι και πάλι δεν αποφεύγεις το σπάσιμο του 4ου τοίχου και τη πληροφόρηση ότι η ιστορία τελείωσε. Βασικά δεν κολλάει τίποτα πουθενά. Το τέλος είναι ασυνάρτητο και αντίθετο με όλα όσα έκανες στα 3 παιχνίδια. Όσο πιό πολύ το σκέφτεσαι, τόσες πιό πολλές τρύπες ανοίγουν. Και το πιό αγαπημένο μου όλων Εδώ καταντήσανε το τέλος να είναι θέμα στα πρωταπριλιάτικα αστεία άλλων εταιριών (βλεπε Notch, Blizzard). Τί να λέμε τώρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Νομίζω ότι το πρόβλημα οφείλεται κυρίως στο ότι είχαν αφήσει πάρα πολλές εκκρεμότητες για το 3: Cerberus (που ξαφνικά ξαναγίνονται καθίκια, ενώ στο 2 με το Cerberus Normandy βόλταρες ανενόχλητος στο Citadel space), Collectors (άφαντοι στο 3), keepers (καμεό εμφανίσεις στο Citadel και ντεκόρ στο τέλος), Reapers, indoctrination (αν μπορείς ως Reaper να κάνεις στους organics πλύση εγκεφάλου για να μην σου πάνε κόντρα ή/και να σε βοηθήσουν, γιατί δεν μπορείς να τους κάνεις πλύση εγκεφάλου να μην φτιάξουν ποτέ synthetics που υποτίθεται πως είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν οι Reapers;) Και σαν να μην έφταναν οι τόσες εκκρεμότητες, εμφανίζεις μια παντελώς άγνωστη οντότητα κυριολεκτικά στα 5 τελευταία λεπτά του παιχνιδιού: ποιο είναι το παιδί, τι είναι το παιδί και, κυρίως, για ποιο λόγο ο Sheppard, που πολέμησε απέναντι σε θεούς και δαίμονες, δεν μπορεί να του πει ένα "σάλτα και κολύμπα"; Έχω χρόνια που ασχολούμαι επαγγελματικά με τα βιβλία, έχω μεταφράσει δεκάδες βιβλία αλλά αυτή η βλακεία που πασάλειψαν στο τέλος του Mass Effect 3 μόνο με ένα "μυθιστόρημα" που έπεσε κάποτε στα χέρια μου, στις σελίδες του οποίου ο αφηγητής περιγράφει πώς αυτοκτόνησε (και το κείμενο του βιβλίου υποτίθεται πως είναι τα ημερολόγια του αφηγητή που τα ανακάλυψε κάποτε ο γιος του) μπορεί να συγκριθεί. Σοβαρά, καινούργιος χαρακτήρας στην τελευταία σελίδα του βιβλίου; Κρίνοντας από το πασάλειμα με το τέλος του Illusive Man θεωρώ πως οι μόνες λογικές εξηγήσεις είναι ότι είτε δεν είχαν χρόνο να δουλέψουν σωστά το τέλος, είτε δεν ήξεραν πώς να χειριστούν τόσες εκκρεμότητες και έγραψαν μια αόριστη ανοησία -κατά τα άλλα "δε θα το κλείσουμε όπως το Sopranos", ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 κατά τα άλλα "δε θα το κλείσουμε όπως το Sopranos", ναι. Συγκεκριμένα ήταν: Από http://www.eurogamer.net/articles/2012-02-02-bioware-mass-effect-3-ending-will-make-some-people-angry He added: "I honestly think the player base is going to be really happy with the way we've done it. You had a part in it. Every decision you've made will impact how things go. The player's also the architect of what happens." Whether you're happy or angry at the ending, know this: it is an ending. BioWare will not do a "Lost" and leave fans with more questions than answers after finishing the game, Gamble promised. "You'll get answers to everything. That was one of the key things. Regardless of how we did everything, we had to say, yes, we're going to provide some answers to these people." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 εδιτεδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Είσαι αργοπορημένος 2 σελίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 @ panther "The Reapers, known by the geth as the Old Machines, are a highly advanced machine race of synthetic/organic starships." Καταλαβαινω γιατι οσοι χτυπιονται γενικοτερα και λενε περι 50Κ years για τους Reapers δλδ και επισης να ξερουμε οτι σε αυτους που χτυπιονται δεν εχουν δει κανενα codex και secondary codex και τωρα που ειδαν το τελος λενε μα καλα τι γινετε και εξηγουμαι παρακατω! Secondary codex-> The reaper war--> desperate measures μιλαει και για θεμα για destroy mass relays! ! Κανενας δεν ειχε πει παραδειγμα που βρισκεται ακριβως και βλεπει ενα τεραστιο Ηλιο ο Illusive Man στο Mass effect 2 ή για ποιο λογο πηγε στο citadel ένα Sovereign στο τελος του mass effect κ.α αλλα επρεπε να δουμε οταν τελειωσε το 3 οτι εχει plot holes. Λογικο και καταλαβαινω αλλα κανεις δεν ειπε για την εποχη των elcor κανεις δεν ειπε για την εποχη των volus κ.α! Πιστεψτε με ετσι οπως τα λετε εχει πολλα plot holes και απο το mass effect γιαυτο υπήρχαν και codex, secondary codex για να σου πει αρκετα πραγματα! Αν ηταν ετσι θα ειχαμε ιστορια και οχι παιχνιδι! Επισης αυτος που εκανε τη φωνη του illusive man ειχε πει οτι δεν εχει τελειωσει ακομα και θα με ξαναδειτε απο βιντεακι! Μυριζε η υποθεση για DLCs πριν βγει!Οταν εχει φτιαξει ολοκληρους κοσμους λογικο ειναι να εχετε plot holes ! Εγω προσωπικα κατανοω οτι ειναι δυσκολο να γινει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 στο 1 ο sovereign πηγε για να ανοιξει το mass relay του citadel για να ερθουν οι υπολοιποι reapers απο εξω απτο milky way, που κανονικα θα γινοταν με ενα σημα αν δεν ειχαν πειραξει οι prothean scientists τους keepers, και εστειλε μεσα τον saren για να το ενεργοποιησει. τι που βρισκεται ο illusive man? ξες ποσο μεγαλοι και ποσοι πολλοι ηλιοι υπαρχουν? εποχη? χρονο? λεει ποτε πηγανε στο citadel τωρα τι ακριβως εννοεις δεν ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 στο 1 ο sovereign πηγε για να ανοιξει το mass relay του citadel για να ερθουν οι υπολοιποι reapers απο εξω απτο milky way, που κανονικα θα γινοταν με ενα σημα αν δεν ειχαν πειραξει οι prothean scientists τους keepers, και εστειλε μεσα τον saren για να το ενεργοποιησει. τι που βρισκεται ο illusive man? ξες ποσο μεγαλοι και ποσοι πολλοι ηλιοι υπαρχουν? εποχη? χρονο? λεει ποτε πηγανε στο citadel τωρα τι ακριβως εννοεις δεν ξερω Το ξερω μαν αλλα αμα δε διαβασετε codex και secondary codex ακουσετε και δε δειτε τα mass effect 1 και 2 σιγουρα δε θα καταλαβετε καθολου! Εμενα τελικα μου κινησε τη περιεργια γιατι το Sovereign πηγε στη "μυτη" του citadel τωρα που τελειωσε το mass effect 3 παρα στο mass effect! Και ειχα plot holes Για τους Keepers εχω αρκετα plot holes και με το mass effect και με το mass effect 2 και mass effect 3 αλλα αυτο το trollαρισμα για plot holes στο τελος δεν υπαρχει πια! Ωρες ωρες καταλαβαινω οτι ολοι παιξανε μονο το mass effect 3 και τα mass effect 1 και 2 πηγαν περιπατο! Τπτ δε πηγε περιπατο αν δε συνεχιζουν η bioware να προοωθει το κοσμο που εφτιαξαν με DlCs και μελλοντικα νεα παιχνιδια οπως ειπε ο Ray δε θα παει περιπατο ! @gio για illusive man ναι εχει πολλα συστηματα με μεγαλο Ηλιο και στο mass effect 2 δεν ειπε ποτε οτι ο Illusive man ειναι στο ταδε μερος! Εγω το ειχα ως παραπονο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 ηρεμα η εταιρια βγαζει ενα παιχνιδι οσο πιο καλο γινεται για να παρει τις πιο πολλες πωλησεις δυστηχως σιγα τα plot holes που ειχαν το 1 και το 2 το sovereign καταστραφηκε στο τελος του 1 οποτε τωρα που τελειωσε το 3 δεν πιστευω να επαιξε κανενα ρολο ναι για τους keepers δεν εξηγησαν αλλα πιστευω κατι κατι σαν τους collectors να ειναι και στα παπακια μου να σου πω για τους keepers για τον sheppard θελω να μαθω, την ομαδα του και τους εξωγηινους πολιτισμους after mass relays destruction . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 στο 1 ο sovereign πηγε για να ανοιξει το mass relay του citadel για να ερθουν οι υπολοιποι reapers απο εξω απτο milky way, που κανονικα θα γινοταν με ενα σημα αν δεν ειχαν πειραξει οι prothean scientists τους keepers, και εστειλε μεσα τον saren για να το ενεργοποιησει. το sovereign καταστραφηκε στο τελος του 1 οποτε τωρα που τελειωσε το 3 δεν πιστευω να επαιξε κανενα ρολο Απαντησες ο ιδιος ! To trollαρισμα του φασκο δεν αντιφασκο το ξερω και γω!!!! Καλο trollαρισμα !!! Συνεχιζω να γελαω απο μερικους που επημενουν! Εγω συνιστω να το δουν το βιντεο τουλαχιστον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 χαχαχα μαλιστα οτι πεις αφου καταλαβαινεις μονο εσυ και δεν μας λες οκ No problemo αλλα εγω τουλαχιστον προσπαθησα να σου εξηγησω τωρα τι σχεση εχει ο sovereign με το 3 ακομα να καταλαβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Εμενα τελικα μου κινησε τη περιεργια γιατι το Sovereign πηγε στη "μυτη" του citadel τωρα που τελειωσε το mass effect 3 παρα στο mass effect! Και ειχα plot holes χαχαχα μαλιστα οτι πεις αφου καταλαβαινεις μονο εσυ και δεν μας λες οκ No problemo αλλα εγω τουλαχιστον προσπαθησα να σου εξηγησω τωρα τι σχεση εχει ο sovereign με το 3 ακομα να καταλαβω Απαντησε η παραθεση μου! Ουτε εδω ΔΕΝ διαβαζετε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα