ex3Lmei Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Indeed!Ξέρεις από την αρχή ότι θα έχει 1 τέλος.Δεν σου είπε κανένας ότι θα έχει 16 και στην τελική έχει 1 πολύχρωμο . Αντε παλυ με αυτο το τρολλιγκ! Η ισοπεδωση είναι τραγική! Τραγικότατη! Σα commander μ αρεσει καταρχην να παίρνω αποφασεις...Αλλοι Δεινοσαυρε το προσπερνανε(σα κι εσενα) και αλλοι οχι...Γουστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Εχουμε μιλησει για το θέμα του ending λιγα φυλλα πριν και για να μην απανταγε κανεις σημαινει οτι εκλεισε ο κύκλος. Θετικα ή αρνητικα διαβαζει οποιος θέλει τα ποστ προηγουμενων σελιδων. Ο Δεινόσαυρος απ ότι καταλαβα τωρα ασχοληθηκε με το παιχνιδι,δικαιωμα ειναι να γραψει την αποψη του...Αλλοι διαφωνουν(οπως και εγω) αλλοι όχι. Μεχρι εκει ομως!!! Περι προσωπικου περιεχομενου βγαινει και εκτος θέματος! Seriously?Σχολιάζεις εμένα που σχολιάζω το game και εγώ είμαι το troll;Ok Αλλο να σχολιαζεις το ending game αλλο να πεις ολοκληρωμενα την αποψη σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Twisted έχω εξηγήσει πολλές σελίδες πριν τι περίμενα πριν το παιχνίδι, κατα την διάρκεια και αφού το τελείωσα την άποψή μου. Όπως και άλλοι. Ακριβώς στο ποστ με τα κουβαδάκια έγραψα ότι επειδή μπορεί κάποιος να γράφει την άποψή του δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανεχόμαστε "απόψεις" του στυλ cadilac & dinosaurs. Δεν είναι ότι δε γουστάρω αντίθετες απόψεις, απλά δε γουστάρω να βλέπω βλακείες, έχω αλλεργία στην βλακεία τι να κάνουμε. Τελειώνει το θέμα εδώ από μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Αλλο να σχολιαζεις το ending game αλλο να πεις ολοκληρωμενα την αποψη σου! Και τα 2 σχολιασμός λέγονται αλλά καταλαβαίνεις ότι να κρατάω ένα txt με τις απόψεις μου και να το κάνω c/p ή να κάνω quote τα σχόλιά μου κάθε φορά παραπάει. Twisted έχω εξηγήσει πολλές σελίδες πριν τι περίμενα πριν το παιχνίδι, κατα την διάρκεια και αφού το τελείωσα την άποψή μου. Όπως και άλλοι. Ακριβώς στο ποστ με τα κουβαδάκια έγραψα ότι επειδή μπορεί κάποιος να γράφει την άποψή του δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανεχόμαστε "απόψεις" του στυλ cadilac & dinosaurs. Δεν είναι ότι δε γουστάρω αντίθετες απόψεις, απλά δε γουστάρω να βλέπω βλακείες, έχω αλλεργία στην βλακεία τι να κάνουμε. Τελειώνει το θέμα εδώ από μένα. Δεκτές οι "αλλεργίες" αλλά ο τόνος που χρησιμοποίησες δεν πρόκειται να ενισχύσει την άποψη/θέση σου.Ας πούμε ότι και εγώ έχω "αλλεργία" αλλά μόνο στον συγκεκριμένο τρόπο έκφρασης και το τελειώνω εδώ. [offtopic]Ok,σβηστήκαν μερικά post i guess,αλλά ένα δικό μου γιατί; [/offtopic] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανεχόμαστε "απόψεις" του στυλ cadilac & dinosaurs. Δεν είναι ότι δε γουστάρω αντίθετες απόψεις, απλά δε γουστάρω να βλέπω βλακείες, έχω αλλεργία στην βλακεία τι να κάνουμε. πόσο μα πόσο συμφωνω μαζι σου. Συγκρίνει καποιος ένα παιχνίδι ουφαδικων του 80 και βλέπει ίδιο animation. Τη σπάς τη οθόνη η όχι; Το δικό μου συμπέρασμα, για την κριτική του τέλους, βασίζεται στη ψυχολογία των νεότερων μελών. Αυτοι είναι λογικότερα και οι πιο φανατικοί. Σε αυτές τις τρυφερες ηλικίες δεν θέλουν να δουν τον ήρωα τους να πεθαίνει. φαντάσου τι θα γινόταν αν ο batman σε κάποιο απο τα comic πεθαινε. Ο μέγας χαμός. Για έμενα, καθώς ιδίως το τρίτο μέρος ήταν διαρκώς μια θυσία, το τέλος ήταν αναμενόμενο. Η τριλογία πρεπει να κλείσει με αυτο τον τροπο, να μην ξαναβγει συνέχεια, να μείνει στις αναμνήσεις μας.... Μεχρι την επόμενη τριλογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Το δικό μου συμπέρασμα, για την κριτική του τέλους, βασίζεται στη ψυχολογία των νεότερων μελών. Αυτοι είναι λογικότερα και οι πιο φανατικοί. Σε αυτές τις τρυφερες ηλικίες δεν θέλουν να δουν τον ήρωα τους να πεθαίνει. φαντάσου τι θα γινόταν αν ο batman σε κάποιο απο τα comic πεθαινε. Ο μέγας χαμός. Αν εβλεπες τα προηγούμενα ποστ θα δεις οτι δεν ειναι απαραιτητο αυτό που λες! Εξαρταται πως το επαιξες το παιχνιδι και βρηκες τετοιο τελος. Δες εδω (ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ): Στο 4:33 και μετα κυριως: http://www.youtube.com/watch?v=6AdWqlsQjWo και επισης υπαρχουν αρχεια του παχνιδιου που λεει Shepard Alive... Tα εχουμε πει στα αλλα ποστ αλλα δε διαβαζετε! Γιαυτο δεν υπαρχει κανενα 1 πολυχρωμο τελος τουλαχιστον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Εγώ πάντως όπως είχα πει και πριν το launch του παιχνιδιού τι θα ήθελα σαν ending έγινε. Αλλά τα plot holes παραμένουν plot holes αυτό δε μπορεί κανείς να μην το παραδεχτεί. Synthesis ftw ρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 πόσο μα πόσο συμφωνω μαζι σου. Συγκρίνει καποιος ένα παιχνίδι ουφαδικων του 80 και βλέπει ίδιο animation. Τη σπάς τη οθόνη η όχι; Το δικό μου συμπέρασμα, για την κριτική του τέλους, βασίζεται στη ψυχολογία των νεότερων μελών. Αυτοι είναι λογικότερα και οι πιο φανατικοί. Σε αυτές τις τρυφερες ηλικίες δεν θέλουν να δουν τον ήρωα τους να πεθαίνει. φαντάσου τι θα γινόταν αν ο batman σε κάποιο απο τα comic πεθαινε. Ο μέγας χαμός. Για έμενα, καθώς ιδίως το τρίτο μέρος ήταν διαρκώς μια θυσία, το τέλος ήταν αναμενόμενο. Η τριλογία πρεπει να κλείσει με αυτο τον τροπο, να μην ξαναβγει συνέχεια, να μείνει στις αναμνήσεις μας.... Μεχρι την επόμενη τριλογία. Διαφωνώ κάθετα με το συμπέρασμα σου.Έχω περάσει εδώ και χρόνια την τρυφερή ηλικία και ακόμα δεν μου αρέσει το τέλος . Σοβαρά τώρα,τα βασικά επιχειρήματα της πλειοψηφίας που διαμαρτύρεται για τα endings είναι ότι το τέλος δεν έχει λογική,συνοχή,player interaction,closure.Για μένα πιο πολύ είναι το θέμα closure.Δεν έχω κανένα θέμα στο να πεθαίνει ο ήρωας,ούτε στον τρόπο που πεθαίνει(guns blazing etc).Απλά θέλω να μην με αφήνει με αναπάντητα ερωτήματα.Αυτή τη στιγμή είναι σαν να τελείωνε το lotr με τον frodo να πετάει το δακτυλίδι και μετά τίτλοι τέλους. Κάτι τέτοιο δεν άξιζε σε αυτή την σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Αυτή τη στιγμή είναι σαν να τελείωνε το lotr με τον frodo να πετάει το δακτυλίδι και μετά τίτλοι τέλους. Κάτι τέτοιο δεν άξιζε σε αυτή την σειρά. Αυτες οι παρομοιασεις δειχνουν οτι δεν εχετε καταλαβει το story αρκετα! Μπορει να υπαρχουν κενα αλλα τετοιου ειδους παρομοιασεις και τελικο συμπερασμα, ειναι αστοχες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Αν εβλεπες τα προηγούμενα ποστ θα δεις οτι δεν ειναι απαραιτητο αυτό που λες! Εξαρταται πως το επαιξες το παιχνιδι και βρηκες τετοιο τελος. Δες εδω (ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ): Δεν έχει σημασία η συγκεκριμένη σκηνή. Εμφανίζεται μόνο σε ένα τέλος και αφού έχεις ξεσκίσει το multiplayer (και είναι απλά μια ανάσα). Θεωριτικά, εφόσον σε κανένα τέλος δεν δείχνει τί ακρίβως απέγινε ο Sheppard, έχει την ίδια πιθανότητα να είναι ζωντανός. Ακόμη και η σκήνη με τον παπού στο τέλος, θα μπορούσε να είναι λίγα χρόνια μετά, και εφόσον καταστράφηκαν τα relayes να μην έχει ιδέα τί έγινε. Με λίγα λόγια, εφόσον αποφάσισαν ότι αυτό είναι το τέλος της τριλογίας, καλώς τελείωσε έτσι που τελείωσε. Αν θέλουν να βγάλουν spin-off, στον ίδιο κόσμο αλλά με άλλους ήρωες καλώς. Αλλά ο Shepparad πρέπει να τελειώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 To συμπέρασμα περι νεότερων ηλικιών είναι αυθαίρετο. Το μόνο στάνταρ είναι ότι έχουμε πάρα πολύ κόσμο που διαμαρτύρεται. Και από όλο αυτό το χαμό που έγινε, η επόμενη τριλογία θα αρέσει ακόμα περισσότερο σε ακόμα περισσότερο κόσμο. Σιγά μή ξανατολμήσει η Bioware να βγάλει τσεκουρεμένο τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Αυτες οι παρομοιασεις δειχνουν οτι δεν εχετε καταλαβει το story αρκετα! Μπορει να υπαρχουν κενα αλλα τετοιου ειδους παρομοιασεις και τελικο συμπερασμα, ειναι αστοχες! Όταν χρειάζεται τόσος κόσμος κάποιον να τους εξηγήσει το τέλος,τότε κάτι λάθος έχει κάνει ο σεναριογράφος δεν νομίζεις; Όπως είπα είναι προσωπική μου άποψη και πλέον δεν αλλάζει.Για μένα το me3 τελείωσε όταν ο commander μίλαγε για τελευταία φορά με την ομάδα του. Το υπόλοιπο δεν έγινε ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Το θέμα ηλικίας μην το βλέπεις per se. Αφόρα μια γενιά (μέσα και εγώ) που μεγάλωσαν με την ιδέα ότι ο ήρωας (batman, ράμπο κτλ) είνα άφθαρτος. Και μόνο το γεγονός ότι το τέλος δεν ήταν αναμενόμενο στην πλειοψηφία του κόσμου, είναι αρκετό για να κερδίσει τις εντυπώσεις. ΄ Στο κάτω κάτω, όλα αυτά τα αναπάντητα ερωτήματα, τι θα γίνει ο στόλος κτλ και πώς θα ξαναφτιαχνούν τα relays, είμαι βέβαιος ότι θα αποτελέσουν μια νέα τριλογία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Όταν χρειάζεται τόσος κόσμος κάποιον να τους εξηγήσει το τέλος,τότε κάτι λάθος έχει κάνει ο σεναριογράφος δεν νομίζεις; Όπως είπα είναι προσωπική μου άποψη και πλέον δεν αλλάζει.Για μένα το me3 τελείωσε όταν ο commander μίλαγε για τελευταία φορά με την ομάδα του. Το υπόλοιπο δεν έγινε ποτέ. Οχι φταιει με τη νοημοσυνη ανθρωπου ωρες ωρες... Ολο το παιχνιδι μαχαισε εναντια των Reapers που ήταν ο μοναδικος προταρχικός σκοπος και αντι να δεις το τελικο συμπερασμα για τους Reapers βλεπεις αν το λουλουδι ειναι πολυχρωμο και αν τελικα του βαλανε νερό ή λυπασμα ή το μαγαζι ειναι σε αλλο σημειο που θες εσυ στο σημειο σου που το φανταστικες και αλλες δικαιολογιες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Θα έγραφα κι εγώ, αλλά... κι εδώ ο κόσμος θέλει να μην το βλέπει από την άλλη μεριά το νόμισμα και δεν ασχολείται καν να το καταλάβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα