Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδιά,εχω το save του δεύτερου,αν δεν το βάλω,χάνω τπτ ουσιώδες ή να κάνω νεο χαρακτήρα;

απ οτι διαβαζω χανεις πολλα

αλλα ολα ειναι hear say

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

By the way, αν παίζετε online, ΜΗΝ πατήσετε στο Store ενώ είστε ready, γιατί θα κολλήσει και θα σας σβήσει όλα τα όπλα/equipment (εκτός από level/powers).

Το έπαθα κι εγώ και έχασα το ωραίο μου Carnifex. :(

(τι να πουν άλλοι που διάβασα που έδωσαν -έλεος- BioWare points για τα spectre packs :P)

Δοκίμασα κι εγώ λίγο multiplayer χθες. Απρόσμενα διασκεδαστικό και καλοστημένο από θέμα εχθρών, level design, αλληλεπίδρασης των classes κλπ, αλλά πάρα πολύ φτωχό. Μόνο ένα mode, μόνο 6 πίστες. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει.

Κάτι στο θέμα του χειρισμού. Δε μπορώ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να στρίψω σε γωνίες ενώ είμαι covered. Το κλασσικό που πήγαινες στην άκρη, σου έβγαζε ένα interaction sign και έστριβες. Εδώ το μόνο που βγάζει είναι το βέλος για να πηδήξεις, όχι για να στρίψεις. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα με την ανταπόκριση?

• Moderators

παιδιά,εχω το save του δεύτερου,αν δεν το βάλω,χάνω τπτ ουσιώδες ή να κάνω νεο χαρακτήρα;

Kάνε import, αλλιώς θα έχεις αρκετά πράγματα να γίνονται κάπως διαφορετικά και χαρακτήρες του 2 να μην εμφανίζονται.

@Tobajara

Δουλεύει το "στρίψιμο", αλλά πρέπει να πας πολύ άκρη και να το έχεις πατημένο νομίζω.

Σίγουρα θα έχει DLC για το mp στο μέλλον, αλλά το MP γενικά δεν είναι το βασικό πράγμα του παιχνιδιού.

Το βασικό είναι 1....σε 3 διαφορετικά χρώματα.

Όπως το δει κανείς. Αν κοιτάξεις την ιστορία έχει 3 διαφορετικά. Αν κοιτάξεις μόνο τι παθαίνει ο Shepard έχει 2(γιατί στο ένα από τα 3 ζει).

• Moderators

http://www.youtube.com/watch?v=rPelM2hwhJA

@Iridium

Μόνο στο "καλύτερο" destroy ζει. Μπορεί να πάρεις καλό destroy και να μην ζήσει.

Θέλει 4000 EMS αν κάνεις Para/Rene τον TIM, αλλιώς 5000 EMS.

Το παίζω κι εγώ τώρα..

Έχω προχωρήσει αρκετά, το παιχνίδι είναι μετριότατο..

Να τονίσω ότι δεν έχω παίξει τα 2 προηγούμενα αλλά έχω καταλάβει τι παίζει.

Είναι άλλο ένα Console Port με χαμηλές υφές, ''κουραστικό'' Gameplay και μία από τα ίδια σαν υπόθεση.

• Moderators

Το παίζω κι εγώ τώρα..

Είναι άλλο ένα Console Port με χαμηλές υφές, ''κουραστικό'' Gameplay και μία από τα ίδια σαν υπόθεση.

Αν δεν έχεις παίξει τα άλλα 2 βρε Psycho, τι το παλεύεις, δεν έχεις κανένα "δέσιμο" με τους χαρακτήρες και μέτριο (για μένα τουλάχιστον) σίγουρα δεν είναι.

http://www.youtube.com/watch?v=rPelM2hwhJA

@Iridium

Μόνο στο "καλύτερο" destroy ζει. Μπορεί να πάρεις καλό destroy και να μην ζήσει.

Θέλει 4000 EMS αν κάνεις Para/Rene τον TIM, αλλιώς 5000 EMS.

Και πάλι όμως 2 τέλη έχεις. Απλά το ένα συμβαίνει πιο συχνά από το άλλο. Btw εξαιρετικό το βιντεάκι για να τα δεις όλα μαζεμένα.

Για μένα είναι μέτριο διότι έχει κακοσχεδιασμένους πλανήτες, χαμηλές υφές, και το Gameplay είναι κουραστικό, είναι για κονσόλες τελείως..

Με λίγα λόγια, φαίνεται ότι το 3 τουλάχιστον είναι προχειροδουλειά.

• Moderators

Και τα προηγούμενα ΜΕ από κονσόλες ήταν και με παρόμοια textures με ίδια μηχανή.

Και πάλι όμως 2 τέλη έχεις. Απλά το ένα συμβαίνει πιο συχνά από το άλλο. Btw εξαιρετικό το βιντεάκι για να τα δεις όλα μαζεμένα.

Δεν μου αρέσουν όμως. Πολλά plotholes (άπειρα topics στο BSN γι' αυτά) και ούτε ένα "what happened next".

Αν δεν είχαν πει ότι δεν θα υπάρχει DLC μετά το τέλος, ίσως υπήρχε ελπίδα και για κανένα expansion, ξέρω γω. Αλλά το αφήνουν όλο στην τύχη του και στο τι σκέφτεται ο καθένας. Και με τα γεγονότα που έχουμε, δεν πάνε καλά τα endings.

Και τα προηγούμενα ΜΕ από κονσόλες ήταν και με παρόμοια textures με ίδια μηχανή.

Δεν μου αρέσουν όμως. Πολλά plotholes (άπειρα topics στο BSN γι' αυτά) και ούτε ένα "what happened next".

Αν δεν είχαν πει ότι δεν θα υπάρχει DLC μετά το τέλος, ίσως υπήρχε ελπίδα και για κανένα expansion, ξέρω γω. Αλλά το αφήνουν όλο στην τύχη του και στο τι σκέφτεται ο καθένας. Και με τα γεγονότα που έχουμε, δεν πάνε καλά τα endings.

Μα αυτός ήταν ο σκοπός τη Bioware! Να μην αρέσουν σε όλους για να γίνει πανικός (καλά όχι ακριβώς αυτό αλλά τουλάχιστον δεν θα ξεχαστεί σύντομα το παιχνίδι).

Η επίσημη απάντηση : http://www.gamesradar.com/bioware-defends-mass-effect-3-ending-welcomes-feedback-dlc/

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα τέλη αλλά με το ότι πρέπει να παίξεις multi για να έχει περισσότερες (και σωστότερες) επιλογές. Αν μπορούσα να διαλέξω τη synthesis μπορώ να πω πως μου άρεσε αυτός ο τρόπος για να κλείσει μια επική τριλογία.

Το παίζω κι εγώ τώρα..

Δεν έχεις και πολύ άδικο. Στο 3 κάποια textures,το lip sync,και η σκηνοθεσία δεν είναι τόσο καλής ποιότητας όσο ήταν στο 2.

Όσων αφορά το gameplay,το 3 είναι κυρίως shooter.

Τα 1&2 είχαν mini-games και διάφορες άλλες ασχολίες για να κάνεις εκτός από το να πολεμάς,διατηρώντας μια ποικιλία gameplay ώστε να 'ξεσκάς' που και που,και να γυρνάς πίσω στις μάχες φρεσκαρισμένος.

• Moderators

@Iridium

Και με πιο "συμβατά" τέλη θα το θυμόμασταν το παιχνίδι, ακριβώς για όλα όσα έχει μέσα η ιστορία του. Τα τέλη όμως δεν στέκουν πουθενά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...