Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ και να τα πας όλα χάλια

πάλι έχεις το destroy. Ψήνεται η Γη, αλλά τους Reapers τους νικάς, yay!. :(

Έπρεπε να ήταν όπως στο ΜΕ2, αν τα πας όλα χάλια, οι Reapers να νικάνε. Και όχι με Game Over, αλλά σωστό τέλος.

Αυτό που λες για μενα θα ήταν τσάμπα κόπος! Τρεχεις τρεχεις και δεν θα ειχες πιει νερο αν το τελος θες να ειναι ΤΟΣΣΟΟ ΧΑΛΙΑ... Αλλα ειπαμε αποψεις ειναι αυτες...Εγω εξακολουθω να ειμαι ικανοποιημενος!

Γιατι υπήρχε περιπτωση να σε κερδισουν οι collectors στο Mass effect 2!?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Αυτό που λες για μενα θα ήταν τσάμπα κόπος! Τρεχεις τρεχεις και δεν εχεις πιει νερο αν το τελος θες να ειναι ΤΟΣΣΟΟ ΧΑΛΙΑ... Αλλα ειπαμε αποψεις ειναι αυτες...Εγω εξακολουθω να ειμαι ικανοποιημενος!

Στο Mass Effect 2 όμως, αν δεν πρόσεχες να κάνεις τα loyalty missions, να κάνεις upgrade το Normandy και να διαλέξεις τους σωστούς squadmates για τους σωστούς ρόλους, πέθαιναν όλοι και μπορούσε να πεθάνει και ο/η Shepard και έμενε μόνο ο Joker και η EDI. Και δεν σε άφηνε να προχωρήσεις στο 3 με τον/την imported (dead :P) Shepard.

Το 3 όμως δεν έχει κάτι τέτοιο περιέργως.

Και ναι ex3Lmei, το έχουμε καταλάβει ότι είσαι ικανοποιημένος. ;)

Στο Mass Effect 2 όμως, αν δεν πρόσεχες να κάνεις τα loyalty missions, να κάνεις upgrade το Normandy και να διαλέξεις τους σωστούς squadmates για τους σωστούς ρόλους, πέθαιναν όλοι και μπορούσε να πεθάνει και ο/η Shepard και έμενε μόνο ο Joker και η EDI. Και δεν σε άφηνε να προχωρήσεις στο 3 με τον/την imported (dead :P) Shepard.

Το 3 όμως δεν έχει κάτι τέτοιο περιέργως.

Και ναι ex3Lmei, το έχουμε καταλάβει ότι είσαι ικανοποιημένος. ;)

Δε πεθαινουν οι squadmates σου πεθαινουν αλλα πραγματα και εξακολουθω να μη βλεπω κανενα 1 τελος. Τεσπα,αυτα τα ειπαμε...Παμε παρακατω ...μη επαναλαμβανεστε σας παρακαλω!

• Super Moderators

ναι αλλά όλα αυτά που λές είναι δευτερεύων

ναι αλλα εμεις τα θελουμε αυτα τα δευτερευον

a wild grammar nazi appears...

...wtf?

• Moderators

Δευτερεύοντα. :P

http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%8D%CF%89%CE%BD

Ε, συνεχίζει η BW να διαφημίζει το mp. :(

Κανένα patch κάποτε; :P

Γιατί εκτός των endings, υπάρχουν bugs.

αν και μου σβήσανε το πρώτο μου post μάλλον για προσβολή του δημόσιου αισθήματος να προσθέσω κάτι τελευταίο που είμαι και νηφάλιος χωρίς ύβρεις και χαρακτηρισμούς αλλα Δαραβίγκα :P

Νομίζω ότι η ΑΙ είχε σχεδιάσει όλα τα βήματα και οι χαρακτήρες σε όλα τα game της σειράς ήταν απλά δέσμιοι αυτού του σχέδιου. Το citadel ήταν η τελική λύση του επαναλαμβανόμενου κύκλου καταστροφής δλδ η ένωση τόσο εκατοντάδων χιλιάδων χρόνων δημιουργίας με οργανικό dna. Φυσικά και η λύση της επανεκκίνησης δεν ακυρώνει τα σχέδια γιατί μην ξεχνάμε τους Geth και πόσο έτοιμοι και περίεργοι είναι στο να βρούν και να ενσωματώσουν το λογισμικο των reaper αρά θα είναι και οι επόμενοι που θα εκκινήσουν πάλι τον κύκλο.

• Moderators

Ναι, πρέπει. :-(

Ευτυχώς που κάναμε ειρήνη μεταξύ Geth/Quarians και βοηθήσαμε την EDI να γίνει πιο ανθρώπινη. :P

Oh wait... synthetics are bad, either destroy/control them or become one with them!

• Super Moderators

Απερίγραπτη απογοήτευση το "τέλος" του ME3.

Τόσες αποφάσεις για το τίποτε.

Δεν έχω λόγια, ειλικρινά.

(σε spoiler βίντεο που εξηγεί γιατί το "τέλος" είναι απογοήτευση).

Για να δούμε τι πιστεύει και ο Χίτλερ για το θέμα...

Δεν περίμενα με τίποτα να διάλεγε διαφυλετικό ρομάντζο ο Αδόλφος, ίσως τον είχαμε παρεξηγήσει...

Απερίγραπτη απογοήτευση το "τέλος" του ME3.

Τόσες αποφάσεις για το τίποτε.

Δεν έχω λόγια, ειλικρινά.

(σε spoiler βίντεο που εξηγεί γιατί το "τέλος" είναι απογοήτευση).

Μόλις το τερμάτισες ε?

Το βιντεάκι έπαιξε πολύ στο τόπικ αυτό τις προηγούμενες μέρες, αν και δεν καλύπτει όλα τα προβληματικά σημεία.

Πιστεύω ότι το τέλος του Μ3 (αλλά και γενικότερα η αίσθηση ότι πολλά πράγματα μπήκαν βιαστικά στο παιχνίδι) έχει να κάνει με deadlines ή κάποιο άλλο περιοριστικό παράγοντα που παίχτηκε στο παρασκήνιο και δεν επέτρεψε στην Bioware να ολοκληρώσει τη δουλειά της.

Όπως στο ΚΟΤΟR 2, που όλες οι επιλογές σου μπαίνουν στη τελευταία πίστα στο κάλαθο των αχρήστων, με μία generic άδεια πίστα και ένα πανομοιότυπο τέλος ανεξαρτήτως επιλογών.

Και μετά αποκαλύφθηκε ότι στο CD του παιχνιδιού υπήρχε πάρα πολύ υλικό για τη τελευταία πίστα και το τέλος, το οποίο δεν προλάβαν να ενσωματώσουν στο τελικό παιχνίδι.

Βέβαια υπάρχει και η τρομερή ομοιότητα του τέλους του Μ3 με άλλες πολύ γνωστές παραγωγές.

Η όλη φάση με τον απο μηχανής θεό (παιδάκι) και το όλο πράγμα με τους Reapers και το κύκλο που πρέπει να επναλαμβάνεται κλ κλ, δεν είναι copy-paste από τον Αρχιτέκτονα και το Matrix??

Ενώ αναφέρεται και στο βιντεάκι ,το copy-paste από τις επιλογές του τέλους του Deus EX 1 ( destroy technology, synthesis, control technology )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...