konstantinos77 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ενταξει αν θες να γινεις υπεραναλυτικος ή να γραψεις αρθρο σε καποιο περιοδικο ναι οκ ,αλλα εγω στο λεω πιο απλα .Αγοραζω το Skyrim με καθηλωνει να το παιξω πχ 4 μηνες ,αγοραζω το me3 το παιζω 3 εβδομαδες .Ε για μενα το Skyrim θα ειναι ανωτερο παιχνιδι πως να το κανουμε .Τωρα θα ειναι για τον α ,β,γ λογο δεν με ενδιαφερει ,με ενδιαφερει το αποτελεσμα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Οκ τότε: Αν σου άρεσαν τα προηγούμενα ΜΕ (κυρίως το 2), τότε μάλλον θα σου αρέσει και το 3. Αν όχι, δεν νομίζω. Και δεν βλέπω να κάνεις 4 μήνες. Εκτός αν δοκιμάζεις παλιότερα saves με διαφορετικές επιλογές, κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ενδεικτικα ανεφερα τους χρονους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Και πάλι όμως, παίζει να σου πάρει λιγότερο από το Skyrim. Είναι διαφορετική νοοτροπία, ό,τι κάνεις είναι μέσα στο στόρυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι σκάνε 70 ευρώ για digital deluxe την στιγμή που με τα ίδια χρήματα θα αγόραζαν την γαματη retail....για σένα από πάνω χτυπάει η καμπάνα Όταν μου έρθει με το καλό photoshoot στο inso μαζί με την ce του me2 για να δεις το λάθος σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Και πάλι όμως, παίζει να σου πάρει λιγότερο από το Skyrim. Είναι διαφορετική νοοτροπία, ό,τι κάνεις είναι μέσα στο στόρυ. E καλα εννοειται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 για σένα από πάνω χτυπάει η καμπάνα Γιατί έτσι γουστάρω, φίλε από κάτω. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Γιατί έτσι γουστάρω, φίλε από κάτω. :P Πφφφφφφφφφφφ Πες μου τώρα ότι δεν γουστάρεις να ανοίγεις CE ενός game που γουστάρεις να τρελαθώ...... Και δεν τίθεται θέμα ανυπομονησίας για τις 4-5 μέρες που θα κάνει να έρθει το game.....στο κάτω κάτω το κατεβάζεις για αυτό το διάστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δεν παίρνω CEs γενικά τελευταία και όχι, δεν μπορώ να πω ότι τρελαινόμουν να τα ανοίγω. :/ Επίσης, έχω τους λόγους μου. Τώρα αν μου έλεγες να δώσω για την κοπελιά στο avatar σου, εκεί το συζητάμε. Και άντε μπες κανένα MSN! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μα αφού πήρες ce το me3 σε digital μορφή.....Σε βρήκα χτες στο origin και σε τσέκαρα Ποια κοπελιά του avatar μωρέ.....εδώ μιλάμε για shepard....who gives a fuck για την κοπελιάαααααα Μsn, msn.....χμμμμμ κάτι με θυμίζει αλλά δεν το χω ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δεν παίρνω physical εκδόσεις, δεν είπα ότι δεν έχω την digital. Και βάλε MSN, γιατί προβλέπω διαγραφές posts με το chatting και μετά "get a room, you two". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Tρελλό ragewave όμως στο metacritic. Το παιχνίδι τρώει κράξιμο τύπου Dragon Age 2, με τη βαθμολογία να κυμαίνεται σε ίδια επίπεδα. Ποιός θα το περίμενε αυτό για παιχνίδια της Bioware. Προσωπικά δεν το είδα το παιχνίδι ακόμα, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shinigami Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 chill βρες μου εσυ καπου την CE σε retail για Pc,και εγω θα στην αγορασω στην στιγμη.. και οχι "εεεε δεν μπορουμε να φτιαξουμε αλλες CEs ειστε παρα πολλοι τελικα,οποτε οποιος προλαβε την πηρε.." δεν θελω να ξανααρχισω τα βρισιδια πρωινιατικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dapos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Στο αξιόπιστο eurogamer παντως γραφει 10/10! http://www.eurogamer.net/articles/2012-03-06-mass-effect-3-review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Tρελλό ragewave όμως στο metacritic. Το παιχνίδι τρώει κράξιμο τύπου Dragon Age 2, με τη βαθμολογία να κυμαίνεται σε ίδια επίπεδα. Έχει κάποια πράγματα μέσα που ο κόσμος θεωρεί ότι ακολουθεί το DA2. Επίσης αρκετοί έχουν δει από το script και τα τέλη κυρίως λόγω των leaks, χωρίς να παίξουν το παιχνίδι και έχουν αρκετές ενστάσεις. Μερικές είναι δικαιολογημένες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα