ikaruga24 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Αυτο το review παντως εχει γελιο JarretLee Mar 6, 2012 0 I work at Bioware, and I can't believe they let this travesty happen. It's unfinished, and gimmicky. Of course, we got sick of letting the player choose how they wanted to play, but I think we went a little far, the game is extremely linear, it's tedious. Mum's the word, but around the office, we speculate that Miss Chobot gave a little sucky sucky to Ray Muzyka for the role. Heads up guys, she's as easy in real life as she is in the game!
shinigami Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Εγω δεν ξερω ακομα,σκεφτομαι να την τιμωρησω γιαυτα που εκανε με τα collectors και με ξενερωσα ασχημα,οποτε θα πω να μου το φερει ο θειος μου...
EyeofOne Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Εγω δεν ξερω ακομα,σκεφτομαι να την τιμωρησω γιαυτα που εκανε με τα collectors και με ξενερωσα ασχημα,οποτε θα πω να μου το φερει ο θειος μου... δεν νομίζω να κλάψει ιδιαίτερα...
gatokoritso Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δεν εχω διαβάσει κανένα review μέχρι τώρα.απλά έπαιξα λίγες ώρες και μια χαρά μου φαίνεται.αυτό το παιχνίδι είναι απλά απίστευτο κόλλημα
Mallibu Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Και μένα εώς τώρα,δεν μου έχει φάνει τίποτα που να δικαιολογεί το nerdrage των user reviews..αρκετά καλή εντύπωση μου έχει αφήσει.
gio@ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 ναι δεν λεω εχει και μερικες μαλ@κιες αλλα εγω μετραω ενα παιχνιδι απτα καλα του τα σημεια και οχι απτα κακα και για ενα λογο το παιζω να διασκεδασω διασκεδαζω? ναι και δεν πανε να γραφουνε 0/10 η 1000/10 στα παπακια μου
marios_geo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Λίγο αιρετικό αυτό που θα πω, αλλά στο διάολο το skyrim. Αυτό είναι το παιχνίδι που θα με κάνει να χάσω την δουλεία μου. Αγόρασα και το DLC, αλλά πως ξεκινάει αυτό; Μετά το τέλος του κανονικου παιχνιδιου;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Τα retail γίνονται add στο origin? Yep. Αγόρασα και το DLC, αλλά πως ξεκινάει αυτό; Μετά το τέλος του κανονικου παιχνιδιου; Όταν πας στο Galaxy Map, μπορείς να πας κατευθείαν, όπως και με τους DLC χαρακτήρες του 2.
fearwhatnow Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Λίγο αιρετικό αυτό που θα πω, αλλά στο διάολο το skyrim. Αυτό είναι το παιχνίδι που θα με κάνει να χάσω την δουλεία μου. Αγόρασα και το DLC, αλλά πως ξεκινάει αυτό; Μετά το τέλος του κανονικου παιχνιδιου; Δεν ειναι κακο το ME3 αλλα δυστυχως για αυτο δεν μπορει να συγκριθει σε τιποτα με το Skyrim.Θα μπορουσε να ειναι χιλιες φορες καλυτερο αλλα δεν γινεται λογω ΕΑ κυριως. Επισης οσο και αν ειμαι εναντιον του controller/gamepad σε ορισμενα παιχνιδια, πλεον εδω δεν δικαιολογειται η ανυπαρξια υποστηριξης controller.Ειναι γελοιοι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 πλεον εδω δεν δικαιολογειται η ανυπαρξια υποστηριξης controller. Σε αυτό έχεις δίκιο. Είναι port (γιατί τι διαφορά έχουμε από τις κονσόλες, εκτός των κλασσικών; ) οπότε πως και δεν υποστηρίζει controllers;
konstantinos77 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Λίγο αιρετικό αυτό που θα πω, αλλά στο διάολο το skyrim. Aν το me3 ειναι σαν το 2 τοτε ουτε καν λογος για συγκριση .Το skyrim ειναι φευγα εντελως φιλε...Θα δοκιμασω ομως και το me3 για να ειμαι σωστος και να εχω ευθυκρισια.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δεν καταλαβαίνω τον λόγο σύγκρισης sandbox με story-driven.
konstantinos77 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δεν καταλαβαίνω τον λόγο σύγκρισης sandbox με story-driven. Δεν χρειαζεται ολες οι συγκρισεις να παραμετροποιουνται ,συγκρινουμε 2 games σε ευρυτερο πεδιο ενδιαφεροντος ,ωρων απασχολησης ,γραφικων και κυριως πολυπλοκοτητας.Ναι μεν ειναι open world το skyrim αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερο ή πιο ενδιαφερον απο το me3 για αυτο τον λογο .Θα μπορουσε να ειναι open world με τελειως βαρετα quests και επαναλαμβανομενες εικονες ή εχθρους ,οπως πχ το RISEN ή καποιο αλλο.Με αυτη την λογικη δεν θα υπηρχαν ψηφοφοριες για το καλυτερο παιχνιδι της χρονιας και παει λεγοντας...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Η συγκεκριμένη σύγκριση θυμίζει όμως και turn-based strategy με real time strategy. Γενικά υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ των 2 παιχνιδιών. Αν προτιμάτε το ένα, παίχτε αυτό. Αν προτιμάτε το άλλο, παίχτε εκείνο. Αν σας αρέσουν και τα 2, παίχτε και τα 2. Αν θέλετε σύγκριση, πείτε να κάνουμε με το 1 και το 2, όχι με τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Εκτός αν αρχίζουν τα "Skyrim can't lose!" κάτω από το τραπέζι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα