gio@ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Αν νομίζεις gio ότι το κριτηριο σου για πολύ καλη οθόνη ειναι η φωτεινότητα και όχι η αποκριση η αντιθεση και η ευκρίνεια. Κλαφτα μαν. Πέταξέ την !! Μαλιστα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Πολλά τα θέλεις ρε συ GhostRider να μην βγάλει η Bioware κανα δυό ακόμη DLC ώστε να εξηγεί όλα αυτά που έμειναν αναπάντητα όπως προαναφέρεις; αυτοί πως θα βγάλουν το ψωμί τους; Η BioWare ήδη έχει πει ότι δεν θα έχει post-end DLC σε βίντεο (δεν το έχω πρόχειρο) με τα λόγια "Who would want to see a wasteland?". Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε κλείσιμο, αλλά έχουμε διάφορα plotholes, με κύριο "Γιατί το Normandy είναι στην μέση ενός jump??". Η μάχη συνεχίζεται όταν μιλάς με το παιδί/catalyst και έχεις ήδη μιλήσει με τον Hackett αφού πεθάνει ο TIM και ο Anderson, οπότε το Normandy πρέπει να ξέρει πως ζεις, άρα θα έπρεπε ο Joker να είναι σε stand-by μήπως και καταφέρει να σε σώσει (αφού είχε και τις ενοχές για την αρχή του 2). Αλλά εκεί η BW ξάφνικα τα έστειλε όλα στο δ___ολο. Αν είχε έναν τερματισμό που να είσαι με το crew στο τέλος, ζωντανός, γιατί άλλωστε το καλύτερο destroy ending, τελειώνει με βίντεο που δείχνει τον/την Shepard στα ερείπια και να παίρνει ανάσα που δείχνει ότι ζει. Γενικά πολλά πράγματα που θέλουμε απαντήσεις. Αν εξαιρέσουμε τα τέλη και το παιδί/catalyst, το παιχνίδι θα ήταν κι αυτό από τα αγαπημένα μου, γιατί έχει γίνει πολύ fanservice και νιώθεις πάλι τους χαρακτήρες. Αλλά όπως έλεγε ένας στο BW Forum "Είναι σαν να τρως ένα μπωλ γεμάτο με τα καλύτερα δημητριακά που έχεις φάει ποτέ σου και στο κάτω μέρος είναι μια κουράδα."
zeniath Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 'Νταξει, στο τέλος κουράδα; Σοβαρά τώρα; Μήπως να το κάνουμε και το παιχνίδι VI να κάνει ο καθένας ότι θέλει; Μην τρελαθούμε κιόλλας, το τελείωμα του Lost θα γίνει δλδ; Ναι οκ, αυτό με το Jump to Light Speed και το ότι ήταν ο Joker με ένα squad member που είχα στην τελευταία mission είναι λίγο off, αλλά προσωπικά χέστικα, αυτά τα βρίσκω πολύ μικρά. Το σημείο όμως ρε φίλε που λες "μέχρι το catalyst ήταν καλό μετά το έχεσε" απλά το αφήνω ασχολίαστο...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μην αρχίσουμε τους καβγάδες επειδή δεν συμφωνούμε. Αν είναι να "πέσει ξύλο" για τις απόψεις μας, τότε να σταματήσουμε να γράφουμε. Αυτό που έγραψα για το πόσο καλό είναι εκτός του τερματισμού, η γνώμη μου είναι. Τα Mass Effect πίστεψε το ή όχι είναι η αγαπημένη μου σειρά σε VGs, αλλά με τέτοιο τέλος δεν ξέρω πως να κάνω replay, αφού όλα καταλήγουν με την καταστροφή του διαγαλαξιακού πολιτισμού όπως τον ξέραμε και δεν υπάρχει κάποια καλή κατάληξη. Ναι σώσαμε την Γη (που μόνο στο 3 ασχοληθήκαμε λίγο μαζί της) και τον γαλαξία, αλλά δεν υπάρχει η προσωπική (για μένα και άλλους) ικανοποίηση. Για Lost, για πολλούς αυτό ακριβώς είναι το τέλος με το Normandy χωμένο σ'έναν πλανήτη ποιος ξέρει πού και χωρίς (?) τρόπο σωτηρίας. Επίσης, μας έλεγαν http://www.eurogamer.net/articles/2012-02-02-bioware-mass-effect-3-ending-will-make-some-people-angry "It's going to make some people extremely happy. It's going to make some people angry. But that's part of it, right? To invoke the emotion putting some of these stories to bed will naturally bring up. He added: "I honestly think the player base is going to be really happy with the way we've done it. You had a part in it. Every decision you've made will impact how things go. The player's also the architect of what happens." Εκτός από τα trolls, δεν είδα "Extremely" happy κόσμο. Whether you're happy or angry at the ending, know this: it is an ending. BioWare will not do a "Lost" and leave fans with more questions than answers after finishing the game, Gamble promised. Ti έγινε ο Shepard στο Destroy ending που ζει; Τι έγινε το crew του Normandy; Τι έγινε ο μαζεμένος στόλος πάνω από την Γη; Τι έγινε με τον Rannoch, τους Krogan, κλπ; Τι έγινε με όλον τον διαγαλαξιακό πολιτισμό, τώρα που χωρίς τα Mass Relays πρέπει να λειτουργούν μόνο με FTL το οποίο θα παίρνει χρόνια; Και μετά υπάρχει το nitpicking (αλλά εγώ στέκομαι ΜΟΝΟ στα τέλη, τα υπόλοιπα ποσώς με ενδιαφέρουν, αλλά ναι Tengen Toppa Gurren Lagann και Deus Ex similarities κατά πολύ): http://img179.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-23381/loc395/317623673_sCf0z_122_395lo.jpg
ikaruga24 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Ο κολλητος μου που το τερματισε μου ειπε να προετοιμαστω να δω πολυ αντιγραφουρα και μαλιστα απροκαλυπτη απο το πρωτο Deus Ex.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Edit: Thanks. (ελληνικά)
georg3b Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Τελικά βρήκα χρόνο επιτέλους και το ξεκίνησα σήμερα Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές (βέβαια δεν ξέρω πόσο αντικειμενικός είμαι, ως fan των 2 προηγούμενων, γενικά δεν με ενδιαφέρουν οι αλλαγές αρκεί να μην χάνει την αίσθηση που δίναν τα προηγούμενα) ..και φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία να χτυπήσω την δημοσιογράφο στην Citadel
zeniath Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 ..και φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία να χτυπήσω την δημοσιογράφο στην Citadel Μα φυσικά! Όσο Paragon και να είσαι εκεί θα πάρεις Renegade points... Εμένα έκανε όμως κάτι Κουνγκ Φου και το απέφυγε όμως
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μα φυσικά! Όσο Paragon και να είσαι εκεί θα πάρεις Renegade points... Εμένα έκανε όμως κάτι Κουνγκ Φου και το απέφυγε όμως Ναι, αλλά μετά δεν αποφεύγει την (αν δεν κάνω λάθος) κουτουλιά.
Titan91 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Tο τελείωσα πριν από λίγο γράφοντας συνολικά 35 ώρες, είναι μακράν το πιο συναισθηματικό από την τριλογία. Φαινόταν έτσι κι αλλίως από τα trailers ότι εκεί θα πατήσει το παιχνίδι. Στα θετικά: Η δυνατή ιστορία και το πως αυτή έχει δομηθεί από τις επιλογές που έκανες στα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Πολύ όμορφα τα σκηνικά των μαχών. Ικανοποιητικά γραφικά που μερικές στιγμές εντυπωσιάζουν. Κορυφαία ατμόσφαιρα. Στα αρνητικά: Το κάκιστο journal/quest log. Μερικά animations των χαρακτήρων. Το soundtrack είναι πολύ καλό αλλά κατά την γνώμη μου δεν φτάνει τα αντίστοιχα των προηγούμενων δύο. Έτσι τελειώνει ένα υπέροχο ταξίδι, ναι δεν δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις το τέλος(και τα υπόλοιπα που είδα στο ίδιο μοτίβο είναι), αλλά εμένα προσωπικά δεν μ' ενοχλεί. Αυτό που μ' ενοχλεί περισσότερο είναι είναι η γλυκόπικρη γεύση που σου αφήνει με την ολοκλήρωση, είναι από τα λίγα παιχνίδια που εύχεσαι να μην τελειώσει ποτέ. http://www.youtube.com/watch?v=x5JvbD2Zc9I
zvarthangalos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Έχω φτάσει Λονδίνο εδώ περίμενα ειλικρινά τα γραφικά και γεννικά το περιβάλλον νά είναι πολύ ποιό προσεγμένα και αψεγάδιαστα,εχω απογοητευτεί πιστεύω πως το ''ατού'' του παιχνιδιού πέρα απο το στόρι το gameplay τους χαρακτήρες κ.λ.π είναι οι τίτλοι του τέλους νομίζω πως εδώ η Bioware έχει σκοντάψει λιγάκι ωστε να ''μας πάρει τα σώβρακα'' και να έχουμε να λέμε για αυτό το παιχνίδι και την τριλογία για πολλά ακόμη χρόνια, κρίμα!
axibde Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Παιζεται το παιχνιδι, αν δεν εχεις παιξει τα δυο προηγουμενα?
xlomo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Παιζεται το παιχνιδι, αν δεν εχεις παιξει τα δυο προηγουμενα? Όχι, θα χάσεις πολλά. αν δεν έχεις παίξει τα προηγούμενα δεν έχεις λόγο να μην ξεκινήσεις από αυτά, είναι αριστουργήματα.
Tobajara Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Παιζεται το παιχνιδι, αν δεν εχεις παιξει τα δυο προηγουμενα? Ναι αλλά δε θα καταλάβεις τίποτα και δεν έχει κανένα νόημα.
Twisted_Wicked Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Υπέροχο game με τρισάθλιο τέλος.Τζάμπα οι ώρες παιχνιδιού στο 1/2,τζάμπα και το ευλαβικό backup των saves για import στο 3...Ok,όχι και τζάμπα-το ταξίδι ηταν υπέροχο όσο κράτησε αλλά ο τελικός προορισμός ήταν κακογραμμένος μέχρι αηδίας.Το game ξηλώθηκε,όλα τα saves έφυγαν και πάμε παρακάτω. (Πρέπει να πάω να σφάξω τπτ στο witcher 2 να μου φύγει η ξενέρα... )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα