Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 φωτο η αμεσα; Μόνο φώτο έχει.
zeniath Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Μόνο την φωτό στο κομοδίνο που σου δίνει μετά Το παιχνίδι μέχρι στιγμής μου αρέσει αρκετά έχω να ομολογήσω, αν εξαιρέσουμε το υπερβολικά σκοτεινό φωτισμό που έτσι και πας το Brigthness στο +1 τα γραφικά γίνονται σκ@τ@. Έχω τιγκάρει σε war assets και ετοιμάζομαι σιγά σιγά για τα γ@μίδια τους Reapers, 2 down, many more to go... Μέχρι στιγμής νομίζω έχω συναντήσει όλους τους (non-dead, meaning Keidan για τα save μου) χαρακτήρες από ΜΕ1&2. Ψόφησαν και 2 από αυτούς μέχρι στιγμής... (συγκινήθηκα λιγάκι με τον Thane και με τον Mordin, από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ) Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2012 από zeniath
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=OoXn7x2IJ_o @zeniath Μόνο λίγο...; Τουλάχιστον πάνε σαν ήρωες!
ex3Lmei Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Προσέχτε που βάζετε σποιλερς και ειδικά zeniath γινε πιο προσεχτικός σε αυτο το θέμα! Και το brightness +1 είναι λίγο...εβαλα +2
gio@ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 στο brightness 0 ημουν καλα μεχρι που δοκιμασα και -1 αλλα το γυρισα πισω σε 0 οντως εκει που χωθηκε ο grunt λεω omg Οχι και αυτος
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 @ gio@ Αν δεν ήταν loyal στο 2, πάει κι αυτός. Αλλά δεν άφησα κανέναν παραπονεμένο στο 2.
ex3Lmei Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 στο brightness 0 ημουν καλα μεχρι που δοκιμασα και -1 αλλα το γυρισα πισω σε 0 Με τετοιο brightness στο συγκεκριμενο game δε βλέπεις ήλιο αλλά σελήνη... Αν εχει επιλογή contrast θα ήθελα να μου το πείτε γιατι δε το βλέπω.. και επειδη ξεθωριαζει λιγο το χρώμα με το cinematic σκουρόχρωμο στυλ.. Τα γραφικα ειναι ελαφρως καλύτερα πάντως.
zeniath Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Και κάπου εδώ τελειώνει το ταξίδι... Το παιχνίδι τα ΕΣΠΑΣΕ, και όσοι γκρινιάζουν για μικροπράγματα τους λυπάμαι γιατί δεν θα απολαύσουν το story όσο πρέπει. Έχει 3 διαφορετικά τελειώματα πάντως. "There are 3 doors to choose from, Left, Middle, Right, which one will you take?" "The middle one."
zvarthangalos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Και κάπου εδώ τελειώνει το ταξίδι... Το παιχνίδι τα ΕΣΠΑΣΕ, και όσοι γκρινιάζουν για μικροπράγματα τους λυπάμαι γιατί δεν θα απολαύσουν το story όσο πρέπει. "The middle one." Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!δεν το έχω τελειώσει ακόμη (κάτι που δεν το εύχομαι) γιατί όπως λέει κι ο ποιητής ''η μαγεία είναι το ίδιο το ταξίδι καί όχι ο προορισμός''
gio@ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Με τετοιο brightness στο συγκεκριμενο game δε βλέπεις ήλιο αλλά σελήνη... Αν εχει επιλογή contrast θα ήθελα να μου το πείτε γιατι δε το βλέπω.. και επειδη ξεθωριαζει λιγο το χρώμα με το cinematic σκουρόχρωμο στυλ.. Τα γραφικα ειναι ελαφρως καλύτερα πάντως. καποιος απο εμας τους 2 εχει μαπα οθονη μαλλλον ετσι ετσι απλα παινιδαρα το τελος μας τα γαμισε λιγο αλλα νταψει τι να κανουμε και οι παχνιδαρες μπορουν να εχουν και μια μλκια edit: η τρεις
zeniath Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Το τέλος για μένα ήταν σωστό γιατί αντί να το τελειώσει με ένα "pre-cut ending" διάλεξες την τελευταία απόφαση με τις συνέπειες που πρόσφερε η κάθε μία, αντί να λένε "δεν έπρεπε να τελειώσει έτσι γιατί εγώ είμαι Paragon/Renegade κλπ" και να μην υπάρχει το "εγώ το τέλος θα το έγραφα καλύτερα" κάλυψε σε ένα μεγάλο ποσοστό το εκάστοτε τελείωμα που θα ήθελε ένα μεγάλο ποσοστό παιχτών κατά την άποψή μου.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 @Zeniath Εμένα και σε πολλούς άλλους δεν άρεσε ότι το Normandy την κοπανάει για κανένα λόγο εκτός του ότι η BW ήθελε να το καταστρέψει/διώξει το crew. Οι squadmates που είχες στην μάχη και όχι μόνο βρίσκονται στο Normandy ως δια μαγείας και δεν έχει κάποιο τέλος που εγώ να βρήκα ικανοποιητικό και να πω όπως στο 1 και στο 2 ότι είμαι ήρωας. + ότι δεν μας λέει τι έγινε μετά με τις φυλές, ποιος έζησε, ποιος πέθανε, τι έγιναν οι στόλοι πάνω από την Γη, τι έγινε με το crew του Normandy, αν τους έσωσαν ή όχι (και στο BW Forum υπήρχαν πολλές... "ρεαλιστικές" καταλήξεις που σκέφτηκαν και δεν ήταν καθόλου καλές. Μέχρι το σημείο με το παιδί/catalyst, το παιχνίδι ήταν πολύ καλό. Μετά τα χάλασε.
Skia11 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Ρε παληκάρια, έχει κανένας ( ή είχε) πρόβλήματα με "κοψίματα" στο gameplay? Αν ναι ξέρετε καμία λύση? μου έχει σπάσει τα νεύρα.
ex3Lmei Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Το παιχνίδι μέχρι στιγμής μου αρέσει αρκετά έχω να ομολογήσω, αν εξαιρέσουμε το υπερβολικά σκοτεινό φωτισμό που έτσι και πας το Brigthness στο +1 τα γραφικά γίνονται σκ@τ@. Και το brightness +1 είναι λίγο...εβαλα +2 στο brightness 0 ημουν καλα μεχρι που δοκιμασα και -1 αλλα το γυρισα πισω σε 0 Με τετοιο brightness στο συγκεκριμενο game δε βλέπεις ήλιο αλλά σελήνη... καποιος απο εμας τους 2 εχει μαπα οθονη μαλλλον Αν νομίζεις gio ότι το κριτηριο σου για πολύ καλη οθόνη ειναι η φωτεινότητα και όχι η αποκριση η αντιθεση και η ευκρίνεια. Κλαφτα μαν. Πέταξέ την !!
zvarthangalos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 @Zeniath Εμένα και σε πολλούς άλλους δεν άρεσε ότι το Normandy την κοπανάει για κανένα λόγο εκτός του ότι η BW ήθελε να το καταστρέψει/διώξει το crew. Οι squadmates που είχες στην μάχη και όχι μόνο βρίσκονται στο Normandy ως δια μαγείας και δεν έχει κάποιο τέλος που εγώ να βρήκα ικανοποιητικό και να πω όπως στο 1 και στο 2 ότι είμαι ήρωας. + ότι δεν μας λέει τι έγινε μετά με τις φυλές, ποιος έζησε, ποιος πέθανε, τι έγιναν οι στόλοι πάνω από την Γη, τι έγινε με το crew του Normandy, αν τους έσωσαν ή όχι (και στο BW Forum υπήρχαν πολλές... "ρεαλιστικές" καταλήξεις που σκέφτηκαν και δεν ήταν καθόλου καλές. Μέχρι το σημείο με το παιδί/catalyst, το παιχνίδι ήταν πολύ καλό. Μετά τα χάλασε. Πολλά τα θέλεις ρε συ GhostRider να μην βγάλει η Bioware κανα δυό ακόμη DLC ώστε να εξηγεί όλα αυτά που έμειναν αναπάντητα όπως προαναφέρεις; αυτοί πως θα βγάλουν το ψωμί τους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα