Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Tεσπα, ίσως η κριτική μου αυτή να έχει νόημα για κάποιον που δεν έχει παίξει τα άλλα και σκέφτεται να παίξει αυτό. Εγώ δεν το προτείνω. Καλά για αγορά δεν το συζητάω καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Tεσπα, ίσως η κριτική μου αυτή να έχει νόημα για κάποιον που δεν έχει παίξει τα άλλα και σκέφτεται να παίξει αυτό. Εγώ δεν το προτείνω. Καλά για αγορά δεν το συζητάω καν. μα κανείς μας δεν προτείνει να παίξει κάποιος κατευθείαν το 3ο Mass Effect, δεν έχει νόημα... το post του zeniath τα λέει όλα... Παίζοντας κάποιος το ΜΕ3 μόνο είναι σαν να βλέπει μόνο το Lord of the Rings:Return of the King και μετά να λέει "τι μαλακία είναι αυτή η ταινία, τη 1μιση από τις 3 ώρες δείχνει 2 κοντούς να σκαρφαλώνουν ένα κολοβουνό και να κλαίνε" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_dude_abides Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Για κάποιον που παίζει single player ποιά είναι τα κριτήρια? Αν είναι αποκλειστικά το story να ξαναβάλω το half life 1 ή το tomb raider 2 αν είναι. Δεν εχουν και μεγάλες διαφορές. Δεινόσαυρε... ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφέρει άποψη αλλά ειλικρινά μιλάς με τόση σιγουριά και ισοπέδωση για μια τεράστια τριλογία, τόσο σε gameplay όσο σε story όσο και σε ατμόσφαιρα, ενώ έχεις φτάσει απροσκάλεστος και καθυστερημένος στο τελευταίο chapter και ούτε καν κάθισες να βιώσεις ένα μισάωρο και από αυτό... Παρόλα αυτά έβγαλες ένα γενικό και τελείως ανοικοδομητικό συμπέρασμα για το ότι η εμπειρία είναι the same με το tomb raider 2 ή το half life 1? ok my friend Τι στο διάολο αντιμετώπιση gamer είναι αυτή? ούτε husk να ήσουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δεινόσαυρε... ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφέρει άποψη αλλά ειλικρινά μιλάς με τόση σιγουριά και ισοπέδωση για μια τεράστια τριλογία, τόσο σε gameplay όσο σε story όσο και σε ατμόσφαιρα, ενώ έχεις φτάσει απροσκάλεστος και καθυστερημένος στο τελευταίο chapter και ούτε καν κάθισες να βιώσεις ένα μισάωρο και από αυτό... Παρόλα αυτά έβγαλες ένα γενικό και τελείως ανοικοδομητικό συμπέρασμα για το ότι η εμπειρία είναι the same με το tomb raider 2 ή το half life 1? ok my friend Τι στο διάολο αντιμετώπιση gamer είναι αυτή? ούτε husk να ήσουν... Ποιά σιγουριά και ισοπέδωση ρε συ? Το feeling μου μετέφερα. Επίσης δεν έθιξα πουθενά το story και την ατμοσφαιρα γιατί όπως σωστά λες δεν μπήκα καν σ αυτά. Η εμπειρία της κίνησης των χαρακτήρων είναι όπως τα λέω, μπορεί και χειρότερα. Σ αυτό ναι, είμαι απόλυτος. Αλλά μόνο σ αυτό. Διαφωνείς ότι τα γραφικά είναι μέτρια έως κακά για παιχνίδι του 2012? ΥΓ. Δεν αυτοπροσδιορίζομαι ως gamer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_dude_abides Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Ποιά σιγουριά και ισοπέδωση ρε συ? Το feeling μου μετέφερα. Επίσης δεν έθιξα πουθενά το story και την ατμοσφαιρα γιατί όπως σωστά λες δεν μπήκα καν σ αυτά. Η εμπειρία της κίνησης των χαρακτήρων είναι όπως τα λέω, μπορεί και χειρότερα. Σ αυτό ναι, είμαι απόλυτος. Αλλά μόνο σ αυτό. Διαφωνείς ότι τα γραφικά είναι μέτρια έως κακά για παιχνίδι του 2012? ΥΓ. Δεν αυτοπροσδιορίζομαι ως gamer. Όχι φίλε μου τα γραφικά δεν είναι μέτρια προς κακά για παιχνίδι του 2012. Πρέπει κάποτε να καταλάβει κανείς ότι τα γραφικά δεν είναι μόνο polygon counts και απόδοση shaders... Τα γραφικά έχουν να κάνουν άμεσα με το concept art, την αισθητική, το level Design, την λεπτομέρεια στις εξελίξεις και στην κλίμακα των πραγμάτων που βλέπεις στο background, το στήσιμο της κάμερας και το animation στα in-engine cutscenes. Το Mass effect ζωντανεύει ολόκληρο sci fi κόσμο με το detail και την αισθητική που έχει στα γραφικά. Σίγουρα δεν είναι από καθαρά τεχνολογικής απόψεως top και όντως όταν είσαι σε battle mode υπάρχει ένα μικρό stiffness στην κίνηση των χαρακτήρων σε σχέση με το 2 αλλά ως εκεί. Σίγουρα θα βρεις άτομα που παίξανε το ME3 και κοντοστάθηκαν και χάζεψαν σε σκηνές δέους μέσα στο παιχνίδι στις οποίες τα γραφικά παίξανε τρομερό ρόλο σαν υποστήριξη... Μπορεί π.χ. ένα παιχνίδι σαν το crysis τεχνολογικά και μαθηματικά να ήταν μπόμπα στα γραφικά αλλά σε artistic επίπεδο τα γραφικά του Mass Effect έχουν τεράστια ψυχή... Υ.Γ. Σόρρυ νόμιζα ότι ασχολείσαι γενικά με παιχνίδια και την κουλτούρα τους, δεν το είπα για κακό το gamer... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Ούτε εγώ το εξέλαβα ως κακό και πολύ ενδιαφέροντα αυτά που λες. Απλά κάνε και συ έναν κόπο να καταλάβεις ότι ο καθένας κρίνει με βάση και τις προσδοκίες του και τις συνήθειές του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Εγω παντως συμφωνω με τον Δεινοσαυρο στα περισσοτερα.Τα animation σε σημεια ειναι μετριοτατα.Στα γραφικα υπαρχουν σε πολλα σημεια στο παιχνιδι χαμηλες υφες,αλλα σωζονται απο εφφε φωτισμου/σκιων.Το level design που αναφερθηκε ειναι ψιλοχαλι για mass effect (με καποια map να αποτελουν εξαιρεση). Storytelling και gameplay προς το παρον ασχολιαστα γιατι θα ξυπνησουν τα κολλημενα fanboys και δεν εχω ορεξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_dude_abides Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Εγω παντως συμφωνω με τον Δεινοσαυρο στα περισσοτερα.Τα animation σε σημεια ειναι μετριοτατα.Στα γραφικα υπαρχουν σε πολλα σημεια στο παιχνιδι χαμηλες υφες,αλλα σωζονται απο εφφε φωτισμου/σκιων.Το level design που αναφερθηκε ειναι ψιλοχαλι για mass effect (με καποια map να αποτελουν εξαιρεση). Storytelling και gameplay προς το παρον ασχολιαστα γιατι θα ξυπνησουν τα κολλημενα fanboys και δεν εχω ορεξη. Μπορείς να μου στείλεις άνετα πμ, θα με ενδιέφερε να μάθω την δική σου άποψη πάνω στο narrative γιατί άσχετα με το πως σου φάνηκε το φινάλε θεωρώ ότι η εξιστόρηση μέχρι το σημείο πριν ξεκινήσει το τελευταίο τελευταίο chapter είναι υποδειγματική για video game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Βασικά τα ίδια γραφικά με το mass effect 2 είχε, που δεν τα λες άσχημα το 2010 που βγήκε, αλλά κάτω του μετρίου το 2012. Μπορεί π.χ. ένα παιχνίδι σαν το crysis τεχνολογικά και μαθηματικά να ήταν μπόμπα στα γραφικά αλλά σε artistic επίπεδο τα γραφικά του Mass Effect έχουν τεράστια ψυχή... Προτιμώ το crysis από το me3.Δεν είχε το τέλος του me3... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_dude_abides Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Βασικά τα ίδια γραφικά με το mass effect 2 είχε, που δεν τα λες άσχημα το 2010 που βγήκε, αλλά κάτω του μετρίου το 2012. Προτιμώ το crysis από το me3.Δεν είχε το τέλος του me3... Με την ίδια λογική και η πασιέντζα των windows είναι προτιμότερη αφού έχει πιο στρωτό ending... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Με την ίδια λογική και η πασιέντζα των windows είναι προτιμότερη αφού έχει πιο στρωτό ending... Indeed!Ξέρεις από την αρχή ότι θα έχει 1 τέλος.Δεν σου είπε κανένας ότι θα έχει 16 και στην τελική έχει 1 πολύχρωμο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fragiskos89 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον Twisted και εκτός απο το 1 πολύχρωμο τέλος αντί των 16, παίζεις ένα game το οποίο σε όλη του την διάρκεια σε προετοιμάζει για ένα απόλυτα επικό ending αλλά τελικά πέρνεις αυτό που πήραμε όλοι μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Πως είναι η κοινότητα gamers το έτος 2012. Ή θα υπάρχει η άποψη: "Τα παιχνίδια παλιά δεν τους ένοιαζε τα γραφικά γιατί το στόρυ/gameplay τους τα έσπαγε" Ή "Το νέο αυτό παιχνίδι sucks γιατί το Α/Β/Γ παιχνίδι είχε καλύτερα γραφικά, αυτά είναι soooo 2010" Βρε δε μας... σόρρυ κιόλας? "Δεν είναι RPG το Baldur's Gate ήταν" "Δεν είναι FPS το Crysis ήταν" Δεν το ένα, δεν το άλλο... Έχουμε βρεθεί σε ένα flame war ενάντια του παιχνιδιού που από το να flameάρουν τα τελευταία 5' λεπτά καθαρά για το ending έχουμε φτάσει να το συγκρίνουμε με το Crysis από την μία και με το Dragon Age 2 από την άλλη. 'Ντάξει ρε δε σας αρέσει το καταλάβαμε, τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία όμως γιατί μπορεί ο καθένας να κάνει την κριτική του και να λέει το μακρύ του και το κοντό του αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε ηλίθιες, ανούσιες και χωρίς λογική υποτιθέμενες κριτικές απλά και μόνο γιατί πετάγεται ο καθένας να πει την βλακεία του. Από σοβαρές κριτικές και συζητήσεις πάνω στα λάθος σημεία του παιχνιδιού πλέον θα φτάσουμε να βλέπουμε απόψεις "όταν το έπαιξα, έκλασα και επειδή ήταν βρομερή το παιχνίδι έχασε το feeling του οπότε θάνατος στο Mass Effect Series" Υ.Γ. Η όλη αποστολή στην Tuchanka είναι το μοναδικό σημείο σε οποιοδήποτε game που απλά είχα μείνει παγωτό από όλο το feeling την συγκίνηση που δεν το έχω πάθει με καμία ταινία αλλά κανένας δεν αναφέρθηκε σε αυτό. Οι μισοί Mass Effect dedicated players ασχέτως τους τέλους κλαίγανε όταν θυσιάστηκε ο Mordin αλλά όοοοοοχι, να μιλήσουμε για τα 3 χρώματα από τα mass relays ΜΟΝΟ και για ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Να μην μιλήσουμε για τα drop jaws σημεία του παιχνιδιού καθόλου γιατί είναι μόδα μονάχα να το βρίζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μήν το βλέπεις έτσι ισοπεδωτικά, διότι αδικείς κόσμο που επίσης γουσταρε τρελά τη τριλογία αυτή, αλλά έχει σημεία που τον ξινίσαν τρομερά. Αυτό που γίνεται τώρα με το Mass Effect 3 σε αυτό το τόπικ, γίνεται σε όλα τα ίντερνετ, μεγάλα και μικρά, παγκοσμίως. Και στη τελική, οι κινήσεις της Bioware να προσεγγίσει τη fanbase για το Dragon Age 3 και οι "διορθωτικές κινήσεις" για το Mass Effect 3 γίνονται, ακριβώς εξαιτίας της αρνητικής κριτικής από fans της εταιρίας και των προϊόντων της. Όταν μου λέει ότι τώρα θα με ρωτήσει τί ζητώ από τη σειρά του Dragon Age, δικαιώνομαι πλήρως όταν δέν αγόρασα και δεν έπαιξα πειρατικό το Dragon Age 2, σε μιά κίνηση διαμαρτυρίας για ένα κατώτερο προϊόν από μία εταιρία που εκτιμώ όσο λίγες. Και μία σοβαρή εταιρία, που θέλει να βελτιώνεται συνεχώς, θα δεχτεί τη θετική κριτική, αλλά θα φροντίσει να αξιοποιήσει πάνω από όλα την αρνητική κριτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Άλλο η αρνητική κριτική και άλλο η ισοπέδωση. Μιλάμε για ένα παιχνίδι που αν δεν είχε αυτό το τέλος θα ήταν game of the year και ας βγαίνει D3. Πρέπει να καταλάβουν αυτοί που κράζουν ασύστολα και χωρίς συναίσθηση ότι έχει γίνει τόσο hype με γκρίνια απλά και μόνο γιατί είναι παιχνιδάρα που ΔΕΝ έπρεπε να έχει αυτό το τέλος. Άμα ήταν σούπα το παιχνίδι δε θα τους ένοιαζε και τόσο. Οι wannabe όμως κριτικοί απλά ακολουθούνε ένα hype που λέει "α αφού κράζουν ας κράξω και εγώ λέγοντας την βλακειούλα μου αφού δεν θα δώσει κανείς σημασία μιας και όλοι κράζουν, αυτό θα με κάνει πολύ cool gamer critic " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα