Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

νομίζω και εγώ ότι αυτή η ιστορία της tuchanka είναι έπος από τις καλύτερες του παιχνιδιού.

Είδα και την Renegade έκδοση πως τελειώνει η Tuchanka και τι γίνεται αργότερα.

Όπως και να την πάρεις, ναι, λέει πολύ. :)

Εγώ βέβαια προτιμώ Rannoch για ευνόητους λόγους. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

C2F, έχω δώσει links με το τι προβλήματα έχουμε σε πιο πίσω σελίδες.

Απόψεις είναι όλα, άλλα μην μας βγάζεις και καθυστερημένους, εκεί γίνεται ενοχλητικό και εριστικό.

Υπάρχουν διάφορα πράγματα που δεν εξηγούν.

C2F, έχω δώσει links με το τι προβλήματα έχουμε σε πιο πίσω σελίδες.

Απόψεις είναι όλα, άλλα μην μας βγάζεις και καθυστερημένους, εκεί γίνεται ενοχλητικό και εριστικό.

Υπάρχουν διάφορα πράγματα που δεν εξηγούν.

Και μετά εγώ έρχομαι κατά τ'άλλα πάνω σε άλογο που βγάζει φωτιές να υπερασπιστώ τα endings. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Πιστεύω ότι πρέπει να παραδώσω τα σκήπτρα της εξουσίας στον από πάνω.

Κοίτα να δεις που θα πάω στον αντίποδα και θα υπερασπιστώ τους κατακριτές των Endings. Γενικά έχουν γραφτεί πολλές αράδες για τα endings και τα διάφορα plot holes που υπάρχουν και δεν έχει νόημα να τα ξανα-μανα-επαναλάβουμε.

Υ.Γ. Αυτό το "πιτσιρικάδες" και άλλες τέτοιες βλακείες να μην γράφονται παρακαλώ, λες και πριν 40 χρόνια υπήρχαν παιχνίδια (ναι υπήρχε το Τόπι και τα Μήλα το ξέρω αυτό) ή μήπως η φιλοσοφία των games/gamers αναπτύχθηκε με το Τέτρις.

Gamers & Game Philosophy υπάρχουν από το 1993-1994 και μετά άρα όλοι την ίδια εμπειρία έχουμε από παιχνίδια είτε κάποιος είναι 25 ή 35 ή 45, αλλά μην απαντήσει κανείς γιατί θα βγούμε εκτός.

Βασικά αυτό...

Υπάρχουν πολλά posts που εξηγούν προβλήματα και αδυναμίες στα mechanics, στις εξηγήσεις που δίνονται και τα διάφορα προβλήματα και αντιφάσεις.

Για τους χαρακτηρισμούς, απλά ευχαριστούμε πολύ.

θα γράψω το τελευταίο post για το θέμα και ειλικρινά πιστεύω ότι όσοι γράφουν για παράπονα για το τέλος έχουν πρόβλημα οι ίδιοι και φυσικά όχι η bioware που δεν τους έδωσε και ένα manual μετάφρασης μαζί με το παιχνίδι.

Θέλω να προσθέσω μόνο κάτι τελευταίο. Ενά καλό story με ένα καλό τέλος δεν είναι μια αμερικανία που με ρηχά νοήματα που δεν θα σε βάλει ούτε καν στην διαδικασία να την ξανασκεφτείς. Ενα καλό story είνα αυτό που θα σε βάλει να σκεφτείς όλες τις πιθανότητας, να πλάσεις τις δικές σου θεωρήσεις για την συνέχιση της ιστορίας και γενικά να σκεφτείς και να φιλοσοφήσεις μαζί με τα συναισθήματα που θα σου βγάλει.

Το κακό για μένα είναι ότι η bioware έπεσε στο επίπεδο με το να υποκήψει στις απαιτήσεις για remaster ενός ποιο εύπεπτου end story. Φαντάζομαι αυτό το νέο end story θα έχει και κάποιο τεράστιο boss που θα πρέπει να σκοτώσεις και μετά ένα γενικό party στο κέντρο της Ουάσιγκτον με όλες τις φυλές να κάθονται αγκαλιασμένοι και χαρούμενοι δίπλα στα ερείπια των reaper.. Α ξέχασα και τον αμερικάνο στρατιώτη που με βότσαλο στο στόμα θα πετάξει μια ηρωική ατάκα

Άσχετο αλλά έχω δει πολλά reddits να λένε για το και καλά super duper boss τον Marauder στο τέλος πριν το teleport. Μόνο εγώ ρε παιδιά τον σκότωσα και μετά με έκανε teleport?

• Moderators

Οκ, αφού πάλι έχουμε προβλήματα...

Δεν λέω να τα δεις όλα C2F, αλλά δες αντικειμενικά και πες μου αν έχουν τόσο άδικο.

@Zeniath

O Marauder Shields είναι ο αληθινός ήρωας της ιστορίας. :P

αφου θα βγαλουν dlc και μαζεψανε 80 χιλιαρικα δολλαρια για φιλανθρωπια ναι μωρε καθηστερημενα ειμαστε

εμεις δεν τρωμε σκετο κουτοχορτο θελουμε και σαλατα αντε τωρα QQ

Οκ, αφού πάλι έχουμε προβλήματα...

Δεν λέω να τα δεις όλα C2F, αλλά δες αντικειμενικά και πες μου αν έχουν τόσο άδικο.

@Zeniath

O Marauder Shields είναι ο αληθινός ήρωας της ιστορίας. :P

καλά ρε ghost επειδή έχουμε παίξει μαζί σε games και γνωρίζω ότι είσαι gamer. Τι είναι αυτά τα video ρε φίλε. Στο ένα που βγαίνει ένα κολεγιόπαιδο και παραπονίετε ότι δεν μπορεί να πει fuck you στο τέλος και φωνάζει σαν υστερικός και στο άλλο ο ποιό σοβαρός που δεν μπορεί ούτε να κατανοήσει ότι το παιδάκι στο τέλος είναι μια εξελιγμένη ΑΙ.

Και αυτοί οι τυχαίοι τύποι είναι τόσο φανατικοί φίλοι της σειράς τουλάχιστον θα μπορούσαν να κατανοήσουν γιατί το παιδάκι λέει ¨"εμείς¨" όταν μιλάει γιατί έχει αυτή την μορφή που και αυτό τυχαίο είναι κάτι που στοιχειώνει τον shepard σε όλο το game και τουλάχιστον να θυμηθεί ότι και τα Geth ειναι ένα software που μπορεί να πάρει διάφορες μορφές και σίγουρα θα είναι ο επόμενος κύκλος των synthetic αν εξαφανιστούν οι reapers...

Με λίγα λόγια έχουν βγεί διάφοροι άσχετοι που ούτε καν έχουν εμβαθύνει στο lore και λένε ότι κατεβάσει η κούτρα τους και διαμαρτύρονται και απο πάνω σαν υστερικές γκόμενες. Ασε τα έχω πάρει στο κρανίο γιατί αρχικά έπεσα και εγώ στην παγίδα και ενώ είχα φτάσει μόνο μέχρι την μέση του παιχνιδιού άρχισα να βρίζω την bioware και τέτοια σε ένα άλλο forum χωρίς να κατανοήσω ότι όλη αυτή η διαμαρτυρία ήταν από άσχετους που απλά δημιούργησαν ένα hype.

• Moderators

Τα υπόλοιπα plot holes όμως; :/

Και επίσης τα ME, καλώς ή κακώς πάνω σε κλισεδιές βασίζονταν, το να βάλεις "βαθύ" τέλος, αλλάζει τελείως αυτό που περίμενε ο κόσμος +

ότι δεν έχουμε κάτι ξεκάθαρο στο τι γίνεται.

Και πάλι,

- γιατί φεύγει το Normandy;

- Πώς βρέθηκαν οι άλλοι μέσα;

- Πότε πρόλαβε να φύγει, αφού όση ώρα μιλάμε με το Catalyst-kid, έξω γίνεται μάχη.

- Ο πλανήτης όπου έπεσε το Normandy έχει φαΐ και για dextros;

- Ο στόλος έφυγε;

- Αν έμεινε, πόσο θα τους πάρει να γυρίσουν;

- Ποιοι έζησαν;

- Ποιοι πέθαναν;

- Τι θα γίνει στην Tuchanka, χωρίς τον Wrex;

- Τι θα γίνει στον Rannoch, ενώ λείπουν όλα τα μεγάλα κεφάλια και ίσως το 80% του πληθυσμού τους;

Και κυρίως

Γιατί η BioWare μας υποσχόταν ότι δεν θα έκανε τέλος σαν το Lost με περισσότερες ερωτήσεις, παρά απαντήσεις και ότι θα είχαμε κλείσιμο;

Δεν φταίνε οι παίχτες.

Θέλουμε να ξέρουμε ότι όλα όσα κάναμε στην σειρά, θα μείνουν για καιρό και όχι ότι "ωραία, πήραμε μετά από εκατοντάδες χρόνια τον Rannoch και οι Quarians είναι τώρα στο δικό μας σύστημα κλειδωμένοι.

Τόσα πράγματα κάνεις και αναιρούνται στα τελευταία 10 λεπτά.

Και spoiler tags στα σημεία που μιλάνε περισσότερο για τους τερματισμούς.

ναι αλλά όλα αυτά που λές είναι δευτερεύων και δεν νομίζω ποτέ κάποιο game η ακόμα και ταινία να δείνει τόσο λεπτομερές εξηγήσεις για το τι έκαναν οι χαρακτήρες. Το μόνο που μπορώ να δεχτώ σαν παράπονο είναι ότι οι επιλογές που κάναμε στα game δεν παίξανε κανένα ρόλο στο φινάλε τις τριλογίας αλλά και εκεί δεν νομίζω να γινόταν αλλιώς σε ένα τόσο κατακλυσμιαίο γεγονός και να μπορούσαν να τις χωρέσουν και αυτές μέσα.

ναι αλλα εμεις τα θελουμε αυτα τα δευτερευον

γιαυτο εχουμε και το codex να μας λεει την ιστορια του mass effect universe

γιατι λοιπον στο τελος μας αφησαν με μια φατσα σαν και αυτη :huh: ?

• Moderators

ναι αλλά όλα αυτά που λές είναι δευτερεύων και δεν νομίζω ποτέ κάποιο game η ακόμα και ταινία να δείνει τόσο λεπτομερές εξηγήσεις για το τι έκαναν οι χαρακτήρες. Το μόνο που μπορώ να δεχτώ σαν παράπονο είναι ότι οι επιλογές που κάναμε στα game δεν παίξανε κανένα ρόλο στο φινάλε τις τριλογίας αλλά και εκεί δεν νομίζω να γινόταν αλλιώς σε ένα τόσο κατακλυσμιαίο γεγονός και να μπορούσαν να τις χωρέσουν και αυτές μέσα.

Οι ταινίες όμως ή σε αφήνουν με κάποιο κλείσιμο που βγάζει άκρη ή εκτός αν είναι θρίλερ/τρόμου που σε αφήνουν σε cliffhanger. Επίσης όλα τα επικά RPG έχουν ένα κατακλυσμιαίο γεγονός στο τέλος. Αφού ο τελικός είναι world/dimension/galaxy destroyer.

Και επίσης, δεν είναι ενδιάμεσο παιχνίδι, είναι τέλος τριλογίας.

Δεν χρειάζεται να βάλουν όλες τις λεπτομέριες. Απλά τις πιο κύριες σε επίλογο, όπως π.χ. Neverwinter Nights 2.

http://www.youtube.com/watch?v=DQfZNqggUi4&feature=player_detailpage#t=407s

Τι έγινε με τους λαούς / πλανήτες / squadmates. Και τον/την Shepard που σπάσαμε τον κ_λο μας (και παίξαμε και multi γιατί αλλιώς δεν γίνεται) να έχουμε τα 4k EMS, για να δούμε βιντεάκι 10 δευτερολέπτων όπου ο/η Shepard παίρνει μια ανάσα και...; Credits. (και μετά το άκυρο και κακό voice acted κομμάτι του Buzz Aldrin, ο οποίος μετά το TF3 πάει παντού, με το παιδάκι.)

ναι αλλα εμεις τα θελουμε αυτα τα δευτερευον

γιαυτο εχουμε και το codex να μας λεει την ιστορια του mass effect universe

γιατι λοιπον στο τελος μας αφησαν με μια φατσα σαν και αυτη :huh: ?

Για εμένα ήταν περισσότερο :| η φάτσα. Κανένα αίσθημα και ακόμη και το 2ο playthrough που ξεκίνησα καμιά βδομάδα μετά το ending, δεν μπόρεσα να το προχωρήσω. Ακόμα έχω την πικρή (όχι γλυκόπικρη, σκέτο πικρή) γεύση. Δεν ένιωσα ικανοποίηση. Εδώ και να τα πας όλα χάλια

πάλι έχεις το destroy. Ψήνεται η Γη, αλλά τους Reapers τους νικάς, yay!. :(

Έπρεπε να ήταν όπως στο ΜΕ2, αν τα πας όλα χάλια, οι Reapers να νικάνε. Και όχι με Game Over, αλλά σωστό τέλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...