chill Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Θα αργήσω πολύ.....τελειώνω Alan Wake.....τελειώνω Uncharted 3 και μετά στην σειρά ME 1 - 2 - 3 οπότε θα χρειαστεί να κάνεις λίγο υπομονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 στην σειρά ME 1 - 2 - 3 οπότε θα χρειαστεί να κάνεις λίγο υπομονή άρχισα χθες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 άρχισα χθες Και πολύ καλά έκαμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Πωω τι θέλω και μπαίνω και γω στο θρεντ. Ψήθηκα, θα το αρχίσω και γω Παίζει κανένα λινκ να κάνει μια σύντομη περίληψη των 1 και 2 γιατί το μόνο που θυμάμαι είναι shepperd-reapers-scifi pewpew. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 άρχισα χθες Τελικά δεν είμαι μόνος...στο γαλαξία που το κάνει αυτό πάμε commanders μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Και πολύ καλά έκαμες Τελικά δεν είμαι μόνος...στο γαλαξία που το κάνει αυτό πάμε commanders μου! είχα αφήσει το πρώτο στην μέση, μετά τα φτύσε ο Velociraptor, είχα κρατήσει saves αλλά τα σβήσα και ξανάρχισα από την αρχή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shinigami Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Στο select state μου εχει ολες τις μεγαλες περιοχες της αμερικης -.- Οποτε @@ στενλει Ελλαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 ωραιο σεναριο, ωραιο storytelling, αρκετα δραματικο αλλα τελιωσε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Στο select state μου εχει ολες τις μεγαλες περιοχες της αμερικης -.- Οποτε @@ στενλει Ελλαδα εχει κανα state η ελλαδα η μηπως ειναι state? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 ερωτηση κερδιζεις τπτ ετσι και ξαναπαιξεις το game? οπως πχ extra endings και τα σχετικα...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μπορείς να κάνεις import τον χαρακτήρα σου απο το πρώτο play-through αν εννοείς αυτό. Το μόνο που αντιλήφθηκα είναι οτι κρατάς οπλα/πανοπλίες/κλπ,οπότε οποιαδήποτε εμπλοκή με εχθρούς είναι πλέον αστεία υπόθεση.Κρατάς επίσης το Paragon/Renegade που είχες πρίν,οπότε ενδεχομένως αυτό να ενεργοποιήσει κάποιους διαλόγους που πρίν δέν είχες πρόσβαση. Τα endings παραμένουν 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Τρία δεν τα λες... 1 είναι με 3 διαφορετικά χρώματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Spoiler tags για τα endings λέμε. By the way, αν παίζετε online, ΜΗΝ πατήσετε στο Store ενώ είστε ready, γιατί θα κολλήσει και θα σας σβήσει όλα τα όπλα/equipment (εκτός από level/powers). Το έπαθα κι εγώ και έχασα το ωραίο μου Carnifex. (τι να πουν άλλοι που διάβασα που έδωσαν -έλεος- BioWare points για τα spectre packs ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 δεν υποτίθεται οτι εχει 16 endings...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iridium Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 δεν υποτίθεται οτι εχει 16 endings...? Τα βασικά είναι 3. Τα υπόλοιπα έχουν μικροαλλαγές μεταξύ τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα