gio@ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 ενταξει ρε παιδια γνωμες ειναι αυτες μην κρινεις τον ανθρωπο κρινε την αποψη του και θες να κρινεις ετοιμασου να κριθεις και εγω πιστευω το τελος ειναι γτπ αλλα και παλι το παιχνιδι ειναι απλα best game of the year και αφου βγαινει dlc για το τελος τι σκατε?παιχνιδι ειναι στο τελος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Για να μην επαναλαμβανομαι για το τελος η διαφωνια μου με τους απογοητευμένους ειναι εκτος απο το τελευταιο ποστ που εγραψα δε παυει να ειμαι ικανοποιημενος και οχι ενθουσιασμενος ή καταευχαριστημενος με το τελος! Η διαφορα μας ειναι μερικοι λενε γτπ, εγω και αλλοι ικανοποιημενοι και αλλοι ενθουσιασμενοι.... Ενα πολυ καλυτερο τελος θα ηταν να υπηρχαν 2 επιλογες αντιμετωπισης των reaper(κατι παρομοιο με το ΜΕ2 και να ειχε περισσοτερη δραση απο το να τρεχεις μεχρι τη πηγη και να περπατας μεχρι να κανεις επιλογες και μακροσκελη cutscene στο τελος ! Τελος απο μενα για το θεμα του ending! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Οχι φταιει με τη νοημοσυνη ανθρωπου ωρες ωρες... Ολο το παιχνιδι μαχαισε εναντια των Reapers που ήταν ο μοναδικος προταρχικός σκοπος και αντι να δεις το τελικο συμπερασμα για τους Reapers βλεπεις αν το λουλουδι ειναι πολυχρωμο και αν τελικα του βαλανε νερό ή λυπασμα ή το μαγαζι ειναι σε αλλο σημειο που θες εσυ στο σημειο σου που το φανταστικες και αλλες δικαιολογιες! Οκ επειδή μάλλον δεν ασχολείσαι η ούτε καν διαβάζεις αυτά που γράφω θα σπάσω τον κανόνα μου και θα κάνω quote τον εαυτό μου. Σοβαρά τώρα,τα βασικά επιχειρήματα της πλειοψηφίας που διαμαρτύρεται για τα endings είναι ότι το τέλος δεν έχει λογική,συνοχή,player interaction,closure.Για μένα πιο πολύ είναι το θέμα closure.Δεν έχω κανένα θέμα στο να πεθαίνει ο ήρωας,ούτε στον τρόπο που πεθαίνει(guns blazing etc).Απλά θέλω να μην με αφήνει με αναπάντητα ερωτήματα. Αυτή τη στιγμή είναι σαν να τελείωνε το lotr με τον frodo να πετάει το δακτυλίδι και μετά τίτλοι τέλους. Κάτι τέτοιο δεν άξιζε σε αυτή την σειρά. Από όλο αυτό πήρες μόνο τις 3 τελευταίες γραμμές.Οι τελευταίες 3 γραμμές είναι το πως αισθάνομαι εγώ για το τελος.Τα βασικά μου προβλήματα συνοψίζονται στις υπόλοιπες γραμμές.Το ότι θα κάναμε κάτι για τους reapers κάποια στιγμή στο μέλλον ήταν δεδομένο είτε αυτό θα ήταν νίκη η επική ήττα.Ο τρόπος παρουσίασης όμως του τέλους του κεφαλαίου reapers ήταν απαράδεκτος. Τώρα αν και πάλι σου φαίνονται όλα μου τα επιχειρήματα γλάστρες,μαγαζιά η και εγώ δεν ξέρω τι άλλο τότε πολύ απλά... Θα έγραφα κι εγώ, αλλά... κι εδώ ο κόσμος θέλει να μην το βλέπει από την άλλη μεριά το νόμισμα και δεν ασχολείται καν να το καταλάβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Το ότι θα κάναμε κάτι για τους reapers κάποια στιγμή στο μέλλον ήταν δεδομένο είτε αυτό θα ήταν νίκη η επική ήττα.Ο τρόπος παρουσίασης όμως του τέλους του κεφαλαίου reapers ήταν απαράδεκτος. Α καλα !!! Μια μου λες για 1 πολυχρωματικο τελος μια μου λες για Lotr μια μου λες για αναπαντητα ερωτηματα που με το quote εχω ερωτηματα στην απαντηση σου (γενικη και οχι επιμερους) και στο τελος αφου ειπα για τους reapers ερχεσαι και σκεφτηκες να πουμε κατι ασχημο και για την ασχημη αναφορα για Reapers. A ρε Developers, writers σας καταλαβαινω. Γιαυτο σας δινω thumbs up! Να διαβαζουμε και codex και secondary codex για reapers και γενικοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Εγώ περιμένω να δω τι θα μας δείξουν μετά. Είπαν ότι δεν θα αλλάξουν, αλλά θα κάνουν expand τα endings ή κάτι τέτοιο. Όμως αν δεν κάνω λάθος, σβήστηκε το tweet. Όπως σβήστηκε και το comment που είχαν γράψει στο Facebook group τους που έλεγαν ότι δεν είχαν σχέδια να αλλάξουν κάτι. Και ex3Lmei, άσε τα comments για "devs, writters, σας καταλαβαίνω" σε παρακαλώ. Γιατί είναι πολύ troll-ίστικο. Γι'αυτό δεν θέλω να γράφω για τα endings γιατί ή ο Zeniath θα έρθει φωνάζοντας ή εσύ κάνοντας πλάκα. Ή θα μιλήσουμε κανονικά και ήρεμα όλοι ή να ξέρω να μην ξαναμπώ και στο thread. Όσο για το codex, κάποιος έγραφε ότι έλεγε πως ο στόλος των Quarians είναι πολύ αργός. Αλλά εμφανίζονται όλοι μαζί στο τέλος χωρίς να αργήσουν. Και γενικά υπάρχουν προβλήματα και σε αυτά που γράφει το codex αρκετές φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Ghostrider εισαι απο αυτος που σε παραδεχομαι γιατι οταν λες την αποψη σου λες και πως θα ηθελες να ηταν αλλα οχι να τρολαρουμε δε μου αρεσει αυτο δε μου αρεσει εκεινο δε μου αρεσει το αλλο...Ωραια ολα τα δε μου αρεσει τι θα ηθελες να σου αρεσει τοτε δε τα λενε οι υπολοιποι φορουμιτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Κουκουρουκου μαντολες ένα πράμα... Λοιπόν ας το κάνω όσο πιο λιανά μπορώ: 1 πολυχρωματικό τέλος=Ίδιο αποτέλεσμα,ότι και να επιλέξεις -> Reapers gone (dead/away/synth)+galaxy fubar.Pretty much the same... "Ο τρόπος παρουσίασης όμως του τέλους του κεφαλαίου reapers ήταν απαράδεκτος." = Ουσιαστικά για τα endings μιλάω ,εφόσον επικεντρώνεις την προσοχή σου στην αντιμετώπιση των reapers κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, και τα endings κλείνουν το κεφάλαιο που λέγεται reapers στον κόσμο του mass effect. Τώρα που κολλάει το codex... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Κουκουρουκου μαντολες ένα πράμα... Λοιπον ας το κανω οσο πιο λιανα μπορω: 1 πολυχρωματικό τέλος=Ίδιο αποτέλεσμα,ότι και να επιλέξεις -> Reapers gone (dead/away/synth)+galaxy fubar.Pretty much the same... "Ο τρόπος παρουσίασης όμως του τέλους του κεφαλαίου reapers ήταν απαράδεκτος." = Ουσιαστικά για τα endings μιλάω ,εφόσον επικεντρώνεις την προσοχή σου στην αντιμετώπιση των reapers κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, και τα endings κλείνουν το κεφάλαιο που λέγεται reapers στον κόσμο του mass effect. Τώρα που κολλάει το codex... Στο secondary codex παραδειγμα στους Reapers λεει για την ταχυτητα των Reaper που ειχαν καποιοι θέμα για το πως ηρθαν μετα απο 2 χρόνια απο την αλλη ακρη του εως Earth! Εχει κι αλλα να μαθεις οπως και ΜΕ2 και ΜΕ ....! Καποιοι το ειχαν σα παραπονο! Για το πρωτο δε βγαζουμε ακρη μα τη παναγια γιατι αναιρεις αυτα που ειχα πει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 να τρολαρουμε δε μου αρεσει αυτο δε μου αρεσει εκεινο δε μου αρεσει το αλλο...Ωραια ολα τα δε μου αρεσει τι θα ηθελες να σου αρεσει τοτε δε τα λενε οι υπολοιποι φορουμιτες; Σύμφωνοι σε αυτό. Νομίζω πάντως ότι έχει ειπωθεί ό,τι πρόβλημα έχουμε (όσοι είχαμε δηλαδή) με τους τερματισμούς. Εγώ περιμένω (όχι με μεγάλη ελπίδα) τι θα κάνει η BioWare στην συνέχεια. Ελπίζω να γίνει η έκπληξη. Πάντως και να μην αλλάξουν το τι γίνεται (το οποίο γενικά είναι κάτι που δεν περίμενα ποτέ, εκτός του να τινάξουν το Catalyst kid από κανένα αεραγωγό), αν δώσουν καλό closure με επέκταση του τι είδαμε, ώστε να βλέπουμε σε μάκρος τις επιλογές μας (τουλάχιστον για τους λαούς και τους squadmates), εγώ θα είμαι ικανοποιημένος. Γιατί αυτό είναι το κύριο θέμα. Να μάθουμε τι κάναμε. Πως συνέχισε ο γαλαξίας μετά από τόσες επιλογές. Το ότι οι reapers θα έχαναν με κάποιο τρόπο ήταν σχεδόν σίγουρο. Το τι έγινε μετά θέλουμε να ξέρουμε. Και btw, βγήκε και για PC πια (δεν ξέρω αν ήταν σήμερα ή έχει βγει εδώ και μέρες) το Final Hours of Mass Effect 3 που γράφει πολλά ενδιαφέροντα και φυσικά για όσους δεν έχουν παίξει πολλά spoilers. http://me3finalhours.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Βρήκα την ιδέα πίσω από τα endings tou ΜΕ3 σε σχέση με League of Legends Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Το παιχνίδι so far είναι παιχνιδάρα απλά, αντάξιο των δύο προηγουμένων τίτλων. Μέχρι στιγμής το κατατάσσω δεύτερο πίσω από το ME2. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερο από το ME1. Επέλεξα όμως να ζήσουν οι Geth και έχασα την Tali. Εν τω μεταξύ στο cinematic που βγάζει τη μάσκα και προχωρά στο απονενοημένο διάβημα έστριβα τσιγάρο και δεν πρόλαβα να πατήσω την επιλογή για paragon. Μπορεί να μου πει κάποιος αν έτσι την έσωζα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 @Lroi Βουτάει ο/η Shepard να την πιάσει, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο μόνος τρόπος να ζήσει είναι ή να διαλέξεις Quarians ή να κάνεις ειρήνη μεταξύ Quarians και Geth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Γενικά αν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου μπορείς να έχεις και τους 2. Δεν σου λέω τι παραπάνω μπορείς να καταφέρεις αλλά αν θες όντως να σώσεις Geth και να είσαι καλά και με τους Quarians κάνε load και παίξε από πιο πριν, αξίζει, αξίζει πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Έχω καλύτερο. Εκλεκτικές συγγένειες. Για να το κάνω πιο σαφές έχω τραβήξει και κουτάκια Ο κάτω, με τα πλοκάμια, είναι ο Elder God των Legacy of Kain, μια θεμελιώδης μορφή της σειράς. Ο πάνω είναι ο Javik από το Mass Effect 3. Συν την παρουσία του Simon Templemann, aka Kain voice actor, στο Mass Effect 3, ε δε θέλει και πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Γενικά αν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου μπορείς να έχεις και τους 2. Δεν σου λέω τι παραπάνω μπορείς να καταφέρεις αλλά αν θες όντως να σώσεις Geth και να είσαι καλά και με τους Quarians κάνε load και παίξε από πιο πριν, αξίζει, αξίζει πολύ Δεν θυμάμαι να είχα επιλογή να επιλέξω ειρήνη ρε γμώτο. Με ρωτάει ο Geth αν θέλω να γίνει upload το software των old machines, η Tali με προτρέπει να μην το κάνω κι εγώ τη γράφω στα παπάκια μου και αυτοκτονεί... Πώς γίνεται να τους έχω και τους 2, γιατί so far με την Tali έπαιζα και δεν την παλεύω μία με τον Garrus... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα