Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σχεδόν δίνει τα τέλη στο πιάτο. :P

Ε ενταξει, το ιδιο που θα διαβασει κανεις σε καθε review. Δεν αποκαλυπτει τιποτα αλλα πλεον εχει γινει βουκινο νομιζω για το τελος του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Ε ενταξει, το ιδιο που θα διαβασει κανεις σε καθε review. Δεν αποκαλυπτει τιποτα αλλα πλεον εχει γινει βουκινο νομιζω για το τελος του.

Οκ, έχει περάσει και λίγος καιρός είναι η αλήθεια.

BSN is THAT way αν θέλετε να το αναλύσετε κι άλλο.

Μιλησαμε με ενα παιδι που διαβαζει και focus και απο γνωστους του μου το ειπε για διαστασεις πανω απο 3D... To BSN τι είναι επι ευκαιρια;

• Moderators

Μιλησαμε με ενα παιδι που διαβαζει και focus και απο γνωστους του μου το ειπε για διαστασεις πανω απο 3D... To BSN τι είναι επι ευκαιρια;

Bioware Social Network.

Γράφουν τα πάντα εκεί μέσα και αναλύσεις επί αναλύσεων (όταν δεν μιλάνε για τα endings). ;)

Το σενάριο του Mass Effect 3 συμπεριλαμβανομένου του ending χρειάστηκε να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό λόγο περιορισμένου χρόνου ανάπτυξης και επεξεργαστικής δύναμης των κονσολών.

Σύμφωνα με το "The Final Hours of Mass Effect 3" app που κυκλοφορεί για το iOS το αρχικό σενάριο και η κατάληξη του ήταν διαφορετικά.

Σύμφωνα με τον Mac Walters,το αρχικό σενάριο που έγραψε ο Drew Karpyshin έλεγε πως το παιχνίδι θα είχε σαν τελευταίο αρχηγό τον Illusive Man,κάτι που τελικά δεν συνέβει γιατί ο Walters αποφάσισε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ "παιχνιδιάστικο",ενώ στο τέλος θα υπήρχε ένα ακόμη ending στο οποίο θα φαινόταν ξεκάθαρα ότι οι Reapers κάνουν πλύση εγκεφάλου στον Shepard,το οποίο δεν κατάφερε να μπει λόγο περιορισμένων τεχνικών δυνατοτύτων των κονσολών...

Λόγο της νέας ιστορίας που έπρεπε να γραφτεί το παιχνίδι καθυστέρησε 3 μήνες,εξού και το delay,μιας και ήταν προγραμματισμένο να βγει τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν.

Επίσης ο προηγούμενος σεναριογράφος ο Drew Karpyshin τον οποίο η Bioware έβαλε να δουλέψει στο Star Wars MMO αντί για το Mass Effect 3,ήθελε να να εξηγήσει περισσότερα πράγματα στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού για το τι είναι οι Reapers,ποιοι τους έφτιαξαν,πριν από πόσο καιρό κ.α.,αλλά τελικά ο Mac Walters αποφάσισε να τα αφαιρέσει όλα αυτά από το παιχνίδι για το καλό μας,γιατί λέει δεν ήθελε να τα μάθουν όλα οι fans..

Τέλος λέει πως ο Prothean squad member ήταν προγραμματισμένος να είναι μέσα στο παιχνίδι,αλλά δεν τον πρόλαβαν λόγο του ότι τελείωσε το περιθώριο χρόνου ανάπτυξης,και έτσι βγήκε σαν dlc.

σχολιασμός:

Τελικά όντως το multiplayer 'έφαγε' από το single player.ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΕΑ!!!!

αρχισα και εγώ το game και έπεσα πάνω σε ένα εκνευριστικό bug με την μεταφορά του χαρακτήρα. Ενω είχα φτιάξει τον sheppard μου να μοιάζει με πρωταγωνιστή σε τσόντα της sirina (καράφλα, μουστάκι δλδ) πάω να τον κάνω import και σε αυτό το τρίτο μέρος και έφαγα bug με την εμφάνιση του και παίζω τώρα με τον κλασικό χαρακτήρα :(

Κάτι άλλο που με χάλασε είναι ότι πλέον δεν υπάρχει κουμπί για να κάνεις unequip το όπλο σου στις μάχες. Πάντως σε γενικές γραμμές το game φαίνετε να είναι πολύ καλό.

• Super Moderators

Happy_Ending.jpg

Εννοείται πως δεν έχω ιδέα τι γίνεται στο τέλος, χθες ξεκίνησα, αλλά όλοι αυτό συζητάνε, δίνεις αγώνα πλέον για να αποφεύγεις τα spoiler.

Παρενθετικά, χρησιμοποιεί κανείς το Mass Effect app ή έχει παίξει το ME: Infiltrator και έχει δει διαφορά στην ετοιμότητα του γαλαξία;

• Super Moderators

Όλα τα ΜΕ τα παίζω με έντονη χρήση του tactical hd, δεν ξέρω πώς θα τα πήγαινα σε real time, μάλλον χάλια :)

Τώρα βλέπω ότι το app κάτι δίνει, για μερικά απλά tap δεν είναι κακό, νομίζω. Με το infiltrator δεν έχω βγάλει άκρη, αλλά με tap controls σε real time, δεν αισιοδοξώ.

OK μόλις το τερμάτισα και εγώ.

Τα συγχαρητήριά μου στην Bioware, μιάς και το τέλος του Mass Effect 3 είναι πλέον στη κορυφή των χειρότερων τερματισμών που έχω δεί ever.

Κακοφτιαγμένο, βιαστικό και προσβλητικό για την υπόλοιπη ιστορία. Μέχρι που αναιρεί και επιλογές που έκανες ελάχιστα λεπτά πιό πρίν. Για να μήν αναφερθώ στην απίστευτη αντιγραφή από γνωστή ταινία.

Δεν έχω να πώ τίποτα άλλο. Πλήρης απογοήτευση και τεράστια μούτζα στα μούτρα όλων αυτών που ακολουθήσαν τη τριλογία εξ αρχής.

Αν ήταν ένα παιχνιδάκι των 3-5 ωρών, δέν θα ήταν πρόβλημα.

Αλλά μετά από 3 παιχνίδια των 20 ωρών μίνιμουμ το καθένα, σε μιά διάρκεια 5 χρόνων, με τόση έμφαση και λεπτομέρεια στην ιστορία, η εταιρία όφειλε να δώσει ένα σωστό, μελετημένο, εκτενές τέλος, που να δίνει ολοκλήρωση.

μου πηρε μερικες δεκατιες και τελειωσα και εγω το παχνιδι.πραγματικα μεχρι πριν απο 30 λεπτα πιστευα οτι οι περισσότεροι ειναι απλα drama queens και οτι δεν μπορει να ειναι τοσο χαλια το τελος...

τελικα εκανα λαθος.ηταν χαλια...κριμα και παλι κριμα.τοσο προχειροφτιαγμενο και απλα λιγο.τουλαχιστον το παιχνιδι μεχρι εκεινο το σημειο ηταν αριστο.

• Super Moderators

Πραγματικά μου κάνει εντύπωση, είμαι αρχή ακόμη και σε αρκετά πράγματα το βρίσκω φανερά βελτιωμένο σε σχέση με το πολύ καλό 2, πώς κατάφεραν και απογοήτευσαν τόσους ανθώπους στο τέλος; Θα το δω κάποια στιγμή αλλά μετά το σφαγμένο KOTOR2...κάτι έπρεπε να έχουν μάθει.

• Moderators

Το σφαγμένο KOTOR2 ήταν της Obsidian, το Dragon Age 2 όμως...

Και όχι, δεν λέω ότι το ME3 είναι DA2, ούτε καν, αλλά η BioWare παραπατάει τελευταία. :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...