Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 @Twisted_Wicked (τελικά θα το γράφω ολόκληρο ) Στο Arrival καταστράφηκε τo relay όπως θυμάσαι λόγω του αστεροειδή. Εδώ είναι πιο "ελεγχόμενη" έκρηξη, αφού σπαταλάνε την ενέργεια τους για να στείλουν την χρωματιστή ακτίνα της αρεσκείας μας. Οπότε τα συστήματα δεν καταστράφηκαν, απλά μόνο ο γρήγορος τρόπος μετακίνησης. FTL drives τώρα. (28 χρόνια για να πας από την μια άκρη του γαλαξία στην άλλη, έτσι; )
Twisted_Wicked Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Ok δεν το είχα σκεφτεί έτσι.Βολικό τους βγήκε i guess... ~28 χρόνια για να πάνε στους πλανήτες τους με warships;Frak yeah!!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Ok δεν το είχα σκεφτεί έτσι.Βολικό τους βγήκε i guess... ~28 χρόνια για να πάνε στους πλανήτες τους με warships;Frak yeah!!! Όχι βρε συ, γιατί να γυρίσουν; (από το http://social.bioware.com/forums/forum/1/topic/355/index/9713812/1)
Twisted_Wicked Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Απλά lol . Btw μόλις βρήκα ένα ending που με καλύπτει απόλυτα.Link.Ειναι τουλάχιστον ξεφτίλα για την bioware να βγάζουν οι fans καλύτερο σενάριο για ending από το οfficial...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μην ξεχνάς τα spoiler tags.
Twisted_Wicked Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Αφού γράφω "ending". Χρειάζεται κι'αλλο hint λες ;Oh well...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Γενικά όλο το post, όπως και αυτό που έγραψες σαν απάντηση. Μην προϊδεάζουμε κόσμο. Ας τα δουν μόνοι τους.
gio@ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 (28 χρόνια για να πας από την μια άκρη του γαλαξία στην άλλη, έτσι; ) τα 28 χρονια που βγηκαν? θελω facts edit:+γιαυτο πηγα με Liara 1000>100 δεν θελω να χανει τα μισα του χρονια σε ταξιδια
Twisted_Wicked Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 I'm Commander Shepard, and this is my favorite ending.Link Ελληνικά...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Α βρήκα το topic που ήθελα (αν και το καλύπτουν και τα άλλα 2 που έδωσα): http://social.bioware.com/forum/1/topic/355/index/9783394
Iridium Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Ρε παιδιά, η επιλογή synthesis πότε υπάρχει; Σε εμένα δε θυμάμαι να υπήρχε πάντως .
zeniath Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Η τελευταία επιλογή που σου δίνει για να μεταφερθεί το Galactic Civilization σε ένα νέο είδος οργανικής και συνθετικής ζωής ταυτόχρονα και σου δείχνει μετά τον Joker με την EDI και τα φυτά να έχουν όλοι κατά κάποιο τρόπο υποδόρια ηλεκτρονικά κυκλώματα. Και καλά ένα νέο εξελιγμένο DNA που δόθηκε σε όλους μέσω της ενέργειας των Mass Relays.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Iridium (αυτό δεν θεωρείται spoiler γιατί οκ, ό,τι έχεις σε νούμερα προφανώς θες πολύ) χρειάζεσαι περισσότερα war assets ή να παίξεις online να ανεβάσεις το readiness.
Iridium Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 OK. Εννοούσα πότε συμβαίνει αυτό και όχι τι είναι (αυτό το κατάλαβα από videos που είδα). Εγώ είχα δύο επιλογές μόνο αλλά είχα ανεβάσει πάρα πολύ το readiness (σχεδόν στο full) χωρίς online όμως. Μεγάλη βλακεία της Bio να πρέπει να παίξεις online για να δεις ένα σωστό τέλος. Δε λέω εθιστικό το multi αλλά νομίζω αυτός ήταν και ο λόγος που το ΜΕ3 δεν άρεσε τόσο πολύ στο κοινό. Σπατάλησαν χρόνο φτιάχνοντας κάτι αχρείαστο για ένα RPG ενώ μπορούσαν να δουλέψουν λίγο το σενάριο και τα γραφικά.
LRoi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Τώρα το εγκατέστησα. Μπορώ να κάνω import character αν το 2 το είχα original ενώ το 3 μου το έφερε ένας μπάρμπας μου? Συγνώμη αν έχει ξανατεθεί η συγκεκριμένη ερώτησις. Επίσης συγνώμη από την Bioware που δεν αγόρασα την παιχνιδάρα, (έχω ME1 και ME2 αυθεντικά) αλλά αν πάρουμε δώρο Πάσχα θα την ανταμείψω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα