mchls Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 το εχω βαλει ηδη αυτο το βιντεο Ωχ, να με συγχωρείς αδελφέ, δεν είδα τι υπήρχε μέσα στο Spoiler... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 βρηκα για τη ταινια Info http://www.ripten.com/2011/04/10/bioware-announces-mass-effect-anime-movie/ θα ειναι προ xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 θα ειναι προ xD Προ, οπως ''πολυ προχωουυυ'' ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerinaki888 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 η digital deluxe στα 59.31€ αγόρια! http://www.gamersgat...luxe-edition-uk με δώρο το dragonage& M55 Argus Rifle! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Όσες φορές έχω δει anime (Tekken, SiN, Street Fighter, κλπ) και western animation (Dead Space) για videogames, ήταν επιοικώς άθλια. Δεν νομίζω να έχει καμιά διαφορά εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 του assassin creed ηταν καλα και του dragon age αν θυμαμαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Αν το παιχνίδι είναι french only αρχικά, τότε, λογικά, και ό,τι περιέχει στα γαλλικά θα είναι. Κι εγώ από εκεί το παρήγγειλα αρχικά, ΑΛΛΑ μόλις είδα ότι το HMV το έχει. Χτύπησα ένα pre-order εκεί, δεν ακυρώνω ακόμα το amazon.fr. Μη φάω κανένα άκυρο από το hmv κ μετά τρέχω. Πάντως, μπείτε hmv όσο προλαβαίνετε αν θέλετε οπωσδήποτε αγγλικά κουτιά και κόμικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shinigami Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Mολις ελαβα email επιβεβαιωσης απο την γαλλικη amazon και μου ειπε οτι τα items ειναι FRENCH version Kαι το τελευταιο collectors φετος πηγε στραφη... i give up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shinigami Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Ολα τα εχει εκτος απο την collectors tou ME3 για pc!! so close... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Το παιχνίδι το ήξερα.Και είχα πει ότι θα το έπαιζα μόλις βγει κ το τρίτο μέρος.. Ήρθε η ώρα.Ε λοιπόν οργανώθηκα σε μια βδομάδα,πήρα το ΜΕ1 από το origin 4€ κ πήρα κ το ΜΕ2 από το πλαίσιο στα 9.90€..που ήταν ea classics.. Τώρα μένει να τα τερματισω,πριν πάρω στα χέρια μου το 3ο..Ερώτηση.. Μπορώ να κάνω import τα saves από κάθε παιχνίδι στο επόμενο?πχ μόλις τελειώσω το 1,να τα περάσω στο 2.? Αποστολή από το x10i-mini με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Το παιχνίδι το ήξερα.Και είχα πει ότι θα το έπαιζα μόλις βγει κ το τρίτο μέρος.. Ήρθε η ώρα.Ε λοιπόν οργανώθηκα σε μια βδομάδα,πήρα το ΜΕ1 από το origin 4€ κ πήρα κ το ΜΕ2 από το πλαίσιο στα 9.90€..που ήταν ea classics.. Τώρα μένει να τα τερματισω,πριν πάρω στα χέρια μου το 3ο..Ερώτηση.. Μπορώ να κάνω import τα saves από κάθε παιχνίδι στο επόμενο?πχ μόλις τελειώσω το 1,να τα περάσω στο 2.? Αποστολή από το x10i-mini με τη χρήση Insomnia App ναι γινεται Mολις ελαβα email επιβεβαιωσης απο την γαλλικη amazon και μου ειπε οτι τα items ειναι FRENCH version Kαι το τελευταιο collectors φετος πηγε στραφη... i give up. http://www.ea.com/uk/1/mass-effect-3-update-1 γρηγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shinigami Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Και στα δυο που λεει οτι μαλλον τα εχει,δεν τα εχουν για PC που ψαχνω εγω.. so closee againnn.. ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Γι'αυτό το βγάζουν σε day one DLC, ξέρουν ότι θα το πάρει πολύς κόσμος και δεν τους κοστίζει κ τπτ από θέμα physical copy αφού δεν έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 ναι γινεται Ωραίος. Ευχαριστώ για την απάντηση Αποστολή από το x10i-mini με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 του assassin creed ηταν καλα και του dragon age αν θυμαμαι καλα Του AC δεν το έχω δει, αλλά απ' ότι είχα διαβάσει ναι, είναι καλό. Για το Dragon Age δεν ξέρω καν. Επίσης έχουμε και το anime του που στο trailer μόνο "YAAAAAAH! WOOOOOOH!" είχαμε, λες και έγινε DBZ/Naruto. Edit: Όχι πως έχω πρόβλημα με Naruto/DBZ, μου αρέσουν, αλλά δεν τα θέλω στο Dragon Age. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα