Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν το χρειάζεται. Αυτό που πρέπει να έχεις είναι ένα folder με το εξής path.

C:\Documents and Settings\[user Name]\My Documents\BioWare\Mass Effect 2

και μέσα να έχει τα τρία folders BIOGame, News, Save.

Τα διαβάζει αυτόματα. Κι εγώ είχα ταλαιπωρηθεί για κανά πεντάλεπτο αλλά ήταν πολύ απλό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο για την πατάτα τέλος.

Το πρόβλημα είναι ότι μας υποσχέθηκαν ότι ότι επιλογή κάναμε θα είχε επίδραση στον τερματισμό.

Πέθανε ο Mordrin, κρατάω άλλο save.

Πεθαίνει η Tali, κρατάω άλλο save.

Παίρνω μαζί στο τέλος Liara kai Garus, κρατάω άλλο save.

Τώρα ας μου εξηγήσει κάποιος αν μπορεί τι επίδραση είχαν οι επιλογές μου γιατί θα τρελαθώ.

Αφού τους πήρα μαζί (Liara kai Garus) μου πως στο διάολο εμφανίστηκαν μαζί με τον Joker στο τέλος. Ήταν μαζί του στο Normandy και έτρεχαν να φύγουν να σωθούν; Με παράτησαν μόλις με χτύπησε η ακτίνα του Reaper; Και πώς πρόλαβαν και έφυγαν; Τους διακτίνισε ο κάπταιν Κερκ που ήρθε από το παράλληλο σύμπαν γιατί είχα ανεβάσει αρκετά τα War Assets;

Και να ήταν μόνο αυτό.

Ναι συμφωνώ ότι ότι επιλογή είχα κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια είχε αποτέλεσμα καθώς η ιστορία θα εξελιχθεί διαφορετικά για τον καθένα. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού άλλοι θα δούνε πράγματα που άλλοι τα έχουν μπλοκάρει ακόμη και από το πρώτο παιχνίδι με τις επιλογές τους και το ανάποδο.

ΑΛΛΑ.

Μιλάω με το παιδί από την Πάτρα εεεε από τα άστρα(που ούτε αυτό είναι γιατί μιλάω με το citadel αλλά έπρεπε να το κάνουνε συναισθηματικό και καλά).

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η Γ@Μ..ΝΗ ΡΟΔΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ;

Γαμιέται το σύμπαν και κάθομαι στο μπαρ να απαντάω στις ερωτήσεις του ηλίθιου ρομπότ, τρέχω να βρω ότι έχει κ@..λωσει ο κάθε π@π.ρας να του βρώ, μιλάω περί ανέμων και υδάτων με τον κάθε άσχετο αλλά δεν μπορώ να κάνω ΜΙΑ καταραμένη ερώτηση στην κρισιμότερη στιγμή μετά από 50 ώρες ιστορίας;

Καλωσόρισες στο club!!!Θα σου πρότεινα να ψάξεις τα παρακάτω...

The 5 Stages of Loss and Grief:

1)Denial and Isolation

2)Anger

3)Bargaining

4)Depression

5)Acceptance

Προφανώς βρίσκεσαι στο 2.

Πέρα από την πλάκα,κάθομαι ώρες ώρες και χαζεύω τα bioware forums.Ενα συγκεκριμένο thread έχει φτάσει 1300+ σελίδες για το πόσο δεν άρεσαν τα endings και πριν 3 ώρες πετάχτηκε κάποιος από την εταιρία και έφτιαξε νέο thread με τίτλο "we are listening" όπου έλεγε οτι ακούνε τα παράπονα,κρατάνε σημειώσεις,περιμένουν μέχρι να το τερματίσει αρκετός κόσμος...μπλα μπλα...και να γράψει ο κόσμος τις αγαπημένες τους σκηνές του παιχνιδιού.Ωραία πράγματα...

Πλέον είμαι σίγουρος οτι δεν πρόκειται να γίνει τπτ για τα endings γιατί πολύ απλά:

Αν βγάλουν patch/dlc είναι σαν να παραδέχονται οτι the endings sucked big time!!!Εδώ τους πήρε 6 μήνες να παραδεχτούν οτι το dragon age 2 είχε "issues".(μετάφραση:ήταν μουφα)

Αν κάνουν την εξυπνάδα να πουν "ΧΑ-Σας την σκάσαμε για να σας μείνει αξέχαστο το game βρε!!!Πάρτε τώρα τα πραγματικά endings στην προνομιακή τιμή των 20$ από την αρβύλα teleshopping" τότε είναι που θα πέσουν να τους φάνε χειρότερα από τώρα γιατί ουσιαστικά θα έχουν πουλήσει μισοτελειωμένο προϊόν.

Και ύστερα λένε η πειρατεία σκοτώνει το gaming... :rolleyes:

• Moderators

@Twisted_Wicked

Εγώ απλά μένω άφωνος και περιμένω να εμφανιστεί και για PC αυτό.

http://social.bioware.com/forum/1/topic/355/index/9999272/1

Προμελετημένα όλα.

"LOTS OF SPECULATION FROM EVERYONE!"

"You don't need to know the answers to the mass effect universe. So we intentionally left those out"

και άλλα τέτοια. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Αυτοκτονία ή κάτι άλλο έχουν στο μυαλό τους;

• Moderators

2eukdb9.png

Πάντως πρώτη dev team που καταφέρνει σε 1 μήνα και κάτι (γιατί 2 Φεβρουαρίου έλεγαν ότι θα είχαμε απαντήσεις σε όλα και ότι δεν θα το έκαναν Lost) να μας δώσει αποδείξεις (επί πληρωμή φυσικά) για το ότι μας έλεγαν φοβερά ψέματα σε κάποια πράγματα. Έλα και στα PC, ME3: The Final Hours.

http://social.bioware.com/forum/1/topic/355/index/9999272/98#10052890

Και μην ξεχνάμε ότι οι τερματισμοί δεν θα ήταν conventional A,B,C. ;)

Ευχαριστούμε BioWare για μια από τις καλύτερες τριλογίες, αλλά γιατί έπρεπε να αυτοκτονήσεις με τα τέλη και τα ψέματα;

Επίσης screw destroy / synthesis. Το control είναι το καλύτερο τελικά. :P

bestblue.jpg

Το τελείωσα και εγώ χθες,και παρ οτι γνωρίζω πως έχουν λεχθεί πολλά για το τέλος θέλω και γω να πω κάτι.

Εκτός του ότι ήταν απογοητευτικό και θλιπτικό,το κακό δεν είναι μόνο ότι πέθανε ο Shepard.

Αλλά 2 άλλα πράγματα που συνέβησαν.

Καταρχάς η καταστροφή των Mass Relays και του Citadel.

Καταφέραμε λοιπόν και ενώσαμε φυλές,σώσαμε τόσο κόσμο,και κάναμε τόσες συμμαχίες,μόνο που τελικά δεν έχουν ουσία γιατί ποτέ ποια δεν θα μπορέσει να ξανά ταξιδέψει κάποιος από το ένα ηλιακό σύστημα στο άλλο.

Χάθηκαν οι επικοινωνίες,τα ταξίδια,οι συμμαχίες,όλα.

Δεύτερον το ότι δεν είδαμε πως τα πήραν και τα κατάλαβαν και πως αντέδρασαν σε αυτά τα γεγονότα οι γνωστοί και άγνωστοι.Δεν είδαμε τον Admiral Hackett,το Garrus,τον οποιοδήποτε να συζητάν για αυτό,ή να ανοίγουν σαμπάνιες να γιορτάσουν τη καταστροφή των Reapers,ή να κάνουν ένα μνημόσυνο στον Shepard,κάτι τέλος πάντων που να μας δείξει τι έκαναν μετά όλοι αυτοί που τελικά επέζησαν.

Και στο τέλος εκεί που δείχνει τον παππού να μιλάει στο παιδάκι ίσως ήταν το χειρότερο,το τελειωτικό χτύπημα.

Μιλάνε για την ιστορία του Shepard και την αφηγείται ο παππούς στο παιδί σαν παραμυθάκι.

Το παιδάκι δεν πιστεύει καν πως μπορούν να γίνουν όλα αυτά,πράγμα που μας δείχνει πως η ιστορία του Shepard έχει μείνει σαν παραμυθάκι.

Και δεν είναι παράξενο αν σκεφτεί κανείς πως όλες οι αποδείξεις έχουν καταστραφεί,και δεν μπορεί ποια κανείς να ταξιδέψει σε άλλα συστήματα,να συναντήσει άλλες φυλές κτλπ...

Εν τέλει όλα όσα έκανε ο Shepard καταλήγουν να είναι άσκοπα.

Δεν είδαμε πουθενά να αναγνωρίζονται οι πράξεις και τα κατορθώματα του Shepard.

Οι λαοί ζουν,αλλά και να μη πεθαίναν οι Reapers,θα βγαίναν άλλοι πολιτισμοί να ζήσουν.

Οι όποιες συμμαχίες και πολιτικά αλλά και κοινωνικά γεγονότα συνέβησαν μεταξύ των φυλών ήταν άχρηστα,γιατί πλέον είναι αποκομένες στα συστήματα τους. Τα ίδια τα κατορθώματα του Shepard,μιας και δεν μείναν αποδείξεις πίσω,αντί να εκλαμβάνονται ως πραγματικά ιστορικά γεγονότα,στο μέλλον θεωρούνται παραμυθάκια...

Όλα ήταν άσκοπα.Όλες οι θυσίες ήταν χωρίς λόγο,άχρηστες.

• Super Moderators

H collector's έχει έναν κωδικό επιπλέον, για "new squad member and the last days of the Prothean Empire". Αυτό, είναι άμεσα διαθέσιμο; Ρωτάω γιατί γράφει coming soon.

Ο Αληθινός τα είπε όλα νομίζω. Μόλις το (τα?) είδα κι εγώ και πραγματικά δεν περίμενα τέτοιο πράγμα. Όχι μόνο αφήνει κενά, είναι και εντελώς άσχετο με την υπόλοιπη τριλογία. ΚΑΚΙΣΤΟ.

@Twisted_Wicked

Εγώ απλά μένω άφωνος και περιμένω να εμφανιστεί και για PC αυτό.

http://social.bioware.com/forum/1/topic/355/index/9999272/1

Προμελετημένα όλα.

"LOTS OF SPECULATION FROM EVERYONE!"

"You don't need to know the answers to the mass effect universe. So we intentionally left those out"

και άλλα τέτοια. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Αυτοκτονία ή κάτι άλλο έχουν στο μυαλό τους;

@GhostriderLSOV

Απαντηση για το τελος το τι εγινε δε θα το μαθεις γιατί χαλασε το mass effect μαν. Αυτο σου λενε με αλλα λόγια ...Ταξίδι τέλος ..Ειδες τι εγινε στη Γη που έμενες - μένεις σα Γηινος.

To τερματισα και γω πριν λιγες ωρες και εχω να πω τα εξής:

Δε θα ξεχασω τις όμορφες αποστολες Rannoch και η πιστα με Thresher Maws. Αυτες μαζι με της Ταli στο ΜΕ2 είναι από τις τοπ πιστες μου κατ εμε!

Το ending πολύ cinema το είδαμε και λιγότερο δραση...Ακουγα μεγαλη δισφορία και απογοητευση για το ending και περιμενα χειροτερα από το αναμενομενο μιας και σε βαζει σιγα σιγα στο κλίμα. Καποια στιγμή νόμιζα με τη τόσο απογοητευση για το ending ότι θα αυτοκτονούσε o Shepard γιατι ολα πηγαν στραβα γιατι δε φτασαν στη πηγη.

Αλλα ενταξει...τρομοκρατηθηκα με τις απογοητευσεις (δες metacritic) σας χωρις λογο

Το παιχνιδι μου φανηκε αρκετά μικρό πάντως!

20ωρες gameplay... 10ωρες costumization+εξερευνηση+cinematics! Περιμενα κι αλλα πραγματα!Moreee!

Ικανοποιημένος πάντως και με το ending!

Το τελείωσα και εγώ χθες,και παρ οτι γνωρίζω πως έχουν λεχθεί πολλά για το τέλος θέλω και γω να πω κάτι.

Όλα ήταν άσκοπα.Όλες οι θυσίες ήταν χωρίς λόγο,άχρηστες.

Και γω το τελειωσα και εξακολουθω να αμφιβάλω

αν επαιζες αλλο game...Ολοι είδαμε 3 διαφορετικα endings ή για Reepers, 2 τους σκοτωνεις ή τους ελέγχεις...Τα τα θεωρεις ασκοπα ολα αυτα ...Τι να σου πω!

Και γω το τελειωσα και εξακολουθω να αμφιβάλω αν επαιζες αλλο game...Ολοι είδαμε 3 διαφορετικα endings ή για Reepers, 2 τους σκοτωνεις ή τους ελέγχεις...Τα τα θεωρεις ασκοπα ολα αυτα ...Τι να σου πω!

Link

1516 σελίδες με άτομα που δεν τα είδαν...Τι να σου πω! B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...