viper2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δεν θυμάμαι να είχα επιλογή να επιλέξω ειρήνη ρε γμώτο. Με ρωτάει ο Geth αν θέλω να γίνει upload το software των old machines, η Tali με προτρέπει να μην το κάνω κι εγώ τη γράφω στα παπάκια μου και αυτοκτονεί... Πώς γίνεται να τους έχω και τους 2, γιατί so far με την Tali έπαιζα και δεν την παλεύω μία με τον Garrus... πρεπει να σωσεις τον admiral και μετα να στηριξεις την tali οταν τσακωνεται over the radio με τον πολεμοχαρη admiral Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 http://masseffect.wikia.com/wiki/Priority%3A_Rannoch Τα πάντα όλα. Αφορά και το imported save σου (αν έχεις) και άλλες επιλογές στο 3. Εγώ το πέτυχα έχοντας παράλληλα χώσει μπουνιά στο Han 'Gerrel :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 πρεπει να σωσεις τον admiral και μετα να στηριξεις την tali οταν τσακωνεται over the radio με τον πολεμοχαρη admiral Επίσης - Να μην είχε εξοριστεί η Tali στο 2. - Να είχες σταματήσει τον καβγά Tali/Legion με Paragon ή Renegade επιλογή. - Να κάνεις και την secondary του Legion στον Rannoch. @Tobajara Μπουκέτιασες τον Kain βρε ιερόσυλε; (καλά, κάνει κι άλλους χαρακτήρες στα ME, σίγουρα τον αδερφό του David (Overlord DLC) Archer, αλλά προτιμώ τον Han'Gerrel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Επίσης - Να μην είχε εξοριστεί η Tali στο 2. - Να είχες σταματήσει τον καβγά Tali/Legion με Paragon ή Renegade επιλογή. - Να κάνεις και την secondary του Legion στον Rannoch. Μας gamises... Πρέπει να γυρίσω πίσω τουλάχιστον 3 ώρες παιχνιδιού... - Δεν έκανα import από το ME 2 αλλά τη βρήκα στο ME 3 στον Quarian fleet -Δεν τον είχα σταματήσει, γιατί είχε μόνο επιλογή για Renegade - Έκανα όλες τις αποστολές στον Rannoch Το βασικότερο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να επιστρέψω στην αποστολή μέσα στο σκάφος των Geth που ελέγχεται από τους Reapers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μας gamises... Πρέπει να γυρίσω πίσω τουλάχιστον 3 ώρες παιχνιδιού... - Δεν έκανα import από το ME 2 αλλά τη βρήκα στο ME 3 στον Quarian fleet -Δεν τον είχα σταματήσει, γιατί είχε μόνο επιλογή για Renegade - Έκανα όλες τις αποστολές στον Rannoch Το βασικότερο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να επιστρέψω στην αποστολή μέσα στο σκάφος των Geth που ελέγχεται από τους Reapers Χωρίς import... ατύχησες. Μόνο geth ή Quarians τότε. "Αχ βρε Τασούλα, μέχρι και GPS στον Wrex έβαλα για σένα!" η φωτογραφία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μολις το τελείωσα και γω..το παιχνιδάκι τα σπασε!!!Οι ιστορίες που έζησα ήταν θρυλικές(ιδιαίτερα αυτή στην tuchanka). Αξίζει και με το παραπάνω! Μονο λιγουλακι στο τέλος μας τα χάλασε καθως μας έδωσε 3 fixed endings.. και οτι οι τελευταίες σκηνες δεν είχαν συνοχή(πως βρέθηκαν στο σκάφος οι companions? κτλ). Η μόνη εξήγηση που έχω ακούσει να στέκει είναι η indoctrinated theory, αλλα κ πάλι.. Περιμένουμε καποιο dlc λογικά να δώσει λιγο φως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Χωρίς import... ατύχησες. Μόνο geth ή Quarians τότε. "Αχ βρε Τασούλα, μέχρι και GPS στον Wrex έβαλα για σένα!" η φωτογραφία; αυτο με το import μου την δινει ταμαλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 αυτο με το import μου την δινει ταμαλα... Όπως και να το κάνεις, για να έχεις την πιο πλήρη εμπειρία, πρέπει να φέρεις τον/την Shepard σου που πέρασε από 1 και 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Όπως και να το κάνεις, για να έχεις την πιο πλήρη εμπειρία, πρέπει να φέρεις τον/την Shepard σου που πέρασε από 1 και 2. και ετσι και χασουμε τα saves ρε φιλαρακι τι θα κανουμε ναουμε θα πεθανουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 και ετσι και χασουμε τα saves ρε φιλαρακι τι θα κανουμε ναουμε θα πεθανουμε ? Όχι, πρέπει να έχει βγει Mass Effect 3 save editor, αλλά δεν έχω ψάξει (μιας και δεν είχα χρειαστεί), όπου θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θες, σαν να είχες παίξει ME1/2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Όχι, πρέπει να έχει βγει Mass Effect 3 save editor, αλλά δεν έχω ψάξει (μιας και δεν είχα χρειαστεί), όπου θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θες, σαν να είχες παίξει ME1/2. παει τον κηδεψαμε δεν εχει αλλο ισως οταν αρμεξουν την αγελαδα με το dlc θα ξαναασχοληθουμε ισως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Τερμάτισες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Τερμάτισες; ουυυυ να θαβαμε και αλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakass Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 ουυυυ να θαβαμε και αλλον ποτε δεν ξερεις....ερχεται dlc και πασχα Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 νομίζω και εγώ ότι αυτή η ιστορία της tuchanka είναι έπος από τις καλύτερες του παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα