Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Όσες φορές έχω δει anime (Tekken, SiN, Street Fighter, κλπ) και western animation (Dead Space) για videogames, ήταν επιοικώς άθλια.

Δεν νομίζω να έχει καμιά διαφορά εδώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν το παιχνίδι είναι french only αρχικά, τότε, λογικά, και ό,τι περιέχει στα γαλλικά θα είναι. Κι εγώ από εκεί το παρήγγειλα αρχικά, ΑΛΛΑ μόλις είδα ότι το HMV το έχει. Χτύπησα ένα pre-order εκεί, δεν ακυρώνω ακόμα το amazon.fr. Μη φάω κανένα άκυρο από το hmv κ μετά τρέχω.

Πάντως, μπείτε hmv όσο προλαβαίνετε αν θέλετε οπωσδήποτε αγγλικά κουτιά και κόμικ.

Mολις ελαβα email επιβεβαιωσης απο την γαλλικη amazon και μου ειπε οτι τα items ειναι FRENCH version :( Kαι το τελευταιο collectors φετος πηγε στραφη... i give up.

Το παιχνίδι το ήξερα.Και είχα πει ότι θα το έπαιζα μόλις βγει κ το τρίτο μέρος.. Ήρθε η ώρα.Ε λοιπόν οργανώθηκα σε μια βδομάδα,πήρα το ΜΕ1 από το origin 4€ κ πήρα κ το ΜΕ2 από το πλαίσιο στα 9.90€..που ήταν ea classics.. Τώρα μένει να τα τερματισω,πριν πάρω στα χέρια μου το 3ο..Ερώτηση.. Μπορώ να κάνω import τα saves από κάθε παιχνίδι στο επόμενο?πχ μόλις τελειώσω το 1,να τα περάσω στο 2.?

Αποστολή από το x10i-mini με τη χρήση Insomnia App

Το παιχνίδι το ήξερα.Και είχα πει ότι θα το έπαιζα μόλις βγει κ το τρίτο μέρος.. Ήρθε η ώρα.Ε λοιπόν οργανώθηκα σε μια βδομάδα,πήρα το ΜΕ1 από το origin 4€ κ πήρα κ το ΜΕ2 από το πλαίσιο στα 9.90€..που ήταν ea classics.. Τώρα μένει να τα τερματισω,πριν πάρω στα χέρια μου το 3ο..Ερώτηση.. Μπορώ να κάνω import τα saves από κάθε παιχνίδι στο επόμενο?πχ μόλις τελειώσω το 1,να τα περάσω στο 2.?

Αποστολή από το x10i-mini με τη χρήση Insomnia App

ναι γινεται ;)

Mολις ελαβα email επιβεβαιωσης απο την γαλλικη amazon και μου ειπε οτι τα items ειναι FRENCH version :( Kαι το τελευταιο collectors φετος πηγε στραφη... i give up.

http://www.ea.com/uk/1/mass-effect-3-update-1

γρηγορα :)

• Moderators

του assassin creed ηταν καλα

και του dragon age αν θυμαμαι καλα

Του AC δεν το έχω δει, αλλά απ' ότι είχα διαβάσει ναι, είναι καλό.

Για το Dragon Age δεν ξέρω καν. Επίσης έχουμε και το anime του που στο trailer μόνο "YAAAAAAH! WOOOOOOH!" είχαμε, λες και έγινε DBZ/Naruto.

Edit: Όχι πως έχω πρόβλημα με Naruto/DBZ, μου αρέσουν, αλλά δεν τα θέλω στο Dragon Age. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...