Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Αυτό με το FTC complaint, δεν το υποστήριξαν αυτοί που θέλουν αλλαγή των endings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 ουτε μελλοθανατοι ουτε λοιπες κλαψομ##νιες Χμμ, δηλαδη αυτο που σε πείραξε είναι ότι δν έχει happy ending; Μάλιστα, κατάλαβα πολλα. Τέρμα απο εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Τελικά αρκετοι θελουν ενα Chuck Norris ending! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Να το ξαναβάλω, γιατί υπάρχει η διαφορά μεταξύ "οκ, αλλά δεν συμφωνώ" και "λαλαλαλα, ό,τι και να πείτε, λέω τα δικά μου και σας κοροϊδεύω". http://www.youtube.com/watch?v=6M0Cf864P7E Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Να το ξαναβάλω, γιατί υπάρχει η διαφορά μεταξύ "οκ, αλλά δεν συμφωνώ" και "λαλαλαλα, ό,τι και να πείτε, λέω τα δικά μου και σας κοροϊδεύω". http://www.youtube.com/watch?v=6M0Cf864P7E Σε μενα το λες Ghostrider που σου ειπα αρκετες απαντησεις απο τα reasons that hate me3 ending ; Μαλλον για τους υπολοιπους λες! Και ναι δε ηθελα ουτε chuck norris ουτε ο Rambo τον shepard για να υπερυφανευονται ολοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Απαντήσεις υπάρχουν άπειρες από το τι σκέφτεται ο καθένας. Άπειρες θεωρίες. Το θέμα όμως είναι ότι κάποια στιγμή (ME4/ME-MMO?) θα πει η BioWare "Αυτό έγινε" και όλες οι απαντήσεις θα ακυρωθούν. Γι'αυτό περιμένουμε τώρα να γίνει κάτι, παρά να δίνουμε πάλι 50-60 ευρώ για το επόμενο full game με ψεύτικες υποσχέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Να το ξαναβάλω, γιατί υπάρχει η διαφορά μεταξύ "οκ, αλλά δεν συμφωνώ" και "λαλαλαλα, ό,τι και να πείτε, λέω τα δικά μου και σας κοροϊδεύω". http://www.youtube.com/watch?v=6M0Cf864P7E βλεποντας χθες αυτο το βιντεο και διαβαζοντας λιγο απο το φορουμ της bioware κατελειξα οτι μαλλον οτι συμβαινει μετα απο την ασπρη ακτινα ειναι απλα ενα ονειρο.οτι τα φανταζοταν ο/η shepard.δεν εξηγουνται αλλιως οι ασυναρτησίες που παιζουν.βεβαια αν ισχυει αυτη η θεωρια τοτε παλι εχουν ενα παιχνιδι που του λείπει το νορμαλ τελος με τις εξηγησεις.δηλαδη τι εγινε με τους reapers?? προσωπικα δεν με ενοχλει αν θα πεθαινε ή οχι ο/η shepard.ετσι και αλλιως εναντια στους reapers οι ελπιδες ειναι μηδαμινές.απλα ο τροπος που το τελος παρουσιαστηκε ηταν ενα χαστουκι. και τον να βγαινουν καποιοι και να λενε οτι τους αρεσε αυτο το φτηνο τελος ειναι αξιο αποριας.για το τελος του mass effect 3 ειναι το ολικο τελος. και για να το παρουσιασω διαφορετικα σκεφτείτε lotr:return of the king να μην ειχε το τελος που ειχε.απλα ο φροντο να πεταγε το δαχτυλιδι και να εβγαινε καρτα ητανε ηρωας.the end. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 @Viper2005 Εμ, είναι η μεγαλύτερη μάχη που έχουν κάνει ποτέ. Προφανώς θα έχει τέτοιους διαλόγους πριν το τέλος, αλλά ξαναλέω ότι δεν είναι μελλοθάνατοι, ούτε μπουχουχου θα τον πιούμε. Αντιθέτως σου δίνουν ελπίδα ότι θα νικήσεις και τι σκέφτονται να κάνουν μετά. Βέβαια, σου λένε και "αν δεν πάει καλά και πεθάνουμε όλοι", το οποίο είναι επίσης λογικό. Ούτε κλαψομο__ιασμα είδα, ούτε μελλοθάνατους. διαφωνω θα μπορουσαν να το ειχαν κρατησει μικροτερο [1,2 ομιλιες] Χμμ, δηλαδη αυτο που σε πείραξε είναι ότι δν έχει happy ending; Μάλιστα, κατάλαβα πολλα. Τέρμα απο εμένα. ειπε κανεις οτι ειχε happy ending...? Απαντήσεις υπάρχουν άπειρες από το τι σκέφτεται ο καθένας. Άπειρες θεωρίες. Το θέμα όμως είναι ότι κάποια στιγμή (ME4/ME-MMO?) θα πει η BioWare "Αυτό έγινε" και όλες οι απαντήσεις θα ακυρωθούν. Γι'αυτό περιμένουμε τώρα να γίνει κάτι, παρά να δίνουμε πάλι 50-60 ευρώ για το επόμενο full game με ψεύτικες υποσχέσεις. το αρμεγμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 διαφωνω θα μπορουσαν να το ειχαν κρατησει μικροτερο [1,2 ομιλιες] Οκ, αλλά έχεις την επιλογή να μην τους μιλήσεις (την επόμενη φορά τουλάχιστον), οπότε όλοι είμαστε ικανοποιημένοι εκεί. Όσο για το άρμεγμα... δυστυχώς έτσι γίνεται πάντα με την μαμά ΕΑ (ή rEApers). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Οκ, αλλά έχεις την επιλογή να μην τους μιλήσεις (την επόμενη φορά τουλάχιστον), οπότε όλοι είμαστε ικανοποιημένοι εκεί. Όσο για το άρμεγμα... δυστυχώς έτσι γίνεται πάντα με την μαμά ΕΑ (ή rEApers). δεν μπορεις να μιλησεις στα video τα βλεπεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 βλεποντας χθες αυτο το βιντεο και διαβαζοντας λιγο απο το φορουμ της bioware κατελειξα οτι δηλαδη τι εγινε με τους reapers?? E τωρα με τους enemies που εισεβαλαν-Reapers δεν ειδες τι εγινε; Εγω λεω γιαυτο αξιζαν οι θυσιες του shepard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 δεν μπορεις να μιλησεις στα video τα βλεπεις Spacebar (skip dialogue) is your friend. Εκτός αν μιλάς για άλλο σημείο τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ουφ. Τον επόμενο καιρό θα ασχοληθώ με το multiplayer του παιχνιδιού. Όσοι έχουν κέφι να παίξουν με ένα φέρελπι νέοπα ας με κάνουν add στο Origin. Username Tobajaras. See you on the battlefield! FIGHT LIKE A KROGAN AND RUN LIKE A LEOPARD!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 FIGHT LIKE A KROGAN AND RUN LIKE A LEOPARD!!! But you'll never be better than Commander Shepard. Κάποια στιγμή θα παίξω πάλι το online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Εχω παιξει μονο το ME3 και πραγματικα δεν το περιμενα καθολου ποσο γαματο παιχνιδι ηταν, ειχα χρονια να κολλησω σε single player ετσι - απο το elder scrolls oblivion - απλα πωρωθηκα. Μου αρεσαν τα παντα gameplay,ιστορια,χαρακτηρες,τοποθεσιες,μουσικη,powers,companions, οι ωρες που περναγαν μου φαινοντουσαν σαν λεπτα και τοτε καταλαβα οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει. Το τελος προσωπικα το λατρεψα γιατι επιτελους δεν ειχε happy ending δεν ηταν ο υπερτατος απεθαντος ηρωας που δεν εχει ουτε γρατζουνια μετα απο τοσους επικους θα ελεγα εχθρους και αφησε και αναπαντητα ερωτηματα που προκαλουν μυστηριο αλλα και σε αφηνουν να φτιαξεις την συνεχεια με το μυαλο σου. Τοσο πολυ το λατρεψα που ηδη ψαχνω να αγορασω και τα αλλα 2 μονο και μονο για υποστηριξη των μυαλων που το εφτιαξαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα