Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 @GhostriderLSOV Απαντηση για το τελος το τι εγινε δε θα το μαθεις γιατί χαλασε το mass effect μαν. Αυτο σου λενε με αλλα λόγια ...Ταξίδι τέλος ..Ειδες τι εγινε στη Γη που έμενες - μένεις σα Γηινος. Ωραία, τα plot holes τα εξηγείς; Γιατί έφυγε ο Joker με το Normandy χωρίς διαταγή, ενώ μας έχει πει τόσες φορές "not leaving you to die again Commander", γιατί δεν μπορούσε ο Shep να πει στο παιδάκι να πάει να ________, γιατί οι squadmates εμφανίζονται μαγικά στο Normandy, κλπ; Όσο για το ότι χάλασε το Mass Effect, ελπίζω να έχουμε χώρο στην Γη ή να έχουν αρκετά supplies στα σκάφη τους όλοι για να φτάσουν πίσω. Tο να αφήνουμε τα πάντα να τα σκεφτεί ο παίχτης μετά, δεν είναι storytelling με τόσες τρύπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostool13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω αν το έχει ποστάρει και κάποιος άλλος: 1)Δείτε την σκηνή μετά τα credits του Mass Effect 3 2)Δείτε το background στο παρακάτω βιντεοκλιπ, καθώς και τον τίτλο του τραγουδιού. 3)Δείτε την ημερομηνία που ανέβηκε το βίντεο στο youtube. 4)WTF http://www.youtube.com/watch?v=rm82gjZDIDU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Link 1516 σελίδες με άτομα που δεν τα είδαν...Τι να σου πω! Μαν δε θα σου αλλαξω απαντηση καθως τα 3 end εχουν διαφορετική φυλή στη μετεπειτα ζωή των πλανητών. Αν δε σε επεισαν οι απαντησεις και τις ειδες μια τι να πω...Θα μπορεσει να πει κανεις 2 ειναι(ελεγχονται ή πεθαινουν Reepers) Επίσης, είδα καποια στιγμη ενα βιντεακι που ο ένας με το Ν7 σήμα...Δε δείχνει οτι ειναι ο shepard διοτι ειναι με τη πλατη όμως ειναι αλλο ενα ending μικρης σημασιας διότι δε ξεκαθαριζει τπτ. Δε βλεπω τπτ κανενα forum πλεον διότι οι περισσοτεροι ειναι κατι περισσοτερο απο φαν για το mass effect και τις υπερηψυλες προσδοκιες τις ανεβασε το mass effect 2 ending και story κυριως! Ωραία, τα plot holes τα εξηγείς; Γιατί έφυγε ο Joker με το Normandy χωρίς διαταγή, ενώ μας έχει πει τόσες φορές "not leaving you to die again Commander", γιατί δεν μπορούσε ο Shep να πει στο παιδάκι να πάει να ________, γιατί οι squadmates εμφανίζονται μαγικά στο Normandy, κλπ; Όσο για το ότι χάλασε το Mass Effect, ελπίζω να έχουμε χώρο στην Γη ή να έχουν αρκετά supplies στα σκάφη τους όλοι για να φτάσουν πίσω. Tο να αφήνουμε τα πάντα να τα σκεφτεί ο παίχτης μετά, δεν είναι storytelling με τόσες τρύπες. Ο Joker εφυγε γιατι πεσαν πιο πολλα reepers μετα οταν τρεχουν μεχρι τη δεσμη φωτος! Θα τον ειχαν φαει λαχανο σιγουρα. Αν ειναι προδοτης ή όχι ευκολα τα λες δυσκολα γινοταν ένα normandy να τα βαλει με μαζεμενα reepers ...Επεισης, τωρα που το θυμηθηκα είχε γινει διακοπή της επικοινωνιας ..Δεν ειχε και καλο σημα ...που να ξερει οτι ειναι στο συγκεκριμενο σημειο σε ενα τεραστιο Citadel! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δεν ακούστηκε σε καμιά περίπτωση ο Hackett να λέει για υποχώρηση. Ακόμη και όταν μίλαγες με τον Catalyst, η μάχη έξω συνεχιζόταν, έπρεπε να καλύψουν το Crucible. Στο ME2 ο Joker βγήκε στην βάση των Collectors ενώ πήγαινε να σκάσει και βάραγε από το πλάι με πολυβόλο. Δεν νομίζω ότι θα τρόμαζε πουθενά. Όσο για την N7 καμμένη πανοπλία, τα ίδια τα bink videos λένε Shepard Alive. Αλλά από εκεί και πέρα τίποτα. Περιμένουμε να δούμε αν θα μας πουν τίποτα περισσότερο, μέχρι τότε, λέμε μόνο με αυτά που είδαμε και δεν είναι αρκετά. Από fans για τους τερματισμούς, υπάρχουν οπαδοί και των 2 απόψεων για το αν είναι καλό ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μαν δε θα σου αλλαξω απαντηση καθως τα 3 end εχουν διαφορετική φυλή στη μετεπειτα ζωή των πλανητών. Αν δε σε επεισαν οι απαντησεις και τις ειδες μια τι να πω...Θα μπορεσει να πει κανεις 2 ειναι(ελεγχονται ή πεθαινουν Reepers) Επίσης, είδα καποια στιγμη ενα βιντεακι που ο ένας με το Ν7 σήμα...Δε δείχνει οτι ειναι ο shepard διοτι ειναι με τη πλατη όμως ειναι αλλο ενα ending μικρης σημασιας διότι δε ξεκαθαριζει τπτ. Δε βλεπω τπτ κανενα forum πλεον διότι οι περισσοτεροι ειναι κατι περισσοτερο απο φαν για το mass effect και τις υπερηψυλες προσδοκιες τις ανεβασε το mass effect 2 ending και story κυριως! Ο Joker εφυγε γιατι πεσαν πιο πολλα reepers μετα οταν τρεχουν μεχρι τη δεσμη φωτος! Θα τον ειχαν φαει λαχανο σιγουρα. Αν ειναι προδοτης ή όχι ευκολα τα λες δυσκολα γινοταν ένα normandy να τα βαλει με μαζεμενα reepers ...Επεισης, τωρα που το θυμηθηκα είχε γινει διακοπή της επικοινωνιας ..Δεν ειχε και καλο σημα ...που να ξερει οτι ειναι στο συγκεκριμενο σημειο σε ενα τεραστιο Citadel! δεν ειμαι φαν αλλα λεω οτι τα ending ηταν shit μαζι και οι μηχανισμοι και τα γραφικα του παιχνιδιου και επισης το normandy εχει stealth drive για να μην γινεται αντιληπτο απο τους reapers οπως προειπαν τα παιδια θα μπορουσε να ηταν το παιχνιδι της χρονιας but bioware shot herself in the foot... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δεν ακούστηκε σε καμιά περίπτωση ο Hackett να λέει για υποχώρηση. Ακόμη και όταν μίλαγες με τον Catalyst, η μάχη έξω συνεχιζόταν, έπρεπε να καλύψουν το Crucible. Στο ME2 ο Joker βγήκε στην βάση των Collectors ενώ πήγαινε να σκάσει και βάραγε από το πλάι με πολυβόλο. Δεν νομίζω ότι θα τρόμαζε πουθενά. Όσο για την N7 καμμένη πανοπλία, τα ίδια τα bink videos λένε Shepard Alive. Αλλά από εκεί και πέρα τίποτα. Περιμένουμε να δούμε αν θα μας πουν τίποτα περισσότερο, μέχρι τότε, λέμε μόνο με αυτά που είδαμε και δεν είναι αρκετά. Από fans για τους τερματισμούς, υπάρχουν οπαδοί και των 2 απόψεων για το αν είναι καλό ή όχι. Πάντως πριν παιξω ο ιδιος ο Hudson είχε πει οτι πεθαινει ο Shep σε μια εκπομπη στο gamespot σα spoiler! N7 ισως το είχε αλλος μιας και ο Vega ηθελε να παει στη Ν7 ακαδημια ή καπως ετσι λεγοταν ..δε θυμαμαι! Πάντως ειναι ζυγισμενα παρολο που πιστευω οτι εχει καλυτερο gameplay κατωτερο του ME2 λογω μετριοτατου ending και λιγοτερες αποστολες δεν ειμαι φαν αλλα λεω οτι τα ending ηταν shit μαζι και οι μηχανισμοι και τα γραφικα του παιχνιδιου και επισης το normandy εχει stealth drive για να μην γινεται αντιληπτο απο τους reapers οπως προειπαν τα παιδια θα μπορουσε να ηταν το παιχνιδι της χρονιας but bioware shot herself in the foot... Εγω δε το ειχα σε τοσο μεγαλο hype..Είδα το demo του και καταλαβα πανω κάτω! Παντως πανω κατω το ειδα αναμενόμενο το ΜΕ3! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Πάντως πριν παιξω ο ιδιος ο Hudson είχε πει οτι πεθαινει ο Shep σε μια εκπομπη στο gamespot σα spoiler! N7 ισως το είχε αλλος μιας και ο Vega ηθελε να παει στη Ν7 ακαδημια ή καπως ετσι λεγοταν ..δε θυμαμαι! End03_Shepard_Alive_Male.bik , End03_Shepard_Alive_Fem.bik. Δεν είναι ο Vega, δεν είναι η Ashley, δεν είναι ο Kaidan ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο CONRAD! Επίσης όταν βάζετε πράγματα για τα endings (εκτός της άποψης), βάζετε τα σε spoiler tags είπαμε. (Kostool ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 End03_Shepard_Alive_Male.bik , End03_Shepard_Alive_Fem.bik. Δεν είναι ο Vega, δεν είναι η Ashley, δεν είναι ο Kaidan ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο CONRAD! Ε τοτε γιατι γκρινιαζετε τοσο, αφου αν θέλετε shep alive απο σας-μας εξαρταται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Ε τοτε γιατι γκρινιαζετε τοσο, αφου αν θέλετε shep alive απο σας-μας εξαρταται! Το θέμα είναι πως αν είναι ζωντανός/ζωντανή, πρέπει να ξέρουμε και τι κάνει μετά. Απλά πήρε μια ανάσα και πέθανε; Βρήκε κανέναν; Τι έγινε; Forever Alone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Το θέμα είναι πως αν είναι ζωντανός/ζωντανή, πρέπει να ξέρουμε και τι κάνει μετά. Απλά πήρε μια ανάσα και πέθανε; Βρήκε κανέναν; Τι έγινε; Forever Alone? Τελειωσε ενας κυκλος εξελιξης οντοτήτων! Τέλος mass relays είναι αναμενόμενο και το τελος του mass effect! O Shepard τωρα μπορει να βρήκε καμια γκομενα ή να πήγε για τουαλέτα γιατι με τοση ωρα interactive story ending μεχρι και κυστη λογω συγκρατηματος ουρων επειδη δεν ειχε χρονο μπορει να επαθε! To σιγουρο ειναι οτι τελειωσε μια ιστορια που ο shepard ήταν πρωταγωνιστης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Ξεκίνησα το ME3 -με μεγάλη καθυστέρηση, κρίνοντας από το ότι πολλοί το έχετε ήδη τερματίσει Συνέχισα από εκεί που είχα τερματίσει το 2, τα αποτελέσματα των επιλογών μου εμφανίστηκαν -απολύτως σωστά- στην αρχή του παιχνιδιού. Η ερώτησή μου είναι η εξής, αν ξέρει κάποιος: έχει κάποια διαφορά, στην αρχή του παιχνιδιού, αν ξεκινήσεις από το μηδέν; Θέλω να πω, μου φαίνεται κάπως παράξενο να αρχίζω από το lvl.30 και σε ελάχιστη ώρα να είμαι στο +2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Ξεκίνησα το ME3 -με μεγάλη καθυστέρηση, κρίνοντας από το ότι πολλοί το έχετε ήδη τερματίσει Συνέχισα από εκεί που είχα τερματίσει το 2, τα αποτελέσματα των επιλογών μου εμφανίστηκαν -απολύτως σωστά- στην αρχή του παιχνιδιού. Η ερώτησή μου είναι η εξής, αν ξέρει κάποιος: έχει κάποια διαφορά, στην αρχή του παιχνιδιού, αν ξεκινήσεις από το μηδέν; Θέλω να πω, μου φαίνεται κάπως παράξενο να αρχίζω από το lvl.30 και σε ελάχιστη ώρα να είμαι στο +2. αν ξεκινησεις απο το μηδεν εχει καποιες επιλογες στανταρ πχ οτι σκοτωσες την racnii queen sto 1 και λοιπα τετοια αλλα για levels δεν ξερω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω αν το έχει ποστάρει και κάποιος άλλος: 1)Δείτε την σκηνή μετά τα credits του Mass Effect 3 2)Δείτε το background στο παρακάτω βιντεοκλιπ, καθώς και τον τίτλο του τραγουδιού. 3)Δείτε την ημερομηνία που ανέβηκε το βίντεο στο youtube. 4)WTF http://www.youtube.com/watch?v=rm82gjZDIDU Επική απάντηση: "All these colors. You should become a professional gaming writer." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 αν ξεκινησεις απο το μηδεν εχει καποιες επιλογες στανταρ πχ οτι σκοτωσες την racnii queen sto 1 και λοιπα τετοια αλλα για levels δεν ξερω... Tα lvl πάνε απο τo μηδεν αλλα αν τελειωσεις τις 2 πρωτες πίστες θα σου αυξηθει αρκετα και το lvl και τα lvl up points! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Όσο για το ότι χάλασε το Mass Effect, ελπίζω να έχουμε χώρο στην Γη ή να έχουν αρκετά supplies στα σκάφη τους όλοι για να φτάσουν πίσω. Χαχαχαχα, αυτό το σκέφτηκα κι εγώ! Παίζει να είναι το μεγαλύτερο κενό από όλα όσα έχουν αναφερθεί. Ψηφίζω να τους δώσουμε καμιά ήπειρο να μένουν όλοι μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα