Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όσο για το ότι χάλασε το Mass Effect, ελπίζω να έχουμε χώρο στην Γη ή να έχουν αρκετά supplies στα σκάφη τους όλοι για να φτάσουν πίσω.

Χαχαχαχα, αυτό το σκέφτηκα κι εγώ! Παίζει να είναι το μεγαλύτερο κενό από όλα όσα έχουν αναφερθεί. Ψηφίζω να τους δώσουμε καμιά ήπειρο να μένουν όλοι μαζί.

Σε ένα πραγματικο πολεμο εχουμε και απωλειες...Τι τον περασατε το shep; Κανενα chuck norris;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένας χρήστης στο bioware forum έκατσε και ανέλυσε όλη την τακτική της bioware σχετικά με την αντιμετώπιση αυτής της διαμάχης και,μιας και δεν έχω ιδέα από PR,μου έλυσε πολλές απορίες.

Link

Επίσης από γνωστούς που έχουν τερματίσει το game έχω καταλάβει κάτι πολύ απλό:όσο λιγότερο σε ενδιέφερε το game,τόσο πιο πολύ σου άρεσε το ending...

• Moderators

Σε ένα πραγματικο πολεμο εχουμε και απωλειες...Τι τον περασατε το shep; Κανενα chuck norris;

Χωρίς καμιά ειρωνεία: Ναι. Συνέχεια νικάει ενάντια σε οποιαδήποτε δυσκολία + ότι πέθανε στο 2 και τον ανέστησαν.

Οπότε θα ήθελα στο 3 να τέλειωνε τουλάχιστον με rebuild των πλανητών, κλπ και τον Shepard με το crew να βοηθάνε και όχι να πέφτουν στην μέση του πουθενά. :P

Και όπως ξέρουμε:

http://www.youtube.com/watch?v=HiRDJLcYua0

Χωρίς καμιά ειρωνεία: Ναι. Συνέχεια νικάει ενάντια σε οποιαδήποτε δυσκολία + ότι πέθανε στο 2 και τον ανέστησαν.

Οπότε θα ήθελα στο 3 να τέλειωνε τουλάχιστον με rebuild των πλανητών, κλπ και τον Shepard με το crew να βοηθάνε και όχι να πέφτουν στην μέση του πουθενά. :P

Για το crew σου απαντησα....Δεν ηξεραν που ήταν ο shepard αφου ανεβηκε απο τη δεσμη φωτος και μετα..Ισα ισα μιλουσε με το Andersson και μετα που ανεβηκε πανω δε μιλησαν καθολου!

Και για το πρωτο θέμα απαντησες μονος σου οτι τελικα δεν ειναι Τσακ Νορις γιατι τον ανεστησαν και δεν αναστηθηκε μονος του! ;) :P

Παντως αφτο που δε μου αρεσε ειναι οι λιγοτερες αποστολες από το 2 και απο το 1 και επισης το 2 κατ εμε εχει καλυτερο ending λιγο πιο απροβλεπτο και περισσοτερο gameplay. ;)

Ένας χρήστης στο bioware forum έκατσε και ανέλυσε όλη την τακτική της bioware σχετικά με την αντιμετώπιση αυτής της διαμάχης και,μιας και δεν έχω ιδέα από PR,μου έλυσε πολλές απορίες.

Link

Επίσης από γνωστούς που έχουν τερματίσει το game έχω καταλάβει κάτι πολύ απλό:όσο λιγότερο σε ενδιέφερε το game,τόσο πιο πολύ σου άρεσε το ending...

Φοβερά post, ήξερα ότι μας βλέπουν σαν αγελάδες, αλλά τόσο πολύ πια!

Δυστυχώς το ME3 πούλησε 3.5 μύρια αντίτυπα και δεν θα έχει την άδοξη αλλά σωστή κατάληξη του DA2, και αυτό επιδή κατάλαβαν το λάθος τους και δεν κυκλοφόρησαν demo ή beta!

Σαν gamers αυτά που πρέπει να απαιτήσουμε είναι 2 :

1. Demo για κάθε τίτλο. Δεν γίνεται να δίνουμε 50άρια και να παίρνουμε γουρούνι στο σακί.

2. Εφόσον δεν διαθέτουν demo του παιχνιδιού, να έχεις το δικαίωμα να το επιστρέφεις και να παιρνεις πίσω τα λεφτά σου. Τότε μόνο θα τσούξει.

Το ότι ο Shepard είναι ο άνθρωπος στο τέλος το καταλαβαίνει κανείς από την ανάσα του/της(αλλάζει ανάλογα με το φύλο που διάλεξες στην αρχή). Τώρα δεν ξέρουμε αν έζησε ή παίθανε αλλά για να μας το δείχνουν μάλλον έζησε. Η Bioware αν δεν κάνω λάθος είχε πει πριν 2 χρόνια ότι το ΜΕ3 θα είναι το τελευταίο με τον Shepard.

Εγώ προσωπικά περιμένω prequel (protheans ή της εποχής που ανακαλύφθηκαν οι mass relays από τους ανθρώπους) αφού η σειρά έχει ψωμί ακόμα και πουλάει.

Επίσεις σε καμία περίπτωση ΜΕ3>ΜΕ2.

To παιχνιδι δεν ειναι τοσο ασχημο αλλαγμενο που να παρομοιαζετε το Dragon Age 2 με Mass effect 3... KAMIA ΣΧΕΣΗ...

Εχει συνεχεια με διαφορες προσθήκες το καθενα για να ειναι και ενδιαφερον.

Καθε mass effect ειχε τα + και τα - και νομιζω το καναν επιτηδες για λογους marketing και πωλησεων..Το παιχνιδι δεν ειναι κακο αλλα οχι τοσο πολυ καλο οσο το προωθουσαν !

Για μενα ηταν λιγο!

Σαν gamers αυτά που πρέπει να απαιτήσουμε είναι 2 :

1. Demo για κάθε τίτλο. Δεν γίνεται να δίνουμε 50άρια και να παίρνουμε γουρούνι στο σακί.

2. Εφόσον δεν διαθέτουν demo του παιχνιδιού, να έχεις το δικαίωμα να το επιστρέφεις και να παιρνεις πίσω τα λεφτά σου. Τότε μόνο θα τσούξει.

Σαν gamers αυτά που πρέπει να απαιτήσουμε είναι: Οι άλλοι φίλοι gamers να ξέρουν τι τους γίνεται πριν πουν την άποψή τους.

http://masseffect.com/about/demo/

Το παιχνίδι είναι παιχνιδάρα απλά δεν έχει τέλος που να αφήσει τον κόσμο ευχαριστημένο μην βλέπουμε βλακείες περί DA2 έτσι; έχετε κάνει την τρίχα τριχιά. Νισάφι πια

• Moderators

Και επίσης οι παίχτες να είναι αντικειμενικοί και όχι fanboys/haters.

Εγώ συνεχίζω να λέω ότι μέχρι το τέλος, το game είναι πολύ καλό.

Αλλά

στα τέλη, γκρεμίζονται όλα. Για όσους σας αρέσει, ωραία.

Δεν είμαστε όμως υποχρεωμένοι να μας αρέσει και εμάς, ούτε εσείς να συμφωνείτε με εμάς.

Και επίσης οι παίχτες να είναι αντικειμενικοί και όχι fanboys/haters.

Εγώ συνεχίζω να λέω ότι μέχρι το τέλος, το game είναι πολύ καλό.

Αλλά

στα τέλη, γκρεμίζονται όλα. Για όσους σας αρέσει, ωραία.

Δεν είμαστε όμως υποχρεωμένοι να μας αρέσει και εμάς, ούτε εσείς να συμφωνείτε με εμάς.

Ξερω για ποιο πραγμα μιλας και καταλαβα τη λογικη συνεχεια σου αλλα δε παυει να μενω ικανοποιημενος γιατι

κατι καναμε με τους Γ@μω Reapers!

• Moderators

Ξερω για ποιο πραγμα μιλας και καταλαβα τη λογικη συνεχεια σου αλλα δε παυει να μενω ικανοποιημενος γιατι

κατι καναμε με τους Γ@μω Reapers!

Αυτό έλειπε

να μην κάναμε κάτι για τους Reapers. Αλλά αν αυτό ήταν όλο, τότε γιατί να έχουμε τριλογία RPG και όχι ένα απλό action game χωρίς διαλόγους;

Μαθαίνουμε τόσους χαρακτήρες, τους λαούς τους κλπ, αλλά στο τέλος τους αφήνει ξεκρέμαστους, ενώ συνήθως η BioWare είχε επίλογο για να μάθουμε τι έγινε μετά.

Αλλά μην ξεχνάμε "LOTS OF SPECULATION FROM EVERYONE".

κατά την άποψή μου μεγαλύτερο Loophole είναι το πως σκατά έφτασαν μέσα σε 2 χρόνια οι Reapers από το μεσοαστρικό διάστημα στο Ηλιακό μας σύστημα (δεν είναι spoiler αυτό το βλέπεις από το τέλος του ΜΕ2 και στο intro του ΜΕ3 )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...