Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Εγώ πάλι το βρίσκω σαν την πικρή αλήθεια.

Πληρώνεις, έχουν τα λεφτά σου, μετά στα @@ τους πολλοί.

Ακόμα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

Το "ωραίο" είναι όταν είναι και είρωνες. Και μετά σου λένε "piracy hurts gaming", αν τους πουν οι άλλοι "θα το δω από τον θείο και μετά θα δω αν θα σας δώσω τα φράγκα".

Δυστυχώς όμως, αρκετοί από εμάς είχαν κάνει pre-order και άλλα περίμεναν και τους είχαν υποσχεθεί και άλλα είδαν.

Εκτός αν κάτσει η περίεργη θεωρία που λένε, αλλά και πάλι με πληρωμή.

ΠΑΝΤΑ με πληρωμή.

Α ρε CD-Projekt Red... our only hope to wake other companies up.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ δεν το αγόρασα γιατί δεν έχω σάλιο και είχα σκοπό να το αγοράσω.

Ξενέρωσα που δεν κατάφερα να κάνω import τον χαρακτήρα μου από το ME 2 και αναγκάστηκα να ξεκινήσω εκ τους μηδενός, αλλά μέχρι στιγμής το απολαμβάνω ιδιαίτερα και θεωρώ ότι τα αξίζει τα λεφτά του.

Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί αυτή η περιπέτεια, αλλά μόλις τέλειωσα το κομμάτι με την σκουληκαντέρα (μου διαφεύγει το όνομα της) και έμεινα στην κυριολεξία μλκας από το συναίσθημα που μου δημιούργησε.

...αλλά μόλις τέλειωσα το κομμάτι με την σκουληκαντέρα (μου διαφεύγει το όνομα της) και έμεινα στην κυριολεξία μλκας από το συναίσθημα που μου δημιούργησε.

Τhresher Maw πρεπει να εννοεις !

Ναι ειναι επικο.

Θα δεις κι αλλα επη πριν το τελος!

Πάντως επειδή γράφηκαν, και έγραψα, πολλά αρνητικά για το τέλος του παιχνιδιού, θα κάνω μια απόπειρα να πω τα κυριότερα θετικά μαζεμένα.

Απίστευτος σεβασμός στο σύμπαν της ιστορίας, στις επιλογές του παίκτη και στους χαρακτήρες. Αποκορύφωμα είναι όλος ο Tuchanga και η σκηνή με το Thane, αλλά γενικά σε όλο το παιχνίδι ένιωθα τρομερά συγκινημένος και έπεφτα από έκπληξη σε έκπληξη για το πόσες λεπτομέρειες είχαν περάσει. από αυτή την άποψη σαν κλείσιμο τριλογίας είναι ΤΕΛΕΙΟ.

Πολύ και πλούσιο συναίσθημα χωρίς να γίνεται μελόδραμα.

Πολύ βελτιωμένοι μηχανισμοί μάχης και ωραία κλιμάκωση στους εχθρούς. Shock troopers, snipers, tanks, infantry, heavy infantry/ biotics κλπ.

Ακόμα καλύτερο soundtrack με μεγαλύτερη ποικιλία και αλλαγές στο ύφος.

Αν θέλετε συμπληρώστε :rolleyes:

great starting point γιατί στο τέλος τα ισοπεδώνει όλα. :(

αυτό ακριβώς, εκεί που έλεγα βρήκα επιτέλους ένα μη ιαπωνικό παιχνίδι που επένδυε τόσο στην ιστορία...με άφησε ξεκρέμαστο

Όχι ακριβώς Chuck Norris ending, αλλά...

the_proper_me3_ending_by_tiger205-d4tgpvs.jpg

Δεν ειναι ο Chuck Norris αλλα οι Expendables (Αναλώσιμοι)! Και το Crucible μια μπομπουλα είναι μωρε..Πιου πιου και τελος! Τι Reapers και μ@λ@κιες μας λενε...! :P

...Και ζησαν αυτοι καλα και μεις καλυτερα. :mellow: :shock: :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως έχω πει και στον Ghost, έτσι και ισχύει το Indocrination story, βγάζω το καπέλο μου στην BioWare. Νομίζω το video το έχει βάλει εδώ ο Ghost αλλά να πω κι εγώ ότι έπαιζα ως Paragon και χωρίς ΚΑΝ να δω τα χρώματα, πήγα και κατέστρεψα τους Reapers. Μετά πήρα πρέφα ότι είχε το χρώμα για Renegade. Όσοι έπαιζαν και έκαναν επιλογές ως Paragons, δεν παίζει φάση να επέλεξαν κάτι άλλο (εκτός κι αν κοιτούσαν τα χρώματα). Χώρια τα δέντρα που ξαφνικά εμφανίζονται πριν μπείτε στο Conduit, το ότι κανείς δεν βοηθάει το παιδάκι στην αρχή, το ότι μόνο όταν καταστρέψουμε τους Reapers βλέπουμε τον Shepard, το ότι πρώτα λένε ότι κανείς δεν τα κατάφερε στο Conduit αλλά μετά εντελώς τυχαία μας μιλάει ο Hackett, το ότι πεθαίνουν τα Husks με μια σφαίρα, το ότι ματώνουμε από εκεί που πυροβολήσαμε τον Anderson, και όλα τα υπόλοιπα.

Επεξ/σία από john2gr

• Moderators

Ωραίο άρθρο αν και μου φάνηκε λίγο περίεργο το κάτω

*Apparently there is a “perfect” ending available in which Shepard lives – but despite following instructions to the letter, I couldn’t make this happen. Enough people have written about it that I accept it’s likely real, but it seems odd that only one of three choices would trigger it; until BioWare makes it explicit, I’m considering Shepard’s death canonical.

"it's likely real"; Αφού υπάρχουν και τόσα βίντεο και στα αρχεία και το έχουμε δει με τα μάτια μας. Συμφωνώ με το canon όμως, γιατί στο τέλος η BioWare Θα πει (αν πει) πως συνέχισε η ιστορία.

Και κάποιο κλείσιμο σαν αυτό. :P

http://www.youtube.com/watch?v=vG4EyfXOTJ4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...