panther_512 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μπορείς να τον κάνεις import χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλώς αν ο χαρακτήρας σου στο 2 είναι imported από το 1, το πρόσωπο του χαρακτήρα στο 3 θα είναι λάθος και θα πρέπει να το ξαναφτιάξεις, ακόμα και αν είχες το default πρόσωπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Σαρώνει το Mass Effect 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 απλως να σας πω οτι εχω χασει τους παντες εκτος απο τον grunt... δλδ ετσι και τελιωσει με dlc θα το κανω κομματακια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μπορείς να τον κάνεις import χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλώς αν ο χαρακτήρας σου στο 2 είναι imported από το 1, το πρόσωπο του χαρακτήρα στο 3 θα είναι λάθος και θα πρέπει να το ξαναφτιάξεις, ακόμα και αν είχες το default πρόσωπο. Το πρόβλημα είναι ότι στην οθόνη για import character δεν βρίσκει τίποτα. Παίζει να φταίει το γεγονός ότι τα saves του 2 είναι σε διαφορετικό partition του σκληρού από το installation του ME3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Το πρόβλημα είναι ότι στην οθόνη για import character δεν βρίσκει τίποτα. Παίζει να φταίει το γεγονός ότι τα saves του 2 είναι σε διαφορετικό partition του σκληρού από το installation του ME3? Από το readme. Importing a Mass Effect 2 Career -------------------------------- To import a Mass Effect 2 save file from an old computer to the one in which Mass Effect 3 is currently installed, copy your old career folders to: <My Documents>\BioWare\Mass Effect 2\Save\ To copy your Mass Effect 3 save files to another computer, copy your current career(s) to: <My Documents>\BioWare\Mass Effect 3\Save\ The career files on your old computer will be stored in the same locations. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shinigami Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Πειτε μου οτι το gamespot.gr στενλει Ελλαδα...γτ εχει την CE για PC διαθεσιμη!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Εγώ αυτή τη στιγμή στο path My Documents>\BioWare\ έχω ένα φάκελο Mass Effect 2 και ένα Mass Effect 3. Από τα παραπάνω δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω πρέπει να κάνω Πειτε μου οτι το gamespot.gr στενλει Ελλαδα...γτ εχει την CE για PC διαθεσιμη!!!!! Υπάρχει περίπτωση site με domain στην Ελλάδα (gamespot.gr) να μη στέλνει Ελλάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Αφού στο my documents έχεις BioWare και Mass Effect 2 (και τα saves μέσα πιστεύω), θα έπρεπε να τα βρίσκει αυτόματα. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Αφού στο my documents έχεις BioWare και Mass Effect 2 (και τα saves μέσα πιστεύω), θα έπρεπε να τα βρίσκει αυτόματα. :/ Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημά μου Παίζει ρόλο το γεγονός ότι έχω απεγκαταστήσει το Mass Effect 2 αλλά όχι τα saves? Επίσης απ' ότι βλέπω στα saves, είμαι level 31. Δεν είναι λίγο χαμηλό αυτό το lvl για τερματισμό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δεν νομίζω να έχει σχέση με την εγκατάσταση. Δεν ξέρω σίγουρα όμως, εγώ όλα μέσα τα είχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shinigami Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Και γιατι εχει δολαρια και καθολου ευρω? Ας μου καποιος οτι στενλει 100% στην Ελλαδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Και γιατι εχει δολαρια και καθολου ευρω? Ας μου καποιος οτι στενλει 100% στην Ελλαδα... δωσε λινκ και παρτους ενα τηλεφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shinigami Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 http://gamestop.gr/pc/games/mass-effect-3-n7-collectors-edition/91371 να στειλω μεηλ τι να κανω?? Πως το βλεπεις εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Αφιερωμένα στο κύριο "I liek it digitally" ονόματα δεν λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Chill, όταν τελειώσεις, come and find me. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα